Nu är vi sambos

Utmanar sambolivet genom att låta sambon (konstigt att skriva så!!) testa hur det kan vara att spela Assassin's Creed med mig bredvid.
 
  
  
Han klarade testet.

För en stund så är det inte kallt

En sjukt pepp låt i den nedrans kylan! Älskar allting som har med den här låten att göra. Sååå bra! Skilla, som jag för första gången såg och hörde talas om på Högalidsfestivalen i våras, har precis släppt ett nytt album med massor av fint och bra. Spotifya!!
 

Övriga bilder från London

Jag har ju inte nämnt något att från min resa än den fantastiska konserten. Faktiskt hände fler fantastiska saker i London. Vi tar en titt.
 
Det finns ett piano på Arlanda! En så himla bra grej!
 
Obligatorisk London-Eye-bild
 
Glad mor med två glada döttrar som precis för första gången sett Big Ben med egna ögon
 
 
Fina Big Ben. Fick höra när klockan slog tolv!
 
Westminster Abbey
1. Närbild på Westminister Abbey's krumelurer vid entrén
2. Rejäl taggtråd runt Buckingham Palace
3. På tunnelbanan hem från Oxford Street
 
Soldat vid Buckingham Palace
 
 
1. En tavla..
2. .. gjord av plastsoldater!
3. En affär hade en häftig skyltning med djur gjorda av olika saker. Här ser vi en saxfågel.

Fin resa alltså. Vill absolut tillbaka igen.

Både matlagningsredskap och sällskap

Jag har en hund. Hunden heter Fido. Fido är inte som andra hundar. Hen kan visserligen vifta på svansen och gapa stort men har även en talang som skulle kunna vinna vilken hundtävling som helst. Fido kan nämligen göra mat till mig.
 
Maten är precis färdiggrillad och Fido ger mig här tillåtelsen att äta.
 
Tack Fido, duktig hund!

Självstudiedagarna är nästan slut

Jahapp. Imorgon gäller det. Tenta nummer två. Klockan nio. På en lördag. Jag har verkligen verkligen kämpat och jag hoppas att det är tillräckligt. Har dock lärt mig att det inte går att lära sig saker en hel dag. Sedan har jag även lärt mig väldigt mycket om kroppen också.
 
Här är halva min tenta ungefär
 

Och här är studenten. Jag är taggad på insidan, jag lovar

Dags för tentaperiod

Om lite mer än en vecka är det tenta nummer två. Jag är mer taggad den här gången! Det känns som att jag är mer förberedd. Nu har jag fått all information som kommer ges. Det gäller bara att få all information från datorn och in i huvudet. Såhär kommer köksbordet att se ut hela veckan..
 
.. men det får man ta! Tentan denna gång handlar om cirkulationssystemet, respirationssystemet, urinvägssystemet, vätske- och elektrolytbalansen, syra- och basbalansen, gastrointestinalkanalen, digestion, näringsfysiologi, klinisk nutrition, endokrina styrmekanismer och reproduktion.
 
Med andra ord blod, andning, kiss, bajs, mat och sex.

Glad och varm tjej

Igår fick jag äntligen tillbaka mitt varmvatten. Har alltså levt med endast iskallt vatten, som nästan fryser i rören, i fyra dagar. Otroligt vad det gör med en människa. Hela mitt liv kretsade kring det där varmvattnet. Gick in i en mindre depression ungefär, men nu kan jag återigen duscha utan att gråta. Vilken lycka det är! Nu blir jag glad varje gång jag sätter på en kran, och det är ju ganska fint. Ibland behöver man sakna något för att kunna uppskatta att man har det.

RSS 2.0