Våfflor på jobbet

Ändå ganska najs att jobba våffeldagen när det finns någon som gräddar våfflor. Tror aldrig att jag sett såhär många nygräddade våfflor på en och samma gång.

Bullar bakade ihop

Vad tycker ni om bullarna?
 
Jag kan iallafall lätt urskilja vilka jag har bakat och vilka sambon har bakat.

Vårpromenad

Idag tog vi vår första söndagspromenad iklädda VÅRJACKOR. Visserligen hade vi cirka tio tröjor under men ÄNDÅ. Vi hittade ut till motionsspåret i området där vi bor. Det var en fin promenadväg i skogsmiljö. Vi gick bland annat förbi den här äppellunden som verkar perfekt för framtida sommarpicknickar. 

Melodifestivalen - andra chansen

I lördags fick jag äran att vara med på generalrepetitionen av melodifestivalen! Jag som är ett stort mello-fan hade faktiskt aldrig sett spektaklet live någon gång så det var med pirr i magen och jubel i strupen som jag entrade Saab Arena.
 
Det här såg vi från våra platser
 
Någon sorts tekniker(?) tittade lite diskret på fotboll
 
Här är green room med alla artister på plats
 
Mellofin i silverhatt med den berömda sångfågeln

Genusfail

Lust att skicka ett uppskattande kort till någon nära dig? Det är tydligen såhär de ska vara för att vara värda ett kort.
 
 
Suck..

Peppande bussbudskap

Såhär fint står det på bussarna i Linköping:
 
Det känns liksom gott i hjärtat att ta bussen då. Nu cyklar ju jag mestadels så bil som alternativt transportfordon är ovanligt för min del men jag blir liksom glad av att det är folk som åker buss.

RSS 2.0