Psykologiskt eller tvättar jag händerna varje kvart?

Här satt jag i lugn och ro och tentapluggade. VVS-konsulter(?) knackade oskyldigt på dörren och berättade att de skulle stänga av vattnet i ungefär 1,5 timme. Inga problem, tänkte jag och tackade för informationen. Kände dock när jag stängde dörren att OJ vad törstig jag blev. Bäst att dricka innan.
 
Jag hann tänka att jag skulle diska och duscha och laga mat och exakt ALLT annat som involverar vatten under denna korta period. Alltså visst ligger det en sanning i att så fort något inte går att göra är det exakt DET som en känner borde göras!?
 
Nu är i alla fall vattnet tillbaka, tack och lov. Det kan vara bra att bli påmind om att rinnande vatten inte är en självklarhet för alla. Även om jag bara var utan en kort tid så fick det mig att tänka på hur beroende vi är av vatten och hur självklart det känns för oss att vi bara ska vrida på kranen och vattnet ska komma.

Hur ledig tid kan spenderas

Baka lussebullar
 
Bygga en koja

Äta lussebullar i kojan

Jag är fantastisk

Fick HÖGSTA BETYG på monstertentan vilket är heeeelt galet. Och alla rättläkemedelsberäkningen. Börjar undra om någon driver med mig. Såhär bra får det väl inte gå eller? Har dessutom är ledig helg nu då jag inte behöver titta på en endaste liten pluggrelaterad sak. Det ska bli väldigt skönt men är redan rastlös typ. Hur spenderas ledig tid nu igen? Kommer inte ihåg.

Jag kom inte undan så lätt som jag trodde

När jag skrev den här statusuppdateringen var jag lyckligt omedveten om mitt framtida yrkes kompetenskrav gällande matematik.
 
Läkemedelsberäkning är det som gäller den här veckan (plus lite vetenskapsteori och metod för en ny kurs är ju såklart påbörjad mitt i läkemedelskaoset, ty att räkna lite mattetal en hel vecka går ju inte för sig håhåhå). Men det går BRA. Menade inte att vara bitter. Jag har kul:
 
Här råkade jag till exempel skriva "läkemedelsberättning" istället och satt och fnissade för mig själv tills hela sidan var fullklottrad med mer eller mindre korrekta uträkningar.

RSS 2.0