What would life be without music?

I lördags sov jag ut ordentligt. Jag har varit så trött hela veckan. Jag satte klockan på 15:00 eftersom jag hade en tid att passa. När klockan ringde gick jag upp och åt en lååång frukost. Sedan såg jag slutet på Ringeren i Notre Dame som händelsivis gick på Disney Channel. Jag kände inte igen det. Helt plötsligt var det någon Madelene med eller ngt. Kanske var det tvåan som gick? Även om det inte stod så. Nåväl.. när filmen var slut tog jag en lång, skön och varm dusch. Det var härligt. Jag klädde på mig och gjorde mig iordning inför födelsedagskalas! KALAS heter det faktiskt tycker jag. Jag tycker ordet kalas är mysigt. Magda, som fyllde 17 år i tisdags, bjöd in till en liten middag som började 19:00. Jag kom lite sent men inte sist.

Vi åt god mat som Magdalena och Carro hade gjort! =D Det var kyckling och ris. Yummie! Vi spelade en sorts galenpanna fast alla hade en att gissa på samtidigt och vi skrev lapparna själva. När man spelar galenpanna har man en lapp i pannan som det står en person på. Sedan ska man med hjälp av ja och nej frågor, oftast, lista ut vem det är. Jag fick Britney Spears, Emil i Lönneberga och Göran Persson! XD Det var kul! Vi åt en ASGOD tårta med massor av choklad och Magdalena hade gjort själv! MUMSMUMSMUMS! Vi spelade massa Buzz och Singstar! Jag vann Buzz för första gången! Dock inte det vanliga spelet utan Frågekanonen. När vi sjöng Singstar sjöng vi mest från ABBAskivan! Det var najs! Jag gillar faktiskt ABBA... ibland! Det beror på. Igår var ABBA awsm. Imorgon kommer ABBA att vara oawsm.

Jag gick hem strax efter fyra på morgonen. Det är nära hem från Magdis. Hon ringde mig och lät telefonen ligga på bordet med högtalaren på. Det kändes skönt att ha någon nära till hands ifall det skulle hända saker. Det hände dock inget som tur var och jag kom hem säkert. Jag somnade gott och vaknade 13:00 då jag hade klockan på ringning. Jag såg lite på Idolreprisen och var glad över att Mari(on)ette åkte ut. Jag gillade henne aldrig. Det har inte hänt så mycket mer idag. Jag försöker lära mig att kompa bra på gitarr. Det är svårt faktiskt men det kommer såsmåningom... hoppas jag. Nu ska jag typ sova. Det är minsann skola imorgon igen. Helgen går så fort. Det är ju första advent idag! TIDEN går så fort. Jag hinner knappt med.


Den fina och mumsiga tårtan alá Magdalena

Grattis Magdalena på födelsedagen!

Typ en vecka försent! FÖRLÅT för det D: Klart att du ska få ett eget litet blogginlägg ändå. "Allt annat känns puckat". Det är så självklart eftersom du är en utav mina närmsta vänner! Vi sov i samma barnvagn på dagis, gick i samma klass från årskurs tre till fem och har sjungit i samma kör i tio år. Jag hoppas att vi blir vänner för evigt! Vi ska sitta på ålderdomshemmet och kunna tänka tillbaka på tiden då vi var unga. Vi barn ska leka med varandra. Våra barnbarn ska gifta sig med varandra.. typ. Jag har tittat igenom massa bilder precis. Vilka minnen vi har! Ändå har jag bara bilder tre år tillbaka i tiden och framåt på datorn. Det finns så mycket mer bakåt i tiden också. Det är så fantastiskt när jag tänker på det! Jag vill aldrig glida ifrån dig! ALDRIG! Du är så jävla underbar <3

Det var svårt att välja ut bilder. Därför blev det tusen! Jag har ändå försökt rensat bort några men dessa ville jag ha med.. ! =D


Queenmusikalen april 07
England April/Maj 08 <3


Julkul 08


Tyskland Okt 08
Köpenhamn 07


Malmö 07 <3

Jag trodde att Matrix-Neo flög genom fönster

Min bloggork är slut. Jag känner bara att det är jobbigt att skriva. Jag tror att den känslan försvinner snart dock. Kanske beror det på att jag inte har någon kontroll över mitt liv för tillfället. Jag har tusen rester och kommer försent nästan varje dag. Mitt rum är kaos och jag är pank. Det är väl det jag kan nämna. Jag vet inte när jag skrev sist. Det var längesen. Jag orkar inte tänka på vad jag har gjort. Säkert inget viktigt. Jag har bara slösat bort mina värdefulla tonåringsveckor. Idag kom jag iallafall i tid till skolan. Det var andra gången den här veckan. Illa. Jag måste verkligen skärpa mig (det sade jag förra veckan också...). På första lektionen, engelska, gjorde jag ingenting som jag skulle. Jag fick tag på en dator och gjorde massor av saker jag inte borde. Andra lektionen höll jag på att somna. Det kom skådespelare och pratade om pjäsen vi skulle se ikväll. Det var tråkigt. Sedan åt jag lunch, som faktiskt var god. Det var pitabröd eller vad det heter. Lunchen gav mig energi.

På min tre långa håltimmar arbetade jag faktiskt väldigt effektivt. Jag gjorde en uppgift som skulle lämnats in för två veckor sedan och gjorde en annan uppgift som har hängt över mig länge. Jag blev dock inte klar men jag är en god bit på väg. Det känns skönt. Det är dock mycket kvar. Hur ska jag palla? Ska jag behöva sitta med läxor på tolvslaget? Det återstår att se. Det enda som det pratades om i skolan idag var svinisen och dess vaccin. Varför? Vi fick vaccinera oss om vi ville idag. Jag gjorde det. Först var det lååång kö så jag väntade lite men såsmåningom ställde jag mig i kön och fick min spruta. Jag är vänsterhänt men tog sprutan i vänster. Inte så smart kanske. Det gör faktiskt väldigt ont. Jag valde ändå vänster eftersom jag sover på höger sida. Nu vet ni det.

Medan sköterskan sprutade lite svin i mig fick jag sms. Dramatiskt. Magdalena var framme vid min skola! WIHO! Jag tyckte att jag var rolig och gick baklänges ut från vaccinrummet. Jag frågade hur många som hade gjorde det men jag var tydligen den första. Konstigt. Det var ju så upplagt!? Magdalenameddevackrabena joinade mig i skolan på en del av mina håltimmar eftersom hon slutade så tidigt =D Det var trevligt! Vi spelade piano och sådär. Under lektionen gick hon runt i centrumet. Jag ville inte ha med henne på lektionen faktiskt. Vi spelar teater ibland på den lektionen. Om hon hade varit med hade jag inte kunnat koncentrera mig XD men vi spelade inte teater. Vi gick bara ned till datasalen och skrev om en påhittad person.

Efter min sista lektion satt jag och Magda och spelade lite gitarr i korridoren en stund. Sedan gick vi till Monki och Magda köpte en kjol. Sedan åkte vi hem till mig och Magda lånade mitt Singstar och Buzz. Det ska det spelas på imorgon. Magdalena ska nämligen fira sin födelsedag då! Najs. Sedan gick Magda hem och jag hade värsta beslutsångesten. Som jag nämnde tidigare skulle vi gå på en teaterföreställning på kvällen idag. Den var obligatorisk. Jag var helt slut och övervägde att säga att jag blev väldigt sjuk av vaccinet. Då fick jag ett sms om vilken tunnelbana Natalie tog. Då blev jag sur och tyckte jättesynd om mig som inte hann äta middag och fick springa i regnet enda ned till tunnelbanan. Dessutom missade jag den och fick åka själv till Slussen. Där väntade Natalie. Vi väntade sedan på Zamina och kom typ fem minuter sent till teatern. Vi var iallafall där. Det var fyra stycken där från klassen HAHA! Fail. Jag kunde ha missat den! Varför gjorde jag inte det? Kan jag inte lära mig när man ska skita i saker och inte?

Teatern var jättekonstig! Den handlade inte om något. Det var ingen början, ingen mitten och inget slut. Jag såg ännu en naken man och fick kasta tomater på toalettstolar. Publiken skulle tydligen vara delaktig. Man kunde flytta på sig lite som man ville. Överallt händer det något. Man visste inte riktigt vart man skulle titta. Jag förstår inte riktigt sådan teater. Jag orkade heller inte försöka, men kasta tomater var kul iallafall. Jag tycker inte om tomater. När jag och Natalie åkte hem var det fullt på tuben. Det är jobbigt. Jag kom iallafall hem tryckt även fast jag fick gå ifrån centrum. Usch! men aja... Jag kom hem och upptäckte den öppnade godispåsen mitt på bordet. Vips, så var jag inte hungrig längre. Jag åt godis och massa massa massa efterlängtad choklad och drack läsk. Yummie! Matrix gick på tv. Jag hade inte sett den. Alla pratade om Matrix ett tag. Hur han snubben kraschade igenom fönsterrutor. Det är typ det jag har hört. Dock kraschade han aldig genom någon fönsterruta, men filmen var faktiskt bra ändå. Jag gillade den. Kanske kraschar han fönsterrutor i uppföljarna.

Nu ska jag sova. Jag kan sova länge imorgon. Underbart!

Carmina Burana på youtube

Idag fick jag höra om att vårt framträdande i lördags finns på youtube. Mycket riktigt. En en timmes konser nedkortad till tio minuter. Filmningen är dock väldigt fail! Ihopsättningen är inte heller så lyckad men här är det iallafall. Det går inte att urskilja mig men jag sjunger förstasopran. Alltså är de ljusaste tonarna som tas, jag bland annat.Inlagt i efterhand:
En liten snutt från varje sats och stillbilder från konserten


En sats till. En cool en. Det är asnajs i verkligheten.

O Fortuna velut luna statu variabilis

Detta är en vecka fylld med massor. Jag har inte varit såhär aktiv på väldigt länge. Jag har inte haft tid att sitta vid datorn. JAg har inte haft tid att tänka. Jag är bara väldigt uppspeedad och hinner inte ta in allt som händer tyvärr. Varför händer allt samtidigt? Jag skulle gärna sprida ut allt lite mera.

Måndag: Uppträdande på Soppteatern
Tisdag: Först var det skola och sedan gjorde jag läxor. Jag fick förresten sluta klockan 11:00 istället för 16:45. Lycka. Först hade jag håltimme. På gehörs-och-musikläran behövde jag bara lämna in ett papper eftersom jag är en lektion före alla andra. Gitarren var inställd eftersom läraren skulle på något möte och Idrott och Hälsa B var också inställd för att vi hade bestämt det förra lektionen. Awsm! Jag satt ändå i ett rum och jamade med Jennifer till klockan ett. Trots att jag slutade så tidigt hade jag mycket läxor att ta igen.
Onsdag: Direkt efter skolan hann jag bara snabbt hem och sedan åkte jag iväg mot Globen. Jag var på julshow med Ellinor som jag inte träffat på alldeles för länge. Bl.a. uppträdde Jill Johnson, EMD, Brolle, Moneybrother, Mark Levengood, BWO. Det var tyvärr inte så bra dock. För lite jul och för mycket Elvis.
Torsdag: När jag kom hem från skolan hann jag bara äta och sedan åkte jag till Kungliga Musikhögskolan och övade inför Carmina Buranaföreställningen som är imorgon. Päronen hämtade upp tyskar som bor hos oss över helgen. Dom är jättetrevliga! Vi har värsta kontakten =D
Fredag: Idag hade jag tagit ledigt från skolan. Carmina Buranaövningen började strax före tio på morgonen. Vi övade fram till tre med lunch däremellan. Vi hann vara hemma en timme och sedan skulle vi till Subtopia med de andra tyskarna och värdfamiljerna. Det bor tyskar hos oss för att de är med i uppstättnignen av Carmina Burana ifall jag inte nämnde det. Det var mycket trevligt. Sedan var den dagen slut.
Lördag: Två föreställningar i Botkyrkahallen. ALLA BILJETTER ÄR SLUT!
Söndag: Fika med Sofie och Erika om jag hinner. Annars vinkar jag bara av tyskarna och vilar inför kommande vecka.


ES2M LIVE på Soppteatern

Idag började jag halv tre. Det var najs. Jag gick upp halv elva och gjorde mig iordning. Jag hade gott om tid på mig. Tjugo över två var jag framme vid Kulturhuset. Då blev jag stoppad av en Amnestykvinna som skulle få mig att skriva på ett papper. Tur att Natalie och Jim tog mig ur knipan och tur att jag inte är arton än. När vi kom in på Soppan fick vi vänta typ jättelänge. Värt att komma i tid liksom..? Sedan var det soundcheck. Jag behövde inte sjunga själv utan musik, som vissa andra behövde göra. Tur det. Sedan repade vi lite. Vi spelade inte ens hela låtarna. Det var synd och det gjorde mig nervös. Efter våra rep var det dags för typ mat. Jag och Jessica gick till Burger King och gjorde en Take away. Sedan gick vi tillbaka och åt.

Natalie ville ha sällskap i jakt efter en mikrovågsugn till sin pan Pizza så jag följde med. Utan skor och med en fryst pan pizza i handen sprang vi runt och letade i hela Kulturhuset. Vi hittade en liten minirestaurang som vi såg hade micro. Då stod det tydligen en micro precis bakom oss. HAHA! Först fick vi inte igång den men sedan gick det. När vi sprang tillbaka, utan skor och med en uppvärmd pan pizza i handen försökte vi komma in. Dörren var låst! Vi bankade på hur mycket som helst men eftersom den kära klassen jamade därinne hörde ingen oss. Vakten vägrade öppna. Vi fick ta utevägen! Kallt och blött var det D:

När vi kom tillbaka hade mina pommes blivit helt kalla så jag fick slänga dem. Alla gjorde sig iordning och sjöng upp inne på damtoan. Tur att speglarna är stora därinne XD Vi sjöng allt möjligt! Det var najs. Min grupp skulle uppträda SIST! Det var inte najs. Jag ville göra det fort så att det var överstökat. När man är sist ser man hur bra det går för alla andra och måste leva upp till det. JOBBIGT! men det gick faktiskt bra. Jag var inte nervös alls. "Det var på tiden", tänkte jag bara. Det gick ganska bra. Jag sjöng en vers på alla tre låtarna. Jennifers mamma filmade med min kamera. Min familj är så low-tech nämligen.  Jag glömde min påse först och kom på det precis när jag skulle gå på tunnelbanan. Jag sprang tillbaka och då var det låst! Jonathan hade glömt sin gitarr och hade nummer till en lärare så det löste sig tillslut.

Jag åkte hem och åt en banan. Sedan åkte mamma och jag till skolan och lastade ut saker. Alla intrument skulle tillbaka in i musiksalarna och vi elever fick hjälpa till. Mamma hjälpte också till. Det gick väldigt fort. Jag och mamma och hem och syster hade gjort pannkakor. MUMS! Jag åt tills min magsäck var på gränsen att sprängas. Nu ska jag sova så fort jag lagt in bilderna. Det blev inte mycket bilder. Bara när de andra uppträdde typ.


Jennifer och Josefin spelade Thinking of You - Katy Perry


Dessa spelade Abra Kadabra, Have love will travel och Knock on Wood


Hey Joe, Purple Rain och Born to be Wild


Min ensemble


Jag är den där lysande saken


Lite dålig skärpa men där har vi det!
Låtarna och lite namn

Såhär gick det med trisslotterna

Pappa gick ju 20 trisslotter Fars dag. Här är deras historia:
Pappa skrapade 10 lotter utan en endaste liten vinst.
Syster skrapade två lotter och vann 25 kronor på den ena.
Jag skrapade två lotter och vann ingenting.
Då gick jag skrapa en till och vann 50 kronor.
Alltså hade vi skrapat ihop 75 kronor och vi hade fem lotter kvar.
Mamma fick skrapa två och vann 25 kronor på den ena.
Pappa skrapade näst sista lotten och vann 50 kronor x 2! JIPPIE!
200 kronor hade skrapats fram när det var en lott kvar.
Den vann vi inget på tyvärr.

Dock köpte pappa fyra nya lotter för de pengar han skrapat ihop.
Varför inte bara vara glad för det man har vunnit? Nåja..
Jag och syrran skrapade fram 25 kronor var.
Det blev två nya lotter.

På de vå nya lotterna vann vi 100.000 kronor, men pappa köpte lotter för dem också.
Av alla lotter vi köpte
för dessa pengar vann vi ingenting.


Gratis genrep av Bröderna Lejonhjärta

I torsdags hade vi uppträdande för varandra i klassen. Vi spelade upp de låtar som vi ska uppträda med på måndag. Det var kul. Jag brukar alltid komma försent till första lektionen som är historia. Idag var jag i tid på morgonen och väldigt stolt över det. Självklart var tunnelbanan helt försenad och jobbig. Det är helt enkelt inte meningen att jag ska komma i tid på torsdagar. Så är det bara. Jag hade matteprov på lektionen efter historian. Det gick ganska bra men jag kunde bara lösa en VG-uppgift. Man behövde lösa två för att få VG. Typiskt. Jag hade utveckligssamtal också. Det gick bra. Min mentor är stolt över mig. Mamma och pappa är också stolta över mig. Det är ju trevligt. Jag har dock IG-varning i engelska men mamma nämnde det knappt utan pratade på om hur BRA jag är. Det är ovanligt att hon fokuserar på det bra när man åker hem från utveckligssamtalet. Vi var i centrum en stund och köpte byxor till mamma, haha. Mamma köpte även två julklappar till mig.

Elin: "Ååååh! DET HÄR VILL JAG HA!"
Mamma: "Då får du det i juklapp"
Spännande värre.

I fredags var jag på genrep av Bröderna Lejonhjärta på Stadsteatern i stan. Egentligen var det ettorna som gick biljetter men det blev en massa över så resten av skolan fick också skriva upp sig på listan. Det blev så mycket över att man tillochmed fick ta med sig någon utomstående. Jag fick en extra biljett. Jag funderade länge på vem jag skulle ta med mig. Tillslut blev det Erika. Jag känner två Erika och den här Erikan har jag inte träffat sen före sommarlovet. Det är väldigt lång tid. Vi hade mycket att ta igen. Vi träffades två timmar före pjäsen började. Vi åt på Donken och tittade runt på BR leksaker. Mycket trevligt. Teatern var bra! Bröderna Lejonhjärta är ju så underbart söt. Han som spelade Skorpan var sååå snygg. Det gjorde ju inte saken värre precis.

Jag har sett hela Mysteriet på Greveholm-julkalendern! Den har jag inte sett sen jag sen 1996. Där lät jag gammal. Jag hade en bild av hur det skulle vara. Bilden ändrades ganska mycket med den julkalendern är ändå den bästa någonsin. "Hello, my name is Ajvar" HAHA! Ehm ja. Nu ska jag borsta tänderna och andra bra saker. Det är en dag imorgon också.


En ensam lördagskväll

Mina föräldrar ska över till grannen på middag. Syster ska fira sin kompis födelsedag. Jag har hjälpt alla med att sätta på armband och halsband, välja kläder och slå in paket. Så duktig är jag. Det blir en ensam lördagskväll för mig men det blir skönt. Vi har tonvis med godis hemma och en massa filmer att se. Jag kan säkert roa mig på egen hand. Min lasange står i ugnen. Nu gick precis päronen. Syrran drar säker också snart. Då blir det bara jag, godiset och The Island.

Jag sov till fyra idag. Det skulle jag inte ha gjort egentligen. Jag skulle ha badat i Sydpoolen! Helt gratis! Och så skulle jag ha käkat hamburgare efteråt! Helt gratis! Men något kom ivägen. Något väldigt irriterande. Jag var så jävla arg igår. Jag låg på golv och gjorde fåniga treåringljud. Det får man göra när man är yngsta barnet. Nu är min lasange klar.

Bilder ifrån veckan som gått


Marie öppnar presenter i lördags =D


Iss och Marie framför singstar =D


Emelie pumpar luftmadrass! Det såg väldigt roligt ut ska ni veta


Jag har glödande ögon... coolt va?


Huvud av Vanissa, kropp av Natalie och fötter av Elin
Historielektion


Natalie fotar väldigt fail HAHA <3
Elin och Vanissa


Natalie =D


Vanissa och Natalie =D


Mc Donalds efter skolan


På fars dag fick pappa 20 trisslotter av brormin!
Det har skrapats ordentligt här hemma


Det bästa med att någon i familjen åker på kryssning <333


Vadå? Är min spegel dammig? Var?
Överallt


Hold the line


Love isn't always on time


I think I need a sunrise. I'm tired of the sunset

Boston Augustana Bästa versionen


Pianosnubbe som spelar! Jag kan också spela den här! Den tog jag ut alldeles själv för mycket länge sen (Y)

Jag älskar min pappa


Juni 2004


Juni 2005


Juli 2006

A Song For My Daddy
http://www.myspace.com/AnnaJohnsonMusic

Daddy, I will always love you
There is nothing the world could do to make i stop
Daddy, my own superheroman


GRATTIS PÅ FARS DAG FAR <3

Vi är så dåliga på att inte älska varandra

I lördags alarmade mobilen klockan sju. Jag gick upp åtta och stressade som fan, men jag hann. Väldigt bra hann jag tillochmed. Vilken racerfart man kan få ibland asså! Jag och Magdalena åkte tunnelbana strax efter nio, på väg mot Kungliga Musikhögskolan. Där skulle det övas Carmina Burana. Vi övade från 10-14. Vi fick träffa den riktiga dirigenten och lite regissörer m.m. Det var trevligt. Jag glömde att ta med mig något att äta så jag och Magda sprang desperat runt efter i Pressbyrå eller liknande. Vi hittade ett litet fik och jag köpte två bananer.

När jag kom hem skulle hela familjen precis åka iväg. Mamma och pappa skulle på kryssning och syster skulle hem till hennes pojke. Jag hoppade in i duschen. Precis när jag var klar kom ut blev det strömavbrott! Perfekt tajming! Jag blev skiträdd. Jag tänkte att jag var med i en skräckfilm och snart skulle något läskigt komma och döda mig långsamt. DET VAR JÄTTELÄSKIGT! Det var helt mörkt, jag hade bråttom och var inte ett dugg klar. Jag är iallafall glad att jag hann duscha klart. Det är ju många som blir dödade i duschen (i skräckfilmer) så jag hade säkert fått panik och typ brutit ihop. HAHA :(

Jag packade, klädde på mig, fixade håret och sminkade mig i ljuset från en enda liten ficklampa. FAIL! Det gick bra iallafall. Jag var bara väldigt rädd. Det var en lättnad att gå ut ur huset. Jag gick till bussen och begav mig till Marie. Marie fyllde ju 17 år i onsdags. Det var dags att fira. Eftersom Marie älskar att pyssla hade jag köpt presentkort på Panduro. Lite fantasilöst men jag tycker att det är skitsvårt att köpa presenter. Jag slängde med Pandurokatalogen också. Vi gjorde tacos, sjöng singstar och tryckte i oss allt sött vi kunde hitta. Vi såg även All boys love Mandy LaneSystrar i jeans - andra sommaren och V for Vendetta under kvällen, natten och dagen. Vi spelade även massa Buzz! Jag sög. När bara jag, Emelie och Marie var kvar dagen efter så spelade vi Buzz jättelänge. Marie vann alltid med typ dubbelt så många poäng som jag och Emelie hade. Det var vi som fick tävla om andra platsen.

Maries mamma trippade in genom dörren runt klockan fyra och stekte pannkakor istället för att kommentera röran vi åstadkommit. Det var lycka! Min buss hem gick 18:22 från Marie. Jag hoppades på att inte möta något jag kände. Jag såg ut som en lotis på hemresan. Underbart! Som tur var så mötte jag ingen. När jag kom hem var ingen hemma. Jag började tänka på mina rädslor förgående dag men nu funkade alla lampor. Syster hade ställt fram lite choklad. Sådan där riktigt god snäckchoklad. Jag tog en dusch och sedan tittade jag på tv med chokladen och en kopp te. Det var toppen. Nu har jag pluggat text till låtarna vi ska sjunga den 16e november i skolan. Då har vi nämligen en föreställning för allmänheten. Skoj! På onsdag ska vi bara träna på låtarna hela dagen lång. En toppendag med andra ord! =D Jag längtar.

Från måndagssång till fredagsmys

Jag har inte skrivit på hela veckan. Jag har inte haft lust liksom men jag ska berätta lite om varje dag, för det har hänt mycket. MYcket mer än jag kommer ihåg säkert.

Måndag: Jag sjöng My Immortal på min sånglektion. När jag skulle hem var det stora förseningar i tunnelbanan. Jag fick vänta i 14 minuter. På stationen innan jag skulle av vände tunnelbanan och åkte tillbaka utan att jag hann fatta det. Typiskt att det alltid blir förseningar när man har bråttom.

Tisdag: Jag såg Dan Ekborg spritt språngande naken. Jag satt i en LOGE (vip typ) på teatern. Jag spelade Careless Whisperer på gitarrlektionen. Jag hamnade i den mest erfarna gruppen också =D

Onsdag: En basketmatch som sent kommer att glömmas. Alla krigade. Vilket engagemang! Alla knuffades XD Jag vändes upp-och-ner när jag hade bollen. Man skulle alltså skynda sig att passa iväg den! Vi var med om ett psykologiskt experiment.

Torsdag: Vanessa kom. Jag lät som en kråka. Jag var alltså jättehes. På ensemblen repade vi Hold the Line och Livin on a Prayer. AWSM fast jag sjöng inte med. Jag bara mimade och dansade fult. Det var kul. Jennifer och Jessica blev helt röda i ansiktet efter höjningen på Livin on a Prayer HAHA.

Fredag: Jag shoppade på min tre timmars långa håltimme. Köpte även present till Marie. Den är toppen XD På handledningen diskuterades det om Alfred Nobel hade jobbat i Fittja eller inte. På sista lektionen skulle vi skugga en människa i en kvart och skriva ned massa saker om personen. Vissa skulle vara fakta och andra saker skulle man hitta på. Jag döpte tanten som jag skuggade till Ingrid och gissade att hon var 67 år. Det var kul att skugga folk.

Idag skulle farmor ha fyllt 89 år! Grattis <3
Grattis till Natasha och Markus som också fyller år idag =D


Grattis Marie på födelsedagen!

På lördag blir det 17årsparty =D <3
Snart blir jag en zombie igen

Imorgon börjas det igen. Jag måste gå upp klockan sju. Jag måste var aktiv i sju timmar + två timmars fritidsaktivitet. Jag vet inte om jag orkar. Idag hade jag exempelvis klockan på 10:30. Jag hörde den inte ens! Jag bara sov på och vaknade fyra ändå! Nu ska jag iallafall lägga mig tidigt. Ganska tidigt åtminstone. Jag har precis skrivit ut mitt schema och sådär. Det kommer att bli tufft. Inte har jag gjort några läxor jag tänkt göra heller. Det sög ju. Jag har som sagt TÄNKT göra dem. Det är väl tanken som räknas? Det tycker jag. Hoppas att min lärare också tycker det. Snart har jag utvecklingssamtal också, men det är inga problem. Jag kommer att vara förberedd då, sörru! Just nu känns skolan bara jobbig dock. JAG ORKAR INTE! Jag trodde att det skulle bli bättre under lovet. Jag trodde att jag bara behövde lov, men jag är fortfarande helt trött på skolan. Hoppas att det känns bättre när jag kommer till skolan imorgon.

Idag har jag inte gjort någonting alls. Det har varit skönt. Jag har spelat Rebubbled, lyssnat på musik och sett Djävulen bär Prada som gick på fyran 21:30. Det är bra förresten. Jag har tryckt i mig MASSA godis också. Hur mycket som helst. Konstigt att min magsäck inte sprängs. Det är november förresten. Den månaden med mest regn och moln. Ingen glad månad precis. Det är bara att bita ihop. Tända ljus, klä på sig ordentligt och vänta på december. Nu ska jag sova. Snart.


Mitt schema. Jag vet inte om man ser något men aja...
Lägg märket till min lååånga håltimme på fredag, min sena dag på tisdag och min tidiga månadgsmorgon D:

Siamesiska twins on tha dancefloor

Elin och Emma är dansare. Filmens huvudperson(er?)

Björn filmar och skrattar

Jag var en tjugofyraårig siamesisk tvilling

Idag ringde Emma och väckte mig strax efter fyra. Hon undrade om jag skulle med på halloweenpartey hos Björn. Klart jag skulle! Hon hade inte valt ut något att ha på sig så vi klippte hål i ett lakan och var siamesiska tvillingar. Det var najs. Vi sminkade oss väldigt fult och fick skjuts av mor till Björn. Jag var lätt yngst men det gjorde inte så mycket. Vi använde varsin arm så det var svårt att skruva upp korkar, äta och dansa XD Det finns en najs video när vi dansar. Jag laddar upp den snart tror jag. Jag hade kul och ägde alla på Guitar Hero. Vi lekte med låtsaspistoler. Jag kände mig riktigt gangsta. När vi åkte hem åkte vi som siamesiska tvillingar. Vi fick många blickar. Kanske på grund av sminket också. HAHA! Det var några italienare som började snacka. Någon annan försökte sparka sönder en godisautomat. Onödigt. Det finns inte så mycket mer att säga.


Det var en kille på tunnelbanan som frågade om vi kysst varandra


Cool bål! Som jag inte drack av såklart
BJÖRN =D (tror jag)
Siamesiska tvillingar
Jobbigt med siamesiska tvillingar med 7 års åldersskillnad.... =D

Jag är snygg


RSS 2.0