Årssummering av 2017; Jan-juni

Nämen hej hörrni! Nu är jag tillbaka kanske. Vi får väl se. Jag förstår att ni undrar hur mitt 2017 såg ut för ni fick ju inte alls följa med. Det har överlag inte blivit så mycket bilder iår men ni ska få se, jag lovar. 
 
JANUARI
Det var inte mycket på gång förutom jobb och träning. Det var fint frostigt ute och blommor blommade inne. I slutet av månaden hade vi konsert med kören i Tranås
  
1. Mina blodkärl blir ännu tydligare vid fysisk aktivitet. Fascinerande för en sjuksköterska.
2. Jag hade hiskeligt långt hår
3. En middag
 
FEBRUARI
Vi var på Historiska museet och såg utställningar om guld och silver. Stora delar av min familj fyllde som vanligt år och det firades bland annat på Exploria med bus i lekland. Det lästes om mens och åktes peppande buss. I slutet av februari var jag med på skivinspelning med min kör Da Capo.
   
1. Fin alla hjärtans dag-fika
2. Födelsedagskalasdukning
3. Bra budskap på en betongpelare
 
MARS
Årets tredje månad innehöll mellofest, bullbak och våffeldagen. Jag hade utvecklingssamtal på jobbet (hur läskigt är inte det?) och vaccinerade mig mot hepatit. Gick på en föreläsning om jobbit om smärtbehandling i palliativ vård och det var fantastiskt bra. Tänker mycket på den i mitt dagliga arbete även ett år senare. I slutet av mars åkte vid till Thailand. Berättar mer om detta månaden efter.
  
1. Sångfågeln på mellofesten
2. Min hy mådde ganska bra och jag var nyklippt
3. Molnen var häftiga
 
APRIL
Årets fjärde månad började i soliga Thailand med avkoppling men också mycket grubblerier. Jag och min resekompis och sambo bestämde oss för att gå skilda vägar när resan var slut. Men vi gjorde det bästa vi kunde av resan ändå och njöt av lata dagar blandat med båtäventyr. Resten av april är lite dimmigt men jag sökte också in till en annan kör som heter Vocal Colors. Berättar med om den sen.
 
    
    
 
MAJ
Dessa månader efter uppbrottet var såklart lite kaotiska och jag hade en inköpslista som fungerade varje gång. Jag såg fina John Mayer i Globen och hade vårkonsert med Da Capo. Jag såg på Mamma Mia - the Party. Jag köpte en femårsdagbok som jag skrivit i varje dag sedan dess. Såhär skrev jag bokens första dag: "Åkte in tidigare till jobbet för att jag inte stod ut med mer ensamhet. Köpte den här fina boken och taggade inför att må bättre samma dag fast nästa år. Jobbade kväll och fick tänka på annat. Skönt. Soligt väder men regn inuti mig".
1. Inköpslistan
2. John Mayer
3. En bana till mamma på mors dag
 
JUNI
Det var personalfest med grillbuffé vilket var populärt. Jag beställde nya arbetsskor som var TRASIGA när jag fick dem och det blev jättejobbigt i min redan ledsna kropp. Jag firade ettårsjubileum som legitimerad sjuksköterska och det var häftigt. Jag har utvecklats mycket på ett år och ser verkligen fram emot att lära mig mer och bli ännu bättre!
  
1. Det regnade ordentligt en dag på väg hem från jobbet
2. Arbetsskorna lagades till slut
3. Jag gjorde fint i min bokhylla med vykort från syrran
 
Och det var det första halvåret. Nu vet ni kanske också varför bloggandet har uteblivit. Jag har väl som ett litet nyårslöfte att skriva fler inlägg iår än förra året vilket inte lär bli så svårt. Känns kul att vara tillbaka.

RSS 2.0