Barn är typ det finaste som finns 3

Jag ville verkligen inte gå till jobbet idag. Jag ville bara fortsätta sova och jag kände mig på gränsen till sjuk. Halsen värkte och jag var snuvig. Till slut gick jag ändå upp och hade tio minuter på mig att bli klar innan bussen gick. Sjukt otaggad var jag.

Sedan kommer jag fram. Det första jag ser är fyra femåringar som improviserar fram Bockarna Bruse alldeles själva med hjälp utav en rutschkana som man kan vara under. Vilken inlevelse. "VEM ÄR DET SOM KLAMPAR PÅ MIN BRO!?!?!?" Haha. Det fick mig att le stort trots att jag trott att ett leende var det sista jag skulle få fram idag.

Det gjorde inte saken värre när ett barn kom fram till mig och tittade på mig med sitta-i-knät-ögonen och följande konversation utspelades.
Jag: Hur mår du idag?
Barnet: Inge bra
Jag: Varför då?
Barnet: Jag vaknade på fel sida av kudden. Den var upp-och-ned.


Det kallar jag samarbete


Skidskytte på tv


Wallmans salonger

Igår var modern, fadern, systern och jag och åt på Wallmans. De som serverar uppträder också. De var sååååå duktiga och sjöng sååå bra! Det var helt i min smak. Det var många ganska otippade låtar som inte är så kända men som jag av någon anledning har hört. Sedan var det mycket känt också såklart. Vilka sångtekniker. Wow! Vilken show. Men maten var inte sådär jätteunderbar som jag hade hoppats och det var överdrivet dyrt så jag skulle ändå inte rekommendera det. Fast vi hade kul!


Fadern och systern. Jag sade faktiskt till att jag skulle ta kort men de brydde sig inte


Modern och Elin. Vi skrattade så åt denna bild. Modern berättade inte att hon gjorde en min så det såg vi först efteråt. Söt.


Jag tog bara kort på de medverkande när de var halvnakna

Barn är typ det finaste som finns 2

Titta här på Skavlans inslag där barn pratar om deras framtid. Klicka på länken och spola till till ungefär 15:00. Bra grejer. Det är bara 2 och en halv minuter långt.

Sedan har jag en liten bonus:

Min fyndiga mamma

Modern och jag sitter och äter glass och tittar på nutrilettreklamen på tv mellan ett program.

Mamma: Fy vad tråkigt att äta samma sak hela tiden.
Jag (sarkastisk): Men det finns ju i olika smaker.
Mamma: Jag har min nutrilett här *pekar på glassen* Njuter-lätt
Jag: Ja
Mamma: Hörde du vad jag sa?
Jag: Ja
Mamma: Vad sa jag då?
Jag: Njuter-lätt.
Mamma: Ja...
Jag: Haha, trodde du att jag bara låtsades höra vad du sa?
Mamma: Ja, men du skrattade ju inte.

Mina föräldrar påstår nämligen att jag är väldigt lättroad. Jag brukar skratta länge åt saker de inte ens rör en min åt. Stackars modern blev jättebesviken när jag inte skrattade nu. Hon som var så fyndig..

Mer mitt än barnens

Mitt mästerverk som jag skrev om här. Jag vill bevara det förevigt. Barnen får inga creds. Jo, okej då. De var så duktiga. Shit vad jag kommer att sakna dem <3 Det är mindre än en månad kvar nu.
Första hela helgen i januari

Jag hade en underbar helg. På den röda dagen som är röd utan att jag vet varför (men det gör liksom inget) så gjorde jag absolut ingenting och det var helt förtjusande. På lördagen storstädade vi huset hela familjen. Därefter åkte jag till Natalie. Vi pratade om allt möjligt! Jag tror att jag kommit på vad jag vill göra i höst men jag håller det hemligt än så länge. Eheheheh. Det känns iallafall förträffligt!

Precis när jag skulle bege mig därifrån ringde min fina syster och bad på sina bara knän att jag skulle komma och äta middag hos henne. "JAG KLARAR MIG INTE UTAN DIG!" sade hon. Kanske. Jag hade liksom inget annat val än att börja åka åt motsatt håll med tunnelbanan. Syster bjöd på korv och potatis. Vi bar ned saker till hennes källarförråd som på riktigt är det minsta jag sett! Varenda lägenhet i samma hus hade ett större förråd. Systerns förråd låg precis vid dörren och var därför indraget. Det var verkligen jättelitet.

Sedan tittade vi på en film som hette Despicable Me i 3D. Det var häpnadsväckande! Sedan såg vi filmen Eat, Pray, Love. Den tog ju aldrig slut. Jag ville bara få sova. Den hade säkert varit bättre om jag inte varit så trött. Jag fick sova på soffan. Inte min bästa natt precis. På söndagen vaknade vi och åt toast framför tvn medan Sex and the Cityboxen öppnades! Denna helg var precis som helger ska vara.

Jag bjussar på skivans finaste


Barn är typ det finaste som finns

Det är för det mesta så himla fint att vara med barn hela dagarna. Jag vill spara allt de säger. Här är några citat som jag älskar. Jag borde skriva upp mera. Det gör mig så glad att läsa.

"Det är så svårt att skära med bara två bestickar!"
Liksom, hur många brukar du skära med?

"Jag smälter till is! Jag vill gå in!"

Jag: Varför ligger dina kalsonger på golvet?
Barn: Jag ville inte ha dem.
JAHA men SÅKLART! Dum fråga liksom.

Barn: "Jag har tappat bort min bil!"
Jag: "Vad hade du den sist?"
Barn: *pekar på handen* "Här"
Vilken toppen utgångspunkt.

Jag och ett barn tittar på en bild när barnet öser vatten från en vattenpöl ned i en hink.
Jag: "Vad gör du för något på bilden?"
Barn: "Jag gräver vatten."

Barn berättar om snön som faller: *pekar på halsen* "Det kom vinter här när jag gick till förskolan!"

Jag: "Titta! Du har en bensinpump på stumporna"
Barn: "Det är en dieselpump.."
Oj.. ursäkta..

Kollega: "Jag lägger upp lite granna på din tallrik"
Barn: "Jag tycker inte om granna"

Jag skulle bli en utmärkt traktor
Där jag bor har vi traktorer med däckmönster som ser ut som skor. Jag förstår inte hur det kan vara möjligt.

En liten nyårshälsning


RSS 2.0