Msn genom tiderna

Som jag skrev förut så har jag sparat över 50 msnkonverationer som var lite roliga! Här får ni några utvalda

-----------------------------------------

----------------------------------------------------


----------------------------------

------------------------------------

------------------------

---------------------------------

------------------------------

-------------------------------

-----------------------------

--------------- Smarterchild är en robot LOL
---------------------

------------------------------



.....
................
Jag tyckte iallafall att det var kul..


Jag fyller år om 24 dagar

I fredags åkte jag ju till Marie! Jag, Marie och Marika såg Bones och sedan gjorde vi tacos. GOTT! Förutom köttfärsen. Mikas ansvar XD Först hade hon inget smör i och sedan glömde hon vattnet HAHA! Jag höll på att skratta ihjäl oss allihop. Det var iallafall ätbart trots allt och resten var utsökt! Vi såg på Enchanted och Life of Brian. BRA filmer! Enchanted är en så underbar film asså! En sorts parodi på alla dessa Disneyfilmer. Det ÄLSKAR jag! Filmen framhäver dessutom kvinnor. Han snackar om Rosa Parks till exempel och så är det tjejen som räddar drömprinsen. Det ÄLSKAR jag också. Förresten skadar det inte heller att filmen är rolig och romantisk. Life of Brian såg jag för första gången igår. "Always look on the brightside of life" HEHE. Det har man ju hört förut från andra människor liksom. Nu fick jag se ursprunget och höra den riktiga melodin. Annan humor än Enchanted men det blev några gapskratt!


Marie och Marika påväg till min buss

Efter filmen var jag tvungen att ta sista bussen hem. Jag kom hem och somnade som en stock. Jag sov i nio timmar! Det var välbehövligt må jag säga. Sedan blev det lördag och det var en underbar dag men den berättar jag om sen. Idag, söndag, skulle jag vakna halv åtta men gick upp kvart över vilket innebar att jag hade en kvart på mig att göra mig iordning. Jag hann men frukosten var jag tvungen att skippa. Jag mötte Magdalena vid busstationen och vi åkte till Ängskyrkan. Vi övade i en och en halv timme och sedan började mässan vi skulle sjunga i. Som jag sagt förut ringde ju kantorn och ville ha förstärkning i sopranstämman. Jag och Magda ställde upp och vi sjöng och jag fick frukost. Efter mässan fick vi fika och sedan gick vi in i ett rum och spelade piano och sjöng. Det var mysigt!

Mamma hade kommit för att se när vi sjöng så vi fick skjuts hem. Jag och Magda sjöng hela vägen. "Jag kan skjutsa er hur långt som helst om ni sjunger hela vägen! Jag körde så sakta som möjligt när vi snart var framme" sa mamma när vi precis hade släppt av Magdalena. HAHA! Finis. Sedan somnade jag i soffan när jag skulle kolla på tv. Blev väckt när pappa skulle kolla på Finnkampen två timmar senare. Nu ska jag försöka ta en promenad. Vädret är ju fint. Skamligt att sitta inne då.

Nöd och lust i tjugosju år

Idag har mamma och pappa bröllopsdag! GRATTIS ÄLSKLINGSFÖRÄLDRAR! =D När jag kom hem idag lyssnade pappa och Beach Boys i köket och nu ska ni få höra något spännande. Medan jag satt och åt i köket spelades en Switchfootlåt! Älskade Switchfoot. Låten "God only knows" har egentligen alltså Beach Boys, pappas favoritband, gjort och Switchfoot, mitt favoritband, har gjort en cover. Vi kunde alltså samma låt! COOLT! Pappa och jag lyssnar aldrig på samma sorts musik. Idag har jag haft tre timmars håltimme var av två var heeeelt själv och ensam i skolan. Tur att vi har centrum precis bredvid säger jag bara. Jag shoppade loss på mina ensamma timmar. Sedan hade jag första sånglektionen där vi bara gick igenom kurspapper och sådär.

Nu ska jag dra till Marie! Syster ska också bort ikväll så mamma och pappa får vara helt ensamma ikväll! EHHEHE. Jag, Marie och Mika ska ha myskväll och tjocka oss med godis och titta på mysiga filmer. Härligt!


Mina fina föräldrar <3

Fyra favoriter i två

Hittade ännu en helt underbart underbar video från en bra film och låten är ju bara helt awesome! Jag blir helt sprallig av den och det är underbart! Jag blir jätteglad! Och filmen är ju för underbar! En klassiker som är rolig, romantiskt OCH jämnställd! Tre av tre liksom. Jag såg den för några dagar sedan med syrran. Helt underbar! En film som jag alltid kommer att älska. Har ni inte sett filmen? GÖR DET! Har ni inte hört låten? TRYCK PÅ PLAY! Har ni hört låten? TRYCK PÅ PLAY ÄNDÅ!

How to Lose a Guy in 10 days
Somebody Like You - Keith Urban

Mitt gymnasium är som på dagis

Det har hänt mycket idag. Dagen började skit, bland annat för att regnet öste ned och jag missade bussen.. bussarna. Jag var så dum. Jag visste inte riktigt vilken sida jag skulle stå på (kan åka åt båda hållen och ändå komma fram) så jag ställde mig på en av dem och hoppades att det skulle komma någon snart. Åt andra hållet kom det fyra bussar! Jag kunde inte se dem på grund av en stor fet buske förrän de åkt ifrån stationen och varje gång tänkte jag "Aja, men då kommer det väl en åt rätt håll snart" typ. Typiskt. Fick vänta i en kvart. Det kom alltså förbi fyra bussar på en kvart. Jag är störd. Jag kom lite försent men det var bara fyra som hade kommit före mig. Vi är esteter. Vi hade engelska och skulle planera att spela upp en känd scen ur en känd film. Vi valde en Harry Potterscen. Det ska spelas upp om två veckor. Kan även nämna att  dagen blev sååå mycket bättre så fort jag kom in i klassrummet. Min klass kan verkligen få en att börja le och skratta. Underbart!

Varje måndag har vi bara kärnämnen. På tisdagar har vi bara musikämnen och på onsdagar är det också bara tråkiga ämnen. Det borde vara typ förmiddag-kärnämnen och eftermiddag-musik. Då har man något att längta till liksom eller så förgyller musiken dagen så att eftermiddagen är rolig ändå. Tror iallafall att det är blandat på torsdagar. Har inte tittat så noga. Hur som helst hade vi vår första kultur-och idehistorialektion idag. Vi blev skitskraja. Läraren särbehandlade pojkar och flickor jättemycket! Tjejerna skulle sitta bak och killarna fram. Killarna fick längre rast och vi tjejer skulle städa efter killarna hade gått.. Dock var det bara en visning på hur facism är typ. Vi fick inte fråga något utan bara svara på tilltal. Det var skrämmande. Efter att ha lekt viskleken med samma lärare på förra lektionen kändes det skumt att han ändrats så.

Idrotten var awesome! Egentligen skulle vi ut och springa i spåret men eftersom det regnade så förskräckligt fick vi vara inne. Den lek som läraren tänkt sig som uppvärmning lekte vi hela lektionen. Vi skulle gömma oss bakom olika saker typ och ta oss fram till väggen utan att bli upptäckta av de som stod längst fram. Svårt att förklara men det var iallafall skitkul! De upptäckte mig aldrig *stolt* fast jag var väldigt försiktig av mig. Btw, när jag läser tillbaka på det här inlägget låter mitt gymnasium som ett dagis. Viskleken, spela en scen ur en film och leka lekar på idrotten. Ja, vad kan jag säga? Det är awesome! Efter skolan åkte jag hem och hoppade runt och sedan åkte jag till Ängskyrkan och lärde mig lite barnsånger. Jag är nämligen söndagsskoleledare tre söndagar den här terminen. Då måste man kunna vissa sånger så vi övade med rörelser och sådär.

Efter det kom Magdalena och vi gick upp i kyrksalen och övade inför söndagen. Då ska vi nämligen sjunga i kyrkokören. De behövde sopraner så vi ställde upp. Efter den övningen gick vi mot Åsas hus och hämtade min jacka som jag glömde där för över en månad sen. Fail på mig! Nu har jag den iallafall hemma. Vi pratade med Åsa lite grann tills bussen kom. Jag och Magda åkte hem och sedan satte jag mig här trots att jag sade till Magda att jag skulle hålla mig undan datorn ikväll. Jag vill ändå blogga. Hade lust med det. Nu ska jag äta något. Är sååå hungrig! Sedan ska jag sova hade jag tänkt. Vi får se hur det blir med det. Får ju ingen sovmorgon på hela helgen heller. Ska försöka lägga mig så fort som möjligt nu. Önska mig en trevligt sovstund


Några trevliga saker och något riktigt hemskt

Jag sitter här och tänker på lite trevliga saker:
- Jag känner mig glad
- Motownrecords rockar
- Jag slipper börja halv nio som hela klassen får
- Eftersom jag har valt ljus-och ljudteknik
- http://www.myspace.com/annajohnsonmusic <3
- Hittade min klasskompis i blondinbellas blogg LOL
- Jag börjar 10:10 imorgon

Sedan kom jag och tänka på en jättehemsk sak. En så hemsk att jag för säkerhets skull ska skriva ett testamente ikväll. Imorgon, klockan 10:10 börjar den stora mardrömmen. Något jag farhogat sedan åttan minst. Jag har varit rädd på riktigt.

Min första Matte B lektion startar 10:10 imorgon!

Fattar ni!? MATTE B! Under hela matte A har jag tänkt "Jaja, det är ju iallafall inte matte B". MEN NU! Nu står jag här på svaga knän och kommer att behöva bli släpat till min första Matte B lektion (jag hatar att skriva den meningen). Vi har dessutom en NY LÄRARE! En läskig sådan. Han skrev till alla mentorer att man skulle ha med sig en funktionsräknare på lektionen. Hjälp! En funktionsräknare!? Låter svårt. Nu ska jag försöka att sova lite. Kommer säkert att ha massor med mardrömmar om morgondagen men jag ska försöka att koppla bort det. Jag behöver verkligen sömnen. Ska bara lyssna klart på den här låten som jag lyssnar på nu. Första låten på Anna Johnsons myspace. Ni måste lyssna på den här musiken! Det är så sjuuukt bra. Typ musiken som håller mig lugn just nu.

Boka in 25e september så får ni se något bra

Enda sedan i torsdags har jag träffat samma gäng varje dag. Ska även träffa dem imorgon också. Det är min älskade kör Steens jag talar om. Ungefär 18 timmar har jag umgåtts körmedlemmarna de fem senaste dagarna. Det är ganska mycket faktiskt, men kul har vi! Det känns verkligen som att kommer att bli en musikal tillslut. Alla är så duktiga också så det känns underbart. Nu är det bara en månad kvar ganska precis. Alla provade sina kläder idag. Det blev någon sorts ny magi när alla fick på sig de kläder som man ska ha. Alla ska ha svartvita kläder! Därför är min garderob för tillfället tom på svart och vitt. Dock ska det vara 50 och 60-talskläder. Coolt! Jag är dock helt slut. Först skolan hela veckan och sedan går helgen åt att öva på repliker och sånger. Jag har inte ens vänt tillbaka dygnet än så jag är helt slut. Igår när jag kom hem från kören lade jag mig i min säng och somnade såklart. Jag som skulle åka till Marie. Fail.

Jag kom lite senare dit än jag hade tänkt men jag kom iallafall. Vi hade Disneymaraton! Jag hann dock bara se en film XD Aristo Cats XD Det andra hann se Lilla sjöjungfrun och Lejonkungen också. Det praktiska var att när jag kom dit hade alla ätit för mycket godis och ville inte ha XD så Elin fick ha skålen heeelt för sig själv =D Sedan var alla Disneyklassiker som fanns på dvd slut så vi såg på The Green Mile som gick på trean. Jag har aldrig sett den! Det är många klassiker som jag inte har sett tror jag men jag fattar inte hur jag kan ha missat den här underbara. SÅ BRA! SÅ FIN! SÅ UNDERBAR! Jag grät. Jag var tvungen att ta sista bussen hem mitt i filmen så jag missade en del men när jag kom hem fick jag se resten.

När jag åkte till Marie igår mötte jag en barndomsvän på bussen. Det var trevligt att höra hur det var med henne. Hon berättade för mig att någon, i närheten av där jag bor, kört in i en buss på sin moppe. Det gick tyvärr så dåligt för honom som det kan. Det var jättemycket blommor och ljus vid platsen. Jag tycker att det händer saker där jag bor hela tiden. Minst varje år är det något som går galet. Skulle kunna räkna tillbaka sex år. Är det för att jag bor i värsta ghettot? Kanske. Det är iallafall väldigt otäckt. Väldigt. Hoppas att jag inte kan räkna tillbaka ett sjunde år nästa år. Usch. Nu är maten klar! ÄNTLIGEN! Jag är ashungrig.


Såhär cool är min skola

Ettor och treor ifrån min skola. De som börjar är danstreorna! Sedan är det treorna och sist ettorna

Inte precis som i Sergel men ändå coolt!

Ett armband och en kapsyl

Idag hade vi ännu mera teambuilding! Hela veckan har gått ut på att komma varandra närmare så egentligen kunde vi ju ha börjat på måndag tänker jag. Ändå har dessa dagar varit trevligt. En bra start på det nya året. Idag jobbade vi på stadsteatern, som vi samarbetar med. Därför har vi tillgång till deras scener vilket är underbart. Dock var vi bara där för att vi behövde utrymme. Vi lekte lite lekar jag faktiskt aldrig testat förut. Sedan skulle man ta en personlig sak. Ingen sade vad man skulle ha den till och man fick inte ta mobilen. Eftersom det enda jag hade med mig idag var mobil, busskort och nycklar visste jag inte vad jag skulle ta. Det var ju så tråkiga saker. Därför tog jag ett av mina armband. Jag har ju ganska många på mig varje dag. Armbanden är väldigt personliga så det blev perfekt tänkte jag.

Man skulle även gå ut på skolgården och hitta en sak som man tyckte tilltalade en. En blomma, en sten eller kanske en colaburk. Några hittade en kundvagn XD Så fort jag gick utanför dörren såg jag att solen reflekterades i något på marken. Det var en kapsyl! Jag tänkte att det var ödet att jag skulle ta den. Vi fann varandra direkt liksom. Sedan blev vi indelade i smågrupper och skulle presentera dessa saker för varandra. Sedan skulle vi skapa konst med alla saker i gruppen. Vi var fyra i min grupp. Alltså skulle vi skapa konst på något sätt med åtta saker. Vi hade tre timmar på oss. Sedan skulle alla redovisa för varandra. Awesome var det! Verkligen klasskillnad på teaterklassen och musikklassen måste jag säga XD

Vi hann typ inte ens bli klara. Fail på oss men vi inproviserade lite XD och det gick ganska bra ändå tycker jag. Efter alla redovisningar skulle det vara en överraskning om en timme. Vi visste inte vad det var men tänkte inte att det var något stort precis. Ändå ville man ju inte missa överraskningen liksom! Så vi väntade tålmodigt. Faktiskt så avslöjades överraskningen redan när vi gick upp till skolan igen. Danssalen var öppen och där stod alla treor och övade i sista minuten XD Ettorna och treorna skulle göra ett Michael Jackson tribute på Skärholmstorget! Har ni sett dom som är på Sergels torg, Stureplan och Centralstation? Dom finns på youtube iallafall. Det är några som börjar dansa och så blir det fler och fler. Awesome! Även fast vi visste om överraskningen så ville vi se hur det skulle bli så vi stannade kvar. Stannade en timme för att se ett uppträdande på en och en halv minut typ. Det var iallafall värt det tycker jag!

Sedan åkte jag hem och var helt jättetrött när jag gick hem. Ville bara sova men det kunde jag minsann inte för det var nämligen kör idag! Körworkshop. Inte kör som i köra bil utan kör som i sång XD Många människor missuppfattar det där. Jag kände verkligen inte för att gå. Mamma skjutsade mig därför och vi svängde in och bytte mitt terminskort mot ett pluskort! Härligt. Sedan var jag på kören och vi lärde oss en ny låt. Iallafall sjöng vi den tillsammans för första gången. Låten My Guy. Den ska minsann vara med i Motownmusikalen som är i september =D Två dagar efter min födelsedag faktiskt! Något som är perfekt är att just min skola har lov då. Vi har ett extra lov. Skönt va? JAg mådde iallafall bättre och var piggare efter kören. Jag gick hem efteråt. När jag kom hem blev det Bones. Jag ska nog sova om en timme eller så. Känner verkligen att jag behöver det. Inte får man sova i helgen heller för det är nämligen kördagar båda dagarna + att vi ska mötas efter skolan imorgon också.. men jag gillar kör =D Vår Motownmusikal kommer att äga MAJS

Sju timmar utan toalett

Idag hade vi teambuilding i skolan! Det var awesome! Först gick vi någonstans. Till en äng typ. Sedan gjorde vi en massa övningar av olika slag som hade med samarbete och göra. Några nya övningar och några klassiska. Vissa så klassiska att man är trött på dem. Det var ändå en trevlig dag. På lunchen lekte vi själva. "Kom alla mina små kycklingar" och "Under hökens alla vingar". HEHE. Lättroade esteter.

Vi fick kall kyckling ifrån en låda till lunch. Det var mysigt att sitta på gräset och äta. Allt hade varit såå underbart om det inte var så att denna äng som vi vistades på inte hade någon toalett. Från klockan 09:00 - 15:00 MINST fick jag hålla mig. Då räknar jag bara under tiden vi var där. Vi skulle ha gått dit och tillbaka också. Alltså var jag säkert SJU TIMMAR utan toa! Alla typ dog XD På sista övningarna var alla jättekissnödiga och alla sprang typ tillbaka till skolan sen HEHE. Först till kvarn liksom. Vi sjöng toasånger:

Melodi "Jag vill ha en egen måne"
Jag vill ha en egen toa
Som jag kan kissa på
Där kan jag sitta utan något stök
Jag kan sitta på min toa
Och släppa ut vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig

Melodi "Jag går och fiskar"
Jag går och kissar ooo
Och tar en egen minut, släpper ut
Går och kissar ooo
En chans att slippa hålla in
Släppa ut

Sjungande esteter. Det slutar ofta så då. Jag åkte hem och sådär och klockan halv sju drog jag iväg till busstationen för att möta Magdalena. Vi åkte till Ängskyrkan och sjöng. Kantorn i Ängskyrkan ringde mig när vi var i stan och frågade om jag kunde ställa upp på ett uppträdande dom hade 8) Det var ont om sopraner. Klart man ställer upp liksom. Magdalena fick också haka på eftersom det som sagt var ont om sopraner. Magda som egentligen är lite alt eller andra sopran kan iallafall vara sopran så hon fick hänka. Det var trevligt tycker jag! Det visade sig att kören vi sjöng i även ska vara med på vår stora Carmina Buranaföreställning i november. Min kör har ju redan gjort en Carmina Buranaföreställning i Tyskland men nu ska det göras en i Sverige också. Det kommer att bli awesome! Alla borde se det. Det är sååååååå häftigt. 200 sångare och 100 i orkestern. AWESOME! Nu ska jag äta kvällsmat med min älskade syster som har gjort ägg och te till mig. Visst är hon för underbar!? (mer ett konstaterande än en fråga) <3

Det kommer en period då killar är ute


Från igår. Så fort jag hade printscreenat så skulle syster ha datorn så jag kunde inte ladda upp detta och det sade jag till mig själv att jag skulle göra! Jag har för övrigt 51 printscreenade msnkonversationer som jag anser vara humoristiska. Kanske ska ladda upp några här någon gång!

Två favoriter i ett

Den här låten äger skiten ur många andra. Den här filmen äger skiten ur alla utom kanske tre. Jag sökte på låten och hittade dessa två favoriter i en och samma video. Så praktiskt! Då slipper jag titta på två videos liksom. Jag ryser när jag ser den här videon. Mycket känslor. Egentligen hörde jag låten ur filmen  "How to lose a guy in ten days" som också är en sjukt bra film. Se både den och The Notebook. Låten Feels like home som är med i denna video sjungs av Chantal Kreviazuk. Titta och njut nu bara!


ES1M goes ES2M

Jag gick inte och lade mig förrän MYCKET senare än jag tänkt. Jag fick för mig att jag behövde lära mig spela "Killing me softly" på piano först. Jag kom ändå upp ganska tidigt idag. Kanske var jag lite spänd på inför vad som skulle hända idag. Det skulle bli kul att träffa alla. Klockan 10:00 var, inte precis alla men nästan samlade i teaterfoajen. Vi har ju de människorna som ständigt kommer försent. Ett sommarlov kan inte ändra på det XD Lärarna gav lite info och vi blev presenterade för arbetslaget för åk2.

Jag blev lite ledsen. Alla mina favoritlärare hade antingen slutat eller så skulle vi inte ha dem. Min älskade mentor som är lite virrig men ändå bra! Han var även min gehörsochmusiklärare. Han lärde ut bra och var så jävla rolig! No more Janne D= Min underbara ensemblelärare har slutat på börjat på St Eriks gymnasium D= Min engelskalärare, som fick mig att tycka att engelska nästa var roligt, kommer jag inte att ha alls. Kanske får syn på henne i korridorerna ibland men inte mer. Min mattelärare som alla älskade för att hon var både förstående och hade humor. Hon brann verkligen för matematik och det märkte man! Det smittade tillochmed av sig D= Mina älskade lärare. Farväl! Hoppas ni får det bra typ. (Ändå hänger en av de lärarna jag inte tål kvar och ska ha oss i ett ämne. Tänker inte säga vilket. WHY!?!?!?!) Även många i klassen har slutat D= Det är så trist! Vi var 38 i klassen från början. Nu är vi väl knappt 20 kvar säkert. Buhu! Min ensemblegrupp var jätteperfekt! Det kändes verkligen bra med dem. Nu ska man byta grupper. Det är så TYPISKT!

Jag får väl ge de nya lärarna en chans och göra det bästa av situationen. Snälla snälla snälla SÄG att det blir ett bra år! Jag orkar inte med ett dåligt. Imorgon är det teambuilding! Jag kommer decka. Idag när jag kom hem gick jag och lade mig och sov från 12 - 16. Jag var så trött. Jag borde inte ha sovit utan lagt mig tidigt på kvällen istället. Inte en chans att jag kommer att somna. Det är lätt att vara efterklok. Nu hoppas jag att maten snart är klar. Har inte ätit sedan klockan 8:30. GE MIG MAT! Har inte så mycket mer att säga nu. Kan bara upprepa: SÄG ATT DET BLIR ETT BRA GYMNASIEÅR! Snälla

En sista sommarlovskväll

Imorgon börjar det. Imorgon börjar skolan. Imorgon slutar det. Imorgon slutar mitt sommarlov. Det känns både skönt och hemskt. Det ska bli roligt att komma tillbaka men jag skulle gärna haft en sommarlovsmånad till. Imorgon klockan tio ska vi mötas på vår egna stora scen. Lärarna ska säkert ha ett mysigt litet uppträdande för oss tror jag. Det brukar som ha. Det är säkert bara upprop och sådant imorgon. Skönt med en lung start. Jag är lite rädd för tvåan faktiskt. Det värsta året säger alla! Fast jag är bara estet. De kan inte utsätta oss för så mycket.. hoppas jag. Iallafall ska det bli kul att träffa klassen igen. Min klass som slår sig själva med trumpinnar, frågar om man får lyssna på musik på engelska listening, slickar upp coca cola från någon annans byxor och alltid har så sjukt skumma ideer om allt. Det är lite speciellt.

Jag är lite förskyld. Det brukar jag aldrig bli! Nu är jag det iallafall men det känns bättre nu än vad det gjorde igår. Imorse skulle jag gå upp klockan nio för att ringa till frisören och få en bra tid idag innan någon annan hann ringa + att jag borde vända tillbaka dygnet. Jag satt uppe till fem och insåg att det inte fanns en chans att jag skulle komma upp klockan nio imorgon så jag satte klockan på tolv. När klockan hade snoozat i en timme låg jag fortfarande kvar. Dumma mig! Pappa väckte mig iallafall strax efter ett och jag ringde frissan så fort "morgonrösten" hade försvunnit. Fick en tid halv fyra så jag gick och lallade runt tills jag skulle gå. Klippte mig, åkte till Skäris och köpte block till skolåret och spanade in lite rea som var kvar. Alla reor är typ slut nu. Jag skulle ha tagit vara på den tiden mer! Jaja, det kommer fler reor..

Nu ska jag göra mig lite fin. Fixa naglarna, raka benen, mysa med facemask och andra onödiga saker som ändå ingen kommer att märka. Det gör inget. Jag märker det iallafall. Sedan ska jag sova. Förhoppningsvis kommer jag i säng före tolv men jag tvivlar på det. Jag ska försöka iallafall! Hejdå sommarlov och hej Scengymnasiet.

Bildbomb!

Bara lite bilder från inatt. Ville ha lite bilder innan jag klippte mig. Har inte klippt mig på jättelänge! Härligt slitet hår

Kluvna toppar? Några stycken








Bilar är för maskulina män?


Ser ni? Ser ni likheten!? Volvos symbol är ju helt klart inspererad av manssymbolen. Symbolen som symboliserar pojkar, män och deras maskulinitet. Det är så DÅLIGT! Detta signalerar, enligt mig, att bilar är för killar. Volvo är för män. Volvo är manligt. Ska det vara så? Klart det inte ska! Jag höll på att explodera när jag såg volvos märke första gången. Alla dessa normer går mig på nerverna.

....
.........
..

Nu till något roligt istället på tal om bil!

Pratade med mamma i torsdags:
Elin: Jag åkte cab igår för första gången! Det var awsm! Har du åkt cab någon gång, mamma? =D
Mamma: Ja
Elin: Najs!
Mamma: Eller ja.. jag har åkt sidovagn på en motorcykel iallafall

HAHA!

Titta på fusklappen innan det är för sent

Idag (igår eftersom klockan är över tolv) åkte jag och Magdalena in till stan och skulle gå på Ung08. Synd bara att den var slut igår... (i lördags eftersom klockan är över tolv). Fail på oss (mest mig). Ofta den slutar på lördagen! Dåligt faktiskt. Aja, det var mest pinsamt eftersom jag hade släpat med mig Magda och allt. Det var inte en så stor grej egentligen men vi hade ju ställt in oss på en Ung08 dag D= Vi roade oss iallafall själva ändå. Vi gick runt i Gallerian och suktade efter chokladen i Pralinhuset eller vad det heter. Sedan åt vi på Donken och åkte till Slussen och myste vid eller på Skeppsbron. Vi pratade massor och sedan tog vi lite kort och åkte hem. Vi lyssnade på Magdas mp3 både dit och hem på tunnelbanan.

När vi skulle gå av såg vi min syster som också skulle gå av! Hon hade nästan suttit mitt emot oss och vi hade inte sett varandra på hela tiden. Vi gjorde sällskap hem och sade farväl till Magda när hon skulle svänga av vägen. Vi gick hem och åt och då satt älsklingsbror i kökssoffan mätt och belåten. Han hade dock ätit upp citronkakan som jag och Magda bakade inatt (igår natt eftersom klockan är över tolv). Morr. Det var iallafall trevligt att träffa brormin. Han installerade virusskyddet på systers dator vilket innebär att jag kommer att få ha familjens dator, som jag sitter vid när jag är vid datorn, nästan helt för mig själv. Så underbart! Jag har verkligen underskattat det. Förut hade jag ju datorn i mitt rum tillochmed. Det är slut med det, men det kanske är bra. Satt alldeles för mycket vid datorn förut. Gör jag säkert nu med men nu har jag spårat ur lite känner jag. Vet inte var jag ska säga mer om dagen dock.

Jag och Magda såg iallafall på Hip hip hora inatt (igår natt eftersom klockan fortfarande är över tolv) och bakade som sagt citronkaka. En sådan där "Tillsätt vatten" HAHA! JAg bor inte precis i en bakfamilj. Vi blev väckta på morgonen av att pappa spikade i listen i rummet bredvid. Härligt! Jag vaknade med ett ryck. Inte så najs. Nu ska jag avsluta.


Jag föredrar min chokladkanin död


Söt Magda före läggdags


Söt Magda på Skeppsbron eller ngt


Sol i ögonen är roligt? Inte troligt


Om jag gillar att hoppa på bilder? Det skulle jag nog påstå

Magdalajsan bajsan

Jag vaknade faktiskt före två idag. När jag hade mornat mig och sådär gick jag till centrum och kollade lite. Kände att jag behövde komma ut lite. Sedan skulle jag precis gå en liten promenad runt Mälaren höll jag på att säga, men runt kan jag ju inte gå ehhhehehehe...? men skulle iallafall gå en sväng nere vid vattnet. Då smsar Magda och frågar vad jag gör. Vilken tajming! Jag frågade om hon var intresserad av en promenad med mig och så gick vi där en sväng vid vattnet. Det var jättemysigt! Magda hade tagit med sig fika. SÖT HON ÄR XD Vi satte oss på en bänk och drack festis och åt bragokex. Favorit i repris! Sedan gick vi ned till en park och tittade på läskiga gravstenar från 1837 eller vad det var! Magda blev rädd XD När jag kom hem sedan visade det sig att det bara var djur HAHA!

Vi gick runt en sväng och gungade lite och åt blåbär. Första blåbären jag ätit iår! Sedan gick jag hem och åt mat. Jag sade inte att vi hade fikat (A) Efter maten åkte jag, syster och mamma iväg till min kusin som bor i Nya Zeeland. Asså vi åkte inte till Nya Zeeland men till det stället hon bor på för tillfället när hon är hemma i Sverige XD Hon åker tillbaka till Nya Zeeland imorgon och vi ville säga hejdå ordentligt! Hon höll på att packa. Hon hade fem stora resväskor + handbagage XD Mycket blir det när man bor på andra sidan jorden. Nu kom Magdalena hit! Hon ska sova hos mig inatt och imorgon drar vi till Ung08 =D Har inte varit där iår faktiskt! Nu ska jag ta och vara en trevligt och social krabat tänkte jag =D Farväl

Can't live with or without you



Jisses Amalia! Är han bra eller!? JA! Tänk om jag kunde spela så. Det kommer jag aldrig att kunna. Det är bara en önskan. Tänk om man kunde låna andras talanger för några timmar. Det skulle vara ascoolt! Typ: "Om jag får låna dina gitarrskills idag så kan du få låna mina rebubbledskills"? COOLT!

Videos från Kolmården

Jag fotade inte bara. Jag filmade också! Dock var det få som ansågs värda att visa.

På delfinariet 


På sälföreställning


Badande elefanter

Jag har åkt cab för första gången

Idag (igår eftersom klockan är över tolv) var jag på Kålmården! Jag gick upp halv sju och hann lätt med en buss som gick kvart i åtta. JAg hade skrivit en lista på saker som skulle göras innan jag åkte kvällen innan. Med hjälp av listan gick det mycket fort att göra sig klar. Välorganiserat va? Jag gjorde mackor och stoppade ned ett helt BRAGOkakspaket som jag sedan råkade kliva på när jag skulle gå sen. Inte så smidigt. Nåväl (haha Magda), kakorna går ju sönder i magen ändå. Råkade även ramla när vi ätit upp matsäcken och landade på mina kakor. Krossade kakor med andra ord. Jag har inte så mycket mer att tillägga av dagen utan låter bilderna tala för sig själv.. åtminstone mina bildtexter.


En giraff och en hanzebra (gissar jag på ehhehehehe....)


Coola giraffer som inte gillar regn


Ful struts


Gnuer (eller vad det heter). Jag fattade vilket djur det var från lejonkungen =D (helt sjukt vad bra folk kan teckna asså)


En väldigt ambivalent lama


Lion Kings!


Brumbjörn!
Manvillbaramysaipälsen,aight!?


När vi såg björnen började vi sjunga "Mors lilla Olle" HAHA


Myspys i klapphagen


Drogad get


Mysig get


Gissa vad vi gjorde?


Knappast hästridning


Såhär cool var jag!


Marie =D 
Man får inte ta kort på henne förstår ni


Eye of the Tiger


Räv? Tyvärr..
Någon asiatisk hund








Sälpussar


Marie mäter sin tunga


Söt apa eller ngt!
Det är spöregnet som gör det så suddigt


Mina favoriter idag var lätt elefanterna!


Aaaaw så sööta <3


Knäpp bild!
Visst ser det ut som att elefanten ska falla närsomhelst !?


JAG ÄR COOL SOM HAR ÅKT CAB!

Jag hade glömt bort att det kunde regna

Idag blev jag väckt ungefär elva av att Miranda ringde och ville ha telefonsällskap. Jag orkade inte och lade på. Sedan gick jag upp kvart över fyra. Det är extremt. Speciellt med tanke på att jag ska upp klockan halv sju imorgon.

Elin: Vad det regnade inatt asså!
Pappa: Jasså? Det märkte jag inte..
Elin: Jo, men det öste ju ned! Värsta skyfallet
Pappa: Jasså?
Mamma: Hahaha! Inatt?
Elin: .. imorse då?
Mamma: Klockan var 13:30 lilla gumman

Jag och syrran gick på bio och såg The proposal. Sjukt bra film! Rolig, romantisk och smart. Kanske kommer att köpa den när den kommer. Vi var inne på Mediamarkt i över två timmar. Vi var på cdsektionen. Den är som en leksakaffär för mig. Älskar det! Har hittat massa skivor jag vill köpa. Det blir dock senare när jag har pengar. Imorgon blir det Kålmården. Ska vara i Tumba 08:45 vilket innebär att jag måste åka 07:45 och då är jag där 08:20. Härligt när bussarna tajmar så bra. Syrran köpte förresten två Lars Winnerbäckskivor. Inte mig emot =D Hans texter är så underbara. Nu ska jag sova. Åtminstone försöka. Jag behöver sömnen.

James Blunt i mitt hjärta

Här får ni mina favoriter med James Blunt. Så enkla och speciella. Vackertvackertvackert!

De flesta har väl hört den här klassikern
You're Beautiful

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag hör introt

Carry You Home

Den är så fin! Så vacker helt enkelt. Första refrängen är så känslosam så jag blir helt slkghsbjbjdg..
Det var när den här låten gick på radion som jag insåg det vackra med James Blunt. Glömmer aldrig första gången jag hörde den här. Jag var helt deppig, åkte bil hem och låten hördes på radion.
 
Tears and rain

Hörde låten först idag på Magdas skiva. Nu drogar jag den. Åååh, så underbar den är. Jag älskar 1:48. Sådär kan bara James Blunt göra <3 Synd bara att denna video är lite seg i början. Dra fram till ungefär 1:40 för då börjar själva låten.

"Elin, du är en såndär lantis!"

Igår åkte jag till Magdalena. Hon hade familjefritt och gulligt nog ville hon dela sin familjefria dag och natt med mig =D Hon smsade om det redan igårkväll när jag var på väg hem från Marie. Då trodde jag hon menade den natten! Fail på mig. Jag sov länge på morgonen och gick och badade nere i Mälaren som jag har nedaför mig. Det var asvarmt men eftersom jag badade själv så var det inte så kul. Jag gick upp ganska snabbt och gick hem. Sedan läste jag ute i min bok tills vår rönn skuggade hela framsidan. Då satte jag mig vid datorn och glömde bort tiden. Min mobil var batterilös och låg på laddning. Smart Elin! Magdalena fick ringa hem till mig och då blev det bråttom XD Jag duschade och packade ihop grejer som kunde vara bra att ha när man sover hos Magda.

Jag var klar strax efter sju och då gick vi till Maxi. Magda var söt i fakeglasögon XD Vi köpte skräpmat. Chips, dip och Ben and Jerry's och bilar. Sedan gick vi hem. Det är långt till Maxi från Magdalena ska ni veta. Vi brände många kalorier. Det behövdes säkert med tanke på vad vi stoppade i munnen den natten. Vi kom hem till Magda, blandade dip och fixade iordning väldigt snabbt eftersom filmen The Happening som vi ville se precis skulle börja när vi kom tillbaka. Den var asbra. Samma regisör som till Sjätte sinnet. Det var en thriller. Mycket bra. Efter den filmen satte vi på Love in Manhattan. Underbar! En snyftfilm. Underbar (det är okej att säga det två gånger nästa i rad till denna film)! Sedan spelade vi något Playstation spel XD Man skulle köra runt en bana typ. Magdalena kom alltid först XD Jag kom alltid sist XD men det gjorde inget. Det var kul ändå. Förrsten får man komma sist när det är första gången man spelar det. Sedan såg vi Sällskapsresan; Hälsoresan XD Underbara filmer dom där! Magdalena har hela boxen XD

Medan vi såg på någon utav filmerna flög det runt en skum insekt med vingar och jättelånga ben, ni vet. Magdalena är asrädd för sådana XD Då fick Elin ta och vara den ansvarsfulla och döda den HEHE. Jag tycker att spindlar är obehagliga men sådanadär skumma insekter är inte så farligt. Jag dödade den med en tidning. Sedan lyfte jag ut den i vardagsrummet med händerna. Magdalena tyckte att det var läskigt! "Elin, du är en såndär lantis!" sade hon. Det tyckte jag var roligt. Jag är en riktigt lantis som vågar bära ut en död insekt. Efter Hälsoresan var vi helt proppmätta av allt chips och skit. Jag ville inte ens känna lukten.

Vi gick upp och gjorde oss iordning. Sedan låg vi och såg på tv i Magdas säng. Vi stängde av runt klockan fem. Sedan halvsov vi i en timme till vi tyckte att det var för ljust, för varmt och att vi hörde bilarna för mycket. Därför fick Magda idén att lägga sig på madrass i hallen. Vi tog varsin madrass och filt och lade oss ned med att dörrar stängda. Det var både mörkt och tyst. Vi sov till klockan ett men sov inte så bra. Det gjorde inget XD Då lägger jag mig tidigt ikväll (eller ja.. antar att tidigt redan har passerat men ändå). Klockan två gick vi upp. Vi åt frukost och sedan spelade Magda piano. Vi sjöng tillsammans. Det var mysigt! Sedan spelade Magdalena upp James Blunts gamla cd. Den cdn med Goddbye my lover, You're beautiful, Wisemen och alla dom. Jag älskar James Blunt! Han röst är fin och det är så fint när det är så enkelt. Bara en gitarr, kanske lite piano och så James Blunt's underbara röst. Jag och Magda har bestämt att om han kommer till Sverige något mer går vi lätt på konserten. Dock är inte James Blunt så aktuell just nu. Han har inga nya låtar, vad jag vet. Hoppas att det kommer. Jag skulle gärna gå på en James Blunt-konsert.


Magdalena och Ola


Elin och skräpmaten


Såhär sov vi imorse

Klockan fyra tog jag farväl av Magda och gick hem. Klockan halv sex åkte jag, mamma och pappa på bio. Vi hade rabattkort som behövde användas. Klart att man ställer upp liksom (A) Vi såg Sommaren med Göran. Sjukt rolig! Finns inte så mycket mer att säga om den. Jag borde gå på bio imorgon också. Det är nämligen så att vi har ett rabattkort kvar. Det går ut på torsdag men jag är upptagen både onsdag och torsdag. Det är synd att ett biorabattkort ska gå till spillo. Dum som jag är frågade jag ingen när jag hade chansen. Nu sover ju alla säkert. Hoppas att någon kanske spontant hänger med en sväng till biosalongen. Någon ska jag väl lyckas charma. Det är många filmer jag vill se nu. Baksmällan, HP6, Year One... Intresserad? Då åker vi då. Snart kommer också en film som är perfekt för mig och min syster. Den heter Allt för min syster. Samma regisör som till The Notebook som vi älskar upp över öronen. Cameron Diaz har huvudrollen. Hon är bra tycker vi båda två. Jaja, blablabla... nu ska jag ladda upp en James Bluntlåt här på bloggen. Känner att det borde göras.

Låten från Love in Manhattan

Jag är ascool! Jag hade letat efter denna låt på youtube sjukt länge och till slut konstaterat att den inte fanns. Jag svor lite och jämrade mig en stund. Jag laddade sedan ned den. Fortfarande sur över att den inte fanns på youtube, eftersom att jag då inte kan ladda upp den på bloggen som jag så gärna ville. Då gjorde jag den här videon själv. Det borde ju vara fler än jag som gillar den här låten eftersom den är så sjukt bra. Detta är alltså min egen video. Cool jag är! Riktigt cool. Typ iallafall.

Låten är "introlåt" till filmen Love in Manhattan som är en sjukt bra film. Alla borde se den tycker jag.

Eels - Hey Man Now You're Really Living

Mitt liv - mitt tidsfördriv

Är du kär? Det skulle jag nog inte påstå
Har du snusat? Aldrig
Har du fimpat en cigg på någon annan? Varken på mig själv eller någon annan
Har du legat i sängen bredvid en kille? Ja
Har du blivit dumpad? Ja
Har du blivit slagen allvarligt? Nej
Tar du droger? Vad tror du?
Har du pussat en tjej? Ja
Hatar du någon? Hatar är ett starkt ord
Älskar du någon? Ja, trots att älska också är ett starkt ord
Har några av dina vänner svikit dig? Ja
Har du djur? Damråttor
Har du legat bredvid en tjej i sängen? Senast inatt
Hatar du dig själv? Nejdå
Gillar du orange? Vad vore apelsinjuice utan orange?
Har du någon sjukdom? Än så länge okänd
Har du skämt ut dig för den du gillar? Ja FYFAN! Det glömmer jag aldrig. Jävla fritidsledare....
Har du en gris? Jag har en bror
Har du en plattång? Nej, fast det skulle behövas
Har du en bror? Världens bästa 
Har du sjukt bra humor? Sjuk är den iallafall
Är du brunett? Till hösten är jag det
Gillar du att stå i duschen flera timmar? Skulle säkert bo i duschen om jag fick välja
Tycker du om hästar? Inte precis
Har du en hund? Tyvärr
Har du skilda föräldrar? Nej, kärleken spirar i vårt hem
Har du gått på simskola? Flera stycken
Har du fuskat? Oja XD
Har du en teve på ditt rum? Ja, men man kan bara se på film
Har du lunar? Har inte raderat min
Har du MSN? Det har väl alla
Har du en syster? Världens underbaraste
Har du bruna ögon? Blå
Gillar du att fota? Ibland
Har du sett dig själv brinna? Inte på riktigt
Hjälper du dina vänner? Om dom behöver mig
Gillar du tacos? Yummie
Tycker du att du är söt? Ibland
Har du dansat? Folkdans från 7 år till 14 år
Har du spelat fotboll? Från 7 år till 9 år
Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? Tvivlar på att jag tror på kärlek överhuvudtaget
Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? Vad trött jag skulle bli på mig själv
Har du ätit sniglar? Euw
Äger du en locktång? Nej
Gillar du att tugga tuggummi? Ibland
Borstar du tänderna varje morgon och kväll? Oftast
Gillar du kläder? Väldigt mycket men pratar helst inte om kläder ändå
Hatar du falska vänner? Mycket
Gillar du räkna matte? När jag fattar någonting
Har du gråtit inför en vän? Jadå
Kan du sjunga? Det hoppas jag
Har du sett någon dö? Min älskade hamster
Säger du vad du vill? På senaste tiden har jag tyvärr minskat med det
Är du stor? Jag är lång
Vad är ditt hela namn? Elin Erika Marie Jansson
Kan du tala spanska? Kan säga tre saker
Är du kortare än 1.60? Försöker du narra mig?
Älskar du sommaren? Sjukt mycket
Älskar du vintern? Inte just nu
Har du mer än 6 par skor? Verkligen! Har sex par sommarskor
Brukar du sjunga när du är i duschen? Inte längre
Har du hoppat ut ifrån ett fönster? Enda flyktvägen från mitt rum
Har du mer än 3 par mjukisbyxor? Jadu
Gillar du att städa? När jag har lust med det
Gillar du att sova länge? Verkligen
Har du vart med om en olycka? Många små
Är du förvirrad? Det skulle jag påstå
Har du mer än 6 par byxor? Ja
Har du förlorat en vän? Ja
Gillar du att shoppa? ÄLSKAR
Har du varit i paris? Nej, men i Frankrike
Gillar du ormar? Kan vara skoj
Klarar du dig själv? Antagligen inte
Har du lagat mat? Hemkunskapen typ
Är du klantig? Ibland
Har du foppatofflor? Två par
Har du mer än 20 låtar på din data? Lätt
Sminkar du dej innan skolan? Sällan
Har du träffat en kändis? Ja
Har du mer än 7 par nagelack? Euw nej
Har du busringt? Ja
Har du skällt på din bror? Nej
Har du en vän som skiter i dig? Skulle inte kalla någon vän om personen sket i mig
Har du velat göra saker men vågar inte? Jaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sover du med något gosedjur? Ja
Har du åkt nånstans utan att du får? Nej
Vill du bara bort ibland? Oftare än ibland
Har du tältat? Många gånger. En gång när det åskade
Har du brännt dig? Japp
Har du lekt med levande ljus? Någon gång kanske men jag tycker att det är läskigt
Har du lekt anden i glaset? Ja, men jag kommer inte ihåg hur man gör längre
Skäms du ibland? Vem gör inte det?
Bor du i skåne? Om 5 år
Gillar du hip hop/rap musik? En av de få musikstilar jag helst väljer bort
Är du på sista frågan nu? Är du?
Har du åkt flygplan någon gång? Jajjamän
Har du kul just nu? Förbaskat tråkigt
Är du blyg? Det har blivit värre och värre
Har du svarat på alla frågor? Nej, jag tog bort vissa


Rå kyckling på brända korvar

Idag var jag hos Marie på en liten grillkväll. Efter att ha handlat korvbröd och marchmallows satte jag mig på bussen och var framme hos Marie strax efter fyra. Vi gick in och köpte mjölk till mjölknarkomanen som drack mjölk istället för läsk hela kvällen. Vi skalade potatis och jag skrev på Maries kylskåp. Jag pillade bort massa spindelväv utanför Maries hus! Det var sjukt kul och inte så läskigt eftersom det inte var några spindlar på. På kvällen sedan hade dock en spindel gjort ett nät och satt där och var sjukt stor. Läskigt. Emelie dök upp och såsmåningom hoppade Agnes och Edit in genom dörren. Sedan kom Iss och Miles och strax därefter Marcus, Clem, Emmi och Hannah.

Vi pratade lite och drack läsk (ingen alkohol här inte =D). Sedan började vi grilla. Ungdomar som ska försöka sätta igång en grill är en aning komiskt, ska jag säga er. Till slut fick vi igång grillen, grillade och åt. Vi hoppade studsmatta, pratade massa skit och skrattade sjukt mycket. Det var en mycket trevlig kväll. Man såg solnedgången över vattnet. Det var sjukt mysigt. Axel kom senare på kvällen. Några åkte hem och alla som var kvar hoppade studsmatta tills vi lade oss på den utan att orka resa sig. Då snackade vi lite mer. Jag tog 23-bussen hem.


Mina vackra meningar på Maries kylskåp


Marie leker pyroman


BBQ




Clems solglasögon pajade


Clem och Marcus


Marcus och jag


Älskar bilden! Som Clem sa: "Som en ipod reklam"


Edit (thefirstedot.blogg.se)


Vi studsade upp Marcus men fick ingen bra bild på det XD


Hannah XD


Clem (csof.blogg.se)


Emelie XD




Marie dricker cola! =O Ni fattar inte hur stort det är men lägg märket till alla som tar kort








Mycket rök va?


Axel och Marcus leker


Axel och Marcus studsar upp Emmi


Den äckliga spindeln som gjorde nät precis efter att jag tagit bort det (euw)

Berättade jag btw om spindeln på hotellrummet på Gotland? Nej, det gjorde jag inte. Precis när syrran och jag, som delade hotellrum, skulle somna hör vi ett äckligt surr i taket och tror att det är en geting! I vanliga fall brukar vi ropa på mamma när äckliga insekter av någon anledning tagit sig in i ett rum vi vistas i. Vi bestämde oss för att skärpa oss och ta ut getingen själva. Syrran fick gör det själv medan jag stod på toaletten och var stöd. Det visade sig vara en broms XD och en mycket trögfattad sådan. Vi fick den att gå upp på en tidning men den vägrade gå av när vi höll ut den genom fönstret. Det tog aslång tid innan den fattade att den var fri.

Fem minuter senare ser jag en jättestor spindel i taket ovanför min säng. EUW! Eftersom syster tog ut bromsen var jag tvungen att ta ut spindeln. Den hade långa spindelnätstrådar överallt. Jag kan egentligen inte fatta att jag blir skraj för ett så litet djur som inte kan göra mig något men jag blev sjukt rädd iallafall.. Det var jättesvårt att få upp en på tidningen. Om jag fick loss den från taket skulle den definitivt ha ramlat ned på mig. Till slut gick det iallafall och eftersom det inte hade gått så bra med bromsen och fönstret släppte vi ut spindeln genom dörren. Den kröp snabbt av tidningen och vi stängde så fort som möjligt och låste snabbt därefter. Ifall spindeln skulle ha hunnit hängt sig i handtaget liksom. Sedan gick vi stolta och lade oss. En aning  omtumlade efter nattens oroligheter dock.


Allmänbildning i natten

Visste ni att de har funnits tiotusenkronorsedlar i Sverige!? MAJGOD! Papperslapp värd tiotusen kronor! Det är ju helt sjukt mycket. Det var därför de tog bort den också, som ni kan läsa på länken.. för många förfalskningar. Jag som tycker att tusenkronors sedlar är väldigt ovanliga! Tänk då en lapp värd tio tusenlappar. Jisses amalia. Det är ju SJUKT mycket!

http://susning.nu/tiotusenkronorssedel
http://www.riksbank.se/templates/Page.aspx?id=14789

Förresten tänkte jag att det är skillat att lära sig vad alla på lapparna heter:
Tjugokronorssedeln = Selma Lagerlöf
Femtiokronorssedeln = Jenny Lind
Hundrakronorssedeln = Carl Von Linné
Femhundrakronorssedeln = Karl XI (?)
Tusenlappen = Gustaf Vasa
Allmänbildning mina damer och herrar

Lägg förresten märket till att kvinnorna är på sedlarna som är minst värda. Det gillar vi inte. Hoppas att det var en kvinna på tiotusenkronorssedeln

Visby är en vacker och trygg stad

Orkar inte berätta om min underbara resa just nu men här kommer bilder
En bild säger mer än 1000 ord, right? Och så många bilder som jag har orkar jag knappast skriva så långa texter. Jag tvivlar på att någon vill läsa dem heller sörru



Smygreklam, men faktiskt ogod! Det ska vara konserveringsmedel och färgämnen


VÄRLDENS HÖGSTA trappgavelshus




Ett torn från 1200-talet




Stearin som jag bara ville bryta sönder men det fick jag inte 


Blommor har aldrig varit intressanta men de är roliga att fota








Jag och Carl Von Linné skulle ha blivit ett sött par


Jag uppe i något 800 år gammalt torn med den första vattentoaletten
Det blev bra filmtagningar till min musikvideo i detta torn kan jag berätta



Vi hittade en duva i en glugg i tornet! Trodde att den var falsk först men falska duvor andas inte
Har aldrig varit så nära en duva förut trots att jag bor 40 minuter ifrån Stockholms innestad



En cool narr som skulle ta sig loss
"Det här är riktiga kedjor och riktiga lås och jag är en riktig idiot!"

"Om ni har några klagomål så skriv som på baksidan av en femhundralapp och lägg i påsen"




Sötaste pappa köpte som tur var inte denna mössa


När dom säger jättebit på Gotland är det verkligen en jättebit!


Vi såg två igelkottar! Dock båda på natten så det var bara att chansa och hoppas att man träffade rätt


Jag och sis blev förälskade i en trubadur på ett café
Tänk vad en sångröst kan göra med människor



Hamnen på natten




Stockholms gosskör eller ngt hade konsert i någon kyrka


Kyrkan


Denna nyckelpiga vägrade gå av min hand och hade bara en vinge
Den försvann dock spårlöst såsmåningom.. kanske ramlade ned och dog =)



Vi fikade på ringmuren




Vi var på turnerspel som var ASKUL! Här är pilbågsskyttarna (?).. Robin Hood 1, Robin Hood 2, Robin Hood 3.. o.s.v.


De tappra riddarna! De fyra som står längst hitåt hejade jag på, eftersom jag satt på den sidan
Ena sidan var landet och andra sidan var staden. Jag satt på landetsidan och de riddarna närmast representerade alltså landet =D



Min andra kärlek på denna resa, Daniel XD mmmmmmmmmmmmm <3


Vinnaren av turnespelen! Den svarte riddaren =D En av de som jag skulle heja på =D


Älskade Elli var på Gotland! Hon blev utvald som en riddares dam =O Självklart den snyggaste riddaren också.. grrr XD




HAHAHA töntigt =D


Någon paradgrej


Ellipelli sitter och tittar på narrarna (Danne <33333)


En kinesisk akupunktur (enligt de snygga narrarna, haha)


Danne slukar svärd! Såååååååååå sexigt! (precis som allt annat han gör)


Heaven




Trött syrra på båten hem

Det var alla! Tror att jag rensar mindre och mindre bland bilderna för varje resa jag är på. Det blir bara fler och fler som laddas upp! Nåja

Gotland! Tredje augusti till sjätte augusti

Nu är allt packat. Det gjorde jag inatt. Jag gick som en zombie och lade ned allt utan att riktigt vet vad fram till klockan fyra inatt. Det visade sig iallafall att jag hade packat ned vettiga saker. Jag är riktigt stolt faktiskt. Eftersom jag hade packat ned allt viktigt inatt så fick jag lite tid över att skriva ett sista blogginlägg före vi far. Jag är väldigt taggad inför Gotland nu. Det kommer bli awesome! Det är positiv stämning här i huset. Alla är glada. Min kära vän Ellinor kommer också till Gotland fast på onsdag. Då ska vi mysa tillsammans. Nu är klockan 11:00 prick och då skulle vi åka. Min familj är lite seg så jag behöver inte stressa. Båten går 12:50. Åååh! Åka båt! Så roligt =D Sist jag åkte till Gotland stormade det jättemycket och jag blev åksjuk HAHA.. Det krävs mycket för att jag ska må illa, det säger jag er. Nu ska jag hjälpa till istället för att sitta här säger mamma. Hon har nog rätt. Det brukar hon ha. Så vi kommer iväg någon gång. Farväl <3

Nu när det är Pride-tider

Jag läser sällan men nu har jag börjat läsa en mycket intressant bok. Den heter "Hetero" och är skriver av Sandra Dahlén. Den är ingen roman utan mer en bok med tankar om heterosexualitet.

Baksidan:
"Vad handlar din bok om?"
"Heterosexuelitet"
"(tyst paus) Vadå?"
"He-tero-sexu-ali-tet" (med tydligt uttal så att munnen rör sig överdrivet mycket)
"Jaha..."

Vi är inte vana vid att heterosexualitet lyfts ut och granskas. Men det är just vad den här boken gör. På vilken grund bildas heterosexuella familjer? Hur har heterosar sex? Vem kan egentligen räkna sig som hetero? Hur hetero är djuren? Och är det ute att vara hetero? En revolutionerande bok, världen blir sig inte riktigt lik efter att man har läst den.


Ehheheheheheheh.. riktigt intressant faktiskt so far. Just nu läser jag ett kapitel som heter "När är man hetero?" När man dras till det motsatta könet såklart men om man är kär i någon som bytt kön till det man själv har. Är man hetero då? Om man är kille och kär i en kille som klär sig i kvinnokläder, är man hetero då? Min syrra läser mycket sådana böcker och hon tipsade mig om den. Vanligtvis läser hon sådana böcker man måste slå upp ett ton ord för att förstå men den här är lättläst. Sandra Dahlén skriver bra. Jag har läst en annan bok hon har skrivit också.








När jag ändå var igång liksom.. kolla va dammig min spegel är D=


God damn so beautiful! Mamma och pappas spegel är inte lika dammig
Coolt grönt ljus högst upp! Jag kanske har magiska krafter eller så är jag förhäxad nu D= eller så var det bara kameralampan


Elin har prestationsångest

Det är redan augusti! Mitt sommarlov börjar ta slut! Hur kunde det gå så snabbt? Jag har ju inte gjort ett skit! Eller jo, kanske men ändå så väldigt mycket mindre än jag borde ha gjort. Jag skulle ju göra allt i sommar och nu skulle jag inte ens hinna om jag började göra allt. Kan man kalla det prestationsångest? Jag känner alltså att jag gjort för lite. Det borde man kunna kalla prestationsångest va? Whatever.. dagarna till skolstarten går att räkna även fast man inte har haft matte på två månader. Det är HEMSKT! Jag vill inte börja andra ring. Jag vill ha mer sommarlov. Gärna tre månader till minst. Fast vad är det för mening med att ha sommarlov om ingen annan har det? Man kan ju ändå bara sitta och dega hemma typ. Jag kommer nog inte klara av att sova mer än en månad i streck heller. En månads extra sommarlov då? Det skulle vara härligt.

Hur ska man annars hinna vila upp sig under sommaren och samtidigt hinna göra alla saker man tänkt ut? Det kräver en balans. Den balansen har inte jag. Jag skulle behöva en sommarlovscoach som gör ett schema åt mig. Kanske nästa år? Imorgon drar jag till Gotland iallafall. Det ska bli härligt. Ett plus med att åka långt hemifrån är att man kan dega utan att ha ångest över att man inte kan träffa någon där hemma. Det går ju ändå inte liksom. Dock borde man ju göra så mycket saker när man reser bort. Upptäcka en annan värld. Ångesten är tillbaka.. Förlåt för att jag är oaktiv om ingen sätter igång mig. Min Gotlandsresa ska iallafall bli väldigt aktiv så ni vet. Ojojoj! Jag ska aldrig sova.


Grattis Nahrin på födelsedagen!

Ännu en gång har jag letat igenom arkivet. Har dock inte träffat Nahrin sedan i vintras då vi fikade intensivt men det blir förhoppningsvis snart igen! Vi borde ha setts i somras. Det är så tragiskt när man glider isär trots att man bor så nära varandra D=
















Jag saknar dig!

ÄVEN STORA GRATTIS TILL EMMI OCH HAHHAH SOM OCKSÅ FYLLER ÅR IDAG =D

Sinun kakkamakkara on kova

Idag var jag och såg på Prideparaden! Jag och syrran åkte in strax före tolv och jag mötte Sofie, Marie och Joel på plattan. Syster åkte till Östermalmstorg för hon skulle nämligen gå i paraden. Vi gick upp till sergelfontänen och bestämde oss för att det var en utmärkt plats att stå på. Det var paradutropare där som berättade om alla som gick förbi. Vi satte oss på en bänk och väntade på att paraden skulle gå förbi sergel. Det gick förbi mycket kul! Kan inte förklara så specifikt. Jag tog bilder hela tiden. Kameran stod på i ett. Det blev 312 bilder tagna på paraden. Det blir svårt att välja ut vilka jag ska visa. Nu har jag rensat iallafall. Det blev 293 bilder kvar. Alltså mycket att välja emellan men det löser sig säkert.

När paraden var slut trodde vi att man kunde haka på längst bak men uppenbarligen inte. Jag och Marie ville gå i paraden så vi sprang fram till en lämplig klunga med folk som hoppade runt. Vi dansade och tjoade hela vägen från Sergels torg till Tantolunden. Vi var helt slut och genomsvettiga efteråt XD Sedan hittade vi inte därifrån HAHA! Vi var helt lost. Jag har aldrig varit i Tanto förut faktiskt men Magdalena, som också hade gått i paraden men längre fram, ringde och sa att vi borde gå till Mariatorget typ så vi frågade random människor om dom hittade dit. Till slut tog vi oss fram till Zinkensdamm dit Magda åkte och mötte oss =D Vi åkte in till centralen igen och gick på Donken. Det var härligt att få sitta ned och framför allt, äta! Vi åt ungefär fyra. Jag hade inte ätit sedan klockan elva! Jag vräkte i mig allt jättesnabbt! Tror aldrig att jag ätit lilla menyn så snabbt någonsin förr. Sedan tog vi farväl av Marie och jag och Magda åkte hem.

Vi pratade om allt möjligt XD Vi var jättetrötta men väldigt glada och bestämde oss för att ta ett dopp i Mälaren. Vi packade badkläder, handukar och fika och gick ned mot badet. Vi gick strandpromenaden igenom skogen. När vi kom fram var det jättemycket folk där! Det kändes som om de firade något så vi gick därifrån XD Vi satte oss på en parkbänk och fikade XD Magdalenas mammas hembakade bullar, festis och goda kakor och kex. Det var jättemysigt! Efter fikat kände vi inte för att bada längre så vi gick upp igen. Vi gick hem till mig och spelade kort, åt makaronipudding och spådde varandra. Sedan lärde Magdalena mig lite finska! Därav rubriken HAHA! Ni ska inte behöva veta vad det betyder. Jag har iallafall papperark med finska att plugga på nu. Minä rakastan sinua = Jag älskar dig. Alltid bra att veta. JAg och Magda sade hejdå för ungefär en timme sedan. Nu kommer bilder!


Prideparaden påverkar tillochmed röda linjens mörkaste ende














RFSU MOT HETERONORMEN =D



Älsklingssyster




Två sköna människor! Mark och Jonas, jag älskar er =D




"Bögar som gillar MUF" LOL




Blondinbella på vänsterkanten!
Trodde att det var henne och så kollade jag hennes blogg och visst var det hon.. LOL! Men är blondie inte blond längre?






LOL


Här borde jag gå med


BOTKYRKABUSSEN! HAHA oj, vad vi skrattade så vi dog


AMNESTY! Längst fram längst till höger går Joakim =D




LOL


Mitt i den här smeten skuttade jag och Marie runt sedan


Syrran blev tatuerad

RSS 2.0