Årets höst

Trots att kylan stänger in somriga själar så kan oktober kan vara sagoaktigt med de vackra färgerna. Jag har dokumenterat delar av oktoberhösten. Lite är från traditionella söndagspromenader i Kalmar och lite är från en snabbvisit i Stockholm och den bästa promenadvägen jag vet. 
 
 
 
 
 

Spindelnät

Jag har en ny mobil som kan fotografera väldigt bra. Detta resulterar i lite fler bilder än jag annars tar. Tänk att den till och med kan fånga spindernät på bild. Har aldrig haft en kamera som kan göra det faktiskt. Ta en titt på den här spindelhotellet. Så vackert tycker jag.
 
 

En vänförfrågan

Det är någon som vill blir vän med mig på facebook. Inte vem som helst heller, utan lite av en kändis kan en väl ändå påstå. Vet dock inte om jag är värdig detta. Fast kan en säga nej till någon så söt?

Det funkar på mig

Svängiga reklamgingels, ni vet, med syfte att vara omöjliga att inte sjunga med i. Älskar dem. Jag och syrran gjorde till och med en dans och skrev ned texten till NFB´s signatur som gick på radion för ett par år sedan. Höjde volymen när 118 800-balladen gick igång. Ville höra hela låtarna från iprens korta låttrailers. Nu går jag igång när AMF Pensions reklam går på tvn. Verkar som att den gått på tv i snart ett år. Tydligen tröttnar jag aldrig. Om målet med reklamerna är att en ska lära sig texterna och jingelsjunga sig genom livet så fungerar det på mig.
 

Fick precis det här världsfina meddelandet

 
Kommer alltså från min lärare år 2012-2013 när jag gick kursen Sång och vokalgrupp vid Högalids folkhögskola. Spelade vid ett tillfälle upp en halvfärdig låt om Sjunger. Så här sitter jag i natten och skriver klart låten i fråga. Fick en himla inspiration såklart!

Vi är seriebesatta

Efter rekommendationer från nära och kära bestämde jag och sambon att vi skulle börja titta på thrillerserien Homeland. Vi DÖR vad bra det är. Vi är helt sålda och väldigt beroende pga. så fängslande och fantastiskt. Fast vi var inte så taktiska när vi började titta. Eftersom det är så spännande kan vi plöja lite för många avsnitt i rad. Igår kväll såg vi en så sjuuukt adrenalinrusig säsongsavslutning och vet ni vad? Vi har ingen fortsättning att titta på. Plötsligt skulle vi gå och lägga oss utan en aning om hur det ska gå för alla. Jag sov inte mycket inatt alltså. Låg och grubblade på hur det kunde bli som det blev och försökte lösa problemen i serien. Kanske inte är bra för mig det här. Eller så får jag öva på att skilja fiction från verklighet. 
 
Igår var en fin kväll med bra serie och goda bullar

Tjuvstartar lite

Här står jag och visar stolt upp min nyjästa bulldeg
 
Och såhär blev degen efter att ha spenderat lite tid på bakbordet och i ugnen
 
Nu har vi alltså bunkrat upp för Kanelbullens dag på söndag. Känns bra.

RSS 2.0