Jag återhämtar mig snabbtIdag är jag frisk igen. Jag hostar bara lite men whatever! Alla hostar! Det är sjuka tider. Synd bara att det inte blev någon tågluffning denna helg. Det blev att åka till bror som bjöd på middag istället. Vi såg på en film på en platt tv som hette typ Transformer eller Transformation or something like that. Han skulle ha inflyttningsfest på kvällen för "de vuxna barnen". Jag räknas inte som ett vuxet barn. Det kommer jag bannemej aldrig att räknas som.. eller när jag är vuxet barn är mina syskon gamla. Så går det när det skiljer så många år. Iallafall så träffade vi sambon Caritas mamma, syster och halvbror för första gången. De verkade trevliga! Bra att få en bra start från början om man kanske ska dras med varandra hela livet :p Jag tycker bara det är så hemskt när man hör två personer som inte känner varandra försöka hacka sig fram på ett samtal.. lols. Jag sade dock inte så mycket. Jag skivade potatis.

Vi kollade på mamma på youtube och lyssnade på bandit. De andra spelade ett chockspel med elektriska stötar. Jag klarar inte sådan sedan en sommar då jag tog på ett stägnsel som skulle stänga in stora men mysiga kossor hos min mammas moster *rysning*. Aldrig igen.. inte ens en liten stöt. ALDRIG! eller ja.. det är svårt att undvika men jag skulle aldrig ge mig själv en elektrisk stöt frivillig. ALDRIG! Vi fick förrätt, toast med skagen, och typ mat xD Potatisgratäng och något kött som kanske var lamm, eller så skojade de med mig. Man vet aldrig med bror.. Det var mumsigt iallafall! Mycket gott tilltugg och olika sorters chips jag inte ätit på flera flera år. När de började lyssna på A-teens åkte vi hem...
Ser ut lite grann som en inredningstidning, inte sant !?


Damn right, I'm good in bed. I can sleep for hours!

Igår var hemskt. Det var tur att jag gick hem. Jag kunde knappt se något på tunnelbanan. Allt var helt suddigt. Det var ingen buss som gick på över en kvart så jag gick hem. Det var snö, det var kallt och det kändes som om jag aldrig skulle komma hem, men jag kom hem iallafall :p Jag gick och lade mig. Sedan vaknade jag runt fem och pappa gjorde potatis-och purjolökssoppasoppa till mig. Mums! Sedan gick jag och lade mig igen. När jag vaknade sedan och skulle på toa så ramlade jag! Omg! Eller jag hade varit på toa och skulle precis gå ut men jag reste mig kanske för snabbt och blev och yr ramlade. Det gjorde inte så ont men jag blev väldigt chockad. Jag drack lite te och åt äckligt grovt bröd som smakade gott. Sedan gick jag och lade mig för kvällen runt klockan tio. Jag vaknade klockan tolv på morgonen sedan. Jag har sovit mer den här tjugofyratimmarsperioden än jag varit vaken. Mycket mer har jag sovit. Igår hade jag 39 graders feber men jag känner nu att den har gått ned. Jag kunde inte heller prata igår. Mamma trodde att det var halsfluss först men eftersom jag kan prata nu så tror jag inte det. Nu ska jag äta min frukost som troligtvis kommer bestå av några varma koppar te och grovt bröd med leverpastej på. Hoppas att alla andra håller sig friska iallafall. Farväl <3


Gammal bild som jag redigerade p.g.a. bildbrist

Varför blir jag alltid sjuk när jag inte vill !?

Jag är sjuk. Jag är SJUK! Jag sitter i skolan. Slår vad om att jag har feber. Imorse kunde jag inte prata. Hade jätteont i halsen hela tiden. Jag var hungrig men ville inte äta. Jag tog en kopp te iallafall men det hjälpte inte. Jag måste till Dungen ikväll så jag vill inte gå hem, även fast jag borde. Jag kommer inte palla dagen om jag inte går hem, men går jag hem kan jag inte åka till Dungen. Snuvig, ögonen rinner, feber, ont i halsen, ont i huvudet. Jag var sjuk förra torsdagen också. Nej, nu ringer jag pappa.. eller neej, jag åker hem ändå. Eller neej eller jo. Jag orkar inte. Jag åker hem nu. Jag ska bara sjukanmäla mig. Fan..

Jag är en klant men det här är iallafall onsdagen

Jag skrev värsta inlägget om min dag igår. Jag publicerade det och skrev sedan ett nytt inlägg, om öppet hus. Tänkte inte på att när man raderar texten raderas inlägget.. typiskt! Kan skriva lite snabbt. Chill dag på skolfronten. På morgonen 09:10 hade jag Rythmik och dans. Vi gick igenom formen på låtar. Förra veckan fick vi arbeta med hur låten är uppbyggd, vers, refräng etc. Nu skulle vi lyssna på en rytm och sedan skriva den i noter. DET är svårt. Det är lättare att göra tvärtom. Sedan åkte jag hem för jag hade håltimmar mellan 10:10 - 13:00. Jag träffade Christoph på tunnelbanan. Det du Sandra (A) XD Jag var hemma runt 11 och åt och vilade en stund. Runt 12 åkte tog jag tunnelbanan tillbaka och var framme strax före halv. Jag älskar att det går så fort! Treorna och/eller tvåorna som går inriktning teater i min skola hade någon föreställning. Den var bra, dom var duktiga. Jag åkte hem och hade familjefritt för en gångs skull. Jag övade på min sångläxa: Hallelujah :D Den låten är ju toppenbra men svår att sjunga. Man måste byta läge eller sångteknik, eller vad det heter, mitt i en fras. Jag ska kämpa. Efter bara typ en kvart fick jag ont i halsen. Antingen håller jag på att bli sjuk eller så använde jag fel sångteknik. Det kan också vara så att jag inte kan dricka min älskade Godmorgon juice. Efter att jag druckit den kände jag att jag fick lite ont i halsen. Hoppas inte! Jag tycker om min godmorgonjuice men ska nog försöka hålla mig borta från den ett tag. Det kan bli svårt eftersom det står ett oöppnat paket i kylen. Dags att testa Elins självkontroll! Sedan gick jag och lade mig efter inlägget. Det var en kall natt.

Öppet hus på det bästa gymnasiet!

Imorgon, torsdag, är det öppet hus på Stockholms Gymnasium för Scenkonst (Scengymnasiet) som ligger i Skärholmen klockan 18:00 - 20:00! Vi har bara inriktningarna Dans, Musik, Teater och Artist som är alla dessa inrikningar blandat. Ta bara tunnelbanan till Skärholmen. Det ligger jättenära.Spana in hemsidan:
http://www.scengymnasiet.stockholm.se för mer information. Jag kan bara säga att ni knappast kan hitta ett bättre gymnasium. Jag har dock inte gått på fler så jag vet ju inte men ändå! Jag kommer inte vara där förresten, för jag ska till Dungen :D


Alla dessa kedjebrev

"Du har precis blivit träffat av kärlekskanonen. Den du älskar kommer snart inse att hon/han älskar dig med om du skickar det här till tio personer. Om du inte skickar kommer du få otur i kärlek i fem år"

"Det springer runt en vilsen vän och letar efter dig. Kanske är det din självsfrände. Under hela livstiden har din vän sökt att finna dig. Om du skickar vidare detta kommer ni att träffas. Skickar du detta till 5 personer kommer din vän att gå förbi dig på stan någon dag men inte förstå att det är du. Om du skickar detta till tio personer kommer din vän att hälsa på dig men ni kommer inte att få den kontakt ni egentligen borde få. Om du skickar detta till 20 personer kommer ni finna varandra och vara vänner förevigt. Låt inte din vän springa runt och leta resten av livet"

Asså wtf!? Vad är det där för skit? Som om ett brev någon random hittat på skulle stämma. Kedjebrev är ett brev någon sänt i hopp om att du ska skicka vidare till dina bekanta. Det är ju ännu värre med smskedjebrev. Det kostar ju pengar liksom! "Skicka till 20 pers..." Ofta någon gör det! Eller finns det folk som gör det? Vad är det för mening egentligen? Sedan finns det halvroliga också ju:
"Om du inte skickar det här till hela din kontaktlista kommer alla flingpaket du köper i fortsättningen vara utan leksak. Bäst att du skickar snabbt"
HAHA! :D men ändå.. vad är det för mening? Jag skickar inte ens vidare dem, även fast jag ler lite grann..

Det finns ju den värsta sortens kedjebrev...
"SÖTSTÄMPAD! Skicka detta till alla du tycker är söta. Jag tycker att du är söt. Om du får 2 tillbaka är du inte så söt. Får du 5 tillbaka är du lite halvt söt. Får du 10 tillbaka är du söt. Får du 15 tillbaka är du superdupersöt!"

Just det här: "Om du får 5 tillbaka...." Är det ett (eller flera men whatever) sms som bekräftar hur söt man är? Det känns ju som om folk bara skickar för att få tillbaka. Jag brukar inte ens skicka tillbaka. Kanske en aning elakt? Nej, det tycker jag inte. Jag blir bara irriterad på alla dessa kedjebrev. Jag fick ett idag. Han som skickade sade att han skickat till 50 PERS!? Wtf!? Varför liksom!?

Grafer suger

I stort sätt alla lektioner (förutom musiklektionerna tack och lov) handlar nu om grafer. Jag avskyr grafer! Kanske för att jag inte fattar.. eller så är det helt enkelt bara sååååååå tråkigt att man vill spy. Det var heller ingen idrott idag. Vi gick dit ändå och bytte om FÖR INGEN HADE SAGT DET TILL OSS D: Elakt! men tur att det inte var idrott överhuvudtaget.. eller asså ifall vi hade haft lektionen något annanstans, typ ute eller något så hade vi ju fått frånvaro.. jag gjorde dans-och rythmikläxan sålänge. Svårare än jag trodde eftersom min låt som jag valt bytte taktart hela tiden D: Det tänker man ju inte precis på när man lyssnar på en låt. Jag tänkte bara på att den hade lite verser och lite bryggor. Kanske någon liten refräng också ^^

Igår var det måndag. Det var sångdag! :D Allt gick bra, trots att jag inte övat så mycket som jag borde, trots att jag hade ont i halsen på morgonen och trots att jag inte hann dricka mitt te. Det gick faktiskt ännu bättre än det brukar. På sånglektionen erkände jag att jag inte övat så mycket men hon brydde sig inte så mycket. Vi körde iallafall igenom låten och efter mycket teknikstuff så KLARADE JAG DET! Ommfg! Jag klarade att sjunga med bröströst som vi övat på enda sedan jag fick denna sångpedagog och det var i mitten av förra terminen ungefär. Det var inte så omöjligt som jag trodde, fast jag just nu kommer jag inte ihåg hur jag gjorde.. men jaja.. jag KLARADE DET OCH JAG ÄR FETT STOLT! 8D Orkar inte skriva mer om måndagen. Vill inte var värsta nörden som bloggar om olika saker VARJE dag. Det var anyway en bra dag.. till skillnad från tisdagen känns det som just nu D: Nåja, kanske får dagen en vändpunkt. Hoppashoppas. Snart har jag piano och ska visa mina skills när jag ska spela "Gubben i lådan".


Kul att man kan vara till nytta ibland också

Nu har jag precis hjälpt syster att bränna fyra cd-skivor. Jag skulle också bränna några om jag hade några tomma skivor.. men Elin är ju fortfarande väldigt pankish *suck* Jag hjälpte iallafall syrmin att bränna skivor. Bra att jag kan lite saker iallafall, fast jag hade aldrig bränt skiva förut. Inte för att det är speciellt svårt. Den kom ju t.o.m. ut själv liksom. Som tack för hjälpen fick jag massa bra låtar till datorn min. Det är ju alltid trevligt! Jag som precis hade tröttnat på i stort sätt alla mina låtar. Vilken timing asså *tummen upp* Hittade massor med låtar som jag VERKLIGEN tycker om på systers feta cdmp3 :D Helt slumpmässigt hittade jag den låt jag skulle ladda ner när jag upptäckte att min nedladdningssida kraschat. Det måste ju bara ha varit på tur ^^

Nu sitter jag och lyssnar på låtarna och försöker göra någon sorts sortering. Det är svårt, men det går bra ändå. Jag borde dock egentligen träna på min sångläxa tills imorgon. Borde iallafall göra dans och rythmikläxan, eller pianoläxan, eller svenska läxan.. eller.. matteläxan :| Hoppas inte någon i famijlen läser det här någon gång så att de tvingar mig att göra detta också :| Skvallra inte. Nu ringde Lina som kommit hem från Norge så jag ska nu snacka med henne natten lång.

Slappaste helgen på länge - men det behövde jag

Lördag: Jag visste inte att jag kunde sova så länge. Jag brukar sova länge men inte såhäääär länge. Jag drömde en mysig dröm och spann vidare på den hela natten/morgonen/dagen. Tio i fem, 16:50 VÄCKTE pappa mig. Jag skulle kunna ha sovit längre. Jag skulle kanske inte vaknat förrän det var dags att sova igen. Pappa hade gjort middag så middagen blev min frukost. Jag hoppade in i duschen och spelade gitarr (inte samtidigt). Sedan satte jag på tvn och kollade på Camp rock. Jag gillar den filmen. Första gången jag såg den grät jag.. det finns inte ens något ställe i filmen man ska gråta D: Fail... men nu grät jag inte (A) Sedan spontanbestämde syster och jag att vi skulle på bio och det var ju trevligt! Ännu trevligare blev det när pappa betalade. Tur det, för jag är pank som i pank, eller nej, jag har 36 kronor på mitt kort. Nästa månad ska jag spara. Whatever.. vi tog bilen till Heron City strax före åtta och hade beslutsångest om vilken film vi skulle se. Vi funderade på Twilight.

Vi funderade även på Australia. Det blev Australia. Jag vågade inte se Twilight! Jag vågade verkligen inte. Jag är rädd för att den ska vara dålig. Tänk om jag blir sådär besatt som alla andra är. Det vill jag inte! Det blev Australia (som sagt). Den var bra. En riktig biofilm. Ingen film man skulle köpa. Det behövs en bioduk och det maffiga souroundsystemet. Det var bra men tre timmar lång! Minst fem gånger trodde vi att den var slut, och så kom det ett flygplan till xD Syster grät, SÖT! Jag grät inte. Det krävs mer än krig och stor orättsvisa för att Elin ska gråta... typ... Camp rock.. :| Vi var lite dumma i huvudet när vi skulle till filmen. Filmen började 21:00. Syster trodde att den började 21:20. Jag trodde syster inte gillade att se reklam så vi gick runt där och syster köpte en cheescake (jag hade inte råd...), aja, vi hann strax efter att reklamen börjat ^^ Vi åkte hem och jag var jättehungrig så jag åt massa massa mat. Syster läste för mig ur en jämställdhetsbok och vi diskuterade genus och feminism. Sedan drack jag te och gick till sängs...

Söndag: Beställde veckning klockan elva så att jag inte skulle sova bort söndagen också. Mamma hade gjort frukost med te och ägg. Mums! Jag åt och sedan försökte jag lösa ett vuxenkorsord. Inte min grej precis.. Jag spelade super mario på Nintendo och mamma kom in och tittade på. Hennes kommentarer asså HAHAHA! Som om fienderna hade känslor. Mamma blev sur när jag dödade dom XD

Sedan övade jag på min pianoläxa "Gubben i lådan".. :| Dags för lite fika och därefter satte jag mig här. Har tittat på lite gamla roliga videoklipp på Youtube och kollat bilddagboken för en gångs skull. Det var väl på tiden. Jag gillar inte bdb men jag vill ändå veta vad som händer i folks liv. Vilket dilemma! Btw, så har ingen smsat min på hela helgen D: Jag känner mig lite bortglömd.. folk kanske glömmer att jag finns. Nu måste jag träna på min sångläxa som jag inte gjort på hela veckan fast jag borde. Åååh! Jag kommer ju ingenstans om jag inte övar D: Dumma mig..


För er stackare som inte sett denna ännu


Onödigt test

Jag fruktar...

[ ] homosexuella
[/] mörker
[ ] vara singel/ensam föralltid
[ ] va mej själv inför andra
[x] höjder
[x] svarta katter
[/] fåglar
[ ] fiskar
[/] myror
[x] köra
[/] flyga
[ ] blommor elr andra plantor
[x] bli rörd
[x] eld
[ ] vatten
[ ] havet
[x] misslyckande
[ ] grodor/paddor
[ ] möss/råttor
[x] hoppa från höga ställen
[ ] snö
[ ] regn
[ ] min mamma
[ ] vind
[ ] clowner
[x] stora folksamlingar
[x] korsa broar
[ ] döden
[x] dö ensam
[ ] himlen
[ ] att mina föräldrar inte ska gilla vem jag är
[x] bli rånad
[ ] män
[ ] kvinnor
[x] ha ett jättestort ansvar
[ ] doktorer
[ ] tandläkare
[x] att mitt hus ska brinna ner
[x] tornado
[x] orkaner
[x] sjukdomar
[x] att tappa bort min mp3
[ ] ormar
[ ] hajar
[x] vapen
[ ] fredagen den 13
[x] att fastna någonstans du är
[x] spöken
[ ] halloween
[ ] skolan
[ ] tåg eller tunnelbanor
[ ] udda tal
[ ] jämna tal
[ ] va ensam på natten
[x] växa upp
[ ] monster under sängen
[ ] läskiga ljud under natten
[ ] att inte genomföra mina drömmar/mål
[ ] blod
[x] att någon du älskar eller bryr dej om ska bli skadad
[x] att någon du älskar eller bryr dej om ska skada dej
[x] kärlek
[x] förlora någon du älskar
[ ] riva dej på papper
[ ] ramla medans du springer
[ ] spindlar
[ ] fötter
[x] nålar
[ ] ramla ner för trapporna
[ ] drunkna
[ ] tatueringar
[ ] folk som inte pratar engelska
[ ] få problem
[ ] skada någon
[x] knivar

29 HAH

Om du får mer än 30 är du paranoid.
Om du får 21 till 29 är du normal.
Om du får 11 till 20 är du nästan aldrig rädd.
Om du får 10 eller mindre är du aldrig rädd.

Äntligen fredag!

Dagen började dåligt. Jag kom försent. Det var bara för att jag åt frukost idag. Jag måste faktiskt hinna äta frukost! Det är viktigt. Jag får helt enkelt gå upp tidigare.. igen. Min lärare kom också sent tydligen men inte senare än mig. Helt plötsligt skulle vi ha prov :O Jag visste inte ens! Eller jo.. jag visste, men jag visste inte vad det var och ifall man skulle plugga på de olika orden (ordprov typ) eller få insperation från dem. FAIL! Av tio kunde jag två. Jag klagade hos läraren och han sade att det var okej. Jag var sur när jag gick från svenskan. Fem minuter på mig att byta block och springa till nästa sal och ha samhälle. USCH! Vi har en vikarie! HAN ÄR ÄCKLIGT BRA! Fattar hur man ska handskas med vår klass. Han skrämmer mig... han kunde bara peka på någon så att de skulle upp och göra en sak på tavlan. Jag hatar sådant! Det skrämmer mig verkligen. Dessutom var jag inte där dagen innan, så jag fattade inte mycket. Tur iallafall att vi snackat om hög och-lågkonjuktur i grundskolan. Synd bara att han förklarade på ett annat sätt. Jag behövde iallafall inte gå upp och göra något på tavlan. Kanske för att jag satt tyst som en mus och vågade knappt röra på mig, ifall han skulle säga att JAG skulle göra något. Läskigt! :O

Efter samhällskunskapen skulle vi ha mentorstid och vi gick dit men så hörde jag ett skrik! Ett blodisande skrik xD Flera öppnade dörrarna till sina lektionssalar för att se vad som hände. Skriket var tydligen ett glädjeskrik xD Vår mentor var sjuk och alla hans lektioner var inställda. Tänka sig! Det var bara ren tur att jag bara hade han i ämnen på eftermiddagen, så jag fick sluta typ 10:45! HÄRLIGT! FREEDOM XDXD Vi skuttade runt lyckliga, typ som om vi tagit studenten HAHA. Alla bah: "WTF!? xD" men glädjen spreds xD Dock inte till de som hade en mentor som inte var sjuk, höhö! Vi sprang till tunnelbanan och hann perfekt med en. Dock fick jag åka själv, åt det hållet. Vad gjorde det? Det var lycka xD Jag kunde inte sluta le på tunnelbanan. Det var så perfekt att sluta så tidigt! Extra lång helg :D

Hann med en perfekt buss så att jag slapp gå hela vägen från tunnelbanan! Allt var som en dans på rosor. Jag kom hem och kände för att rensa garderoben. Det är inte ofta Elin känner så D:D Jag rensade och sjöng till min stereo. Lyssnade på gamla skivor. Inte så konstigt eftersom jag inte har några nya skivor xD All min musik är på datorn som inte är i mitt rum. Iallafall var det kul och garderoben blev rensad. Kanolkul *tummen upp* Sedan spelade jag massa gitarr. Det var trevligt! Det kändes bra den här gången. Visserligen fick jag ont i fingrarna. Det kändes ändå som om jag kommer någon vart. Det går framåt :D


Mysigt strömavbrott

Jag satt här vid datorn och skrev massa skit och POFF så vart det totalt svart överallt. Jag såg ingenting. Det var lika mörkt när jag blunade som när ögonen var öppna. Det var faktiskt en härlig känsla! Min syster kom precis in genom ytterdörren, pappa tittade på tv (tills det bröts då) och mamma duschade. Hela grannskapet hade slocknat. Innan jag satte mig vid datorn hade pappa suttit vid datorn och jag vid tvn. Sedan bytte vi, höhö, men när jag satt vid tvn blinkade det till några gånger men tänkte inte så mycket på det. Sedan blev det ju svart! Jag och syster tände värmeljus i varje rum och gjorde det mysigt :D Först när all ström försvinner inser man hur beroende man är av el. Gång på gång försökte vi komma fram till vad man kunde göra men allt gick ju på el xD Mobiler funkade visserligen men man kunde inte ringa och inte smsa. Jag bestämde mig för att klara mig HELT utan el, även trådlösa saker, tills elen kom tillbaka. Det var svårare än jag trodde. Jag tog faktiskt några kort med kameran, men bara en liten stund. Mest satt jag bara i soffan och njöt av ögonblicket. Nu när alla var strömlösa var man tvugna att prata med varandra. Vi funderade på att spela ett spel men orkade ändå inte, fast vi inte hade något att göra.

Mamma och pappa gick och löste korsord med en liten ficklampa och syster tog ett bad. Vattnet var varmt, trots strömavbrottet. Jag gick runt och mös lite. Det var.. mysigt xD Jag tittade till mig älskade hamster igen och bytte hans "toalett", mat och vatten. Sedan åt jag lite lätt mat och sedan kom pappas typ kompis som bor lite längre bort och sade att srömmen skulle fungera om typ en halvtimme. Han hade ringt till någonting och stött i kö i tjugo minuter, men till slut kommit fram. Det var tydligen 16 000 hushåll som drabbats! Det är mycket. När klockan var strax över tio sattes strömmen igång igen. Från halv nio till kvart över tio var det strömavbrott i 16 000 hushåll! Häftigt :D

Jag satte mig direkt vid datorn igen. Först funkade inte internet så jag trodde att jag skulle vara internetlös hela kvällen D: men jag tryckte in alla sladdar och så funakde det igen. Jag fick igång mina högtalare också som varit ur funktion ett bra tag nu. Jag är så teknisk 8) Jag tror att jag åker till skolan imorgon, men vi får se. Om jag inte mår bra på morgonen så skiter jag i det. Jag tog förresten med mig lite skolarbete hem så jag kan ju göra det. Nu är jag så hungrig att jag kommer försvinna om jag inte äter. Så sjukt! Först är jag jättemätt och helt plötsligt är jag hungrig som jag vet inte vad! Jag ska iallafall äta nu. Sedan ska jag sova. Trots att jag sovit hela natten och halv dagen är jag trött. Är det något annat fel på mig ? Hur trött kan man vara egentligen !?
God natt <3


Mitt immunförsvar är grymt bra

Immunförsvaret ÄR grymt bra men kan ju inte alltid hålla. Jag är sjuk! D: Fast inte sjuk som man brukar vara med ont i huvudet och halsen är spy och sådär. Jag är bara sjuk. Imorse när jag gick upp och duschade kände jag att något var fel. Kan inte beskriva hur. Jag hade ingen aptit heller, eller jag jättehungrig men kunde ändå inte äta typ, fast jag tvingade i mig en macka iallafall. Jag var ovanligt trött fast jag hade sovmorgon till 09:45 och det inte blev såååå sent igår. Jag hade en konstig känsla i magen, sådär som man känner när man är sjuk. Sket i det och åkte till skolan ändå men på vägen mådde jag skit. Jag åkte ändå hela vägen och gick in på lektionen men så fort jag gått inte kände jag att jag inte skulle klara hela dagen. Jag ville bara hem! Jag sjukanmälde mig på datorn och åkte hem. Sa inte ens något till läraren. Whatever.. hon skulle se på datorn sen ändå, jag åkte hem. Jag gick och lade mig och sov från 11 - 15. Det var skönt. Klockan 15 gick jag upp och åt en stooor måltid. Kan inte kalla det frukost eftersom jag redan ätit frukost, kanske frukost nummer två. Jag kokade ägg och te med MASSA honung eftersom jag hade ont i halsen när jag vaknade också. Blev jättemätt och gick och lade mig igen ^^

Jag läste lite ur engelska boken som man ska läsa (som jag förresten förstår väldigt bra) men sedan däckade jag igen. Hur trött kan man vara? Jag sov till sex, då maten var klar men jag var inte hungrig då (A) Jag kunde varken åka till Dungen eller träna med syster idag. Jag orkade inte åka till Dungen och man ska inte träna när man håller på/är sjuk så jag fick stanna hemma hur mycket jag än ville hitta på något. Jag typ kollade på tv med en sovande hamster på magen <3 som ligger så still med slutnar ögon och värmer mig med sin lilla lilla kropp. Åååh! Jag ÄLSKAR min hamster. Den är så sööt <33 Synd bara att den är så gammal D: man vet aldrig hur länge han orkar leva D: <333 men jag försöker att inte tänka på det.. njuta av stunden liksom.
Jag kan inte förstå hur man kan älska en hårboll SÅ MYCKET
!

  
  
  

Elin <3 Tusse


Min mamma är cool/ Elin ("kom igen då" och filmare)och Lovisa (klumpiga mamman)

Upp till bevis

Talar du fjortisspråk ?
(x) fett
(x) ofta
( ) allvarligt
(x) seriöst
( ) men sluta
(x) men gud
(x) asså
(x) han/hon ba
( ) asså jag fattar inte
(x) typ
( ) la
(x) äre
(x) lätt
( ) asså hur kan du
( ) moget
(x) men lol
(x) men åh
( ) haa
(x) OMG !
( ) massaru mig
( ) den var bra
(x) fan
( ) men dah
(x) tönt

Totalt: 14

0 : Är du stum ?!
1-9 : Utegänget ?
10-15 : Grattis du pratar normalt!
16-24 : Fjortisvarning!!!!   


Dags att utöka min musikalitetNär man går i en klass där hälften av alla spelar gitarr och verkligen är skitduktiga är det nog inte så konstigt om man själv också vill kunna spela. Det ser ju så enkelt ut när de bara plongar lite grann och det låter helt perfekt. Det ser ju allt annat än ansträngande ut. För inte så länge sedan köpte jag en gitarr till mig själv. Eller jag fick den som en tidig julklapp egentligen. När jag började försöka ta några ackord var det inte så lätt som jag trodde. Jag insåg plötsligt att det gjorde ONT efter ett tag. Det var inte heller så lätt att slå på strängarna sådär vackert och proffsigt som de i min klass kan. Jag lämnade gitarren ett tag för det blev tråkigt när det var så svårt. Maya och Magdalena kom och spelade gitarr hemma hos mig vid något tillfälle. De var ju så duktiga, fast de bara hade lärt sig på egen hand, och inte heller spelat så länge. Kanske att det finns hopp om att jag också lär mig.. någon gång.

Nu ska jag börja öva ordentligt! Det gör fortfarande ont i fingrarna men folk säger att det går över efter två veckors intenstiv spelning. Dags att börja nu då. Jag kan lite ackord och sådär nu men det tar vääädligt lååång tid att byta. Nu har jag bestämt mig att till sommaren ska jag kunna spela BRA! Jag ska kunna byta ackord utan problem, jag ska kunna slå på strängarna sådär fint och proffsigt som de i min klass kan och jag ska kunna sjunga samtidigt. Det låtar jag siktat in mig på att lära mig är "Have you ever seen the rain", "Gå och fiska", "Proud Mary" och "Knocking on heavens door". Jag fick ackordföljderna på dessa låtar av Maya vid ett tillfälle. Jag kan faktiskt spela låtarna nu men det går ju såååå segt. Dessutom klarar jag inte att sjunga samtidigt, men det kommer! Så det så ^^

Jag har även lite låtar som jag sååå gärna vill lära mig spela. FM Static - Tonight och Secondhand Serenade - It's not over. Det är så fina låtar. Låten Tonight har jag älskat sedan första stund jag hörde den på riktigt. Jag tröttnar ofta snabbt på låtar men den här kan jag ju inte tröttna på. Det kanske blir min favoritlåt genom tiderna. Så mycket känslor och så mycket.. jag vet inte, KÄRLEK kanske.  It's not over också jättebra och jag skulle vilja sjunga den med gitarrspel någon dag. Alltså att JAG spelar gitarren också. Har inte ackorden till dessa låtar men om jag smörar lite för Magdalena kan hon gå in på sitt coola köpta program och fixa dem till mig (A) Eller så kan jag ju klara det gamla hederliga vägen. Lyssna vad som låter bra på pianot och kolla vilka ackord jag tar typ. Det har ju alltid funkat förut, men skulle ändå vilja ha de riktiga ackorden ^^

Sparade inlägget 11:11. Får man önska sig något då också eller ?


Från Queen till Carmina Burana till Motown

Jag skrev ju att jag har all sång på måndagar. Jag har även min kör, Steens (Spektrum Teens), på måndagar. Åååh! Vad jag älskar min kör. Vi är så bra xD och vi har så roligt! Vi hittar på så mycket olika saker. Förra året var i i Tyskland. Vi har varit i England också. Det är så kul! Vi har ofta en bred repertoar (hur fan stavar man?). Lite allt möjligt som vi kan sjunga helt plötsligt. När vi går in i en kyrka kan vi sjunga en (eller till och med flera) klassisk låt med mycket stämmor och fint.. och när vi kanske står på stan kan vi slänga upp en keps och sjunga allt möjligt. Vi stod och sjöng på gatan i Tyskland och fick ihop 90 euro, alltså nästan 900 kronor på två timmar. Amazing!

Vi har haft en Queen-konsert en termin. Då jobbade vi med Queenlåtar och satte ihop en musikal i Alby och Solna typ. För två terminer sedan jobbade vi med Carmina Burana, ett maffigt stycke med 200 sångare och 100 i orkestern. Den konserten satte vi upp i Lübeck i Tyskland :D Nu ska vi börja jobba med en Motown-konsert. Det ska bli spännande, och annorlunda ^^ Motown är ett skivbolag för svarta, eller var det från början iallafall. Ni vet, förr i tiden fick inte svarta spela in musik just för att de var svarta. Usch! Vilken värld vi har levt i D: Iallafall, så startades Motown så att svarta skulle kunna spela in sin musik. Ofta var "svart musik" bättre, tyckte många. Den var lite vilt och mer svängig liksom men så fick man inte spela enligt "de vita", så man lyssnade på en låt av en svart som folk och folk gillade den mycket men man spelade om den så att en vit människa sjöng istället. Så var det tills Motown kom till världen ^^ Iår är det 50 år sedan motown startades!


Exempel på kända motownlåtar och artister:
Baby Love
You can't hurry love
Ain't no mountain high enough
I'll be there

Stevie Wonder
Michael Jackson

Jaa, vad jag kommer ihåg nu iallafall. Det ska bli väldigt spännande! Nu är min datakunskap slut. Hörs!

Vad är ett liv ?

Alla säger ju hela tiden "Skaffa ett liv" eller "Vilket liv jag har" eller "Vilket liv jag inte har"... eller "du inte har".. Alla har ju ett liv tekniskt sätt (eller hur man ska säga). Det beror väl bara på vad man gör med det. Vad är ett liv egentligen då? Att spela datorspel (typ wow) 24/7? Att supa och röka på varje helg? Att inte göra något alls? Är något av dessa ett liv? Är alla dessa ett sorts liv? Hur lever man ett bra liv då, när man är ung och ogift? Jag kan inte ens ge några förslag egentligen. Träna och äta sunt? Eller va? Göra saker hela tiden och springa runt överallt med alla? Om jag tänker på det skulle nog ingen ha ett liv. Alltid kan man säga till en person att den inte har något liv för att den kanske tittar på På spåret eller Antikrundan. Kan man inte istället säga att alla har ett liv då? Det låter ju mycket trevligare :D Det är ju knappast något positivt att säga att någon inte har ett liv.

Min poäng kanske blev oklar. Hursomhelst Skaffa ett liv är ett konstigt uttryck.

Frågar random folk - Vad är ett liv?

Lina säger (22:28):

en sak som man har när inte hela ens väsen kretsar kring matriella ting (oftast även elektroniska), så som datorer eller tv. man har mycket saker på gång och inte så mycket tid för att sitta och vara allmänt nördig...

Lina säger (22:38):

för att återknyta till min tidigare utläggning ( ) så skulle jag vila påstå att ett liv är ...

Lina säger (22:38):

en synonym till att kunna göra saker...


Leif säger (22:30):

de e en eller flera mäniskor xD


 ɐuıʇɹɐɯ säger (22:31):

du vet det du lever xD

ÅSATM / dra åt helvete! säger (22:37):

korv är ditt liv

ÅSATM / dra åt helvete! säger (22:38):

mitt menar du?

ÅSATM / dra åt helvete! säger (22:39):men typ allt som man är med om eller berör en på nått sett är ju ens liv... eller en stor del av de

}{Mattsu atp'}{jag på bilden säger (22:43):
liv är när ngt existerar som ett träd en levande sak

Emma säger:
öh ?

Mamma säger:
ett liv är det man gör det till

I efterhand när Lina fick nys om min undersökning skickade hon detta som hon skrivit helt själv till mig:

Jag tycker att ordet liv är väldigt intressant. Oftast förknippar man det med en väldigt lång tid, som förknippar alla handlingar, tankar, upplevelser, intryck o.s.v. för en människa. De flesta utgår ifrån att livet börjar när man föds och avslutas när man dör. Men det är inte alla som tror detta. Inom vissa religioner - till exempel hinduism och buddism - har man en cirkulär tro. Det betyder att de tror på Återfödelse, som innebär att när man dör som människa föds man igen och då kan man vara en annan varelse, till exempel ett djur.


Men den synonymen av ordet Liv som jag skulle vilja fördjupa mig inom är den som används dagligen som en beskrivelse för en människas handlingar och tankar. Man kan sätta in ordet i en mening och använda det som ett konstaterande, fast då är det oftast ett förmodande som; Vilket liv du inte har, då kan det betraktas som en förolämpning. Det innebär att personen som tar emot konstaterandet upplever det som negativt, kanske för att den känner att personen som uttalade konstaterandet anspelade på brist på handlingar eller bristande engagemang. Men konstaterandet kan också uppfattas som ett positiv uttalande, beroende på atmosfären i rummet, placeringen samtalet och tonfallet. Ja, många faktorer spelar roll i det svenska språket - men även i utländska såklart - man måste vara helt införstådd i till exempel meningsuppbyggnad, grammatik, händelseförlopp och tonfall för att kunna vara säker på att man inte råkar förolämpa någon - avsiktligt eller oavsiktligt.

Många olika livstankar *ordvits* höhöhö :| Farväl <3


Alla mina lektioner i sång är på måndagen

Ingen gillar väl måndagar speciellt mycket. Jag gör det :D Alla roliga lektioner är på måndagar. Jag gillar ALLA lektioner. För det första börjar jag 09:40. Härligt! Då har jag handledning = ta närvaro och sitta och prata typ. Idag såg vi klart en film. Inte så jobbigt precis. Sedan har vi basgruppsmöte. Alla är så roliga HAHA! Allas knäppa idéer och konstiga förslag. Dessutom är det roliga uppgifter vi får. Nu ska vi turnera runt i Sverige med en rockinspererad cirkus med inslag av coverdansdand. Vi ska åka till Kiruna, Trosa, Sveg, IKEA, Piteå, Fittja, Värmland, Täby och Sätra HAHA! Massa fler men jag kommer inte ihåg. Det spelar egentligen ingen roll heller ^^

Iallafall är det sedan lunch och sedan ensemble. Det är verkligen kul. JAG ÄLSKAR ENSEMBLE! Jag ryser varje gång. Det känns så häftig att få sjunga till ett band som kompar. Känns som om dom spelar bara för mig HAHA! Fast det gör dom ju inte... men DET KÄNNS så! Dessutom gör de ju inget att vi spelar en bra låt. "The Clash - Should I Stay Or Should I Go". FETT BRA LÅT! Jag älskar den. Sedan enades vi om att vi vill spela "Dancing In The Moonlight" också. Det ska bli SÅ KUL! *mungipor uppdragna till öronen* Sedan hade jag min älskade sånglektion! Det är ju så kul det också. Jag sjunger fett bra låtar nu!  "Have you ever seen the rain", "Don't look back in anger" och "Spinning wheel". Toppenlåtar och jag ÄLSKAR att sjunga dem :D Vi jobbar pratröst/bröströst nu. Snart går vi över till musikal. Det ska också bli spännande ^^

Idag var mitt schema lite skumt. Det stod att jag skulle ha extra engelska D: så jag fick börja en timme tidigare :O Fast jag visste inte om jag skulle dit eller inte för det stod ju på mitt individuella schema men läraren hade inte pratat något med mig. Hon skulle ha pratat med alla som behövde men jag tänkte att hon kanske hade glömt mig så jag åkte till skolan och var där en timme innan planerat. När jag kommer dit behövde jag egentligen inte vara där D: Kunde ha sovit istället :O så jag blev lite sur men sedan insåg jag att jag hade en lite rest jag inte gjort i engelska och gjorde den. Inga sura miner. Elin har nu ingen engelskarest :D fast det finns ju fler rester... kan inte förstå hur man kan få rester i min skola som är så slapp D: Helt sjukt!


Sandra ska designa min blogg

Åååh! Tänk, snart kanske jag har en designad blogg! Vilken lycka! Min ska bli den finste! Ett problem.. jag vet inte alls hur jag vill ha den D: Min fantasi är inte den bästa! Eller jo, ibland har jag värsta fantasin men inte idag. Inte just nu iallafall. Jag behöver insperation. Jag behöver lite tid. Vi får se hur det går med det!

Kvällen innan: Jag och Lina pratade i telefon till klockan inte så sent.
"Du är för dålig för att kasta sten
Sten!? Jag trodde den skulle vara av plast
Det låter som en gåta
Och du har ingenting
Heheheheheh"
 
= vår citatbank. Hur kan man skratta så mycket åt något? Bra att någon delar min humor. Heheheheheheh skoja HAHAHAAHH HAAHAHAAH!!... hursomhelst så somnade jag bums sen. Btw.. JAG KLARADE ATT LÄGGA IN EN YOUTUBELÄNK *stolt*

Dagen: Jag vaknade 16:00 av att mamma skulle ta bort mina julsaker. Kunde knappast ta så lång tid eftersom jag inte pnytat något. Vad är det för mening när man ändå inte var hemma på julen. Iallafall hade jag lite julsaker uppe, typ min stjärna. Mamma hade stora problem att få ned den så jag var tvungen att hjälpa henne även fast jag bara ville ligga kvar men mamma envisades och blablabla.. Sedan gick jag och åt frukost och sedan spelade jag lite piano. Sen kom pappas barndomsvänner spontant in på kaffe och jag sprang runt enbart i mammas urtvättade tröja så jag smög diskret in i duschen. Hann precis säga hejdå till dem när de skulle hem.

Sedan spelade jag lite guitarhero. Jag kommer inte vidare på world tour längre nu. Det är för svårt D: Eller det är ett gig kvar jag inte har provat någon låt på men aja. Jag ser iallafall sista gigget så det är typ tre gig kvar att klara... jag bytte till legends of rock och försökte på den låten jag inte klarat men det gick inte. Då provade jag expert bara för att och jag klarade åtta låtar efter varandra! Visserligen de lättaste men fatta att jag klarat låtar på expert! Jag är lite stolt.. den nionde låten hann jag inte prova för pappa skulle titta på tv. Jag tvivlar dock på att jag kommer klara den. Hade stora problem med den på Hard. Lina kommer nog ihåg (vi sammarbetade) om jag säger "dumdubibumdubidumdubidum" :D men eftersom jag inte spelat den än kan man ju inte veta om jag klarar den eller inte (A)

Nu sitter jag här vid datorn och tränar på låten jag ska kunna på sånglektionen. Don't look back in anger- Oasis. Den är bra *tummen upp* Jag funderar seriöst på att börja videoblogga också. Såg roligaste videobloggarna på yotube igår. Först ska jag försöka få till en design innan jag börjar tänka på sådant. Ha det toppen!


Om man fick betalt för att sitta inne på msn så skulle jag vara rik nu

Har kommit hem från Ledarskolelägret nu då! Det var roligt :D men väldigt mycket för kort D: Hade gärna stannat minst hela helgen. Nu var vi bara där från 19:00 till 16:00. Inte ens 24 timmar. Det var kul sålänge det varade iallafall. Jag hamnade i lekgruppen xD och skulle bestämma vilka lekar vi skulle leka. Bättre lekgruppen än diskgruppen xD Stackars Sandra <3 HAHAAH! Nej men synd! Fast alla grupper var ju kul på något sätt iallafall. Diskgruppen behövde inte jobba så mycket och såna där diskmaskiner är ju kul :D Fast ändå jobbigt men ajaa ^^ Det var man ta om man blir ledare. Vi lekte iallafall en namnlek först. Alla kände ju inte varandra. Sedan tidningsleken (slå på varandra typ) och sedan blinkleken, någon byta-stol-grej, knuten, mördarleken och kanske något mer som jag glömde. Jaja, whatever. Det var iallafall roligt. Elin ääälskar lekar :D

Jag har alltid varit dålig på att anmäla mig till saker. Även denna gång. Man skulle ha anmält sig senast den 11 januari och kvällen innan lägret var skickade jag ett sms och frågade om jag kunde följa med. De sa att det gick men att jag skulle få sova på en extra säng. Det gick bra ändå tyckte jag. Jag fick ju följa med ändå liksom :D Jag sov inte på en extra säng xD Fast det var för att ingen vill sova överst i våningsängen. Jag förstår varför... xD Så fort man rörde sig lite gungade sängen jättemycket och jag trodde hela tiden att den skulle välta. Läskigt! Så jag sov inte så mycket under dom timmarna jag hade chans att sova. Marie, som sov under mig hade ännu värre D: Hon kunde inte sova när jag vände på mig hela tiden så hon sov knappt någonting D: Stackare! Det kanske var bra att lägret bara var en natt iallafall


Marika sover på bussen och Marie vågar knappt röra sig xD


Sörgården, stora huset. Ligger mellan Västerås och Köping


Isak 2 år <3


"Jag har bakat det själv"
HAHAHAAHAH :D


Clementine ville leka men ingen ville leka med henne


Sandra äter glass med varma hallon :D


!2 tesortet på 21 timmar
JAG DRACK ALLA :D


Jag är så stolt över mig själv

(Skriver efter tolv vilket innebär att det står 16e januari men det är den 15e egentligen)
Jag vaknade inte imorse. Inte när jag skulle iallafall. Jag hade sov morgon och ändå vaknade jag klockan nio istället för åtta som jag tänkt. Kvart över nio var jag ute ur huset. Otroligt va!? Och jag kom bara tio minuter sent. Jag skulle ha hunnit om jag inte precis hade missat en tunnelbana. Hade samtal i engelskan. Jag ligger på VG nivå. Det trodde jag faktiskt inte. Jag säger knappt något på engelska. Skönt att jag har chans på ett VG ändå :D Resten av dagen fram till lunch har jag redan berättat om.

Efter lunch hade jag samhälle och vi såg på en film som hette "Selena" typ. Handlar om musik. En anledning till varför jag älskar min skola = allt kretsar runt något estetiskt :D Vi såg inte klart filmen men ska göra det nästa samhällslektion. Sedan var det handledning då alla brukar dra efter närvaron tagits men jag satt lydigt kvar för att jag kände att jag behövde det. Har inte lämnat in en uppgift från vecka 48 D: Det är inte ens svår. Jag hann inte klart men jag är på god väg. Det var dock svårt att koncentrera sig när alla är så roliga. Sluta få mig att skratta XD Dessutom har jag gehörs-och-musikläraläxa till imorgon. Jag kommer att behöva ett piano ^^

Jag kom hem, jag zappade på tvn, jag somnade i soffan i en timme efter maten och vaknade punktigt och hyfsat pigg när jag skulle åka med min syster och träna. Det gick sååå mycket bättre idag än i måndags. Jag hade kraft och vilja och jag hade kul! Det är så det ska vara. Sedan åkte vi hem och jag var på strålande humör. Jag gjorde ägg till familjen. Det är jättebra att äta ägg efter att man tränat, säger min syster. Sedan såg vi på en film på tv som hette "Cake" och den var ju sådär typiskt underbar med "lyckliga i alla sina dagar" grej.. Jag älskar det! Jag hatar det! Ska inte gå in på det utan istället gå och lägga mig nu. Syster är klar i duschen och måste skriva på sin tenta. Imorgon åker jag på läger med Ledarskolan. Elin ska få lite merit xD Dessutom älskar jag folket :D Farväl <3

Det ska kanske byggas hus i MIN skog, och på MIN äng och vid MIN mälare

Jag älskar att gå i skogen. Det är så fridfullt och jag kan tänka mycket bättre där. Det är sällan mycket folk där heller. Den stora öppna ängen är så härlig! Det är ett vårtecken när den börjar bli grön. Sedan blir det gul, full av maskrosor! På sensommaren plockar jag stora vilda buketter med hundkex och smörblommor. Det är så nära till en sjö att bada i på sommaren. Kunna svalka sig i hettan. Jag ser mälaren från mitt hus. Jag vill ha det så. Det ska vara så. Det ska alltid vara så! Jag vill inte ha några hus i vägen. Inga hus i skogen. Inga hus på ängen. Inga fler hus i området jag bor överhuvudtaget! Aldrig! Aldrig någonsin. Jag trivs som det är. Bosätt folk någon annanstans. Förstör någon annans skog, någon annans äng, någon annans favorit badplats. Det är inte bestämt än men jag kommer gråta en hel sommar om det blir så. Jag kommer gråta och gråta och gråta och gråta och gråta.. etc.


Min lunch är min frukost

Nu sitter jag i skolan och äter min lunch i klassrummet. Vi missade lunchen idag. Tur att jag inte hann äta frukost då så att jag tog med mig smörgåsar. Jag har precis haft boksamtal i svenska om boken "Sång till en fjäril" av Maria Küchen. Mums! Bra bok, men det gick skit. Vi skulle gå runt två varv men vi hann bara ett varv. Tycker ändå inte att folk sade så mycket ändå som inte var nödvändigt. Jag sade knappt något alls så jag blev jättebesviken när det bara blev ett varv. Jag satt därför kvar efter lektionen och berättade mer om min bok. Stackars läraren = ingen rast ^^ jag är fortfarande inte nöjd. Åååh! Jag skriver hellre uppgifter än pratar. Jag får aldrig ur mig vad jag vill säga. Speciellt inte när det är betygspress och sådär. BAJS!

Nåja.. måste bara säga en kul sak innan jag glömmer bort det. Jag har börjat kolla på namnen på tunnelbanorna. Jaa, de nya ( som inte är nya längre men ändå nyaste) tunnelbanorna har ju namn på varje vagn. Jag tror knappast att någon vagn heter likadant. Det skulle ju förstöra poängen. Hursomhelst åkte Jonas, Adam och Kent förbi åt andra hållet när jag åkte från skolan i tisdags. På onsdagsmorgonen när tunnelbanorna stannade samtidigt på en station såg jag Jonas, Adam och Kent igen xD och nu imorse när jag åkte till skolan åkte jag förbi dem igen XDXD Jag har aldrig sett samma tunnelbanevagnar två gånger ens så jag blev jätteförvånad över det. Nu har jag sett dem TRE gånger! och har aldrig har jag åkt i dem, iallafall inte vad jag vet. Det är ett tecken XD Nej men.. jag åkte inte ens samma tid på morgonen ju D:

Jag är ju estetare

Jag borde sova nu men ska hålla mig till klockan 12 så att jag kan uppdatera en grej (A) Idag var en bra dag. Jag vaknade som jag skulle av att världens finaste låt väckte mig. Hade glömt att jag hade "Never gonna leave your side" med Daniel Bedingfield som alarm så det var mysigt. Jag kom upp ganska fort. Det blev ju sent igår. Pratade med Lina i telefon långt i på natten. Kunde inte sluta. Det var ju länge sen D:

Lina: Är du vaken?
Elin: Jaa ?
Lina: Nej! Jag menar sover du?
Elin: Eh.. nej
Lina: Okej
...
Lina: men OJ jag menar har du lagt dig !?


SÖT! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och kom fram till att jag kan räkna upp alla elever i hennes klass. Jag missade dock två men hallå!? En hel klass. Jag har knappt träffat någon xD Fatta att Lina pratar mycket om sitt liv eller? Det är alltid bara hon som pratar typ. Jag säger bara "mm", "okej" och "HAHAHAHAH" fast det är så det ska vara liksom.


Elin och Lina jullovet 2008

Jag vaknade iallafall och typ gjorde mig iordning och sådär. Mamma gjorde gröt till mig xD Jag kollade ingen busstabell idag och hann lätt med en buss mot en tunnelbana som vanligt 8) och var i skolan 20 minuter innan vi börjar. Lite överdriver kanske men det var många i skolan vid den tiden. Jag bytte byxor xD för vi skulle ha dans & rythmik. Det är kul tycker jag. Idag gjorde vi "kartor" hur man skulle gå runt i rummet på olika sätt. Vi i min grupp skulle gå, snurra, krypa, hoppa, snurra igen och sist springa. Det var roligt xD Nu har det gått en vecka sedan jag började andra terminen på gymnasiet. Tänk vad fort en vecka kan gå. Tänk vad fort EN HEL TERMIN kan gå :O

Sedan hade jag min enormt långa och tråkiga håltimme som jag alltid har på onsdagar. Ingen annan (känns det som) har håltimme då så jag sitter själv vid en dator och lyssnar på musik från min walkman. Idag gick det så långt att jag spelade Kungen! Ni vet som redan finns på datorn D: Detta är ju farligt. Jag började på ett blogginlägg men jag tyckte att det lät för deprimerande för att publiceras (A) Måste bara berätta om mammas misslyckade matlagning igår innan jag glömmer bort det xD Hon skulle göra soppa. Man skulle ha i 0,5 dl ris och hon hade i 5 dl. Oops xD Jag tog en sked! Sedan var det bra för mig höhö :p Vi slängde ut det till fåglarna idag ^^ Annars gör mamma god mat. Misstag gör väl även den bästa ^^

Efter min tråkiga håltimme hade vi engelska. Jag rättade klart mitt gramatikstest och det var ju helt sjukt mycket fel i slutet. Jag skulle läsa på min bok man alla pratade för mkt (AAA) så jag läste inte xD Sedan hade vi matte. Jag gjorde inget då heller utan pratade bara. Jag fyllde i lite fina linjer på mitt block också.. och sedan var det datakunskap då vi jobbar med powerpoint. Först kollade jag bilddagboken och SEN jobbade jag faktiskt. Powerpoint är ju kul! Fast det blir lite töntigt att göra en presentation om "Mitt intrument". Tråkigt att skriva om sång så jag skrev om piano istället (A) Sedan slutade jag och drog hem och mötte folk på bussen :D Trevligt trevligt! Sedan kom jag hem och jag typ åt mellanmål och sedan ville syster ha hjälp med en powerpointpresentation som ska redovisa imorgon. Tursamt att jag också jobbar med powerpoint. Jag var GRYM när jag hjälpte henne 8) även fast det var vistaversionen. Jag hjälpte til att överföra bilder och musik. Stackars obildade syster D: Det gick bra iallafall.


Bärbart i systers rum och internet var läskigt segt


Lite spontan och klockren bild i syster spegelklädda garderob där jag enbart kan se mina knän om jag står upp

Sedan skulle syster ha stationära datorn så jag fick sitta vid hennes bärbara för första gången i mitt liv. Tänk det du! Men den var jobbig! Det tog jättelång tid att öppna internet. Msn gick helt okej fast ibland såg jag inte vad folk skrev :S Skumt! Kenti, Stoff och jag bestämde att vi ska tågluffa till Märsta någon dag :D KUL! Jag har aldrig varit i Märsta xD Sedan hade jag och stof videosamtal och jag kom fram till att min syster har en mycket mycket bra webcam. Bättre än min kan man lugnt säga. Sedan ringde jag Lina och jag, Lina och Stoff snackade R3. Kulkul! Sedan sa Linas mamma att hon skulel lägga på så då lade alla på och jag spelade lite super mario xD Sedan åt jag kvällsmat med min syster. Kökslampan gick sönder HAHA! Okej inte kul som i kul men det var faktiskt kul D: och nu sitter jag här. Klockan är nu 00:25 och jag ska göra saken jag måste göra och sova sedan. Imorgon börjar jag 09:45 :D Farväl <3

Jag har inte pratat med Lina på en månad D:

Jag hade datorfri dag igår. Det gick mycket bra. Jag lät bli all sorts teknologi utom musik (som jag ändå inte vill undvika). Det var inte så svårt faktiskt. Kanske för att min syster arbetar med någon tenta grej så att jag inte kan sitta där ändå.. jag plockade undan i mitt rum (igen) och insåg att jag behöver städa min garderob. Allt ligger huller-om-buller. Jag fixade mina naglar trodde egentligen att det var kör idag men det var det inte D: så jag följde med mamma på någon tantgympagrej. Det värsta var att det var jobbigt! Jag behöver verkligen träna. Min typ 55-åriga mamma klarade det bättre än mig. Det här var ju pinsamt! Jag har dock ingen träningsvärk idag. Kanske för att jag inte gjorde så mycket. Gjorde typ dom stegen man skulle göra tills det blev liiite jobbigt att maskade sen. Ingen ork, ingen energi, inget pepp.

När jag kom hem så tog jag ett lååångt bad. Det går bra att filosofera när bubblorna är på. Det känns så fridfullt på något sätt. Även fast det låter jättemycket D: Hade face mask och sådär. Smörjde in hela kroppen med kroppslotion så idag är jag len som en barnrumpa xD Jag åt bra kvällsmat och har typ blivit beroende av te! Har aldrig druckit mer än en kopp förut och det har räckt bra men igår drack jag tre på raken och skulle lätt kunnat ha slängt i mig en till fast jag orkade inte göra mer te. Jag sov sju timmar, och det brukar räcka. Jag vaknade sedan på morgonen och var inte så trött. Nu däremot på datakunskapen där jag diskret sitter och bloggar men egentligen ska göra en powerpointpresentation om "Mitt instrument" och det är precis före maten skulle jag kunna somna nu. Jag har verkligen stort sömnbehov. Jag orkar aldrig något längre. Känns som om min power börjar ta slut D:

Jag har haft matematik och idrott idag. Matten gick bra men jag blev inte klar med vår fjärde inlämningsuppgift som vi någonsin haft så på min nästa datafria dag gör jag matteuppgifter. På idrotten spelade vi badminton. Åååh! Vad kul det var! Vi hade fyra bollar i luften på sex pers xD Det gick faktiskt bra ett tag men sedan skjöt alla bort alla i panik typ xD Funderar på att börja spela badminton faktiskt! Fast det känns lite "Hej! Jag härmar Emil!" D: Eller kan man börja ändå? Jag vill faktiskt. Det verkar skitkul! Fast jag kan ju inga regler xD Det kanske är skitsvårt. Man dör ju inte av att prova eller hur!? Tror att de har badmintonklubbar i den stora idrottshallen nära där jag bor. Kanske borde ta en titt ?


Elin and the facemask, ser ut som ett lik som kan kolla in i kameran. 
Hade tänkt göra värsta minen men masken hade stelnat D:


Vad ska Elin göra på nästa datafria dag:
- Städa garderoben
- Inlämningsuppgiften i matte (som jag redan sagt)
- Kolla läget i stora idrottshallen
- Läsa en bok (möjligtvis den vi ska läsa i engelskan)
- Lära mig spela någon ny låt på piano kanske


Nu är lektionen slut och jag borde gå nu innan folk bli sura på att jag aldrig kommer. Jag är ju hungrig xD De andra också tydligen. Farväl <3

En typisk helgdag

Vaknade först 08:45 av att min klocka var inställd på något alarm :S Skumt men jag tror faktiskt att jag ställt det själv. Eller egentligen vaknade jag inte 08:45 men alarmet stod på den tiden. Jag vaknade av alarmet klockan 09:25 (A) då reagerade jag på att något störde min sömn xD Jag stängde av alarmet och somnade om. Pappa kom in och väckte mig klockan två och sade att vi skulle få främmande snart. Jag somnade om igen. Klockan halv tre kom mamma in och väckte mig. Drog upp rullgardinen och sådär. Då drog jag mig i kanske en kvart och sen gick jag upp och bäddade sängen (för en gångs skull) och plockade undan, men det var ganska städat ändå och så putsade jag spegeln för jag såg att det behövdes. Först efter att jag putsat spegeln så såg jag vilken cool morgonfrilla jag hade xD så jag skrattade gott åt mig själv ett tag.

Jag åt frukost som mamma gjorde och blablabla, spelade lite guitar hero och sedan kom våra gäster. Min farbror med familj. Jag och min kusin Pernilla spelade lite guitar hero. Hon fick också World Tour i julklapp! Sedan käkade vi middag och invigde mitt ABBAsingstar. Först sjöng jag och Pernilla. Sedan åkte hon hem så mamma kom och ville sjunga. HAHA! Även fast hon är uppväxt med ABBA kan hon inte texterna xD och sedan fick vi min pappa att sjunga! Det är coolt! Han bah: "Jag kan ju inte texten" och vi bah: "men man kan nynna!". Det tog tre låtar för honom att fatta det HAHA! Sedan hade syster skrivit klart på datorn så hon kom och joinade. Vi gjorde värsta showen asså! Så grymma vi var! Synd bara att vi sjöng så högt. Jag fick ont i halsen. Först sånglektionen imorgon. Ajaj! men SOM JAG HAR LÄNGTAT! Jag älskar låten. "Have you ever seen the rain"

Det var väl typ min dag. Den har varit skön. Jag har tagit det lugnt och sådär. Perfekt laddning för morgondagen. Skola igen. Jag längtar faktiskt! Farväl <3

Det har varit en humörssvängande dag

Jag borde verkligen sova men jag bloggar istället. Palla sova! Nej! Eller jo, men neej. Jag ska blogga. Jag köpte ju present igår skrev jag. Köpte den till Elli för skitungen fyllde ju år i torsdags. Idag var det överraskningsfest för sötgrisen. Ville inte skriva något om det igår för tänk om hon hade läst. Inte så stor risk men ändå. Bäst att vara på den säkra sidan. Hursomhelst, jag vaknade tre fast jag satt klockan på tolv. Lyckat! Men jag hann jättebra ändå. Bussen gick kvart i sex. Jag gjorde mig iordning och slog in paketen mycket vackert... eller försökte iallafall. Vi har sämsta inslagspappret på den här gatan. Jag är inte heller precis den bästa inslagaren heller... men jag tycker ändå att jag gjorde det bästa av situationen. Jag åt en bra frukost även denna dag. Tre dagar i rad är inte dåligt!


Ett par örhängen, ett kort, doftljus och en tablettask Detta är en pankmånad

Jag åkte buss. Jag gick lååångt men det var okej. Promenad är bra och det var inga människor runt så jag kunde sjunga hur högt jag ville. Najs! Elli såg ut som hon sett en monster när jag klev in genom dörren. "Neeeeej! Vad elaka ni är! Ni får inte chocka mig såhär!" Jag tror ändå att hon blev lite glad. Har inte träffat henne sedan skolavslutningen i nian. Det var ett tag sen. Hon grät, vi kramades. SÖT!


En aning oberedda? Viktor, Elli (som pillar på sina bröst) och Jonas


Böghög! Sju pers på Elli och Jonas


Lovisa, Elli och Åsa snackar "rulla slang" Höhö


Sötaste och den näst mest djävulska katten i världen Tingeling, Plinga <3

Vi åt tacos, åt chips och drack cola (iallafall jag) och drog dåliga skämt från klockan sju till klockan tolv. Jag har skrattat mycket. Det tar på krafterna. De bäddade och grejade för alla sov kvar utom jag och Åsa. Hade redan besällt skjuts hem av min mammi. Det ångrar jag inte. Skulle inte ha orkat. Dessutom skulle vi inte ha fått plats i Ellis lilla lilla hus xD Mamma hämtade mig klockan tolv som planerat och skjutade oplanerat hem Åsis också. Tänk att hon skjutsar ibland även fast jag fick pluskort! Tror faktiskt inte att hon vill att jag ska åka till ghettot mitt i natten heller. Tur det! Nattbuss är inte min grej.. Mamma skjutsade hem mig och jag drack julmust och sedan hoppade jag runt lite. Tog ut introt på "Wherever you are" och fick en framträdandesidé som jag måste testa någon gång. Blablabla... JAG MÅSTE VERKLIGEN SOVA och Lina också:

Lina säger (03:59):

nu har jag borstat mina

Lina säger (04:00):

också har jag kissat...

Lina säger (04:00):

jag trodde seriöst att jag skulle kissa på mig när jag råkade borsta tänderna innan jag kissade...

Lina säger (04:00):

det var läskit...

Lina säger (04:00):

den så torkade jag mig...

Lina säger (04:00):

sen så öppnade jag dörren och gick tillbaka hit...

Lina säger (04:01):

sen så satte jag mig här...

Lina säger (04:01):

sen så skrev jag:

Lina säger (04:01):

nu har jag borstat mina

Lina säger (04:01):

också har jag kissat

Lina säger (04:01):

jag trodde seriöst att jag sku..

P ä L i N säger (04:01):

jaja jag fattar

Lina säger (04:01):

nu blev det jobbit...

Lina säger (04:01):

HEJ

Lina säger (04:02):

hej på dig min bror

P ä L i N säger (04:02):

GÅ OCH LÄGG DIG

Lina säger (04:02):

okej

Jaja, jag ska sova nu iallafall. God natt sov gott! Vakna torrt! Det är en dag imorgon också. Då får jag kusinbesök (för att ta igen min jättetrötta dag typ) och då måste jag städa lite. Farväl <3


Tjenare tjenare

Jag ska strax gå och sussa. Hann ju inte skriva någon blogg idag. Jag som hade gjort så mycket D: Berättar inte om roliga skoldagen då. Kanske en annan gång men efter skolan köpte jag present och sedan tog jag en promenad runt mälaren. Oj, inte runt mälaren XD men en liten sväng runt där jag bor typ :p Jag tog kort. Lite skumma kort men jaa, lite grann iallafall. Det var roligt! och Åsa ringde och vi pratade lite. Jag lyssnade i mitt headset typ hela dagen :'D Härligt att kunna ha musiken "runt sig" eller hur jag ska säga xDJag kom hem och blablabla... jag orkar inte. Nu ska jag sova. Vill berätta vad jag ska göra imorgon men palla... ni får se imorgon istället. God natt <3 Elin måste sova

JUST DET! btw... Jag har crush på gamla låtar
När hela världen står utanför
Vacker utan spackel
Du är så (yeah yeah wow wow)
Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar


Snälla någon. Skicka ? (A) <3

Elin har upptäckt självutlösaren (igen)


If you’re not the one then why does my hand fit yours this way?

Tjenare tjenare! Har varit på väg att blogga hur länge som helst nu. NU ska jag bannemej skriva då! Jag hann t.o.m. en tidigare buss imorse men fick springa till tunnelbanan för att hinna sen men jag hann ^^ och var i skolan tio minuter innan planerat. Det var ju trevligt! De var folk i skolan ändå :p Vissa hade haft en lektion före. Stackare. Ingen sovmorgon till 09:45 för dem, men det blev det för mig HAHA 8) Första lektionen var engelska. Min klass är lite konstig ibland. Jag hämtade mina skåpsaker före engelskan och gick dit själv. Jag var där kanske två minuter före vi började och det var helt tomt. Jag bah: "Fel rum?" men så kom läraren och öppnade. Det dröjde ett tag och kanske fem minuter senare började det droppa in folk xD Även fast de är i skolan i tid så spelar de gitarr istället och kommer sent. Är det bara för att jag går estet?

Vi fortsatte med massa gramatikövningspapper på engelskan. Jag hann klart och fick börja rätta. Oj... nej men det var faktiskt inte sååååå farligt xD Jag hann inte rätta klart för lektionen var slut. Det var inte för att jag hade så mycket fel! Det var faktiskt MÅNGA sidor att rätta. Så det så! Sedan var det svenska. Vi satt vid datorerna i rummet bredvid och väntade på vårt betygssamtal. Jag hann inte ens ha. Ännu en bortkastad lektion. Jag satt inne på bilddagboken och försökte komma igenom alla bilder från jullovet. Jag hann inte. Det tar fan tid. Mer tid än jag trott. Sedan var det lunch. Jag var absolut inte hungrig. Fortfarande proppmätt efter min stora frukost. Ville inte ens följa med till matsalen. Kände inte för det. Jag satte mig vid en dator för att kanske hinna med alla bilder nu, men nej tyvärr. Min syster ringde (det var inte något tyvärr) och sade att hon var i centrumet precis bredvid min skola. Jag sprang dit och snackade med henne ett tag. Hon hade äntligen köpt min julklapp. JAG FICK MITT EFTERLÄNGTADE SPLITTERNYA HEADSET <3 Som jag har längtat. Nu kan jag lyssna på musik med BÅDA öronen :D Det känns underbart <3 Tack så mycket sis.

Vi hoppade runt lite och syster skulle köpa tomma cdskivor. Hon ska bränna över musik på dom? Asså är det olagligt eller inte? "Jag vet inte hur jag ska förmulera mig, så vad kan man använda dessa cd-skivor till?" Höhö.. men ifall det vore olagligt skulle man ju inte kunna sälja cd-skivorna. Man kanske kan göra lagliga saker också. Så måste det ju vara. Jag gick tillbaka från lunchrasten och hann prata bort lite tid innan nästa lektion började. Vi hade samhälle. Samma sak där. Förgäves väntan på sitt ämnessamtal. Jag hann inte den här gången heller. Nu har alla börjat lära sig att man ska ha samtalet så fort som möjligt kanske. Jag vill egentligen inte ha mitt samtal i samhälle. Usch! Jag ligger efter. Hur kan man egentligen ligga efter i den slappa skola jag går i? Jag är knappast den enda heller. Jag måste göra en motion. Det är jättesvårt! Jag är helt fast! D:

Sedan var det handledning. Ta närvaro och gå hem, ungefär. Jag gick hem. Jag orkade inget. Kanske för att jag inte åt lunch? Vem vet. Jag gick iallafall hem och åt mellanmål. Mums! Sedan satte jag mig här D: Jag skulle ha tagit en promenad och städat och en massa andra bra saker. Gjorde jag det? NEJ D: Jävla dator. Jag hatar dig. Jag älskar dig. Fatta vad lost jag skulle vara utan!? Jag skulle visserligen kanske slippa fyrkantiga ögon få lite motion men jag skulle missa en hel del. Internet är mitt liv! Kanske att jag skulle ha ett bättre liv utan internet? Det tåls att fundera på.

Jag gjorde väl inte så mycket mer än satt här. Lyssnade på musik i mitt nya headset! Tittade klart på allas bilddagböcker. Yaay! Fast folk ladda ju upp igen och igen och igen! Jobbigt D: Jag ska bannemej sluta med bdb. Jag SKA! men man missar ju så mycket. Det är ju en helt annan värld. Man missar en massa har jag märkt, men jag ska sluta ladda upp bilder iallafall och bara titta på andras. Bloggen känns mycket bättre :D Dags att avsluta och sussa, farväl <3


Jag älskar den redan

ALLA har sett Twilight förutom jag! Jag vill verkligen se den men jag har inte pengar och eftersom alla redan har sett den så har jag ingen att gå med D: Seriöst! Jag var ju bdblös på jullovet. 80 % hade laddat upp en bild på omslaget och skrivit "Jag såg twilight idag! Den var bäst!" JAG VILL OCKSÅ SE! Jag ska härmed kopiera en text från en slumpvis vald bdb (nej, inte slumpvis men ändå)
 "Jag har precis kommit hem från att ha sett filmen Twilight Den filmen, den var helt fucking sjuuuukt underbar!!!!Det går inte att förklara till en som inte sett den, det är fan den BÄSTA filmen jag någonsin sett!Alltså fan vad jag skulle döda för att få vara med om något sådant på riktigt, för herrejesus vad Edward är snygg och underbar. Det är helt jävla sjuukt! Jag kan helt enkelt inte  beskriva hur underbar den här filmen är, även om jag ville det. Så förfaaan, ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward! Ge mig en Edward!!!! Shit, man blir helt besatt ju! Nu ska jag läsa alla bökerna. Sen ska jag bli kändis, träffa Robert Pattinson, sen gifta mig med honom. Dör ju för honom nu! Fifan! Oh Lord, det hade verkligen varit en dröm det. Besatt var ordet, säger bara: SE DEN!!! Twilight, Robert Pattinson/ Edward Cullen<3"
JAG MÅSTE SE DEN! NU! Alla har sett den! Alla älskar den! Jag kommer att älska den! JAG VILL SE! JAG MÅSTE SE! NU! <333333333


Mysig morgon

Vaknade en timme förtidigt idag. Egentligen bara en halvtimme men OJ vad lång en halvtimme kan vara. Vad kort en halvtimme kan vara också. Orsaken till att jag råkade gå upp så tidigt är att jag alltid snoozar en halvtimme på morgonen. Idag vaknade jag tidigare än klockan och vara jättepissnödig xD Jag ville inte gå upp före klockan så jag låg ändå kvar tills klockan ringde. Jag gick upp på andra ringningen! Helt sjukt! Det gör jag aldrig xD Först när jag var klar sen så undrade jag vad jag skulle göra men då insåg jag att jag verkligen kunde äta en ordentlig frukost idag. Tänka sig! Det var länge sen jag gjorde det på en vardag. Jag kokade te och bredde (eller vad heter det) på många mackor med olika pålägg. Nu på senare tid har jag varit tvungen att ta med mig min frukost på bussen för att jag inte hinner äta den hemma. Det här var plåster på såren. Sedan hann jag ju blogga lite också som ni ser men nu ska jag ta på mig jacka och halsduk och gå ut i dessa minusgrader. Farväl :D


Frukost is the shit

Min datorfria dag

Det funkade jättebra fram tills ungefär en halvtimme sen ^^ Det tycker jag att jag kan unna mig. En halvtimme på datorfria dagen är iallafall en början (A) fast jag hade faktiskt en ensam håltimme och då satt jag också vid datorn (A) men i skolan räknas ju inte. Sedan hade jag datakunskap förresten.. okej, men jag tycket ändå att jag varit ganska duktig iallafall. Man kan inte begära för mycket sådär på en gång (A) Istället för att sitta vid datorn spelade jag Guitar Hero. Inte precis min tanke med datorfria dagar. Skulle helst vara utan teknologi överhuvudtaget. Mobilen är för mycket begärt. Nåja, jag spelade Guitar Hero. Det var najs men jag blev så jävla sur! Det var en Battle och jag klarade den inte! Fast den var så lätt! På World tour ser man inte heller när man håller på att förlora! Jag klarade över 90% flera gånger. 94%, 95% och 96% två gånger! En gång fick jag 99%!!! Ofta man förlorar på typ näst sista tonen ._. Jag blev så sur att jag sprakade in tån i glasbordet och skrek av smärta D:

Skola idag då. Trevligt att vara tillbaka. Onödig dag dock. Bara massa betygssamtal och Dans och rythmik, där det också var betygsamtal, men vi gjorde iallafall andra saker också. Det är kul med Dans och rythmik. Man lär sig saker också. Mitt betygsamtal: Lätt på MVG nivå men jag ska tänka på att inte tänka så mycket :S Asså typ gå mer efter känsla sa dom sen. Sen hade jag mina håltimmar från 10:10 - 12:10 fast då käkade jag lunch också. Englska, inget betygssamtal men en massa gramatikövningar. Det var ganska kul faktiskt. Vi ska ha betygssamtalet imorgon. JAG HATAR ENGELSKA! Jag får en klump i magen före varje lektion D: Nåja.. Matematik, betygsamtal: G typ. Av de fyra inlämningsuppgifter vi haft denna termin (yes, bara fyra inlämningsuppgifter) var två av dom på G nivå och en på VG nivå och den sista har jag inte lämnat in (A) men läget är under kontroll 8) Matematik är inte heller precis mitt favoritämne.

Sedan hade vi datakunskap. Betygssamtal där med. VG nivå. Hon sade att jag skulle kunna skaffa ett MVG om jag ansträngde mig. Jag får se hur jag gör... powerpoint är så TRÅKIGT! Jag föredrar movie maker <3 OCH JAG FICK LOV AV SYSTER ATT LÅNA HENNES DATOR FÖR MINA FILMER!! *happyface* Funkar inte på vanliga datorn. Gammal sak DX Men jaa :D Nu är jag glad. Jag kommer ju kunna göra värsta coola filmerna nu med nya moviemaker versionen och en trevlig kamera :D Åååh! Jag älskar movie maker och jag älskar min syster <3 Nåja.. datakunskapen! Vi ska presentera någonting för läraren. Eller vi ska inte presentera utan bara maila en presentation. Ämnet är svårt bara. Och så ska jag göra någon hemtentagrej xD Spännande! Inte.. men jaja!

Mamma och pappa löser korsord (skräll), som gamla människor gör. Emma ser på Batman som jag också ville se men jag är en tonåring med stort sömnbehov. Nu ska jag sova och jag har sovmorgon imorgon. Kanonkul! (som Björn Gustafsson gör, annars är det inget roligt uttryck)


Skräckfilmer?

Jag har aldrig förstått mig på det här med skräckfilmer. Har aldrig tyckt att det är speciellt kul att bli rädd - för en film. Iallafall inte om det bara är läskigt utan någon som helst logik. Visst, andra kanske gillar att bli rädda. Okej, kul för dom... men jag kom på en sak på övernattningen. Jag har aldrig hört någon säga att en skräckfilm är bra! Det är alltid något fel på alla filmer. När man pratar om skräckfilmer säger alla alltid "ååh! jag har sett den sämsta någonsing" typ. Antingen är slutet för dåligt, effekterna dåliga, förutsägbart, inte tillräckligt läskig eller allt bara ologiskt. Säkert flera anledningar. Vad är folk ute efter då? Det kan de ju inte veta om de inte har sett en perfekt skräckfilm. Eller jo.. ifall slutet är dåligt kanske de kan tänka ut ett bättre slut. Är det regisörerna det är fel på? Någon måste ju gilla skräckfilmerna som görs men jag har inte träffat någon som gör det. Kanske bara har blivit så av en ren slump? I så fall är mitt blogginlägg helt meningslöst. God natt, skola imorgon <3

Min natt och bildproblem

Jag gick och lade mig klockan 19:00 igår. Sjukt va? Jag var så trött när jag kom hem! Först när jag kom hem så somnade jag i soffan och sen åt jag mat. Jag hade inte käkat någon frukost. Jag äter alltid frukost! Men jag tänkte inte på det. Jag ville bara sova igen men mamma tvingade mig att damsuga sängen och bädda D: Det var inte kul. Jag skulle kunna ha somnat på golvet... och sedan sa mamma att vi skulle åka på middag hos min farbror med familj typ. Jag ville inte. Jag ville verkligen inte. Mamma gav mig skuldkänslor också när hon började snacka om att de ville att jag skulle komma. Det var inte kul. Jag började gråta! Bara för att jag var så trött. Jag tyckte så synd om mig själv. Så kan det gå.

Mamma och pappa åkte iväg själva och jag gick och lade mig på en gång. Somnade på en gång. Sov jätteskönt i nybäddad säng till klockan 23:00 då jag trodde att klockan var 11:00 först. Jag trodde att det var morgon men sedan hörde jag att mamma och pappa kom hem ifrån min farbror. Jag gick upp och typ hälsade och hjälpte mamma att maila och så gick jag och lade mig igen. Jag somnade ganska fort ändå. Jag drömde jättemycket hela natten. Var helt förvirrad när jag vaknade xD Jag vaknade klockan nio. Jag trodde att jag skulle vakna pigg klockan sex typ och tänkte ta en promenad men klockan nio var jag fortfarande trött. Vi har antagligen möss på övervåningen. Över mig bor det delvis ingen. Det är ett tomt utrymme. Mushotell. Jag låg och var arg på att det lät så mycket och sedan somnade jag igen och vaknade klockan 12:00. Då gick jag upp och åt frukost typ :p
Jag sov alltså 19:00-12:00! Jag tror inte att jag kommer att vara så trött när jag börjar skolan imorgon.


-äta fot-

Jag hade lite otur tidigare idag. Jag stör mig på alla bilder i mappen där alla bilder man laddar upp hamnar och jag tänkte ta bort dom. När jag hade börjat ta bort insåg jag att de försvann från inläggen också! Bajs. Måste jag alltid ha alla dessa bilder i den där mappen då? Bajs. Jag var tvungen att sitta och ladda upp varenda bild som jag hade hunnit ta bort igen. Bajs. Jag gillar inte när det är massa bilder utan ordning helt plötsligt. Bajs. Jag kommer knappast våga ta bort bilderna igen men hallå!? Jag kommer alltid störa mig på dessa bilder och varje gång jag ser dem kommer jag vara sur D:

Tusenlappar är utrotningshotade

Det var jättelänge sen i alla fall jag såg en tusenlapp. När man tar ut på en bankomat får man längre inga tusenlappar utan istället två femhundralappar. Betalar man höga summor betalar de flesta med kort. Det är ju farligt, eller åtminstone riskabelt att ha så mycket kontanter på sig. När får man tusenlapparna då? Eftersom det är den största och mest värda sedeln vi har kan man ju knappast få någon som växel. Kanske om man går till en bank och får pengar där. Det är ytterst få som gör så. Numera finns det ju bankomater. Varför gå till en bank då? Tusenlapparna kanske inte är utrotningshotade. De finns säkert kvar ett tag till men i alla fall väldigt sällsynta. Eller så finns de inte kvar snart längre eftersom Sverige ändå klara sig bra utan dem ^^Uppdatering: Stoff kommenterade att staten faktiskt funderar på att ta bort tusenlapparna och byta mot tvåhundralappar istället. Det hade jag ingen aning om men det låter ju som en bra idé! Fast jag kommer att sakna dessa tusenlappar

Det var längesen jag vara såhär trött

Jag skriver om övernattningen nu dagen efter. Jag orkade verkligen inte skriva igår. Berättar mer om det sen. Ledaren hämtade mig och vi drog på en gudstjänst först. Sedan fick vi springa för att hinna till bussen men vi hann iallafall. Vi åkte buss och sedan tåg och så gick vi långt! Det kanske inte var långt men det var väldigt kallt! Vi gick till Tom tits! Jag var där senast i typ trean? Det var längesedan i alla fall. Det var ju gratis nu och man kan ju liksom göra saker där inne. Experiment och sådär xD Dessutom kanske man lär sig saker. Eller jag lärde mig inget nu men när man kanske gick i trean var det ju roligt! Intressant att lära sig :p Jaja blablabla...


En månads kvarglömda kepsar


Cool skugga typ fast det syns inte så mycket


Äntligen en stol i min stolek. Vi fikade lite men inte jag för jag är bäst på att spara mina pengar nu år 2009


Sofie on tha big chair medans hon pratar med Joel


Lättroade i blåsten


Något jag skulle kunna önska mig
på riktigt


Lättroade på cykelbanan
Där lärde jag mig en sak faktiskt! En cykel kan drivas framåt bara genom att svänga


Clementine, Emelie och Marika
på väg tillbaka to tha church


Sofie och Marie och jag satt där bredvid :D

Sedan var det övernattning i kyrkan. Jag tog inga bilder. Hade inte en tanke på det. Vi gjorde iallafall lasagne och åt glass. Lekte lekar :D och typ spelade spel. Vi lekte kortleken (sätt dig i andras knän typ) och norsk mörk kurrgömma (en gömmer sig och alla andra letar typ) och Maffia (en rolig mördargrej). När alla andra såg skräckfilm spelade vi Tjuv och polis. Det blev helt dåligt xD Vi blev bara arga och så vann poliserna typ på en gång = inte bra för jag var tjuv. Vi typ pratade och drack saft istället.

Sedan var skräckfilmen slut och alla berättade hur dålig den var. Sen blev vi trötta så jag och Sofie gick och lade oss på hennes dubbelluftmadrass som hon hade blåst upp själv (A) Vi hörde hur de andra typ spelade gitarr och sådär. Vi orkade verkligen inte var uppe och det kändes inte som om vi skulle missa något viktigt ändå. I alla fall jag somnade och sov tills de andra snubblade inte och väckte Elin. Elin är inte glad när hon blir väckt. Jag blev ett argt monster. De andra pratade och jag kunde inte sova. Jag behövde sova! men jag förstod att de andra ville prata istället. Jag skulle också ha velat prata om inte jag var så trött. Till slut somnade jag iallafall. Vaknade flera gånger på natten, fast det brukar man ju typ göra när man sover flera stycken och sedan på morgonen fortsatte jag sova när de andra gick och åt frukost. Sedan packade jag iallfall ihop mina saker och var fortfarande jättetrött och fick skjuts hem av ledaren. Hon brukar skjutsa hem mig eftersom jag bor längst bort och hon åker typ förbi mig när hon ska hem till sig.

Jag kom hem och var jättetrött fortfarande. Mamma hade tvättat mina sängkläder och det var inte bäddat så jag gick och lade mig i soffan och sov en stund. Berättar om mitt sömnbehov i ett inlägg senare :p Farväl <3


http://www.youtube.com/watch?v=5DmNnJnUtjc&feature=channel_page

Idag träffade jag Magdalenus :D Hon hoppade hem till mig runt tolv som på gamla goda tiden xD Vi har känt varandra hela livet. Vi gick på samma dagis och sov i samma barnvagn typ. Hon kom hit och vi spelade in lite filmer. Jag skaffade en youtube användare, se rubriken. Vår fina film. Vi spelade gitarr och jag lärde mig massor :D och så fikade vi lite grann ;D Magdalena fixade så att jag kan se mina kamerafilmer på datorn. Det är lycka! På riktigt! Jag har varit så deprimerad över att jag inte har kunnat. Nu kan jag. Det känns toppen! Tack så jätte mycket <3

Magdalena fick för sig att göra en makeover på mig. Det tackar man ju inte nej till så vi gick en snabbis hem til Maggan och hämtade en locktång m.m. Det är bra att vi bor så nära varandra. Man är ju ovan vid att bo så nära varandra numera. Sittandes på en rosa pytteliten stol med händerna inkletade i mousse satt jag och spelade. Det var mysigt. Magda var duktig :D Vågar väl inte skriva något annat när hon kanske läser HAAH nej men faktiskt! Bra jobbat :D Inte så lockigt kanske men håret stod inte ut sådär fail som det alltid gör annars. JAg spelade Quadrapop och förlorade när jag bara kunde spela med en hand och kom inte in på topplistan denna gång heller. Typiskt! Jag är för bra för mig själv! Kommer inte ens in på min egen rekordlista länge D: 

Jag fick väääärsta sminket xD T.o.m. min brorsa som svängde förbi med sambon Carita sade att jag var väääldigt sminkad. Han brukar aldrig lägga märket till något xD Det var meningen att jag skulle ladda upp före-och-efterbilder här men eftersom jag bara tog en helbild med hela kroppen ser man ändå ingenting xD Jag lägger upp en bild i slutet på en vääldigt sminkad Elin. Jag sminkar mig typ aldrig.  Vi såg på "Music and lyrics" idag. Jag har haft den hemma jättelänge men aldrig sett den ändå. Jag har jättemånga filmer hemma som jag aldrig sett. Även sådana som ajg köpt själv. Ser sällan på nya filmer. Föredrar istället att se på sådana jag redan sett en gång till. Music and lyrics var bra iallafall! Jag gillade den. Känslor. Romantik. Humor. Det gillar jag! :D
 
Nyfärgat hår på Magdus. Jättefint! Jag vill också! Jag SKA också!


Magda var hippie i en film :D


Ojoj! Mitt smink xD

Klistrade inte sist istället: Typiskt! Varför blir det alltid såhär? Skrev värsta långa inlägget och så bah: "Sidan kan inte visas" Jippie! Inte.. men min dag är redan räddad. Seriöst! Lyssna på det här http://www.myspace.com/josefljungstrom! Axel länkade sin kompis. Vilken röst! Vilken powermusik! Jag tror jag är kär xD Idolmedverkare: http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.603661&renderingdepartment=2.19545 och intervju: http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.582791&renderingdepartment=2.19545 . Okej jag är lite besatt just nu xD

På kvällen spelade jag lite gitarr och sedan såg vi äntligen på Björn Gustafssondvdn. Han är så bäst! Fast jag hade sett det mesta av det som var på dvdn. Nåja nu är klockan kvart över tre. Jag blir hämtad kvart över tio imorgon och åker till Tom tits med mina kära vänner :D Sedan sover vi över till måndag i kyrkan. Hejdå älsklingar <3


Jag har saker att göra varje dag på lovet


Min hamster Tusse är mannen i mitt liv <3

Idag träffade jag Åsa! Vi åkte till en slutstation på tåget och shoppade lite. Eller Åsa shoppade och jag var smakråd. Vi fikade och köpte tusen örhängen och ägde småungarna på guitarhero. Det var jättekul xD Vi stod bakom och tittade :D en typ elvaårig grabb spelade och han bah: "möta mig!?" Jag bah: "okej xD" typ och  vi spelade på kontroll.  Det gick ju bra för att vara första gången men ändå inte bra xD Jag blev väldigt utklassad och elvaåringen bah: "HAHAH SUCKER!" typ xD Jag bara skrattade. Sedan blev riktiga gitarren ledig! Jag spelade på HARD! Jag tror att han blev lite snopen xD

Det finns ett café där vi var som är så BRA! Nästan alltid tomt för det är lite hemligt xD och jätte billigt! Samtidigt välgörenhet för det är utveckligsstörda som har hand om det för att ha och göra på dagarna. Sedan skadar det inte precis att fikat är SÅÅÅÅ GOTT! Mums :D


MÖMS med kladdkaka och jag har chokladförbud


Vi köpte en Daimtårta till tågresan. Det var inte så gott efter en tag :p

Jag köpte tio pack örhängen för 98 kronor. Så onödigt egentligen. Jag har redan för många och är i stort sätt pank nu, men de var ju så fina och så billiga! Jag blev så kär! Åååh, jag borde sluta gå i affärer när jag inte behöver något. Jag vill ha hårfärg D: Jag ska tona mörkare. Är så trött på min hårfärg även om jag gillar den ändå. Tänk, jag var aldrig färgat håret! Det har alltid varit samma färg. Förutom slingat en gång.. men det är inte samma sak. Nu jävlar ska Magda tona mig (eller vad man säger) xD Hade tänkt ta det imorgon eftersom jag ska träffa Magda imorrn :D :D :D men är ju pank... fast jag älskar mina örhängen ändå (A)

När jag kom hem satte jag mig vid datorn på min datorfria dag. Bravo Elin! Men först spelade jag faktiskt GuitarHero, det nya World tour. Jag fattar inte så mycket. Jag såg på Mamma Mia med min familj :D Så mysigt! Filmen är söt! Vissa scener är så härliga <3 Man vill bara vara med xD Och nu är ju ABBAs låtar bra :D Lite mordernare och så fattar man sammanhang. Jag kunde texterna när jag var liten men förstod dem aldrig. Nu gör jag ju det! Det är ju bra texter.. Sedan ville mamma och pappa se Björn Gustafssons grej men det ville inte jag . Jag var trött och då fick inte dom se :O och dom såg den inte xD Ibland tar mina föräldrar mig för mycket på allvar. När jag sa att det fick se så bah: "Neej men det behövs inte". Man bah: "Okej... MAKT!" xD Så jag satte mig här istället... och nu ska jag ta och dricka te och äta varma mackor som min syster gjort iordning till mig. Nu fick jag hicka också. Hejdå <3

22:22 - Vad önskar man sig ?

Jag satt här och tänkte på vad ska skulle ha för rubrik idag. Jag kom inte fram till något. Gick och hämtade kameran för att kunna ladda över bilder och när jag kom tillbaka var klockan 22:22. Då får man ju önska sig något (och så ska man slå i något gjort av trä och jag slog i datorbordet..). Jag hade ingen aning om vad jag skulle önska mig. Det är ju bra det! Då har jag tydligen allt. Jag önskade mig en bra bloggrubrik. Bra? Kanske inte, men jag är nöjd. Jag är inte så vidskeplig egentligen. Tycker bara att det är lite roligt att önska sig saker eller hålla andan när man åker genom lilla samhället Lyckan.


Nu har det varit 2009 i 46 timmar, 38 minuter och sju sekunder

Såhär firade jagDet kanske blir mycket bilder i detta inlägg men ska ha så lite som möjligt. Bloggen måste ju kunna ersätta bilddagboken. Det känns faktiskt okej att inte få logga in nu. Det släppte efter första två dagarna. Nu känns det bara jobbigt att jag måste kolla igenom allas bilddagböcker när jag får logga in igen. Jag får nog fullt upp.

Jag hade det underbart! Vi spelade massa spel och skrattade som hyenor. Bland annat spelade vi Buzz, Fnizz, Absolut överens... kommer inte ihåg mer :p eller så spelade vi bara dem. Jag fick äntligen se WALL-E :D SÅ JÄVLA SÖT! Vi frös och det var inte kul att städa bort glitter som låg överallt på morgonen sen. Vi önskade busschaffisen gott nytt år. Han fick ett tomtebloss. Vi skålade ute samtidigt som vi såg fyrverkerierna. Vi smällde små smällare som först inte ville flyga upp i lyften men lånade en kruka av ett förening typ. Åååh! Det var najs.


Firade och laddade med dessa snäckor


Marika, Elin och Marie strax efter tolvslaget


En glad Madde med ett tomtebloss


Min bästa fyrverkeribild.... öhm


Fyfan för att städa. Vårat smällglitter hade krypit in överallt. Inte kul

Vad jobbigt det är att ladda upp bilder på bloggen. Det tar hur lång tid som helst D:

Ett nytt och spännande år

2008 har härmed förvandlats till 2009. Ja, ni vet ju hur det är. Ingenting försvinner, bara omvandlas. Det vet ju alla över årskurs sex.. eller årskurs sju åtminstone. Men egentligen? Vad är det som är så nytt? Bara en ny siffra. En enda. Att 31 december blir 1 januari är lite coolare iallafall :D På en klockslag är året slut. Vilken viktig sekund. Kanske inte viktigare än någon annan men måste ju vara vår tidszons mest omtalade sekund då. Undrar hur många gånger jag kommer att skriva 2008 innan jag vänjer mig. Det här med nyårslöften är ju ändå lite knäppt egentligen. Det behövs väl inget nytt år för att folk ska börja hålla årslöften. Man kan börja när man vill. Trots det har jag ändå några nyårslöften. Det är ju alltid bra. Jag tar dem dock inte så seriöst men jag ska försöka börja med det ändå.

Godis bara en gång i veckan
Det godiset är choklad
Övrigt godis bör undvikas

Minst två datorfria dagar i veckan
En gång i månaden är dessa två dagar en helg
Missar jag mina datorfria dagar får veckan efter istället fyra dagar datorfritt

Träna med syrmin så ofta jag kan följa med
Hon brukar träna måndag och torsdag men det är de dagar jag är upptagen. Jag ska ändå försöka offra några Dungenbesök då och då.
 
Sluta småäta hela tiden
Om jag är hungrig så äter jag på en gång istället tills jag blir mätt. Hur jävla svårt kan det vara egentligen !? Tydligen väldigt...

Dissa bilddagboken och helt övergå til bloggen
Det känns mer rätt men är ett stort steg för mig

Lära mig minst fem låtar på gitarr
Lite plock, ackord och komp
Jag är fortfarande sämst men jag ska lära mig och framför allt öva


RSS 2.0