Midsommarfirande 2012

Jag hängde i en folkpark i närheten och dansade till Vi äro musikanter och sjöng allsång.
 
Midsommarstången - ifall det var någon som tvivlade på det
 
Gammeldansuppvisning i fina folkdräkter
 
En cool positivspelare som jag bara var tvungen att stanna och titta lite extra på
 
Såhär såg låtarna ut

Saknat mina föräldrar

Mina föräldrar är äntligen hemma! Som jag saknat dem. Första kvällen tänkte jag att JAG VILL BO SJÄLV FÖRALLTID! Visst var det najs att få ha några dagar för sig själv men timmarna innan de skulle komma hem var jättetråkiga. När skulle de komma? Till slut kom de äntligen hem. Då blev jag glad. De behöver vara borta lite sådär ibland så att man får sakna dem. Mina fina föräldrar.
 
Jag har märkt att jag inte gör någon mat när jag är själv. Det är ju jättetråkigt att göra mat bara till en person. Jag levde på yoghurt och smörgåsar under fem dagar. Håller antagligen inte i längden. Jag skrev några inlägg när päronen var borta som jag nu har efterpublicerat. Vill inte publicera inlägg om att jag är ensam hemma när jag inte riktigt vet vilka som läser min blogg. Det går iallafall att läsa dessa inlägg längre ned på sidan eller här och här. Nu ska jag gå och krama på dem igen!

!??!?!?

 
Jaha blogg.se. Tack för att ni gjorde om hela hemsidan utan någon som helst förvarning så att man inte hittar någonstans. Och tack för att ni tog bort ungefär 20 av mina utkast som jag arbetade med. Och tack för att hela hemsidan nu handlar om kommentarer och statistik som jag faktiskt inte bryr som så jävla mycket om. Och mina utkast. Hade jag redan nämnt dem? Jaha men ursäkta.

Tagit allt bra från något dåligt

Jag är inget stort fan av originallåtarna. Inte min typ av musik, men när man skalat av allt som jag tycker känns så plastigt så är ju låtarna riktigt bra.
 
 Till the World ends - Erato
 
 Dynamite -  Sarah Winters

Alldeles ensam hemma - andra kvällen

Efterpublicerat inlägg;
Jag riktigt längtade hem till tystnaden efter jobbet idag. Jag skulle göra ungefär ingenting hade jag bestämt. So I did. Jag såg en halvdålig film och åt smörgåsar med vispgrädde på. Det var en spontan grej, det där med vispgrädden. Första tuggorna var sjukt goda. Smetade på en extra klick och gottade mig åt min kreativitet. Helt plötsligt slog det om och blev skitäckligt. Typiskt. Jag åt dock upp smörgåsen ändå. Kunde ju inte offra både grädde och smörgås.
 

Alldeles ensam hemma

Efterpublicerat inlägg;
Jag är ensam hemma inatt. Det kommer jag att berätta först efter att mamma och pappa kommit hem. Detta inlägg publiceras alltså senare.

Den är verkligen en speciell känsla att vara ensam hemma på natten och kunna lyssna på musik tillräckligt högt för att fylla hela hjärtat och kunna sjunga med och dansa kan man liksom också göra om man vill. Imorgon ska jag jobba och klockan är halv ett och jag börjar jobba klockan åtta och klockan ringer 06:00 men det är helt enkelt sådana smällar man får ta när man är alldeles ensam hemma hela natten.

Filmdag med tema

Igår var en riktig stanna-inne-dag. Just därför stannade jag och syrran inne hela dagen. Vi hade filmdag. Med tema. Det blev liksom så.

Alla filmer fick varsin toarulle. Ifall att. Det gick åt några stycken men så ska det liksom vara.Här har jag skrivit om A Walk to Remember
Här och här har jag skrivit om Catch & Release
Alla dessa filmer förtjänar egna inlägg

Minitripp till Värmland

I onsdags natt åkte jag, mamma och pappa till Värmland. Jag körde de första 18 milen. Jag ägde. Typ. Igår kom vi hem. Det blev en snabbvisit. Brukar tycka att det blir för kort att vara i Värmland mindre än en vecka men det blev alldeles lagom denna gång. Jag tog ungefär tre kort när jag var borta. Här är ett av dem. Anledningen till att Värmlandsvistelsen blev av.


Grattis kusin Lina! Du är grym!

Annat värt att nämna om Värmlandsvistelsen är att jag fick ta del av det godaste efterrättsbordet man kan tänka sig. Jag skulle ha tagit ett kort på det också men jag var antagligen för upptagen med att äta.

Några favoriter från låtarna

Det där snillet. Dessa citat är bara så jävla bra. Helt plötsligt mitt i en låt kan han slänga ur sig något helt genialiskt!

"Sometimes, I wish that I was the weather
You'd bring me up in conversation forever
And when it rained, I'd be the talk of the day"
Suckers - John Mayer

"You asked to kiss me once goodbye
But you already did
On somebody else's lips"

Why Did You Mess With Forever - John Mayer

"I'll check the weather wherever you are
Cause I wanna know if you can see the stars tonight"

Split Screen Sadness - John Mayer

"Fool me once, it's shame on you
But twice, it's shame on me
But fool me baby for the rest of my life
And I'll be happy, happy as a broken man can be"

A Fool to Love You - John Mayer
 
"I don't think I'm gonna go to LA anymore
I don't know what it's like to land  and not race to your door.."
"..I'm gonna steer clear
I'd burn up in your atmosphere
I'm gonna steer clear
Cause I'd die if I saw you
I'd die if I didn't see you there
So I don't think I'm gonna go to LA anymore"
In Your Atmosphere - John Mayer

Nästan där. Nästan.

Idag är jag ledig från jobbet. Anledningen till detta var teoriprovet som jag gjorde 11:30 idag. Jag klarade det. Såklart. Annars hade jag inte nämnt något. Vi får se när jag lyckas finna mig en uppkörningstid. Det är ont om sådana såhär års har jag hört.

Tryggare kan ingen vara

I lördags var det dopdags för lilla My.

Föräldrar, gudföräldrar, präst och en superglad bebis <3 


Lilla familjen


Det goda dopfikat


Fina kyrkan
Det var jättefint ljus därinne


Mina fina föräldrar
Visst ser de kära ut?


Man tager vad man haver

Jag var hos min syster och skulle äta middag. Vi satte på diskmaskinen precis innan maten var klar. Då kom vi på att varenda tallrik som systrami äger var i diskmaskinen. Vi var dock inte sura för det. Högst upp i skåpet stod två finskålar. Det gick också bra.


Ungefär såhär är det nu

Jag sitter på jobbet och har värsta rasten. Efter jobbet ska jag ha körlektion och boka om min uppkörning för tredje gången.. men man måste väl för fan få priotera viktigare saker än körkort. Jag tror att det är måndag hela tiden och så blir jag glad när jag inser att det faktiskt redan är torsdag. På fredag tar Marie studenten. Det ska firas! På lördag ska My döpas och faster Elin ska sjunga i kyrkan. Nästa vecka åker jag till Värmland.

Det händer lite saker sådär och det är ju trevligt. Vädret vet man aldrig var man har. Det är kul.

Skönt med helg

Det har varit en tuff vecka. Det är inte bara underbart hela tiden att jobba med barn. Jag är helt slut! Jag tror jag sover hela helgen.

RSS 2.0