Det sista sommarlovet är slut till slut

Jag började skolan i fredags (fett fail att börja på en fredag....) så nu är sommarlovet slut. Det sista sommarlovet i mitt liv. Jag går i TREAN! ES3M. Hur sjukt är inte det? När blev jag såhär stor? Jag har ju lagt upp lite bilder från början av mitt sommarlov. Här kommer resten. Jag har inte varit så flitig med kameran dock.Jag har målat
The Studio
Greena lund. JAG HAR ÅKT INSANE! Jag är modig


Syskonen i kärlekstunneln.
Aw (:


Favoriten! Älsklingsälskling


Carro och Magda =D


Elin lagade mat. Det förtjänas att ta bild på.


Stockholms kulturfestival och Ung08
Broderade på en soffa och gick med i Unga Nykterhetsförbundet (:


Söt Magda!


Skansen med Marie =D Det kostar egentligen 120 kr att gå in men vi kom in för tio kr YEAH!
Jag har aldrig sett björnar klättra i träd förut


Skansen är alltid fullt av ekorrar


Något utav det värsta jag sett någonsin

Jag var inne på BR leksaker lite random sådär för någon vecka sedan ungefär. Vad hittade jag? Jo, detta sällskapsspel.
Vad är det för skit? Kampen mellan kvinna och man ROND 3! Finns det alltså två tidigare spel som sålt? Hur kan detta sälja? Snacka om att bygga på gränsen mellan kvinnor och män. Jag trodde att vi kämpade mot ett samhälle som skulle tänja på gränserna. Gärna sudda ut dem (fast det är möjligtvis omöjligt). "Kvinnorna får frågor om sådant som män oftast kan och männen får frågor om sådant som de flesta kvinnor känner till" står det på baksidan. Det är bara massa förväntningar som byggs upp. Kvinnor förväntas kunna de frågor männen får och män ska inte kunna det som kvinnor vet. Varsågod och lär er vad ni ska kunna... ungefär.

"En extra krydda i spelet är chanskorten som får kampen att hårdna ytterligare. Med dessa kan mannen vinna poäng för att han äntligen kan medge att han haft fel i ett gräl! Eller så tvingas kvinnan backa flera steg för att hon råkade parkera hans cabriolet under ett fågelbo". Men LÄGG AV! Det måste väl ändå vara någon slags ironi. Även om det är det så finns förväntningarna kvar. Uppdelningen blir skarpare, ironi eller inte.

Se hur de har delat upp de båda könen på framsidan. Männen har en fotboll och en borr. Kvinnosidan har muffins och diamanter. Titta hur olika bilarna ser ut och den klassiska uppdelningen med rosa och blått. Vilka har då gjort detta skitspel? Jo... Användbart Litet Företag som har gjort som SUPERROLIGA spelen Med Andra Ord och Med Vilda Gester. Där sjönk ni i mina ögon. Hur kommer de undan med det här spelet? Varför har ingen gjort uppror om detta?

"Vem är egentligen bäst - kvinnan eller mannen?"
.....................................
Varför slår ni mig inte bara?

Volvo gjorde samma sak

Jag är minsann en riktig grävare och klippare

Min mammas moster bor ute på landet. De har massa spännande maskiner som jag får prova. Här gräver jag med en grävskopa för första gången i mitt liv. Min mammas kusin visade inte hur jag skulle göra. Han sa bara "Prova dig fram!" Det kanske märks.Förra året fick jag klippa gräset

Helt oredigerade bilder från en morgon

Såhär bor jag.

Underbar cover på underbar låt

Jag satt i bilen på väg från landet och fick höra detta på radion. Jag var tvungen att ta reda på vem som gjorde denna vackra cover! Det var Martin Stenmarck! Det hade jag inte förväntat mig men vad gör det? Han är cool tycker jag. En gång på Rix FM festival uppträdde han och han var sjuuukt bra då. Han var på Grönan och sjöng i torsdags. Synd att jag var där på onsdagen. Hade varit najs att se låten live! Well well.. jag hade det askul på Grönan iallafall men jag har ont överallt typ XD men det är det värt.

Everbody's changing - Martin Stenmarck


Det ser förresten konstigt ut att han stavar med ck
Jag vill på Ladies Night i oktober

Jag har 18 dagar på mig att göra allt jag skulle göra dessa tre månader

HELT PLÖTSLIGT fick jag nu för mig att skriva några rader. Nu är det augusti. Som vanligt i augusti får jag ångest över hur jag spenderat mitt sommarlov. Det är ju så mycket osm jag inte hunnit med! Inte okej. Jag jobbar på det. Jag har ändå gjort ganska mycket om jag tänker efter. Jag orkar inte berätta om allt jag har gjort. Jag skriver bara om det jag vill skriva om. Vecka 26 och 27 (TROR JAG) så var mamma och pappa ute och bussade runt i Europa. Jag och min kära syster hade huset för oss själva. Det var najs. Det var såg jag förstod att jag kommer att klara mig när jag flyttar hemifrån. Jag kommer dock inte att bo med min syster. Inte en chans.. men vi hade det trevligt! Vi lagade mat tillsammans och bråkade typ aldrig.

Jag sov mina första nätter alldeles själv i det stora huset. Jag sov dock inte så mycket. Jag vågade inte lägga mig förrän det ljusnade typ, men det var härliga nätter. Jag kunde låta hur mycket jag ville. Det var underbart! Jag hade sådär härligt flow när jag satt framför min älskade synt. Varför är allt så mycket bättre på natten? En morgon var jag ute och tog kort på soluppgången. Det var jättemysigt och jag några riktigt vackra bilder tagna.

Idag har jag varit på IKEA och köpt mig en sänglampa (eftersom min förras kontakt blev helt KONSTIG! Ni vet, de två piggarna som liksom är kontakten åker in när man försöker sätta i kontakten i elttaget, om ni förstår.. HELSKUMT) och en superfin spegel! Jag har spanat in spegeln jättelänge och ÄNTLIGEN köpte jag den. På kvällen var jag på middag ute på landet. Om man bortser från regnet, som gjorde att vi inte kunde sitta ute, så var det supermysigt och supergott! NU sitter jag och lyssnar på John Mayer. Det är helt otroligt hur bra han är! Jag har svårt att förstå det fortfarande. På onsdag ska jag till Gröna Lund igen! Jag kände mig inte färdigåken när jag var där sist. Det blir najs (:

RSS 2.0