Nokian Hakka C 225/80 - R15 90W typ

Idag har jag jobbat! Jag har inventerat på Vianor! Jag har räknat sommardäck och lastbilsdäck i åtta timmar. Jisses. Alla sifferkompinationer har gjort mig alldeles trött i huvudet men jag hade roligt ändå. Det är mors dag idag. Bra att jag var borta hela dagen och inte har förberett någonting till min mors ära. Vilken hemsk dotter jag är. Ändå är min mamma så underbar. Jag tror jag har den bästa mamman i världen! Älskar dig <3
Annars älskar ju alla stölder

Musikalen hit och musikalen dit

Allt handlar om musikalen. Jag tänker på den hela tiden, jag drömmer om den, jag har ingen tid till annat. Jag vaknar på morgonen, åker till skolan, repar på musikalen, kommer hem och går och lägger mig på en gång. Hela veckan har jag slutat 22:00. Det är tufft men det är såååå underbart! Det är så roligt! Imorgon ska vi ha genrep för skolan och på fredag är det PREMIÄR! Jag är jättetaggad! Alla är så duktiga! Det är så härlig stämning och alla bara säger "SHIT! Vad duktig du är" "Du med! Jag älskar din röst" typ. Dessa konversationer hörs stup i kvarten från alla håll till alla och det är jättehärligt! Vi hade mask och kostymrep idag! Det gick jättebra! Jag älskar min mask och kostym! Det känns så rätt. Dock för jag inte ha mina armband. Det är jobbigt. Jag känner mig helt naken utan dom.. men jag ska bearbeta det. Armbanden är Elin. Kim, min rollfigur, har inga armband.

Detta blir ännu en helg utan någon vila

Imorgon, lördag, ska jag med min kör sjunga några låtar i en sorts park typ som är sådär känd på kulturdagen, eller vad det nu är. Jag missade sista repet idag, eftersom jag hade musikalrep, men jag hoppas att det löser sig. På söndag har vi ett musikcafé på ett annat ställe. Det blir säkert toppen! Jag måste dock vila upp rösten. Den måste vara i sitt bästa skick någonsin under nästa veckan nämligen. Tur att jag inte har några solon i helgen (:


No wise word's gonna stop the bleeding

Shit! Vad bra hon är! Hon är bara 11 år. Mirakelbarn.


Allergisk mot matematik i för höga doser

Igår var den dag jag fruktat sedan jag fick höra talas om den, vilket blir ungefär fyra år. Dagen då det var Nationella prov i Matte B! Usch. Provtid i FYRA TIMMAR! Min hjärna klarar knappt att hålla igång under en mattelektion som är på en timme. På morgonen igår så var jag jätteförkyld. Under provet var jag tvungen att snyta mig varje kvart typ. Provet gick ändå hyfsat. Jag ska inte tänka så mycket på det. På de sista uppgifterna, de svåraste som ger mest poäng, sade ändå hjärnan stopp men whatever. Om jag får G är jag nöjd och det får jag nog. Hursomhelst så jag blev sjukare under dagen. Eftersom vi har viktiga musikalrep, då det bara är en vecka kvar tills det smäller, så stannade jag i skolan ändå och tittade på. Idag var jag hes också. Sååååå typiskt! Vi skulle öva med ensemblen för första gången. Det har jag verkligen sett fram emot. Nu satt jag bara och var olycklig när andra fick sjunga mina solon. Det gjorde ont i hjärtat när det lät så bra för de andra. Själviskt kanske, men det var så iallafall. Jag var i skolan fram till lunch men sedan gick jag hem. Det är bättre att jag vilar upp mig till imorgon.

Det går förresten att beställa biljetter här nu!

Körfestivalen Norbusang i Malmö

Under kristihimmelfärdshelgen var jag i Malmö och var funktionär på en Körfestival. Norbusang heter den och är en nordisk festival som arrangeras varje år. I år fick Sverige och Malmö den äran. Det var närmare 40 körer närvarande. Det var mycket att göra. Det fanns inte så mycket tid att vila. Jag hade det superkul ändå! Vilka härliga funktionärer vi var! Ett härligt team. Jag åkte tid på tisdag morgon.  När jag väntade på terminalen började jag blöda på fingret och blödde ned de enda jeansen jag hade med mig. Kul. Resan ned till Malmö tog fem timmar men det kändes väldigt fort. Med en fulladdad walkman full med vacker musik klarar man att resa längre en fnuttiga fem timmar.

När jag kom fram jobbade vi med att stoppa ned informationsblad, sceman och kartor i över 600 kassar. Det kändes lite som en tomteverkstad men man tröttnade efter ett tag XD Under dessa dagar visade i vägar, svarade på frågor och hindrade folk från att gå in i matsalen för tidigt. Jag åkte hem på lördagen direkt efter slutkonserten. Sedan sov jag hela söndagen.


Några av kassarna vi sorterade! I papperskassarna ligger tygkassar som varje körmedlem får


Skånskt konstverk på Malmö Högskola, där vi var mest


Receptionen som vi hängde i när vi inte hade något bättre för oss. Förresten är flaggan upperi högra hörnet Grönlands flagga för er som inte visste det


Norska är coolare


Kvällsfika skulle göras till 270 personer! Vi satt och handplockade skinka, ost och prickig korv! TILL 270 PERSONER!
Jisses. Dra loss en skiva i taget och lägga på tallrik!


Vallas? Wtf?


ElinThePelin i den väldigt vackar Norbusangt-shirten


När vi inte hade något att göra


<3


Malmö har också ett Konserthus


Bilder från slutkonserten
Jag åkte 1:a klass hem. Ovärt.
Men det var kul att skylten satt upp-och-ner! Hihi.
Förresten satt jag mitt emot det sötaste gamla paret i världen! De satt och log mot varandra och höll handen! Aaaw XD Jag ville bara krama om dem!

Vilken superkraft skulle du vilja ha?

Skulle inte den ultimata superkraften (eller var man ska kalla det...) vara att alltid säga rätt saker? Att alltid kunna säga saker som gör att man blir omtyckt och anses som rolig, förstående och trevlig. Att kunna veta vad som borde sägas just då, när man ska vara tyst och alltid ha ett bra skämt till hands. Det skulle vara värsta drömsuperkraften. Man skulle bli omtyckt av alla. Eller? Om man har en sådan superkraft skulle kanske skälet till att vara människa försvinna. Det är ju spännande när man inte vet vad man borde säga. Nåväl.. en sådan superkraft skulle vara bra att ha ibland åtminstone (:


Nypremiär av Wolfgang Amadeus Mozart

Min kör som jag går i nu heter Steens (Spektrum Teens) och kören för den yngre åldersgruppen heter Spektrum. När jag var yngre var jag med i Spektrum och år 2003 (åren går) så gjorde vi en föreställning om Wolfgang Amadeus Mozart. Vi sjöng sånger som Mozart skrivit och gjord som en liten teaterpjäs om hans liv. Vi bar även 1700-talskläder som vår körledare har beställt. Vi var då de enda i Sverige som hade en 1700-talsuppsättning med kläder för barn. I vilket fall så hade de som går i Spektrum nu en nypremiär av samma föreställning idag. Jag och min mor var och tittade. Dom var jätteduktiga. Jag fick en riktig nostalgitripp när jag insåg att jag kom ihåg de flesta texterna. Det var jättekul att se. Jag tog lite kort efter föreställningen.


Spektrum


Mozart


Vackra damer


Det är jobbigt när allt sker samtidigt

Nejmen hej! Jag hade glömt bort att jag hade en blogg.. typ. Jag hade faktiskt glömt bort det mesta. Det händer mycket i mitt liv just nu. Jag gör mitt bästa för att kunna hantera det men många blir besvikna. På tisdag åker jag till Malmö för att vara funktionär på körfestivalen Norbusang. Den 22a och 23e maj har min kör, Steens, föreställningar. Vi ska visa upp oss den 22a och den 23e ska vi ha ett mysigt litet musikcafé. Vår skolmusikal Existens har premiär 28e maj. Dessutom har jag fortfarande sex stycken skoluppgifter som måste lämnas in. Jag har prov i Historia på måndag. Jag har Nationella prov i matte nästa onsdag. Provtid i FYRA TIMMAR! Min hjärna kommer att brinna upp. För övrigt har jag inte privatsufrat sedan i fredags. Det är också sjukt. Måste återigen säga att jag inte vill göra någon besviken. Jag gör mitt bästa hela tiden men har svårt att kontrollera stress. Jag räcker inte till just nu. Lägg det på minnet. Grattis Åsa på födelsedagen <3

RSS 2.0