Jag är fan BÄÄÄÄST!

Är så glad just nu så nu får ni vara glada för min skull! Fick ganska precis veta att jag är godkänd på min första egna alldeles individuella hemtenta!!! Jag hade liksom kunnat missuppfatta uppgiften och så får jag NÄSTAN VG. True story. Hade jag bara skippat tanken att "aldrig att jag får VG på det här.. så en till vetenskaplig artikel behöver jag väl inte slänga in" hade jag fått VEEEGEEE! HÖGSTA BETYG! PÅ MIN FÖRSTA HELT EGENSKRIVNA TENTA! Asså dör av extas. Är så stolt över mig själv. Fick veta detta i min ensamhet så jag sprang runt helt galen i min lilla tvåa och ringde mamma och pratade nonstop i tio minuter utan att andas emellan ungefär för att jag behövde få ur mig så mycket lycka.
 
Måste dela med mig av sammanfattningen för att jag är så stolt. Ibland får man skryta lite faktiskt. Jag somnar gott inatt.
 
"En mycket väl genomförd uppgift med ett excellent språk, väl genomförd problematisering som också går på djupet. God referensteknik i text men upprepade felaktigheter i reflista. Arbetet väl kopplat till sjuksköterskans professonalitet. Tyvärr endast två vetenskapliga artiklar använda annars hade du fått VG"

Hoppas jag inte tappar bort snippan

Idag är det internationella dagen för nolltolerans mot kvinnlig könsstympning. Detta stödjer jag genom mitt nya halsband. Halsbandet är köpt på snippasmycket.se och bär ett budskap om jämställdhet. Hur häftigt är det liksom inte att gå runt med en vagina runt halsen!? Dessutom går vinsten till organisationen Kvinna till kvinna som kämpar för att alla flickor och kvinnor ska ha rätten till sina egna kroppar och makten över sina egna liv. Sjukt viktig organisation!!!!!
 
 
Det där är vad jag kallar blygdläppar
 
Jag lyckades med nyårslöftet förresten. Och håller det andra löftet genom att inte retuschera de bilder jag bjuder på idag. Det känns som ett lovande år.

RSS 2.0