En fin vän

Ett otroligt fint brev fanns i brevlådan en dag! Nio små paket med datum, som en liten julkalender. Min fina vän Magda hade hört min klagan om första julen utan att vara med familjen. Bästa trösten <3
 

Favorithögtiden är här

Satt andäktigt i soffan imorse med tårar som rann längs med kinderna. En blandning av glädjetårar för att det är så vackert, gullighetstårar för att de som sjunger är så söta och deras föräldrar så stolta samt avundsjukstårar för att jag också vill vara med i luciatåget. Får hålla mig till helgen då det är konsert med min kör. 
 
 
Lucia är min favorithögtid på året. Har skrivit lite om det här (läs förresten min mammas fina kommentar till inlägget.. gulliga du mamma). Iår är förresten första gången som jag stryker mitt lucialinne själv. Tack mamma för alla år du strukit och fixat. Fick faktiskt låna grannens strykjärn och strykbräda för tydligen har mitt eget strykjärn försvunnit spårlöst. Så går det väl med hushållsbestyr som brukas endast en gång per år.

Bakningseftermiddag med svärmor

Idag efter jobbet var vi inbjudna på bakdag. Vi bakade pepparkakor och lussebullar och julen strömmade genom hemmet som värmen från en brasa.
 
 
 

Finaste kalendern jag skådat

 
Hur fint är inte det här? Tycker det är helt underbart. Överkomliga gester att ta sig för varje dag som gör världen till en bättre plats. Läs mer här om du vill.

RSS 2.0