Årssummering av 2017; Juli-dec

JULI
Då var det årlig familjesemester som år 2017 spenderades i den svenska fjällen. Vi roadtripade oss uppåt från Höga kusten ändå upp till Björkliden. Vandrade varje dag i otroligt vacker natur och gjorde de klassiska norrlandsgrejerna som att titta på Kebnekaise och Jukkasjärvi. Fantastisk resa! Jag träffade också min nya kör Vocal Colors för första gången vilket kommer berättas mer under en annan månad. 
 
AUGUSTI
Åttonde månaden år 2017 bjöd också på fina naturbilder och somriga morgnar, iallafall enligt min mobilkamera. Jag var på bröllop och sjöng solo på ett sådant för första gången. Trodde att jag skulle bli för rörd av mig själv och hela situationen haha men jag höll mig ifrån att gråta, åtminstone under sången. Jag såg Kaliffa och var typ äldst i publiken, dansade mest och kunde flest texter. På tal om texter så skrev jag massor med egna låtar också.
 
 
1. Blev stickskadad på jobbet så fick bekräftat att jag inte har HIV
2. Här är jag bröllopsfin
3. Brudparet
4. Vacker utsikt från vardagdrumsfönstret
 
SEPTEMBER
Då kom hösten och jag fyllde 25 år. Firande 25-årsdagen med mina fina fina fina kompisar som åkt från Stockholm för att bo i mitt vardagsrum en helg. Vi lagade mat, spelade spel, utmanade oss själva på Prison Island, och dansade natten lång. Jag hade körhelg med Da Capo inför julkonserter det var Pride-vecka så jag gick på intressanta gratisföreläsningar. Jag började också jobba natt.
1. Fripassagerare som kanske väntar på skjuts
2. Mitt vardagsrum var som en säng och det är ju bara roligt när det blir så
3. Titta vad fina de är <3
 
OKTOBER
Jag åkte till Grekland denna månad och var med i en körtävling i Kalamata. Det var så otroligt skönt att få byta miljö ordentligt ett tag och få koncentrera sig på något annat. Vi vann Damkörsklassen och kom tvåa i den sakrala. Blev rankade 17:e bästa damkören i VÄRLDEN. Stort ju. Min mobil kraschade dock lagom tills jag kom hem så blev tyvärr av med samtliga bilder från min soliga semester, men det blev också ett sätt att få en nystart för att se det från den ljusa sidan. Jag var också på gruppass med en PT tillsammans med mina syskon.
   
1. Jag var förutsägbar
2. Brorsan spelade hockeymatch och hans kära systrar gjorde egna hejarramsor till Division 5-laget. Väldigt kul, tyckte vi iallafall
3. Jag började med Linas Matkasse igen för att börja laga bättre mat. En god pirog fick fotograferas
4. Här är min cykelväg från jobbet. Den var extra fin en morgon eller kväll (vet ej haha)
 
NOVEMBER
Jag inledde sista månaden med en intensiv period av nattjobb. Jag trivs med att jobba natt. Det övades för fullt inför julkonserter med Da Capo och jag träffade min andra kör Vocal Colors igen. Vocal Colors är en nystartad kör som bara träffas fem gånger per år för att sjunga ihop. Stämövning sker på egen hand så när vi träffas är det bara det roliga kvar. Det är SÅ roligt att få nörda in sig på klang och notbild tillsammans med andra nördar.
   
1. Första snön föll den 11/11. Det blev riktigt blött att cykla hem så mina jeans gick knappt att få av sig
2. Min tvåa fövandlades till en trea på ett billigt sätt
3. Jag gjorde iordning är sjukhuslåda som en "riktig" sjuksköterska ska ha i sitt hem tänker jag haha
4. Jag blev faster igen och blev sådär härligt överväldigad över att få hålla i en så liten människa <3
 
DECEMBER
Det bjöds naturligtvis på julfest med jobbet vilket jag inte kunde tacka nej till. Mycket gott julbord och trevligt sällskap. Under en intensiv vecka därefter var det förberedelser av alla dess slag inför julkonsert. Jag hade släkt både från Stockholm och Värmland som ville lyssna på oss. Det var ju fantastiskt. Något annat som var fantastiskt var en hotellfrukost som Best Western Plus Priceless ordnade. Troligen den bästa jag varit på. 
  
1. I Östergötland julpyntas vissa bussar så jag har en ny favoritsak med december
2. Här byggs det scen till julkonserterna
3. Jag fick vara lucia för första gången i mitt liv med levande ljus. Insåg att jag vill vara lucia varje dag fr.o.m. då och för alltid

RSS 2.0