Mitt adventsfönster

Om ni tittar in genom ett fönster som verkar se ut såhär inifrån så kan det vara mitt. Titta så fint min amaryllis blommar. Blommor brukar inte blomma hos oss men den här är så nyinflyttad att den kanske inte har förstått det än. Jag har fått en insikt i att jag blir väldigt glad av blommande blommor. Ler åt min amaryllis mellan tuggorna på min frukost. Tantpoäng? Fast jag fick ändå googla nyss för att få fram vad den där blomman hette nu igen. Plus minus noll på tantskalan antar jag.
 
Jag har förresten hittat mina miljoner. Visade sig att det inte var många miljoner som döljde sig därunder men jag är faktiskt mest lättad att de dykt upp. Tenderade iallafall i några småvinster som senare kommer växlas in till eventuella nya miljoner.

Kristallen Laleh

En stjärna
 
Igår hade vi en fantastisk kväll fylld med skratt och tårar. Det var Laleh som bjöd på blandningar med sorg och glädje, stor orkester och acapella. Och BARNKÖR dessutom (är så svag för det). Så god stämning i arenan. Som när alla tänder sina mobillampor och hummar en fridfull melodi. Eller ställer sig upp och dansar. Magnifika konstraster.

Gör-det-själv-projekt

Det här är en kryddhylla som min kära mor gjorde i träslöjden någon gång i grundskolan. Väldigt stabil och lika kurvig fortfarande (hyllan alltså), vilket inte förvånar mig då min mamma har en tendens till att göra sådana här saker väääldigt noggrant. Tacksam för det var jag och bestämde mig för att fräscha till den lite. Efter ett godkännade från mamma förstås.
 
Såhär gjorde jag med den.

Kanske min sämsta dagsstart hittills

Inledde sista dagen av oktober med att slå pannan i mitt nya nattduksbord i en lite för häftig stänga-av-alarmet-rörelse. Där brukade inget nattduksbord stå. Fortfarande svullen och tycker synd om mig själv.

RSS 2.0