"Hemma hos Martina" - Martina Haag

Jag tänker bjussa på ett bokcitat som jag aldrig publicerade för att jag inte ville ha en snoppskugga i vänstra hörnet men ni hade säkert inte märkt något, eller hur? Såhär till nyår tänkte jag att det kunde passa iallafall. Med snoppar.


Gott nytt år.

Säg hej till lilla My


Stolt faster


My kör fasterstyle med sina strumpor

Elins jul

Jag ville bara spy på allt som hade med julen att göra mellan 20e och 23e december. Jag hade minsann inte ett dugg ledigt från jobbet, julklappar att inhandla och ett rum att städa och pynta. Jag låg i min soffa och grät förtvivlat för att jag ALDRIG skulle bli färdig med städningen. Trött_tjej_92. Tur att jag har en fin mamma som alltid gör mig på gott humör (förutom när det är hennes fel att jag är sur). Mitt rum blev iallafall färdigstädat till slut men att pynta sket jag fullständigt i. Jag spelade piano istället.


Julmaten som jag aldrig vill se igen just nu

På julaftonsmorgon vaknade jag upp till tomtegröten som var serverad på frukostbordet. Sedan pyntade jag mitt rum iallafall. Tomtarna och snögubben behövs liksom för att julen ska kännas bra. Det kom finfrämmande i form av min farbror med familj. Vi såg Kalle Anka och Kan du vissla Johanna? såklart. Sedan åt vi mat. Jag blev mätt efter förrätten. Sedan dess har jag inte varit sugen på julmat.. och gissa vad jag har fått äta de senaste dagarna? Kul. Jag och min kära kusin spelade Super Mario och sjöng karaoke och lyssnade på Westlife för så gör alltid vi. Även om det inte är jul.

Jag fick minsann de bästa julklapparna man kan tänka sig.
Tre kastruller och en stekpanna. JAG KOMMER VARA BÄST PÅ ATT FLYTTA HEMIFRÅN!
En Segwayrundtur på 60minuter för två personer. Det blir roligt tror jag.
Ett munspel. KULKULKUL! Jag hade aldrig spelat munspel förut men jag kan berätta att jag är en naturbegåvning.
Hantlar. Ni kommer snart att få hälsa på Ms Muscle Arm.
Harry Potter och dödsrelikerna del... gissa... TVÅ!!!!! Nu är min samling komplett.

Och det var väl ungefär det hittills. Inte så mycket men alldeles perfekt ändå. Hoppas att eran jul också var himla fin och underbar.

Björn tänker på de som har det svårt

Denna vackra sång av Björn Rosenström har fått en helt annan innebörd efter detta.


Helt okej tvtablå på juldagen


Faster Elin

Natten till idag blev min bror pappa, vilket innebär att jag blev faster. Klockan 2 inatt fick jag ett mms. "Grattis du har blivit moster" stod det. Moster? Haha. Min fina bror har visst inte så stor koll på släktnamn. Det var en söt liten bild på ett nyfött barn. Ni vet hur de brukar se ut. Alla nyfödda ser ganska likadana ut. Ändå var den här bilden lite extra fin tycker jag. Jag är glad och tar ut övertid vilket innebär att jag slutar klockan tre idag. Oh happy day!

Hoppas att allt går som det ska

Om allt går som det ska så är jag faster inom 24 timmar. Pirrigt värre!

Man måste bara älska 13e december

Imorgon är det LUCIADAGEN! Jag är sjukt taggad. Jag ska vara på jobbet klockan sju och halv åtta drar vi igång ett långt luciatåg med hela förskolan. Alla sex avdelningar. Cirka 120 barn + pedagoger. MYSPYS! Vi har gjort ljuslyktor de senaste veckorna. När föräldrarna anländer ska lyktorna vara tända ute i mörkret. Det kommer att se jättevackert ut. Jag hoppas att jag bjuds på lussebullar förresten. JAG ÄLSKAR LUSSEBULLAR! (Det kändes som att jag skirivt om det förut och det stämde mycket väl).

Lucia innebär lussebullar, sång och tända ljus.
Ungefär det bästa jag vet.

Jag taggar gärnet

Idag är det dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dopparedagen.


Tomten som jag träffade förra  julen

RSS 2.0