Anledning: Ingen

Kom precis in efter att ha borstat håret utomhus. Jag speglade mig i våra fönster. Varför? Ingen aning. Jag kände för det. Åååh! Vad underbart det är att få säga så. Göra saker utan anledning. Bara obetydliga saker, såklart. Till exempel borsta håret ute. Ingen kommer ju bry sig precis. Det påverkar ingen speciellt mycket. Det är bara lite konstigt. Bara lite frågande. Vad underbart! Att betraktas lite spontan. Det gjorde mig glad att borsta håret ute. Pappa tittade frågande ut genom fönstret. Det gjorde mig också glad. Jag kände mig busig på ett väldigt inte-så-busigt sätt.

Jag bet av ett blad med tänderna idag när det var någon slags rast i skolan. Anledning? Ingen :D Fast bladet var mindre gott. Nu ska jag packa på tio minuter. Anledning? Jo, det finns en. Jag sussar hos Marie inatt. Skoj! Anledningen till att sova hos Marie? Kul såklart! Riktigt skoj! Fast det känns som att jag kommer missa bussen... och ändå sitter jag här.

Iallafall
Trevlig Valborg! Det kommer jag att ha :)

Av anledningen: ELIN

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Det är han inte värd

2. Har du sett din bästa vän gråta?

Det har hänt

4. Vad åt du senast?

Vaniljyoghurt

5. Har du fått någon komplimang idag?
"Om du bara visst hur speciell jag tycker att du är. På ett bra sätt såklart" SÖT WENCHE!

6. Har du varit med i en rättegång?
Jag är laglydig

7. Är du polare med grannarna?
Dom är AWESOME

8. Vilka språk pratar din mamma?
Svenska och tror att hon kan engelska
 
9. Vilka länder har du bott i?
Svealand om man räknar över två veckor

10. Senaste piercingen?
Öron, eller om pennan in i armen räknas idag (jag är fortfarande sur på dig)

11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Lördags kanske

12. Gay?
Is okey

13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
Läs föregående blogginlägg

14. Har du äggat någon?
Yes

15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Inte hela huset

16. Suger det här?
Nej, jag är fett road

17. Har du varit på stranden?
Ja, till och med idag faktiskt men jag badade såklart inte

18. Har du haft en stalker?
Flera faktiskt

19. Minns du dina/din musiklärares namn?

Eftersom jag fortfarande har musiklärare så jaa :D minns troligtvis alla mina musiklärare, även vikarier

20. Hur bra är din syn?
Duglig

21. Har du varit på ett party?
Mormor 75 år. AI CARAMBA

22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Om dom var vegon

23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Vem fan är du?

24. Hur många länder har du varit i?
Sverige, Norge, Finland, England, Tyskland, Malta, Frankrike, Danmark

25. Har du sett din bästa vän naken?

Många gånger ^^

26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?

Min kusin Erikas =)

27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga. slagsmål?

Dom skulle vara jättestolta... "VILKEN BAD GIRL VI HAR!! ÅÅÅH! MÅSTE RINGA HELA SLÄKTEN"

28. Var är dina syskon just nu?
En i köket och en antagligen på jobbet eller hemma hos sig

29. Vad var den senaste drömmen som du minns?
En väldigt förrvirrande

31. Vilken tid gick du upp imorse?
Halv sju... eller det blev nog sju

32. Vad ska du göra i helgen?
Träffa Åsis och äta tårta + få diplom

33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg ?
"Ja om du vill =) jag vet dock inte vart det finns nån bra brasa :-p om du vill gå till en

34. När var du riktigt sjuk senast?
OJ! Kommer ihåg men inte när

35. Vem är den senaste kändisen du tog på?

Mårten Andersson

36. Vad finns i din bakficka?

Ludd

37. Har du färglinser?

Ge mig gärna

38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?

Dreglade ned min kudde

39. Vad är det första du gör på morgonen?
Vaknar

40. Vad ska du göra efter det här?

Skriver en liten text här under

Jag bloggar typ aldrig längre. Jag tänker att jag ska göra det hela tiden men gör det inte ändå. Hursomhelst så händer det inte så mycket. Bara vanliga saker... iallafall för att komma från inriktning estet =)


Jag följer inte strömmen

Igår när vi åkte hem ifrån stan fick jag en ny upplevelse. Klockan var mellan halv två och halv tre på natten då. En lördagsnatt i Stockholm stad alltså. Fy! Överallt låg det spyor. Det var piss på husväggar. Det sprang runt fulla människor utan kontroll över någonting. Det var så äckligt! Jag var så äcklad och rädd hela tiden. Helt sjukt! Jag kan inte förstå hur människor kan stå ut i den där miljön! Jag är fortfarande chockad! Det vad många som satt och grät. En flicka satt i sina egna spyor och grät i sitt knä i trappan ned till tunnelbanan. Hon hade en kompis hos sig som tur var, men vad är poängen!? Jag förstår inte. Visserligen är det säkert så att jag bara såg den dåliga sidan av att springa runt full på en lördagsnatt i Stockholm. Jag tror inte att människor gör det om och om igen ifall det inte är något väldigt speciellt med att vara full. Något speciellt som är värt att spy och ha baksmälla.. men jag förstår inte hur det kan vara värt det. Kanske att jag måste uppleva det för att förstå.. men nej tack. Jag vill inte. Inte en chans.

Det finns de som bara dricker lite för att på något sätt få roligare tror jag. Det kan jag isåfall förstå. Om det nu är så "underbart" att känna alkoholen i kroppen så okej... men att dricka så mycket att man inte kan gå till exempel. Vad är poängen!? Att dricka så mycket att man får minneslyckor!? Att dricka så mycket att man inte kan kontrollera sig själv!? Att dricka så mycket att man spyr eller deckar!? Aldrig. Aldrig. Aldrig. Det kommer jag aldrig att förstå. Om jag måste ta reda på det genom att testa går jag hellre och undrar hela livet.

Jag har fattat det som att man måste hitta sin gräns. Ta reda på hur mycket man tål. Man får minnesluckor en gång för att hitta gränsen men när man har sett den. Då testar man väl inte gränsen igen? Eller? Jag vet folk som gör det. Folk som testar sin gräns varje helg. De människorna kan ju inte må bra, eller hur!? Det är så jävla sjukt! Hur kan det vara kul inte komma ihåg något, eller att vara är helt borta!?

Jag är så jävla glad att du inte bor i Stockholm, älskling. Var försiktig... lova mig det.

R.A.W COMEDY CLUB
Klockan nio åkte vi i bil till Fruängen där vi sen tog tunnelbanan till Slussen. Sedan gick vi till Medborgarplatsen/ Götgatan/ Göta Lejon. Vi fick stå i kö även fast vi köpt biljetter. Alla hade nämligen köpt biljetter. Det var slutsålt. 1100 människor typ. Jag upptäckte förut att det stod 18 årsgräns på hemsidan. Jag blev sjukt nervös att jag inte skulle komma in! Tänk om jag inte fick se! Det var dock inga problem. Ingen kontroll. Senare inne på föreställningen frågade Mårten Andersson någon hur gammal han var. Han var 15 år och ingen brydde sig så det var inte precis strängt =)

Först körde Mårten Andersson lite skämt. Han är med i alla föreställningar. Det är typ hans show XD Sjukt kul! Lite uppvärmning. "Igår var jag fan värdelös! Idag ska jag vara så bra att ni inte bara ska pissa på er... ni ska få urinvägsinfektion också!" HEHE! Efter Mårten kom Robin Paulsson. Någon jag aldrig hört talas om och hade inte brytt mig om att ta reda på det heller. När jag såg honom så kände jag igen honom. Han var SJUKT ROLIG! Jag fick ont i mungiporna och käken.. så mkt skrattade jag. Lite av min nya komikeridol. Jag älskar ju skånska också så det var ju bara ännu mer underbart! En gång skulle han imitera Zlatan men han började bara skratta så han klarade det inte. FETT SÖT! Jag skrattade som en idiot XD Rekommenderar att söka på honom på youtube och kolla läget lite.

Efter Robin Paulsson kom Mårten Andersson emellan och presenterade en kvinna från England som tydligen hette Jo Caulfield! Hon var visserligen rolig men jag blev väldigt trött och förstod inte allt hon sade. Jag hade a bit ont i huvudet och kände att jag ändå skulle ha sovit lite middag innan jag åkte. Fick kväva många gäspningar och försöka le hela tiden eftersom jag faktiskt satt på rad 1. Första raden. Längt fram. Sedan var det iallafall 25 minuters pause. Vi satt och roade varandra i familjen. Inte så händelserikt. Vi bytte platser också. Mest för att alla ville sitta bredvid alla. Mårten Andersson drog några skämt igen och sedan kom han! Magnus Betnér! OMG! Han är såå cool! Jag dog lite när jag såg honom.

Han var underbar även live. Vissa teorier håller jag dock inte med om men jag förstår ändå hur han tänker liksom. Han tyckte till exempel att Al Gores film "En obekväm sanning" är värsta hycklarfilmen. Det tycker inte jag men när han sa såhär var det sjukt kul. "Isbjörnarna dör ut eftersom isen smälter? Kan de inte simma eller? Bara för att det blir mer vatten så går det plötsligt inte. "Jag bottnar inte!" eller "Var är mina puffar!?" Tsss" HAHA! Okej... jag kanske inte kan skriva det lika roligt som det var. Det kommer säkert på youtube och på tv tror jag. DÅ ska ni få se hur kul det var. Ni kan ju även passa på att leta efter Elin på första raden. Magnus klagar ju alltid på allt typ. Efter att ha klagat ett tag sade han "Jag är glad idag!". Tror ni inte att alla typ gapskrattade!? Jo.. HEHE

När vi gick ut jag komikerna precis förbi oss. Först Mårten och Robin. Då applåderade vi och de verkade bli glada. Sedan när Betner gick förbi, och förresten nästan nuddade mig (lol på mig) och är väldigt kort, gick förbi vågade vi inte applådera. Han är för cool. Jag skulle ha fotat dem men jag vågade inte XD När vi hämtat våra jackor i garderoben svimmade en tjej rakt bakom oss. Vi såg inte vad som hände för vi hade ju ryggarna emot men vi hörde dunsen när huvudet slog i golvet. LÄSKIGT! Hon kvicknade till sedan iallafall och fick vatten och sådär. Jag tror att det gick bra. Sedan åkte vi hem.


Emma och pappa


Carita, Björn och mamma


Elin


Carita och Björn och ett fordon som inte är en bil

Bildbomb!

Jag tog lite bilder när jag skrev inlägget under igår. Det var såklart innan jag hade fixat håret efter duschen som jag hoppas att ni fattar
Vad kallar man den här benan då?

Btw, så hade jag inte hunnit ta på mig mina armband... det känns ovant att se bilder utan dom faktiskt. Måste göra nya som sitter 24/7 nu till sommaren så att jag kan bada. Man märker att ajg är vitare på handlederna EHHEHEEHEH
En halvtimme kvar...

... klockan NIO NOLL NOLL bär det iväg till Göta Lejon. Då blir det bara jag och Magnus Betner och typ 200 pers till. YESYESYES! Har längtat sedan typ januari! Swwwwwwwwwwwwwweet! Det ska bli mucho spännande! Förresten är det fler som ska stå uppa men jag vet inte vad dom heter. Fail... iallafall ska det bli skojigt! Jag borde ha sovit middag dock. Det här slutar typ klockan tre inatt. Jag sov förresten inte ens tolv timmar inatt som jag alltid gör på helgerna. Hmm.. nu ska jag iallafall fixa håret EHEHEHE! Man måste ju vara snygg när man kanske syns i tv sen. HEEEEEJDÅ!

Btw.. det var ju idoluttagning i Stockholm idag. Jag vet många som sökte. Hoppas att det gick bra för alla! :D <3

Youtube borde verkligen ha en som kollar om videoklippet är värt att lägga upp

Det känner jag även när jag laddar upp ett själv, men här är det iallafall!

Man måste somna för att kunna vakna

Visst lät det lite filosofiskt? Det tycker jag och Sofia iallafallEHEHEheeheh.. Jag hittade på det nyss. Det var länge sedan jag skrev. Har hänt lite grejer, eller egentligen inte, eller jo... eller jag vet inte. Imorgon ska jag på RAW! JAG SKA TITTA PÅ MAGNus BETNER LIVE PÅ FÖRSTA RADEN! Men aja... jag hinner inte skriva nu heller. Jag har Gehörs och musiklära. Det är skoj, så det gör inget. Efter det har jag musik och kommunikation. Ser fram emot det idag. Vi ska jobba med känslor och jag behöver inte göra för jag är bäst! Ska bli kul att se min oseriösa men smått underbara grupp visa känslorna. SÖTA! Vi måste springa nu! Tjooooooooooooooohej

YO MAMA

Nu har jag precis lärt mig hur jag får gratisbiljetter på stadteatern, ätit tåv hamburgare från Mc Donald´s och på vägen tillbaka därifrån försökt göra av med den bomullen jag precis satte runt magen. Det börjar bli dags nu. Jag gick upp minst ett och ett halvt kilo i påsk. Snart är det sommar. Dags att ta itu med kroppen. vi hade screening idag på idrotten. Jag måste verkligen träna och stretcha. Jag är såååååå ovig. Det blir ett mål. Nu har jag sånglektion, med en ny tid, om EN MINUT på andra sidan skolan och sedan kommer musikhögskolan hit och har en minikonsert. Sedan kan man fråga dem lite frågor och sådär XD HEJDÅ! JAG VILL INTE KOMMA FÖRSENT!

17 again

Idag vaknade jag klockan elva! Fast jag hade på alarmet, så jag vaknade inte självmant. Jag kom ut runt tolv och oljade vår träveranda på framsidan. 20 kronor i timmen. Inte mycket, men jag är lätt att förhandla med. Först oljade jag typ överst på räcket eller vad man ska säga. Man behövde tydligen inte måla stolparna så då gjorde jag inte det XD Det var tillräckligt jobbigt ändå. Sedan sopade jag golvet och oljade det. Jag blev nääästan klar när klockan var två och pappa hade gjort våfflor. Yummie! Vi missade ju våffeldagen. Nu tog vi igen det... minst en månad senare.


Fint oljad altan =)

Jag på bio med Erika på kvällen :D Har inte träffat henne på jättelänge. Erika gick i samma klass som mig i grundskolan. Vi såg 17 again som hade biopremiär i fredags. Över förväntan måste jag säga. Den var grymt bra faktiskt. Både rolig, tänkvärd och inte sådär förutsägbar. Zac Efron är ju inte heller fyskam. Vi tog bilder när vi väntade på bussen som precis hade gått när vi kom ut, så vi väntade typ en timme. Då tog vi lite kort bland annat.. HEHE


Erika utanför Heron City


Erika hoppar utanför Heron City


Utanför Heron City

Nu ska jag snart på middag i Huddinge. Svejs

TJAAAAAAAAAAAAAAA

Jag vill VERKLIGEN ha bloggdesignen som utlottas. Den är så vacker

Jag fick den inte *gråta floder*

Alla dagar är bra dagar.. på något sätt =)

Nu ska jag berätta om min dag som mest kändes som en semester om man inte tänker på att jag var tvungen att gå upp tidigt. Mamma väckte mig imorse och gjorde frukost medans jag duschade. Jag åkte till skolan och började Dans & rythmik lektionen 09:10. Vi brukar alltid röra på oss, ibland mycket, på dessa lektioner. Därför hade jag som vanligt laddat med mjukisbyxor på. Idag gjorde vi inget sådant. Vi pratade om kommande projekt. Vi ska göra en "Stomp" vecka 20. Stomp är en grupp som inte riktigt vet vad de är för något. Musiker? Dansare? Hmm.. iallafall så använder de olika ljud på olika sätt tydligen. Hmm.. vet inte hur jag ska förklara. Ger två exempel istället:

STOMP - kitchen


STOMP - basketball


Iallafall så gick vi bara till datorsalen och tittade på youtube. Sedan delade vi in oss i grupper och planerade vår "stomp". Man ska ha ett tema på sin stomp. Först tänkte vi på en toalett. Det vore ju helgrymt! fast svårt att fixa på en scen XD så vi kommer antagligen att ha ett kontorstema. Det finns mycket på ett kontor som kan låta. Allt från stolen till tagnentbordet eller kanske en häftapparat. Iallafall blablabla... sedan var lektionen slut.

Dags för TRE håltimmar. Vanligtvis är det bara två på onsdagar men idag hade vi inga kärnämneslektioner. Vi skulle se en teaterföreställning klockan ett. YAY! Bara roligt idag. På mina håltimmar shoppade jag. Jag var verkligen i behov av nya jeans. Jag köpte två par. Det är så vackra! Vet inte hur många jeans jag provat idag. Sjukt många iallafall, och jag tycker att det är sååå jobbigt XD men nu är jag nöjd.. men aja... köpte tre nagellack också. Testade ett nyss typ, men självklart var jag och pillade i det eftersom jag som vanligt tror att det är torrt när det inte är det... så hela vänsterhanden är helt fail. BRA ELIN! Förresten så har jag inte öppnat mitt påskägg förrän idag och åt upp typ hela eftersom jag inte fick datorn. Damn it... och så har 25 vänner uppdaterat på bdb... damn it!

Teaterföreställningen då. Jag såg Dårfinkar och dönickar! Sjukt bra var det! Några kanske kommer ihåg en serie som gick på tv förut några år sedan. En flicka som hette Simone som flyttade och började i en ny skola. Där blev hon Simon, eftersom läraren uttalade fel typ. Sjukt bra! Rolig, romantisk, gripande! Yesyes... Sedan åkte jag hem och det var najs. Nu sitter jag hemma efter sjukt underliga samtal från LinaTheFina. HEHE! Ta hand om dig flicka <3 Nu ska jag antagligen gå och lägga mig och vara fett snygg i skolan imorgon i mina NYA jeans.

Jag och min granne Totte stod och pratade när jag kom hem. Han tror verkligen att man lär sig något nytt varje dag:
Totte - Vad har du lärt du idag då, Elin?
Jag - Hmm... vad Stomp är...
Totte - Och vad är det då?
Jag gjorde en lite fail förklaring
Totte - Jaha okej...
Jag - Ja... vad har du lärt dig idag då?
Totte - Vad stomp är....
EHHEHEH.. jag tycker iallafall att det var sjukt kul...

Kan meddela er att jag inte längre säger "God natt". Jag har helt enkelt slutat med det, eftersom jag tycker att det är lite fail att säga så. Jag säger "Sov gott" eller liknande.  Ibland försäger jag mig, men jag vänjer mig mer och mer. God n... SOV GOTT!

Tele2 Snackis är dock ett väldigt töntigt namn

Idag var jag på Vårdcentralen och vaccinerade mig mot livmoderhalscancer. Gjorde det för två månader också. Nu ska jag vaccinera mig en sista gång om fyra månader men aja. Det gjorde faktiskt ont idag. Jag fick lite yrsel men det gick över ganska snabbt. Dock gör det fortfarande ont när jag rör på plåstret. Kommer säkert att få fetaste blåmärket HEHE =( Sedan skulle jag hämta min jacka hos skräddaren men den skulle tydligen vara klar NÄSTA vecka. Suck...

Iallafall så fanns det sådana där jobbiga Tele2 säljare i centrum idag. Idag var de dock inte så jobbiga. De gav mig ett abbonemang som LÄTT knäcker Halebop. HA! Där fick du Lina XDXDXD 19 öre per sms och 19 öre i minutavgift när man ringer. Bättre än Halebops 49 öre Lajna XD Förresten så är det gratis att ringa fram till midsommar. Nomnom <3 Mamma skaffade en ny mobil eftersom hon inte fyllt på sitt kontantkort på ett år och då spärras kortet... så mycket ringer hon XD Om jag smörar lite med mamma min så kanske jag får den BRA mobilen (vi köpte nämligen två.. orkar inte förklara). Egentligen trivs jag bra med min gamla men en ny blir man ju knappast ledsen för (A) Om ungefär en vecka får jag ett sms om att jag har Tele2 Snackis. Om två veckor dimper två nya mobiler ned i vår brevlåda... eller egentligen ner på posthämtingen eller vad det heter om det nu ska vara så noga.

Kom just på att jag inte berättat om min kaosiska morgon! Jag drömde SJUKT mycket inatt! Jag var helt förvirrad när jag vaknade. Jag drömde om idag. Det var helt kaos. Jag drömde tillochmed om natten, så när jag vaknade trodde jag att det var onsdag. Dessutom ställde jag klockan på 8:30 istället för 6:30.. vad bra jag är :| På onsdagar har jag bara en lektion 9:10 och sedan fet håltimme till klockan ett då det blir teaterföreställning så jag sade till pappa att jag började klockan ett, eftersom jag ändå inte skulle hinna till klockan 09:10. Sedan somnade jag om i min onsdag. Någon minut senare ringde klockan och jag blev helt förvirrad. Långsamt började jag inse att det var tisdag. Jag hade drömt att jag flyttat på massor av saker också så jag letade efter mina saker på jättekonstiga ställen. Till exempel letade jag efter min väska i min tvättkorg det första jag gjorde... asså KAOS! Jag var såååå förvirrad. Jag missade matten eftersom jag försov mig och stressade jävligt mkt för att hinna till idrotten. Jag hann.. men den var inställd. Inte bästa morgonen precis, men jag ska sluta kategorisera in dagarna i bra och dåliga.. åtminstone kategorisera in i "dåliga. Jag ska alltid hitta bra saker med alla dagar. Aja, det var iallafall KAOS! och alla skrattade åt mig när jag fortfarande var förvirrad, framme i skolan XD Nu i EFTERHAND kan jag skratta men det var inte skoj imorse XD

Många bilder ifrån Värmlandsresan


Pelin in tha caaaaar


Stannade i Örebro och gick som tuppar + åt en kladdkaka som inte var speciellt god


Syster fejkar en njutning... =)


När vi gick vår låååånga promenad. Minst 3 km på tågspåret


Mamma, pappa och syster på en milsvandringen. Minst 3 km på spåret


Halvvägs =)


Vacker väder =)
och det var så jag hoppade när mitt knä sade emot


Lååååååååååååång backe ned


Tuff tuff


Mamma, moster och moster blev väldigt fotade


Syster ville också vara med


Lajna och jag gick på en patetisk runda där hon bor =)


Lajna =)


Syster hoppar över staket i kjol XD


Det finns bara systrar på denna bild, men de är inte systrar med varandra. Bara två och två =)


Springtävling


Vitsippor ger ännu ett tecken på att det är VÅR

Terminsuppspelelelelelel

Det gick bra! Jag var inte alls så nervös som jag  trodde att jag skulle göra, trots att benen darrade. De sade att jag redan uppfyllt mål för årskurs två. EHHEHEHEHE :D


Terminsuppspel

Om en halvtimme har jag pianolektion. Kanske bäst att jag går och övar på läxan snart, ehheheheheh.. Jag ska spela "En tokig sång" från Snövit. HAH! 14:10 har jag mitt terminsuppspel. LÄSKIGT! Jag är fetish nervo, men jag ser ändå fram emot det. Jag sjunger "Cry me a river" som Athur Hamilton (alltså inte Justin Timblelakes, men har har typ fått insperation från denna) har skrivit. Anledningen till att jag vet det är att jag ska säga det :p "Hej, det är jag som är Elin och jag ska sjunga Cry me a river som Athur Hamliton har skrivit här för er idag". Underbart... det är faktiskt att säga det här som gör mig mest nervös. De bedömmer presentationen också. Om den går snett kommer jag att haka upp mig på det och kanske inte kunna göra mitt bästa. Det känns oroligt! Försöker tänka att det ska gå bra. Btw, så är Cry me a river en perfekt låt att sjunga på terminuppspelet. Det är en av de få låtar som jag verkligen får fram känsla på. Det är ju så mycket känsla att det inte går att låta bli. Texten är ju så vacker. Jag skulle börja gråta om låten bara var liiite längre. Kanske tur att det inte är det.. ehheheheheh =D Nu har tvåorna typ lektion här så jag ska avsluta och spela En tokig sång. Tjaaaaaaaaaaaaaa då

Text ifrån noterna. Alltså är det inte jag som inte kan stava =D men skriver faktiskt mer talspråk när man skriver i noter ehheheheheeh...

Now you say you're lonely
You cried the long night thru
Well, you can cry me a river
Cry me a river
I cried a river over you

Now you say you're sorry
For bein' so untrue
Well, you can cry me a river
Cry me a river
I cried a river over you

You drove me
Nearly drover me out of my head
While you never shed a tear
Remember? I remember all that you said
Told me lover was too plebeian
Told me you were thru with me

And now you say you love me
Well, just to prove you do
Come on and cry me a river
Cry me a river
I cried a river over you


Hej Stockholm och Anna Bergendahl


*suck*
Men nu är den såld och jag är 300 kronor rikare, trots att allt detta kostade mig över 1000lappen! Skönt ändå.
Jag har ju varit borta nu men jag orkar inte skriva. Gör såhär istället

- Som jag precis sade så är min hamsterbur såld
- Jag kom hem ifrån Värmland idag klockan halv sex
- Jag gick en mil en dag
- Jag gick väldigt många promenader över huvud taget
- Jag har ständigt ätit godis och det märks faktiskt på både tänder och mage
- För första gången i mitt liv kändes det jobbigt att leta efter mitt påskägg
- Jag klantade mig och gjorde illa knät rejält
- Kunde inte böja högerbenet på två dagar
- Det var värst att gå in i bilar
- Jag har GRYMT BRA immunförsvar och läker fort =D
- Tonight - FM Static är bannemej fortfarande den bästa låt som funnits någonsin på denna planet
- http://www.youtube.com/watch?v=1XLu8KTkUQg&feature=related
- Jag tycker väldigt mycket om Värmlands konsums tropiska nektar
- Ibland kan jag spela kubb
- Lina ska tagga
- Lov är alltid för korta
- Jag är faktiskt inte kär i någon
- Imorgon är det SKOLA :D D: :D D:
- Imorgon har jag fetaste terminuppspelet för två lärare som ska bedömma min sångteknik denna termin EHHEHEEHEH *hjälp*
- Imorgon ska jag hämta min JACKA
- Imorgon ska jag vaccinera mig igen
- Jag måste bannemej börja träna på riktigt
- På onsdag får jag veta om jag får jobb i sommar eller inte
- Jag vill ha vita converse och vackra jeans
- Jag vill göra mina videos snart
- Fast jag måste installera program och säga "snääääälla" till Magdalena först
- Och det blir aldrig av
- Bilder kommer i ett annat inlägg

FÄRJESTAD ÄR LAGET VI ALLA ÄLSKAR


YEAH! VAR DET GRYMT ELLER !? Svar ja! Jag satt bänkad hela matchen igenom. Stämningen var på topp här hemma. Tänk var underbart att få vinna på hemmaplan! De förtjänade det också (såklart)! Det var väldigt spännande i slutet, men det är så det ska vara. Lite läskigt och lite farligt, men Färjstad ska såklart vinna till slut! OCH DET GJORDE DE! I slutet jublade vi var 30e sekund. 30 sekunder närmare segern, som vi sedan tog! YESYESYES! FÄRJESTAD ÄR SVENSKA MÄSTARE! PÅ RIKTIGT! Jag är lycklig

Hur kommer det sig då att 08-Elin hejar på värmlandslaget Färjestad? Jo, det är så att jag har släkt i Värmland. Mamma kommer ifrån Värmland. När man har sju kusiner som är intensiva Färjestadhejare är det svårt att inte bli påverkad. Varför skulle jag kämpa emot ens? FÄRJESTAD ÄR JU BÄST! Vilket vi ikväll också har sett bevis på. UNDERBART! När jag ändå håller på kan ju berätta hur underbart SNYGG färjestads hejarklacksledare är! Så snygg, så jäääääla HET! Mums <3333 När Färjestad har vunnit (älskar att skriva så) så filmade det på HEJARKLACKSLEDAREN när tröjan åkt av. Nej men oj då :D Jag tror att jag skulle ha spruckit om jag inte skrikit. Töntigt jag vet, men jävligt sant. Jag kommer inte ihåg vad han het er dock :(

Förresten så ska jag till Värmland imorgon. Tänk så passande. Imorgon klockan tolv bär det av. Då blir det bara jag och min walkman 30 mil framåt. Bäst att jag ser till att den är laddat ordentligt. Denna gång får heller inte mina öronsnäckor gå sönder. Förresten har jag inte packat någonting... det kanske jag borde göra. Det är bäst att jag gör det så fort som möjligt. Efter att jag och Lina lagt på luren igår runt klockan ett på natten och jag inte kunde sova så sorterade jag papper. Alla dessa papper. Uschuschusch! Nu har jag iallafall rensat bort det som är ovärt att ha kvar. Ungefär tre fjärdedelar. Jag plockade även upp från golvet. Jag gick och lade mig halv fem :D Jag älskar att vara uppe på natten. Iallafall så ska jag nu gå och packa. Annars måste jag antagligen gå upp typ nio imorgon. Inget jag skulle vilja. Packningen väntar! Jag kommer åter på måndag XD Glad påsk vackra kärringar <3


Jonas Gustafsson, the motha fucking målisguy <3

"ÅH FÄRJESTAAAAD
STOLTA STARKA FÄRJESTAAAAAD
SJUNGER ALLTID FÖR VÅRT LAAAAG
SCHALALALALALALA"Gamla bilder ifrån en match jag var på för länge sedan, men sååå värd <3

Det eviga sökandet efter vårjacka är över

Enda sedan slutet av februari har jag sökt efter en vårjacka som ska passa mig. I början var det inga fara tänkte jag. De fanns inte så mycket vårjackor i butikerna ännu, men nu mot slutet hade jag börjat bli desperat. Jag hade gått i varenda tänkbar affär i hela Skärholmen, och det är många det. Några hade jag gått i flera gånger. Problemet är inte att jag är kräsen... jag är för lång! Alla jackor är antingen för korta i armar och midja eller för breda. För att jag överhuvudtaget skulle kunna sträcka armarna framåt behövde jag minst en i storlek L eller 40. Då var jackan sjukt för stor i magen. Provade jag en jacka med skärp satt skärpet alltid för högt upp, vare sig jag provade storlek S eller XL. Det var jättejobbigt! Jag var nära på att ge upp hoppet, fram tills mamma och jag skulle handla lite saker idag. Då kom jag och tänka på mitt vårjackeproblem. Vi åkte till Kungens kurva och det var fortfarande hopplöst. Vi insåg att jag aldrig skulle kunna köpa en jacka på damavdelningen... då började mamma titta på herravdelningen...

Jag suckade, men följde ändå med. Det enda jag brydde mig om vad färgen. Vips, så hittade vi en jacka på herravdelningen i exakt rätt färg. Jag provade och insåg att axlarna var för breda och jackan var fortfarande för stor i midjan. Ärmarna var dock perfekt långa och jackan var inte för kort. Vi började fundera. Det finns en skräddare i centrumet som jag bor närmast. Vi började fixa och trixa lite med jackan och insåg att det fanns möjligheter.. så jag köpte den. Sedan åkte vi ner till skräddaren och han sade att det gick att fixa. Jag är fortfarande lite skeptisk, men jag ger det ett försök. Det kan knappast bli värre :D Nu har jag min vårjacka. Eller egentligen får jag den om en vecka. Vi får se hur det går. Jag är inte så kräsen egentligen. Bara jag får en jacka som inte är för stor eller för liten. Faktiskt så har jag aldrig varit riktigt nöjd med en vårjacka, av olika anledningar (men inte för att jag är kräsen). Kan det bli första gången nu? Det inser vi snart. Har längtat efter att få köpa andra saker. Jag vill ha skor, väska, sjal och solglajjor. Ville köpa en jacka först, och nu när den är köpt är det bara att shoppa loss :D Jag har pengar också! UNDERBART!

Min dag

var bra (:

Det är nu för första gången, som jag sett, FÄRG på baksidan av mjölkpaketen!

Det sista

Glömde berätta att jag i lördags begravde Tusse. Det har inte gått att gräva tidigare eftersom att marken varit så fryst och oförhandlingsbar. Han har legat i vår kompostlåda sålänge. Vi provade gräva 30 mars senast och då var det stenhårt. I lördags var det inga problem alls. Tänk vad vädret kan skifta snabbt. Iallafall så lade jag ned skållådan han låg i och sjöng hans sång. In loving memory.  Inte hela, men ungefär halva. Vi hade "vår" sång när han levde.

"Himmelen måste sakna en ängel
Han finns här hos mig
Och vilar i min famn"
Texten stämmer inte precis längre. Nu är det mera att himmelen sjunger:
"Elin måste sakna en ängel
För han finns här uppe
Och vilar..."Idag tog jag itu med att rengöra buren och alla Tusses saker. Jag har inte gjort det än för att jag ville ha kvar honom ett tag till. När buren och alla tillbehör är sålda har jag bara hans söndertuggade handduk kvar... iallafall så har det inte känts rätt. Nu kändes det okej. Det var jobbigt dock. Jag städade mycket noga, så att det var värt att sälja. Nu har jag tagit kort och annonsen ligger på blocket: http://www.blocket.se/vi/21051794.htm om någon är intresserad av en hamsterbur och alla tillbehör man behöver och lite till. Det är bara det jag har hunnit idag, men det var mycket jobb och jag är glad att jag har det gjort.

För en timme sedan tog jag en promenad runt i skogen för att rensa tankarna. Solen höll precis på att gå ned. Det var så vackert! Fast det var kallt, och jag hade inte insett det förrän jag var långt hemifrån, så jag fick gå och frysa. Jag kom in nyss. Nu ska jag antagligen titta lite på tv om pappa inte tittar på något. Först ska jag lyssna klart på den bästa låten genom tiderna som jag precis startade i Windows Media Player. FM Static - Tonight <3 Jag gillar inte datorn längre. Det är inte kul att sitta vid datorn egentligen. Det är tillochmed TRÅKIGT. När jag bloggat och tittar alla bilddagböcker som finns är det inte kul. Förresten är inte bilddagboken kul heller. Bara ett tidsfördriv precis som att blogga. Jag vill bara göra filmer, och det går inte än för någon måste hjälpa mig att installera ngt grejs. Och jag är för bra för msn..

Förresten...

 

Snubblade över ett program man kan redigera bilder på här i natten. Tog mig tiden och redigerade tre stycken. Laddar upp två av dom för den tredje är... ehheehheeh... XD Bilderna är inte så avancerade men iallafall förändrade. En liten "före"bild på fösta bilden. Det går tyvärr inte på den andra eftersom jag råkade redigera originalet XD men det gör inget. Det var ändå ingen att ha, faktiskt. Nu ska jag alldeles strax gå till sängs. Imorgon får jag sova länge FÖR JAG HAR LOV! Det känns underbart :D Jag ska ta vara på tiden så mycket som möjligt. Jag har inte planerat någonting alls på lovet fram till torsdag så jag är öppen för förslag mina kära ^^


God natt <3

Har ni tänkt på orden god natt egentligen. God natt. Hmm.. det tyder ingenting på att man ska sova. Bara att man ska ha en god natt. Man behöver inte sova på natten. Någon som jobbar på natten till exempel. När den personen går iväg till jobbet säger man ju inte "God natt". Det skulle ju vara jättekonstigt. Man säger god natt så människor som ska gå och lägga sig. Man kan helt enkelt inte säga "God natt" till någon som ska vara uppe hela natten. Och ifall man varit uppe hela natten och sedan går och lägger sig på morgonen. Då kan man ju inte säga "God morgon" till personen. Det blir helt fel! Ska man säga "God natt" då eller? Det kan man ju inte, för då är det ju inte natt. Äsch... man säger sov gott, för sov gott har inget att göra med NÄR man sover. Bara att man ska sova gott, när man väl sover. Nu tänker jag iallafall ha en god natt. Hoppas ni också få en.. eller har en... och fortsätter att ha en.. och att nästa natt blir god... och natten efter det också :)

Jag kan. Du kan. Jag vill. Vill du?

Igår var jag fett duktig. Jag vaknade klockan tre, men om jag skulle ha vaknat tidigt och varit lika effektiv som jag var under mina vakna timmar skulle jag ha tjänat MYCKET. Mamma tog 30 kronor i timmen. Inte så mkt men ibland gör jag nästan vad som helst för pengar känns det som. Första skulle jag städa bilen, men då skulle mamma åka och byta däck hos Björn så jag hänkade. Fick återuppliva mina gamla byta-däckkunskaper. Jag kanske borde ta ett jobb där. Det skulle vara intressant. Jag kanske dock är för svag... men då får jag väl träna upp mig helt enkelt. Iallafall så bytte vi däcken och tvättade bilen både insida och utsida på verkstaden. Fick höra att en ekorre övervintrat i Alex bil. HAHA! Det låg nötskal i motorn som inte gick att komma åt XD men det går ju ändå att köra med den. Vi åkte hem och vips så började Kalle i chokladfabriken. Hmm... jag kanske inte var så effektiv som jag trodde.. men jag tjänade iallafall 60 kronor. Det kanske räcker till en McDonald´s meny. Eller så går pengar rakt ned i min vita converse kassa :D

Vi såg kalle i chokladfabriken samtidigt som vi käkade middag. Sedan satt jag vid datorn ett tag och blev VÄLDIGT VÄLDIGT VÄLDIGT deprimerad när varken mitt internet eller telefonen funkade som det ska. Då tyckte mamma att jag skulle se filmen "Vid din sida" som gick på tv, vilket jag verkligen inte hade lust med men det slutade ändå med att jag satt där och trängdes i soffan med min familj. Jag måste erkänna att filmen är bra! Ångrar inte att jag såg den. Sedan satte jag mig vid datorn igen och nördade raggningsreplik.se utan anledning. När jag tryckte högsta poäng på "Jag gillar min kvinna som jag gillar mitt kaffe, nedmalt och i frysen" insåg jag att jag verkligen behövde sova.Idag vaknade jag klockan åtta och åkte till the church för en mässa. Det var en speciell mässa. Vår ungdomspedagog Sara slutar jobba. Vi kommer att sakna dig Sara <3 Dessutom sjöng ungdomskören, alltså några av mina vänner, och Sandra och Madde tillsammans medans Axel och Martin spelade. Vi var jätteduktiga allihopa! Vi tackade av Sara ordentligt och jag tog väldigt mycket chokladtårta kan jag erkänna. Det fanns väldigt mycket också, och var tillochmed tårta över när fikat var klart, kan jag säga till mitt försvar. Iallafall så åkte jag hem och när jag gick av bussen tittade jag på gungan som jag alltid gungat på typ varenda dag efter skolan när jag gick på HÖGSTADIET. Jag invågde ett årligt gung. Det var skönt med vinden som fläktade men det blev tråkigt ganska fort. Därför gick jag hem ganska snabbt. Bror och Carita var hemma hos oss på besök. Vi tittade lite på Färjestad match men det blev inga mål under den perioden jag såg. Matchen slutade iallafall 1-3 TILL FÄRJESTAD :D WOHOO! men då åt vi...

Efter maten blev jag rastlös så jag typ sprang runt som en tönt. Sedan började en film vid namn "Something new" på 3an som jag såg. Det var bra. Passar bra med Motowntemat till vår musikal i kören i oktober. Fick precis reda på att det kanske inte blir något Taizé iår D: Då kommer jag att gråta :( men ha lite pengar iallafall kanske... men JAG VILL ÄNDÅ TILL TAIZÉ! Jagvilljagvilljagvilljagvill... iallafall så ska jag avsluta bloggandet för idag nu. Toodles <3

Hej påsklov

Titta på Thomas Järvheden. Snygg, rolig och sjunger underbart! Varför klänger jag inte på honom? Det undrar jag faktiskt.

Titta från 1:30 - 5:04 typ. Ehheheheheh.. LÄTT min humor! Han var med på "Så ska det låta" idag. SÖT! Ja, jag gillar även de svenska musikprogrammen. Markus Fagerval var också med där förresten. Länge sedan man hörde något från honom. Han som ändå är så sjukt bra. Iallafall.. på tal om R.A.W (komik klubben som videoklippet är ifrån) så ska jag dit och titta på Magnus Betnér den 25e april! Najs va ? :D Jag längtar.

Motionera mera !

Idag hade jag utvecklingssamtal halv elva in tha morning. Jag började klockan tolv så det var lite jobbigt att missa en välförkänd sovmorgon. Jag fick lite sovmorgon iallafall, eftersom jag fick skjuts. Mamma hade frukosten klar när jag kom upp. Det var gott! Sedan åkte vi iväg. Utvecklingssamtalet gick bra. Inga större fel EHHEHEHEH.. gissar att dom jämför mig med min inte alltid så smarta klass :D Inte mig emot. Mamma är nöjd, jag är nöjd. Det är bara den där motionen från typ första månaden i skolan som jag inte har gjort, men det GÅR JU INTE! Jobbigt... jag har faktiskt försökt. Nåja, nu ska mamma min hjälpa mig att "motionera" som han sa, och tyckte att hon var rolig. Vi får hoppas att det går bra. Sedan gick jag runt lite i Skäris och tittade på vårkollektionen som jag älskar. Jag får akta mig, för snart gör det ont i plånboken. Riktigt ont! Idag var jag inne i butikerna på övervåningen tillochmed. Riktigt riktigt riktigt ONT! Ehhehehhe.... Även i hjärtat. När jag inser att pengarna mina försvinner. AJSING BAJSING!

För övrigt är det första april idag. Tacka mig för att jag påminde er. Jag har inte förberett något skämt alls men jag kommer att vara så paranoid idag att jag INGEN ska få lura mig! Jag ska kämpa! Bäst att jag skriver "april" på handen så att jag inte glömmer och blir lurad ändå. Nu har min lektion börjat men ingen är här. Kanske redan har blivit lurad? Hmm... bäst att jag findar out. Farväl *vinka*

RSS 2.0