Ett nytt år utan en partynatt

Jag hade tänkt utvärdera året men sedan insåg jag att jag inte har något vidare långtidsminne. Jag kommer inte ihåg vad jag gjort iår. Därför känns det lite meningslöst. Jag kan dock säga att jag haft ett ganska bra år. Ett dugligt år. Dock har det här året varit sämre än förra året. Nu smäller raketerna för fullt. Ja, jag vet att det är nyår om typ tiominuter men ni förstår, jag är bara hemma detta nyår. Det blir jag och pappa och lite cider att skåla i. Inge stor grej liksom. Nu kanske jag borde och ägna de sista minuterna av 2009 åt min far.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!


Jag skulle ha köpt skivan för längesen

Igår köpte jag en ny Switchfootskiva som låg och väntade på mig =D=D<3 Det är typ deras nyaste! Awsm. Jag köpte även Taylor Swifts skiva Fearless som kom ut för länge sen. Jag skulle ha köpt den för länge sen. När jag satte på den igår kväll när jag kom hem blev jag alldeles lycklig! Alldeles överväldigad. Så jäääävla braaa! Alla låtar var ju helt awsm! Låten jag fastnade mest för när jag lyssnade igenom skivan var "You belong with me". Det blev det lite extra lyssningar på liksom. Idag kollade jag videon. AAAAAAAAAAAAAAAAW! SÅ JEAVLA CUTE!

Dock var dock inte den bästa videoversionen som gick att ladda upp. Den bästa är här: http://www.youtube.com/watch?v=MKm-jt7-kHw. Den här är efter men man fattar liksom det puttinuttiga i den ändå.

You Belong With Me - Taylor Swift

Jag har sett filmen jag absolut inte skulle se

Igår tog jag tog jag en buss kvart i tre på eftermiddagen. Jag var tvungen att hinna till Tumba före 15:17. Bussen skulle ha varit framme 15:12 men jag den var sen redan vid min hållsplats. 15:17 gick bussen med Erika på. Jag stod mitt emot bussen vid de sista trafikljusen. Damn it! Jag missade alltså Erikabussen. Jag svor lite grann och insåg sedan att bussen som Erika tog åker runt jättemycket i början. Alltså skulle jag kanske hinna springa ikapp bussen. Det var värt ett försök. Japp, jag hann.. och alla på bussen såg hur jag sprang. Pinigt. Jag satte mig bredvid Erikagullet och vi pratade om vad som hänt de senaste månaderna då vi inte träffats. Det är alldeles för sällan jag träffar mina gamla högstadiepolare. Det var på tiden.

Jag och Erika hamnade någonstans långt borta vid en Ica och mötte en Christoffer iförd hatt. Vi väntade i några minuter på Sofieälsklingen som vi såsmåningom skymtade bakom en snödriva. Vi sprang in på Ica och köpte välsockrat godis och julmust med extrapris. Sofie, som har personalrabatt, fick betala sålänge. Vi gick upp för en jäääääääätteeeeeeeelåååååååång backe. Jisses Amalia. Det var en pina. Tur att jag inte bar läsken. När vi var uppe, sådär en timme senare.. typ, var vi plöstligt hemma hos Christoffer. Vi mötte minibrorsan (eller kanske inte jättemini) Viktor som låg i soffan och tittade på Svärdet i stenen. Minnen.

Vi började med att titta på Star Wars. Den första filmen som kom ut. Det var en VHS. Minnen. Den kom ut 1977. FETT COOLT! Iallafall, inte så bra film faktiskt. Jag trodde den skulle vara bättre iallafall! Nåväl, alla säger att tvåan är bättre. Jag skulle ge den en chans ifall jag hade den. Det kanske jag har? Whatever. Efter Starwars kompletterade vi lite med The Notebook! En riktigt snyftare. Jag ÄLSKAR the notebook! Det bildades pölar på golvet! Nej okej, det gjorde de inte. Hursomhelst så spelade vi Rockband sen! Jag har aldrig spelat Rockband. Det var askul! Vi spelade inte så länge dock eftersom jag nästan slog huvudet i taket när Viktor hittade Janne Långben - the movie i ett skåp. Den såg vi. VIIILKA MINNEN! Jisses. Det är asbra den filmen asså. Stackars Max! Stackars Långben! Aaaaw

Efter Långben såg vi Pirates of the Cnåntingsomjagintekanstavamennivetvilkenfilmjagmenar. Jag blev tvingad! Jag har alltid dissat dessa filmer. Jag har sagt att dom suger fast jag inte sett dom. Kan lägga till att jag avskyr när folk drar förhastade slutsatser och bestämmer sig för vad de tycker om någonting utan att ha givit det en chans. Precis så hade jag gjort. Dragit förhastade slutsatser alltså. Det var nog bra att jag såg filmen. Jag hade ju mina aningar om att den skulle vara bra eftersom alla gillar den så mycket och jo, den var ju bra. När PiratesofC var slut var klockan runt två. Vi skrattade åt allt. Jag har inte haft såhär kul på länge. Det måste göras om! Jag ville inte dra men det blev bäst så XD Jag, Erika och Sofie hem till Sofie och sov. Det var mysigt. Vi sov som vi brukar. På tvären.


Erika, Sofie och Viktor


Kameraskygga Christoffer


Det är så töntigt att fota tvn


Rockbandgitarrer


Den sötaste och mjukaste katten jag sett tror jag
Förresten är Sofies katt OND! Jag är på riktigt rädd för den


Sofies judorumpa
Sofie: Kommer min rumpa hamna på din blogg nu eller?
Elin: Räkna med det


A baby i born
(katten bet Viktor i näsan HAHA)


Mina vackra julklappar 09

Jag publicerar ändå ett bild på julisarna (värdelös förkortning) trots inlägget under.

Platt- och locktång
Musikbok
Converseplånbok
Vantar
Vinterstrumpor
Kontanter


Förresten, jag hade en bra jul! Min kära familj + bonusmedlemmar. Vi åt, såg på tv och myste. Syrrans pojke trodde att han klappade syrran på foten. Jag trodde att syrran klappade mig på foten. Fail HAHA! Det skrattade vi åt. Jag och mamma var på midnattsmässan i kyrkan och träffade söta julälskare. Bra dag. Bra midnatt.

Min juldag såg ut som Rebeccas: http://alltutom.blogg.se/2009/december/juldagen.html?_tmp=2a97760c9b6123476caefddfa8ef34e4d4032a97. Juldagar ska se ut så. Är det inte konstigt förresten att juldagen kommer efter aftonen?


Den juligaste bilden jag har på mig själv. Magdas minijul 08

En typ eeeeh... videoblogg...?

Jag var lite spontan och fick för mig att spela in denna videon även fast jag borde sova. Typiskt att jag gör saker när jag inte ska. Nåväl. Här är den.


Jag borde inte blogga idag

Jag borde egentligen sova nu. Det är ju tamigfan JULAFTON! Jisses Amalia, och här sitter jag och låter inte morgonen gry. No life. Jag och syster julmathandlade idag. Eftersom mamma jobbar och pappa är nyopererad får superdöttrarna hoppa in och köpa julmat. No more handling 23e december, I'm telling you. Vi var ändå ganska snabba och hann köpa en julgran också. Hela bilen är full med barr! Vi köpte JÄTTEMYCKET godis också. Det var trevligt. Gott blir det också. Jag har slagit in alla julklappar och än en gång insett att Elin inte är skapt för att slå in paket. Det blir liksom inte bra. Jag har städat vardagsrummet också. Vilken superdotter, va? Vi har klätt granen och damsugit under den typ tjugotre gånger? Jag hann även med att se Love Actually. Är inte det typ den mysigaste filmen som finns? Åtminstone en prispallplats.

Nu ska jag försöka sova. Det kommer att bli svårt med tanken på att jag, när jag vaknar, kommer att vara julafton. PÅ RIKTIGT! Växer jag någonsin ifrån denna spänning inför en av de mysigaste dagarna på året? Jag hoppas inte det.

GOD JUL!

Nu är det jul här i mitt rum

Igår städade jag mitt rum hela dagen. Jag har verkligen städat ordentligt! Bytt sängkläder, damsugit UNDER sängen, flyttat runt alla möbler och dammat varje synlig yta. Det brukar jag inte göra när jag städar så det behövdes verkligen. Jag tog dessa bilder inatt runt klockan två. Då hade jag inte tid att lägga in dem på datorn. Det fick bli nu istället. Jag gjorde en städjulsång.

Nu är det rent igen
Och nu är det rent igen
Och efter rent så kommer smutsigt
Nej, det var inte sant
Nej, det var inte sant
För där emellan kommer trivsamtVarje år får jag en tomte av mormor =D
Mina bebistomtar! Dom fick alltid sova i min säng förut :') Nu får dom sitta bredvid istället


Mamma köpte en kass julskiva på rea. Tur att vi har fler
Jag kanske sprängs snart

Varje år har jag fått en chokladkalender. Varje år har jag ätit 24 små chokladbitar från denna kalender, även om alla inte har ätits på rätt dag. Detta år åt jag upp alla den 18e. Det är ju omöjligt att äta EN LITEN BIT varje dag! Det är onyttigt, och när man väl börjat äta en så går det ju inte att sluta. Hursomhelst hade syster inte rört sin ifrån 14e eller något igår. Jag satt bredvid henne när hon åt den. Plötsligt bjuder hon mig på en. Jag tackar ja. När jag stoppat den i munnen insåg jag något. Varje år har jag bara ätit 24 stycken. Nu åt jag 25. Jag kanske får en överdos. Det var ju inte så bra.

På tal om chokladkalendrar så  har jag och syster bestämt oss för att göra vitaminkalendrar åt mamma och pappa nästa år. De äter vitaminer varje dag. Då kan de lika gärna få dem i sina alldeles egna vitaminkalendrar. Det skulle förgylla vardagen lite tror vi.

Jag har ingen att-göra-efter-jag-dör-lista

Typiskt. Jag har hållt på med ett Quadrapopspel hela veckan. Jag skulle minsann lyckas få minst 1 000 000 poäng nu. Lyckades jag? Nej. Jag slutade tänka. Då gick det skit. Jag kom upp i 826 920 poäng. Nytt personligt rekord men JAG MÅSTE FÅ 1 MILJON någon gång. Jag SKA lyckas! Det står på min göra-innan-jag-dör-lista. Jag har sovit fyra timmar inatt. Jag hade behövt fler. Tur att det är lov. Jag åkte iväg till Farsta och sjöng in pengar till kören. Om vi sjunger med Rädda Barnen-bössor i två timmar, en gång varje jul så går 10 000 kronor rakt ned i körkassan. Najs. Jag har inga vinterskor och trodde att två lager strumpor skulle räcka. Tji fick jag. Det kändes som att jag gick på två isblock redan efter en halvtimme. Det var trevligt iallafall. Jag stod på kanten så jag fick flest slantar i min bössa. Min bössa var tyngst på slutet. Awsm.

Jag åkte hem och lade mig i soffan med fötterna omsorgfullt omstoppade med varma filtlager. Jag låg där i tre timmar typ. Sedan började mamma klaga på att jag inte hjälpte till något. Alla städade och fixade eftersom vi skulle så "barn-och-barnens-partner-besök". Jag surade och kände mig deppig medan jag sakta damsugade vardagsrumsmattan. Bror kom hem med söta Carita i handen. Systers pojke Johan kom och hälsade på. Bror och Johan träffade varandra för första gången. Vi åt god lasagne på finporslinet och åt blåbärspaj till efterätt. Mums. Pappa satte sig i blåbär HEHE. Nu är jag väldigt trött. Jag ska försöka lägga mig nu. Hoppas att det går bra. Jag måste upp tidigt imorgon också, men SEDAN är det slut på tidiga mornar. Jag har knappt några planer alls på hela lovet. Det känns skönt. Just nu iallafall. När jag har vilat ut kommer jag klättra på väggarna. Det gör inget. Det är bara att lösa problemet och låta väggen falla...? Nåväl, nu har jag inte mer att säga förutom godnatt.

Elins önskelista julen 09

Plånbok
Gitarrcapo
Hörlurar, öronsnäckor med ministereosladd
Barnpärlor och gummitråd till nya armband
Twilightböckerna
Platt-och locktång
Flytta-hemifrån-saker

Dvdn 10 years of Westlife
Dvdn Harry Potter och halvblodsprinsen
Cdn Taylor Swift Fearless
Cdn Och vinnaren är.. Veronica Maggio
Cdn James Blunt Back to Bedlem
Cdn James Blunt All the Lost Souls

The Sims 3
Singstar Queen
Singstar Disney
Guitar Hero Metallica

http://myspace.com/annajohnsonmusic

För ganska länge sedan ändå så upptäckte jag Anna Johnson på youtube. Hon skriver så jävla bra låtar och framför dom så underbart bra! Det är konstigt att jag inte har skrivit så mycket om henne här på bloggen. Hon förtjänar verkligen ett inlägg här. Kanske tio tillochmed.

Jag grät första gången jag hörde den här och läste texten.. XD Mamma är skitrött på den här låten. Hon hatar den typ HAHA! Varje gång jag spelar den hör jag någon som skriker "NEEEEJ!" XD Kanske lite sönderlyssnad? Versionen på hennes myspace är awsmawsmawsm.
Always - Anna


This Love is Crazy - Anna och Julia


Även om jag inte gillar själva texten så mycket så är den så jeavla bra! Texten passar ändå in.

I Hope You Love Me Someday - Anna

När jag hörde den här första gången fattade jag inte att hon skrivit den SJÄLV. Jag sökte efter odiginalet skitlänge eftersom den är så sjuuuukt bra. Den har allt. Text och melodi så vackert sammansatt.

Don't listen - Anna och Julia

Min rektor dansar istället för att hålla tal

Idag fanns julstämningen här flera gånger. Det började på julavslutningen i skolan. När min sånglärare sjöng en låt kände man julstämningen varmt i hjärtat. Det var härligt! Julavslutningen var awesome kan jag lägga till förresten. Avslutningarna på Scengymnasiet är inte som andra avslutningar. Scengymnasiet är en estetisk skola. Lärarna bjuder verkligen på sig själva. Det är deras chans att visa vad de går för. Min rektor dansade till Michael Jackson. Han försökte göra som MJ också. Inte så tokigt. Det märktes att han övat framför spegeln hemma HAHA! Jag höll på att kissa på mig typ. Efter avslutningen, när jag sagt hejdå och god jul (råkade skriva gul jol först HAHA..) till alla gick jag till Heron City. Det är ungefär en kvarts promenad. Det var kallt och jag hade glömt vantarna på elementet där hemma :( Jag var inte på Media Markt och uträttade lite ärenden som kan ha med julen att göra. Jag älskar skivavdelningen jättemycket.

På skivavdelningen är jag lycklig. Man kan lyssna på vilken skiva man vill om man skannar in den. De har så många skivor också! Det är lätt att hitta. Det är billigt. Hallelujah! Mer hallelujah blev det. Jag älskar bandet Switchfoot. Deras musik är vacker. Switchfoot är dock inte ett så känt band. Jag har letat efter deras skivor månag gånger och givit upp hoppet för längesen. Helt plötsligt, utan att jag letade efter skivan så ploppade en Switchfootskiva upp framför ögonen på mig! Jag skrek ett lyckoskrik! JAG HAR EN SWITCHFOOTSKIVA! Verkligen hallelujah! Klart att jag köpte den. Även om mina pengar knappt räcker till julklapparna som ska köpas så var det klart att jag köpte skivan. Såklart att jag gjorde. SÅKLART! Det var ingen tvekan om saken. Jag hade uträttat alla ärenden och var lycklig när jag gick ut från Heron.

Jag gick till IKEA därefter. Där gick jag runt i en timme eller två utan att hitta något värt att köpa. Jag var då trött och kall och hade ont i axeln. Jag åkte hem och mös med min kära syster. Vi gjorde en jättetöntig koreografi på en låt vi skrev om förra året. Sedan hittade vi på lite knäppa idéer som vi brukar. Shiet, vad roligt vi kan har tillsammans älsklingssyster <3 Jag kommer att bli deprimerad när du flyttar. Jag kommer bli en zombie. Känner inte för det så mycket. När pappa kom hem stod vi och hade battle om vem som var äckligast. Inga fler detaljer.. Inte så hemskt som ni kanske tänker er faktiskt XD

När mamma kom hem åkte jag, mamma och syster iväg mot stan. Vi tog bilen för att ställa den i Fruängen. Det går fortare så. Dock informerade inte mamma mig om att ena bildörren inte går att stänga på vintern. Det märkte vi i första svängen... HJÄLP! Bildörren stod vidöppen mitt i farten helt plötsligt. Jag var chockad. Mamma började skylla på mig som vanligt. Aldrig är något hennes fel förstår ni. Jag höll iallafall i bildörren hela vägen till Fruängen och vi diskuterade hur vi skulle göra med bilen. Eftersom dörren inte går att stänga kan man inte ställa bilen med en dörr öppen någonstans. Därför körde vi in bilen på brorsans jobb. När vi skulle gå därifrån så gick det att stänga dörren iallafall. Fail. Vi körde iväg igen och hoppade på tunnelbanan. Vi skulle på julkonsert i Philadelphiakyrkan.Vi kom lite försent på grund av strulet med bilen. Julkonserten var bra iallafall! Det var mammas idé att åka dit från ingenstans. Supersnällasilver-Sara och Rongedal var där. Silver-Sara är min idol! Rongedal är awsm! Så duktiga att man inte vet vart man ska ta vägen.

Grattis mamma på födelsedagen!

Jag har tappat bort mammas present just nu... Jag har letat i flera dagar! Tur att hon kommer hem sent idag. Då kanske jag hinner hitta på något på något sätt. Förövrigt så älskar jag min mamma. Hon är det bästa i hela världen! Så kanske många säger men dom har inte haft min mamma som sin mamma. Hon är den bästa någonsin <3


Tur att inte bara jag har problem med ljudtekniken

Vi hade prov i ljudteknik igår. Jag fattar verkligen inget på dessa lektioner. Ljudteknik intresserar mig inte ens. Därför blev det inte mycket till plugg. Maxpoäng var 40. För att få G skulle man få 20 poäng. Ibland är det bra att gå i en klass som är helt lost. Till exempel i detta fall. Jag var liksom inte sämst. Det är dock väldigt dåligt andra gånger. De flesta gångerna.


Jag hoppas att ni ser vad det står

Det är skrattretande! Jag skrattade ihjäl mig när vi läste detta idag XD


Jag är redan trött på pepparkakor

Julkonserterna igår gick bra. Vi lockade tillochmed fram lite snö med vår härliga julstämning. Jag var jättetrött efter första föreställningen så jag och Magda köpte ett dextrosolpaket och delade på det. Jag åt tre före föreställningen och två medan vi bytte om under föreställningen. Inte så bra. Jag blev ännu tröttare efter ett tag. Först kom vi in i ett luciatåg. Sedan gick vi ut, bytte om och kom in igen. Så har våra julkonserter sett ut hela tiden tror jag. Jag minns för nio år sedan, så hade vi ett juldrama som vi kallade Världens jul. Vi har fortfarande kvar vissa låtar som vi hade med då. Ganska erformigt har det alltså varit men jag gillar det. Det blir liksom ingen riktig jul utan julkul! Nästa år ska vi tydligen göra en större grej av julkonserten också.

Idag har jag bara sovit, flyttat in min synt i datarummet och tittat på tv. Det var varit skönt. Jag behövde vila ut  efter gårdagen. Jag hade synten i mitt rum först, sedan flyttade jag den till datarummet för att kunna ta ut låtar från datorn på gehör. När vi gjorde om i vardagsrummet flyttade vi runt alla möbler så synten fick hoppa in i mitt rum igen. Nu när vardagsrummet är klart flyttade vi tillbaka synten till datarummet. Det blir mer plats i mitt rum och mamma gillar att lyssna när jag spelar XD Det är lucia idag. Jag såg luciatåget på tv. Det var mysigt och stämningfullt. Synd att snön inte ligger kvar.

Jag såg Skicka vidare på femman på kvällen. Det filmen är så JEAVLA BRA! Så fin. Så vacker. Så sorglig. I pauserna såg vi Holiday på trean och den är också så JEAVLA BRA. Det var en riktig filmkväll. Jag har förresten skrivit min önskelista idag också. Det har varit roligt. Resten av familjen skrev sin för två veckor sedan typ. Jag har inte hunnit skriva min. Jag som brukar skriva min i september typ.

Slutet är lite over the top men HAHA iaf

Göra slut på ett fint sätt

Lägg märket till att det är samma person HAHA


Jag vill att alla skoldagar ska vara såhär

Idag har varit awsm även fast jag gick upp klockan sex in the morning! Jag tog bussen som gick sju mot skolan. Jag var framme halv åtta ungefär. Vi skulle samlas 7:40. Många kom sent men några var tappra och i tid. Det gick bra. Allt gick bra. Luciatåg 1 var jag torr i halsen under hela lussningen. På mitt soloStilla Natt var det jobbigt men det gick ganska bra ändå. Emellan luciatåg 1 och luciatåg 2 fick vi lussebullar och julmust! MUMS! Jag tog dock ingen julmust för att undvika rapar mitt i tåget. Lussebullar tog jag iallafall! Dom var lite torra dock men jag tog två. Luciatåg 2 gick bättre än luciatåg 1 med allting. Alla var mer skärpta och det lät snyggare. Jag rös under några låtar.

Efter luciatåg 2 var det lunch. Det var risgrynsgröt! Jag ÄLSKAR att äta risgrynsgröt i skolan! Det är så man får saftsås och det är awsm. Mandariner fick vi också (och pepparkakor men jag är redan trött på dem) och dom var jättegoda. Precis sådär som mandariner ska vara. Jag tog flera stycken. Efter lunchen hade vi fri tid. Det gick en film i en sal men vi kunde gå hem om vi ville. Jag stannade. Vi såg på Moulin Rouge. Jag hade inte sett den. Jag hade hört att den ska vara dålig av vissa och väldigt bra enligt andra. Jag kan bara hålla med de andra. Filmen var ju awsm! Bra musik. Bra skådespel. Bra story! AWSM! Jag blev helt tagen. Det var så sorgligt! Det var så vackert! Vi fick massa snacks under filmen. Mums! Det var en riktig skämma-bort-elevarna-dag! Det får gärna bli fler sådana dagar!

Efter filmens vackra slut, ungefär halv två, gick vi till en förbeställd buss som skulle ta oss till Stadsteatern inne i stan! vi skulle lussa för alla arbetare på stadsteatern. Alla repetitioner avbröts och alla kom och tittade på oss. Vissa låtar ströks för att vi skulle ha ett kortare program. Min solo ströks dock inte. Det var lättare att sjunga i kyrkan, som vi hade luciatåg 1 och 2 i eftersom akustiken var helt annorlunda. Det gick dock bra. Efter luciatåg 3 fikade vi. Jag åt fyra stora lussebullar! Alltså åt jag sex stycken idag! Dessutom drack jag glögg. Jag och Natalie åkte hem tillsammans. Jag kom hem och hann vara hemma en timme. Klockan sex tog jag bussen till en mysig plats där jag var bjuden på julbord. Det var jättekul! Jag har ätit för hela veckan nu typ. Jag och Ida åkte hem tillsammans.

När jag kom hem tittade jag klart på idolfinalen! YES! ERIK VANN! Jag skulle ha somnat arg som ett bi om något annat skett. Erik var ju helt enkelt bara såååå mycket bättre! Mellan reklamerna och sådär tittade jag och mamma på någon nobelprisfredskonsert typ. Jag såg Alexander Ryback och Westlife på scen. Toppen! Fast jag är fortfarande förvirrad över att Westlife har Daughtrys låt som sin nya singel. Nu ska jag iallafall försöka packa iordning någon sorts packning till imorgon. Det är mycket som ska med. Förresten glömde jag min krans som man fick med ifrån luciatågen. Typiskt. Nåväl, jag får en ny imorgon XD Då har vi också ett luciatåg. Vi har en hel julföreställning, jag och min kör + flera körer. Konsert 1: 15:00. Konsert 2: 17:00 i Pingstkyrkan i Tumba.

Skiner på barnet i stallets strå

Imorgon ska jag vara i skolan 7:40. Det är det tidigaste någonsin. Vi har luciatåg. Jag sjunger solo på Stilla natt. Det känns bra. Vi har luciatåg 8:30 och 9:30 i Skärholmskyrkan. Det är bara att knalla dit. Vi ska titta på film och mysa med fika resten av skoldagen fram till 13:30 då vi beställt buss till Stadsteatern i Stockholm. Klockan 15:00 ska vi ha luciatåg för STADSTEATERNS SKÅDESPELARE OCH REGISÖRER! Awsmawsmawsmawsm! Det är lite pirrigt! Kanske ska Fares Fares eller Dan Ekborg se mig sjunga Stilla natt? Vilken v.i.p. person jag blir då. På kvällen ska jag på julbord för att jag är söndagsskoleledare. Förra året var det toppen. Jag gick upp ett kilo bara genom att titta på maten. Det blir säkert najs iår igen.

På lördag har vi julkonserten JULKUL med kören också i Pingstkyrkan i Tumba. Det blir najs. Ett luciatåg till kommer att presenteras. Eftersom jag är så lång har vi sytt på en tyg längst ned på mitt lucialinne för annars är det så kort. Jag hoppas att det inte märks så mycket. Det blir säkert bra iallafall. Det gör inget om någon ser. Alla förstår att det är för att jag är ovanligt lång. Det är jag stolt över. Oftast. Nåväl, nu ska jag sova så att jag är pigg och glad imorgon. Godnatt folket!

Close your eyes and reach out your hands

Originalet äger FETT! Jag sökte och hittade det här. Hur kommer det sig att Westlife gör covers på så många underbara låtar? Det är inte första gången jag snubblar över en Westlifecover som den här. Jag gillar originalet. Jag gillar deras cover. Jag gillar Westlife. Bryan var allt bra han.

More Than Words - Westlife


More Than Words - Extreme
Inte såsom jag har hört den dock D:


Jag vill sjunga den. Jag och en gitarrist som kan sjunga stämman. Det vore härligt.

Bildbomb från veckan som gått
En lördag och en söndag

I lördags åkte jag iväg till kyrkan och var där strax före tolv. Jag gick hemifrån klockan elva. Jag skulle ha tagit bussen som gick kvart i elva men det sket sig ju såklart. Min försening till skolan varje dag har tydligen spridit sig. Jag tittade iallafall runt lite överallt. Jag har aldrig sett så mycket folk i kyrkan samtidigt förut. Kvart över tolv stod jag redo vid fiskdammen. Jag höll i metspöt tills någon kom och betalade mig tio kronor för att få hålla det. Fram till 13 ungefär, stod jag vid fiskdammen. Timmen efter satt jag bakom och var fiskutdelare. Fisk = Godispåse. Vissa fick inte en godispåse. Vissa fick en vips eller en plastgaffel. Inte lika kul som en godispåse va? Då fick dom minsann fiska igen. Flera gånger höll barnen på att peta ut ögat på mig med det där spöt. Inte så kul. Jag blev slagen i huvudet flera gånger HAHA :( men det var kul iallfall!

Klockan två, när allt var slut fick vi som arbetat ge godispåsen till behövande barn. Vi var de behövande barnen! Det var gott! Vi fikade sedan. Det var också gratis för de som hade arbetat! Jag var lycklig! Chokladbollarna var delichious! Lussebullar är så jeavla gott också =D Jag köpte en stooooor lussebulle! Den kostade 50 kronor. SÅ stor var den! Pippi Långstrumpfilmerna rullade på inne i barnrummet. Vi tittade på Spunkavsnittet! Det var mysigt och nostaliskt! Jag gick sedan ned till centrum och tog bussen hem. Jag såg Madagaskar någon gång senare! Jag hade inte sett den. Mamma och syster tyckte att allt gick för snabbt och klagade på det hela tiden. "Stackars barn som ser detta!" Tanter. Efter Madagaskar såg jag 28 dagar senare! Den hade jag inte heller sett. Den var bra.

Idag sov jag längre än jag någonsin gjort. Min mobil var urladdad så jag kunde inte titta på klockan när jag vaknade till sådär som man brukar. Mamma och pappa var inte hemma så huset låg tyst. Jag vaknade och kände till slut att det var dags att gå upp. Jag tänkte att klockan kanske var tre. Jag tittade på klockan och den var HALV SEX! 17:30! Jisses amalia! Det var en chock. Jävlar vad jag hade sovit. Det hade varit skönt men jag kommer ju aldrig somna inatt D: Klockan är 00:37 nu och för mig känns det som att klockan kanske är 19. Jobbigt! Jag kommer vara helt död imorgon också. Typiskt! Jag har inte gjort något idag. Mest suttit vid datorn och ätit på min stora lussebulle som jag köpte igår. Dagen var ju liksom slut när jag vaknade. Vad skulle jag ha kunnat hitta på? Det har dock varit skönt att få vila ut inför en ny skolvecka fylld med massor. Verkligen massor!

Nu har jag hittat hem

Jag sökte på MAJS på facebook. Konstigt att jag inte gjort det tidigare. Hursomhelst hittade jag den ultimata facebookgruppen som passar mig helt PERFEKT! Det är som att jag kunde ha gjort den själv.

Informationstext: "Majs är en grupp för dig som känner att Majs är ett bra sätt att uttrycka sig. Man kan inte förklara majs. "Majs är bara majs." Majs passar bra i alla tillfällen. Jag är en majs. Så vad säger du? Är DU en majs?"

Det är ju så man blir tårögd. Jag gick genast med. Nu kan jag somna gott. Jag var bara tvungen att skriva detta innan John Blund fick tag på mig. Jag borde har gått och lagt mig för länge sedan men ni vet säker hur det är att sitta vid datorn på natten. Det är en speciell känsla. Majs.


Hur kunde Kalle gå till final!?

Skoldagen kändes inte som en skoldag. Jag började 10:30 med ett omprov. Jag försov mig nämligen då jag skulle ha gjort provet egentligen... såklart. Jag har kommit sent alla dagar den här veckan förutom idag. Vad är det för fel på mig? Det känns som att jag behöver lite lov. Provet gick bra fast jag skrev ihop alla info kvällen innan och övade på tunnelbanan. Jag är ganska stolt faktiskt. Efter den lektionen var det lunch, som var väldigt god. Potatis och biff med sås och lingonsylt. Yummie! Efter maten skulle jag och Natalie öva inför solot på Lucia som vi firar i skolan den 11 december. Tonarten var precis i min skarv så jag backade ur. Natalie ville nämligen inte höja, för då skulle det vara en jobbig tonart för henne XD

Det blir inget solo på den låten för mig men läraren sa att om jag hittade en annan låt skulle det vara helt okej. Hon ville ha med mig. Det var trevligt att höra. När vi hade konstaterat detta och lekt cowboys med väskorna som lasson typ så var det allmänt rep för alla som behövde. Jag behövde egentligen inte öva men eftersom jag ändå hade minst två timmars hål var jag med ändå.

"Jag bah: Vilken idiot är det som sjunger fel ton!? Sen insåg jag att det var jag..."
HAHA! Skönaste citatet. Efter repet satt jag i soffan och spelade Quadrapop och tjuvlyssnade på esteters intelligenta diskutioner. När jag äntligen började var det Sceniskt Musikprojekt på schemat. Vi började med en SKITKUL grej. Vi fick ett papper och på det pappret skulle vi skriva ned våra tankar som ploppade upp i huvudet under tre minuter. Vi skulle skriva allt! Om vi inte kom på något skulle det alltså skrivas "Jag vet inte vad jag ska skriva! Shit! Alla skriver jättemycket! Nej panik. Vad ska jag skriva.." typ. Fett kul! Jag ska typ göra det i bland. Jag gillade känslan. Dock hann inte handen med att skriva alla tankar som ploppade upp i huvudet på mig. Det skrev jag också ned.

Vi jobbade också med våra karaktärer som vi jobbat med i några veckor. Jag är en 73årig tant som heter Ingrid typ. vi skulle hälsa på varandras karaktärer och titta varandra i ögonen och sådär. Nästa termin ska vi göra en musikal. Alla tvåor gör det på vårterminen alla år. Vi fick veta vilken, igår. Jag blev besviken. Vi ska göra blandningar av de bästa scenerna från olika musikaler. Jag ville göra en hel D: Det var lite synd. Nåväl.. inga sura miner. Jag ska iallafall kämpa för en bra roll. Det är iallafall därför vi jobbar med teater i skolan nu. Jag går ju egentligen musikinriktningen.

Jag åkte hem och vips så var klockan åtta och det var idol. Jag har aldrig gillat Erik. Jag har bara trott att han är en flickidol som bara är med för att han är snygg (fast han är inte snygg men jag kan förstå att andra kan tycka det). Tanken har bubblat lite i några veckor och nu har jag insett att jag har haft fel. Erik är ASGRYM! Han kan verkligen sjunga. Sjuuuukt bra också. Jag kan bara sitta och beundra. Iron Madiens Run to the Hills som han gjorde ikväll var ju bara fööööööööör bra! Det är bara att buga sig djupt. Tove är också en stjärna. Hon är sjukt duktig! Hur kunde hon åka ut? Hur kunde Kalle gå vidare!? Jag fattar inte!!! Vad är det med Sverige? Kalle är helt klart sämst av dom tre. Kalle är tillochmed sämre än flera andra som redan åkt ut. Hur kan Kalle vara i final!? Jag förstår inte. Jag funderade en sekund på om det var första april idag. Det var det inte. Nåväl.. det är lätt att veta vem man hejar på i finalen iallafall! KOM IGEN ERIK! Ta hem skiten.

Jag grät när Westlife sjöng. Det är väldigt känslomässigt. Låtarna från bästa skivan. Shane är fortfarande bäst även om han nästan börjar bli gammal. Jag ville vara i Göteborg idag. Det hade varit härligt! Jag funderade seriöst på att åka dit men insåg att det var onödigt. Jag ska ju hålla i en fiskdamm klockan 12 imorgon. En sak var mindre bra. Westlifes nya singel är Daughtrys låt What About Now? Hallå! Daughtry sjöng den först. Jag har haft den låten väldigt länge på min walkman. Nu är det Westlifes nya singel? Inte okej faktiskt. Jag tycker att det är Daughtrys låt. Vilket långt inlägg jag skriver btw. Jag är inte klar än heller.

Igår hade jag terminsuppspel också. Varje termin ska man sjunga en låt för en-tre lärare för att man ska se utvecklingens gång. Jag sjöng My Immortal som urspringligen sjungs av Amy Lee. Jag tycker att det gick ganska bra. Jag var dock löjligt nervös. I tisdags hade jag en privat gitarrlektion eftersom ingen anna i min grupp dök upp. Det var najs. Då kunde vi fokusera på vad jag behövde träna på. Mycket trevligt. Imorgon ska jag som sagt hålla i en fiskdamm. Det är basar i kyrkan. Det kommer att vara hur mycket folk som helst. Jag tror att det blir roligt. Julkalendern är bra. Jag ÄLSKAR SupersnällasilverSara och StåhlHenrik. De är mina idoler. ÄNTLIGEN en bra julkalender! Nu har jag inget mer att tillägga. Ingen kommer orka läsa allt tror jag. Tack för mig.


Normen vann ännu en gång

Jag såg på Glee nyss. Det är ju en grabb i denna serie som (jag hatar att använda detta uttryck men) är lite "tjejig" av sig (helt sjukt att jag precis sade så...). Han är väldigt feminin kanske är bättre att säga (men ändå dumt sagt). Så som samhället ser ut idag skulle alla direkt relatera till att han var bög. Tyvärr är det så. Det är jobbigt att man inte ska kunna vara som man vill utan att människor sorterar in personer i sin omgivning i olika kategorier. Så kommer det antagligen alltid vara på något sätt. Det går inte att göra något åt. Vi är människor. Vi tänker så mycket. Nåväl... jag tyckte att det var BRA att han var hetero och feminin. Det var bra att han bröt normen, men så var han ju bög ändå. Typiskt. Då blev ju föreställningen om hur bögar är, och ska vara, ännu mindre fri. Gränsen blev ännu tydligare. Normen vann igen. Damn it!

Ingen utav oss två kan förutse hur det ska gå

Han var med i Fame Factory för 100 år sedan. Jag och syrran var helt kära. Jag har vackra inspelningar på honom på VHS. Jag brukar titta när jag var deprimerad. Många gånger har hans låtar hjälpt. Här är de som finns på youtube. Gullisalex <3

Drömmen - Alexander Schöld


Jag Hatar Dig - Alexander Schöld
Bortse från flickorna som boxar i bakgrunden. Skittöntigt, jag vet, men lyssna på texten istället. Dock inte sista versen. Den är också onödig. Bortse alltså från videon och sista versen. NU kan du få lyssna.

Varför riktas ljuset alltid mot dig, när jag står i skyggan bakom?

RSS 2.0