Kan inte riktigt fatta det

Vi gav inte upp. Nu har jag beställt biljetter! Den 26 oktober sitter jag i Wembley Arena och är lyckligast i världen. Då är det bara jag, John Mayer och 75 000 andra människor. Dör.
 
Åh <3

Tänkte väl att det var för bra för att vara sant

Fina fina älskade John Mayer ska på turné i höst. När jag fick reda på detta var de fyra konserterna i Danmark och Norge redan totalt utsålda. Aldrig kommer han till Sverige heller. Suck. Jag fick i alla fall familjen att nappa på en Londonresa. Där finns det nämligen platser kvar. Överlycklig satt jag och väntade på att vi skulle åka hem från midsommarfirandet för att kunna beställa biljetter.
 
Hjärtat slog snabbt när jag tänkte på hur nära det var att kanske snart få se honom på riktigt! SUPERLIVE liksom. Vi kom hem och jag började ivrigt knappa in rätt hemsida. Vi blev tilldelade ett par platser. Vi ska betala. Och.. det går inte. Det funkar inte. Det är något krångel med betalningen. Vi kan inte beställa biljetter.
 
Vi försöker hundra gånger men det går inte. Man behöver ha e-legitimation och det har vi inte. Det finns inget annat sätt. Hur kan det få krångla såhär när jag äntligen har möjligheten att se John Mayer live så himla nära mig? Imorgon kanske biljetterna är slut. Blir så arg och ledsen.

De kommer vara vita cirka en halv dag

Jag har köpt nya skor. Tyckte att det var dags nu.
Stortån fortsätter att hitta ut i friska luften. Den trivs väl helt enkelt inte instängd. Nu har jag dock äntligen hittat en sådan där enkel och vanlig tygsko i RÄTT STORLEK. Lycka! Vi får se om stortån finner sig i detta.

Nio månader och 52 kvitton

Från min Kalmarvistelse sparade jag alla kvitton. Alla kvitton från matbutiker satte jag upp på anslagstavlan. Sjukt nödvändigt. Eftersom att jag ändå redan hade samlat dem tänkte jag att jag kunde ta reda på vad som egentligen stod på dessa kvitton.
 
Många besök på ICA som låg tio minuter från skolan har det blivit
Vad handlade jag egentligen? Jag har tittat på de populäraste varorna och de två överlägset mest handlade varorna var skogaholmslimpan och standardmjölk. Blev inte speciellt förvånad. Jag har handlat 34 skogaholmslimpor och 30 mjölkpaket. Dessutom är det inte alltid jag som betalat mina varor. Kan mycket väl ha varit fler handlade. Tänk er liksom. 34 limpor och 52 kvitton. Det blir inte många kvitton utan limpor.
 
De fanns kvitton som såg ut såhär:
Sedan hade jag det viktigaste

Bodde förresten varken i Caedb eller Seieseiy men det kanske ni förstod (efter att ni googlat upp dessa platser). Egen fantastisk redigering.

RSS 2.0