Lätt att vara efterklok

Jag har kunnat förtidsrösta i flera veckor ca 100 steg från lägenheten, men tydligen skulle jag vara traditionell och rösta på valdagen och vips var jag tvungen att cykla 5 km mitt ut i ingenstans. Väldigt smart att öppna röstkortet samma dag som valet och inte ha planerat in oförutsägda förhinder.. men jag löste problemet och fick en fin cykeltur i fint väder.
 
Det var en helt rak väg nästan alla fem kilometer. Häftigt ändå!
Mobilkameran kunde dock inte fånga det riktigt på bild.

Så nära ICA bor jag

Från lägenhetsdörr till ICAs entré

  • 104 vanliga steg
  • 76 stora steg
  • 258 myrsteg (med ena foten precis framför den andra)
  • 54 springsteg

Helt okej avstånd tycker jag. Det gör liksom inte så mycket om det är något en glömmer köpa.


Imorgon röstar jag på feministiskt initiativ

 
Här är 33 anledningarHär är en och här är en och här är en till bra länk. Här har vi och den här också och just det här. Här, här, här och här osv.
 

Årets första sommarsmårgås

Idag kom de första svenska jordgubbarna till ICA och det betyder såklart JORDGUBBSMACKA. Nu.. NU är det sommar. Åh <3
 

Varför jag har växande panik

Det är mycket nu hörni.
  • Jag ska ha praktik 32 timmar den här veckan.
  • Imorgon är Högalidsfestivalen som min kör ska vara med och sjunga på.
  • Imorgon börjar byggarbetare att byta ut elelement mot fjärrvärme i min lägenhet.
  • Hemtentan ska in på fredag och den är ungefär halvskriven.
  • Solen försvann igen.

Hur ska jag hinna allt och var ska jag hinna när jag inte kan vistas hemma bland alla fjärrvärmepersoner? Kan jag bara få lägga mig under en sten och vakna när veckan är slut?


En cool bild

Jag skulle fota fina sambon för att han var så söt när han vek sina kalsonger (jag vet.. fjantigt värre MEN JAG ÄR KÄR OKEJ?) och på grund av att fotografen inte stod helt still blev bilden såhär:
Hur cool!?
 
Det känns som att man snurrar.

Mycket att gå på

Jag är så himla sugen på en sorts kaka att mumsa på till eurovision. Jag kommer dock inte ihåg vad den heter och något recept kan jag inte finna i mina egenkomponerade receptböcker. Jag har bakat kakan någon gång för länge sedan med någon vän som jag inte kommer ihåg vem det var. Jag kommer inte riktigt ihåg vad som var i kakan heller. Var det en chokladkaka? Det var kanske kokos i, men inte vet jag.
 
Jag har alltså inte så mycket att gå på i mina googlesökningar. Det enda jag kommer ihåg var att den var himla god och jag har en bild i huvudet av hur den såg ut, så kanske att jag skulle känna igen den om jag såg den på bild. Provat att googla "kaka" men det fungerade sådär. Får leta vidare en stund till.

Hejdå kirurgavdelningen

Nu har jag precis kommit hem från min sista VFU-dag på sjukhuset för den här gången. Nu är jag utskriven kan man väl säga. Fina och lärorika tre veckor har det varit! Nu ska jag praktisera tre veckor på ett äldreboende och samtidigt skriva en hemtenta. Vi får se hur det går men förhoppningsvis som en dans.
 

Firar första maj med mix

Jag och sambon har velat köpa den här mixen sedan vi såg reklamskylten (alltså bra skyltat Marabou) men när vi såg hur liten och dyr förpackningen var har vi avstått. Det verkar dock som att fler har avstått för nu var det rea/extrapris på mixen. Då slog vi till och mumsar på ikväll!
 
 

RSS 2.0