Vaken i över 30 timmar i streck

SHIET! Jag är ju verkligen jättecool...........

Under sista reklamen på Idol så slumrade jag lite. Alltså bröts mina 30 timmars sömnlöshet. Nu ska jag minsann gå och lägga mig. Det ska bli skönt. Riktigt skönt faktiskt. Jag har aldrig varit vaken såhär länge någon gång. Jag lär inte vara det på ett tag heller. Det är ett under att jag har lyckats. Jag har ett JÄTTESTORT sömnbehov. Åtminstone trodde jag det. Nu har jag ju bevisat för mig själv att jag kan vara väldigt pigg utan massor med sömn. Nyttig vetskap om mig själv. Nu ska jag iallafall lägga mig i min mysiga säng och bara sussa så sött hela natten + antagligen en liten bit av morgonen/dagen också. Det ska bli underbart. Adjö (:

Uppdatering: Klockan är nu 23:40. Filmen Smala Sussie har precis slutat. Det var någon utav de dåligaste filmer jag någonsin sett. HAHA! Men den var skön. Väldigt rolig. Väldigt sjuk humor. Som ni märker ni närmar jag min alltså 33 timmars sömnlöshet bortsett från max en kvart. NU ska jag iallafall gå och sova. Jag är nu varken trött eller övertrött. Det känns just nu bara som en vanlig dag. Det känns som att jag har varit vaken i max tolv timmar. Undrar om tröttheten försvinner om man alltid övervinner tröttheten? Det vill jag inte ska hända. Nu ska jag alltså sova alldeles strax. Jag ska äta några mackor, borsta tänderna och sedan sova. Jag kommer säkert att somna ganska fort ändå =D


Spektrum Teens är BÄST

Jag fick precis reda på att min kära körledare har fått ett pris! Hon, Marie, och min kära föredetta körledare Charlotte har blivit utsedda till Årets barn-och ungdomskörledare! Coolt va? Det står även om det i Södra Sidan-tidningen ifall någon har den.

http://www.ungikor.se/subpages/medlemstidning/0911mariecharlotte.asp

Här är lite youtubelänkar på min kör förresten =D
Sweet Little Jesus Boy JULKUL 2008


Lascia Chio Piangia i Tyskland


I Heard It Through the Grapevine


Det är en ros utsprungenhttp://www.youtube.com/watch?v=MUsaS9K2JXg
http://www.youtube.com/watch?v=VE2OtpafGGQ
http://www.youtube.com/watch?v=JxZk8jUyLSk

http://alfonx.blogg.se/2009/september/videofilmer-fran-musikalen.html#comment


Min blå är inte stekt, den är gul

I torsdags väckte mamma mig 15:00. Jag duschade och när jag var klar hade mamma gjort pannkakor! SÅ UNDERBART! Jag älskar överraskningspannkaksfrukostar =D Jag blev lycklig av det. Jag handtvättade min handtvätt, ÄNTLIGEN! Den har legat där hur länge som helst. Äntligen kan jag ha bh på mig igen (ehe... jag hade faktiskt andra bhar också men jag fattar inte varför jag ens började skriva om mina bhar). Jag tryckte ned min sovsäck i en liten väska och begav mig mot kyrkan ungefär klockan sex. Jag missade första bussen men det gjorde ingenting. Jag hann i tid ändå. Först var det mässa. Sedan lekte vi massa lekar. Det var awesome men tyvärr har vi några som ogillar lekar så det blev inte så mycket.

Vi lekte massa hjärntvättarlekar. Ni vet, sådana med ett sorts mönster som man ska knäcka. Det var najs. Några körde röda hand, men jag bangade. Jag tycker inte att det är kul att göra illa sig. Det är bara kul att se på när andra gör det =D Många lekte Jag har aldrig och Sanning eller konsekvens men eftersom jag har integritet avstod jag. Dessa två lekar känns bara lite som skrytlekar! Inte kul. Jag och Marie kastade Minipenis (GRIS fast en aning omognare med ett avlångt sudd istället för en boll). Jag låg på golvet och skrattade sådär härligt mycket! Det var länge sedan jag gjorde det. Vi var vakna hela natten. Klockan halv åtta åt vi frukost. Åtta väckte vi alla som hade lagt sig. Jag var hemma runt tio. Jag gick inte och lade mig då heller, för jag bestämde mig för att dygna. Jag har inte lagt mig än heller. Detta innebär att jag nu har varit vaken 26 timmar i streck. Det lär dessutom bli fler timmar. Just nu är jag inte ett dugg trött men det kommer och går. Jag åkte med pappa och handlade och i bilen hem ifrån ICA Maxi var jag heeeelt slut.

Jag har sett filmen Jumper och 13 snart 30. Även om jag trodde att jag skulle somna så gjorde jag inte det. Jumper hade jag inte sett. Jag har jättemånga filmer hemma som jag inte har sett. Det är dåligt av mig. Det är för att jag föredrar att se filmer som jag redan har sett, oftast. Jumper var förresten inte så bra. Lite töntig och jobbig. Han, huvudrollen, var ju bara knäpp. Aja.. Nu ska jag försöka ladda över bilderna. Jag tog inte så många men de hamnar ändå här.


Här spelas det Röda hand


Hannah, Micaela och Marcus


Micaela hade rumpont


Daniella, Alex, Johanna och Sandra ville vara lite läskiga


Dom skrämde mig D:


Alex och Sandra


Marie somnade där HAHA <3

Jag vill också!

Att få höra You're Beautiful, Tears and Rain och Carry You Home live skulle vara helt obeskrivligt fantastiskt. Jag vill, jag vill, jag vill!

På loven hinner man träffas

Idag var jag hemma hos min kära Sofie tillsammans med Erika. Jag hade klockan på 11:30, gick upp 12 och gjorde mig iordning. Halv två gick jag hemifrån. På buss nummer 2 mötte man Erika och hann prata loss med henne innan vi kom instampade hos Sofie. Erika hade knappt sovit något, utan läst en bok om färger. Hur färger påverkar oss och hur man ska möblera med färger. HAHA! Sofie berättade om "livet för en tonåring som flyttat hemifrån"! Sofie går nämligen i skolan på ett ställe mellan Örebro och Arboga. Jisses. Vi pratade och skrattade massor såklart! Jag har inte träffat dessa underbara flickor sedan i somras. Eller jo! Erika träffade jag i början av terminen, men ändå! Alldeles för länge sedan.

Vi såg på Dunderklumpen. Det var tydligen en film som man måste ha sett. Varken jag eller Erika hade sett den. Familjen Sofie hade sett den fyra gånger på fyra dygn. Jisses XD Inte konstigt att alla kunde alla repliker och sånger utantill. Det var en jätteflummig film! Ologisk och halvdåligt gjord XD Jag gillar lite misslyckade filmer! Det fanns mycket att skratta åt. Filmen var dock gjord på 70-talet så den var säkert väldigt hi-tech då. Vi åt makaronipudding och jag och Erika tog 20:49-bussen hem. Härlig dag! Jag saknar högstadiefolket alldeles för mycket. Det är tur att det finns lov. Det är då man hinner träffa alla som man inte vanligtvis träffar varje dag.


Sofie och Erika <3


Riktigt sååååå lång är jag faktiskt INTE


Inte så heller.. någonstans mitt emellan


En musikalisk spindel

Bilder från i måndags:
Jag åkte till stan med Christoffer och Innokentij

Japanska tecken i min pommes HAHA


Innokentij mediterar på rullbandet


Christoffer köpte nördkort


Konsten att klippa itu en vänskap

Idag stacks det en kniv i hjärtat på mig. Det gjorde så ont. När man möter gamla vänner på bussen som man kanske inte träffat på väldigt väldigt länge, så vet man ibland inte om man ska hälsa eller låta bli. Idag mötte jag en polare som jag inte träffat på ganska precis ett år. Jag var övertygad om att vi skulle hälsa! Vi var ju så bra kompisar. Sådär bra att man skulle kunna vara vänner hur länge som helst. När personen gick förbi vägrade hon titta på mig! Jag visste att hon visste att jag var där. Det märker man, men hon tittade inte på mig. Verkligen ignorerade mig. Kanske tänkte hon att vi inte skulle hälsa. Jag blev så chockad! Vi som hade varit så tajta.

Tänk vad tiden kan förstöra
. Tänk vad som kan hända när man byter gymnasium! Det är hemskt. Jag blev så deppig. Det är svårt att hinna ses när båda går i olika skolor, har olika intressen och allmänt mycket att göra. Jag trodde verkligen att vi skulle vara riktigt bra vänner mycket längre än såhär, men tydligen inte. SÅ TYPISKT! Ska vi låtsas som att våra vackra minnen tillsammans aldrig hände? Undrar var gränsen gick mellan "jag-känner-dig" och "jag-känner-inte-dig"? Ett månad? Tre månader? Ett halvår? Nio månader? Det undrar jag. Farväl kära vän. Varför skulle det sluta såhär?


Onödig fakta som ingen behöver läsa

Vad gjorde du igår? Städade mitt rum
Har du ett eget rum? Ett eget och stort
Är du kåt just nu? Nej
Tycker du om stjärnor? Sålänge dom inte slocknar
Vad ser du om du tittar bakom dig? En dörr
Gillar du att baka? Jag gillar att äta det bakade
Föredrar du blondiner före brunetter? Brunetter före blondiner

Älskar du någon just nu? Selfready
Vad åt du senast? Pyttipanna
Brukar du skriva fel på tangentbordet? Oftare och oftare
Finns det någon du hatar? Nej
Har du varit otrogen? Nej
Vad ska du göra i helgen? Har inte planerat så långt fram än
Har du någongång ägt en plastros? Wtf är det?
Tycker du om att teckna? Det är inte kul om man inte är duktig
Har du ljugit? Vem har inte?
Vad vill du bli när du blir stor? Rik
Har du tittat på melodifestivalen? Varje år
I så fall, vem hejade du på?: Jag kommer inte ihåg bidragen nu XD
Hur lång är du? Antagligen längre än dig
Har du hål i öronen? Japp
Hur mycket är klockan? 23:39
Har du en tjej/kille? Nej (:
Har du något slags nitarmband? Ja, om jag inte har slängt det
Är din säng bäddad? Aldrig
Vad är ditt smeknamn?  Majs, Alfons, Alfie typ
Hur många bilddagböcker har du haft? Två faktiskt
Är du emot homo-bisexuella? Inte ett dugg
Varför gör du den här saken? Jag behövde ett inlägg till min "Elin" kategori
Har du en teve i huset? Ja, men boxen funkar inte just nu D:
Vilken är bästa låten just nu? Better than me - Hinder
Har du blivit sviken? Oja
Har du varit olyckligt kär? För många gånger
Tänker du göra klart det här testet? Absolut! Man måste avsluta det man påbörjat
Största glädje just nu? Höstlov
Vem skulle du dö för? Beror på
Vilken är din favoritfilm? A walk to remember, Skicka vidare, How to lose a guy in ten days
Den starkaste du vet? Magnus Samuelsson
Vad är det snyggaste på dig? Handleder
Hur mycket är klockan nu då ? 23:45
Brukar du göra smileys? Inte så mycket nu längre
Har någon kallat dig hora/bög? Går inte att undvika
Hur många palestina-sjalar äger du? Ingen palestinasjal, men många andra sjalar
Vem hatar du mest? Säger jag inte
har du på dig för kläder nu? Mjukisbyxor och linne
Har du tappat kontakten med någon du verkligen saknar? Saknade
Vill du gråta? Ibland
Fryser du ofta? Nu när det är höst: JA
Tycker du att du är söt? Ibland
Äger du en papperskorg? En med Nalle puh på som jag fick när jag gick i ettan
Vad tänker du göra när du är klar med den här listan? Sova
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej
Har du en morgonrock? Ja, fast jag använder den sällan
Vem litar du mest på? Jag har svårt att lita på folk
Är det bra att listan är slut nu? Skulle gärna kunnat svara på fler frågor

Lite bilder ifrån lördagen


Vår replokal


Caroline är snyggis


Triple and Touch grabbarna


Bild utan inzoomning


Mina coola V.I.P biljett! På så vis blev jag insläppt


Två coola afrikanska sångare! Vilka röster asså!


Caroline är snyggis igen


Star School Choir =D


Scenen från min plats


Dogge Doggelito XD
"Bad boy från Botkyrka"


Årets längsta dag blev väldigt lång

Jag började dagen med att inte ställa om klockan. Alltså gick jag upp sju istället för åtta. Tog bussen klockan åtta istället för nio och var vid kyrkan, redo för söndagsskola klockan nio istället för tio. Jag blev väldigt förvånad över att ingen var där. Efter en halvtimmes irriterad väntan insåg jag mitt misstag. Fail på mig. Nu skrattar jag bara åt det iallafall. Lite synd bara att jag missade en timmes sovmorgon. Nåväl. Mamma hämtade mig efteråt sen och vi åkte och handlade. Eftersom båda var väldigt hungriga blev det mycket mat. Det brukar bli så. Det blev framför allt mycket fikabröd också, men det går ju alltid åt.

Jag har städat mitt rum idag. Nu är det hyfsat rent och nybäddat tillochmed. Dock inte damsugat under sängen. Man kan inte begära för mycket. Den senaste halvtimmes har jag jagat nattfjärilar med damsugaren. Sedan har jag tänt massa ljus och suttit mig i min nedklottrade soffa och tänkt en massa. Det har varit nyttigt. Medan jag städade hittade jag tolv H&Mpåsar utspridda i mitt rum. HAHA! INte konstigt att mina pengar försvinner så fort. Dagen har varit väldigt lång! Jag har länge trott att klockan varit mer än den var. Jag behöver verkligen sova nu. Därför ska jag avsluta. Idag har Inga och Ingalill namnsdag, men bara i fyra minuter till. Då vet ni det. Konserten igår var förresten väldigt rolig. Vi var 450 sångare i konserthuset. Afrikanska sånger (som vi sjöng där) tär väldigt mycket på ens röst. Jag trodde att jag skulle vara hes idag men jag återhämtar mig snabbt. På vägen hem sjöng jag och Magda stämmor på tunnelbanan. Det var roligt. Adjö kära vänner.


Upprepade heliumröstförsök

Syrran filmade och jag är den coola ballongluftsslukaren som försöker sjunga Ronny och Ragges låt Pökpåsen mellan skratten.


Sagan om JYSK-ballongen

På IKEA igår  var det ett snöre som kittlade pappa i naveln (nej, okej på axeln) ifrån taket. Han tittade upp och fann en heliumballong som hängde i taket. Vi skrattade gott åt att personen som haft ballongen innan antagligen inte hade kunnat nå den. HAHA! Vi är liksom långa familjen. Vi band fast ballongen på vagnen och gick med den hela vägen runt på IKEA. Ballongen fick åka med hem till mig. Jag släppte upp den i taket till övervåningen och såg den stiga mot taket. Sedan hämtade jag den och släppte ballongen igen. Lättroad.se. Jag dödade dock min Jyskballong genom att suga ur all luft. Jag hade iallafall kul när jag gjorde det. Ballongtorterare kallas jag numera. Förresten går det inte att kicka med en heliumballong speciellt bra.
Nu är det FN-dagen

När jag tänker på fred, tänker jag faktiskt just på den här låten! Den är så skön
Don't worry Be happy - Bob Marley


"Can I give you my phonenumber? When you're worry call me, I'll make you happy.."

Abanye bayo me meza

Jag har varit lite off dessa dagar, förstår ni. Faktiskt så har jag inte rört datorn sedan i tisdags. Nästan iallafall! Det är väldigt bra tycker jag. Jag har haft så mycket att göra, vilket har varit väldigt bra. När man har massor att göra hinner man inte tänka på annat. Igår var jag på IKEA och köpte matta, bokhyllor och cdhyllor till vardagsrummet. Snart är det klart därinne! Härligt! Jag hade även värsta historieprovet igår, så i onsdag blev det pluggapluggaplugga hela kvällen. Det var inte så najs, men det var värt det. Jag fick mitt MVG på provet =D WOHOO! Jag försov mig idag och missade hela första lektionen, som var Kultur och idehistoria. Jag hade bara två lektioner och jag kom tio minuter sent på den andra, som var Estetiskt skapande.

Det var bara en introduktion som varade i tjugominuter. Sedan slutade jag. Jag åkte alltså till skolan för att vara där i tio minuter. Ovärt. Jag sprang dock in på Kultur och idehistorian som en annan klass hade. Då fick jag närvaro på den lektionen också. Läckert! Jag pluggade även massor, när jag hade slutat. Jag gjorde en Ergonomiuppgift i Idrott och Hälsa och en engelskauppgift om en artikel. Det är bra att jag gör saker. Jag städade sedan skåpet och åkte hem därefter. Strax efter sex smsade jag och Magdalena lite med varandra och vi bestämde oss för att ta en lite promenix. Det var för mörkt i skogen så vi gick runt i bostadsområdena. Som vanligt hade vi lite fika med oss. HAHA! Som små tanter. Vi kom hem till mig runt åtta och tittade på idol. TYPISKT att Nicklas (a.K.a Svante) inte presterade så bra denna vecka. Jag blev lite ledsen när han åkte ut. Inga mer videobloggar D: Jag och Magda jamade lite i mitt rum. Vi ska spela in och kanske ladda upp på min blogg sen, någon gång förhoppningsvis. Det blir najs! Vi spelade "Fix you" och "She will be loved".

Imorgon, på FN-dagen, ska vi vara i Konserthuset 13:30 och träna inför en konsert på kvällen. Elva ungdomar från Afrika är med. Vi hade ju en konsert med dem förut också. Då var Triple & Touch också med. De ska vara med imorgon också. Även Nkosi Mandela, Nelson Mandelas sonson, Cyndee Peters, Dogge Doggelito, Mikael Wiehe och Edo Bumba vara med. Ifall ni känner igen någon mer en Dogge, är det coolt. Tomas Ledin skulle också ha varit med, men han lämnade återbud. TYPISKT! Nu har jag ju sagt till alla jag känner att jag och Tomas Ledin ska köra duett. Morr. Biljetten kostar iallafall 280 spänn så det är inte billigt att se mig, ska ni veta!


Jag som behöver sova egentligen

Igårkväll tittade jag på mitt schema på internet en snabbis. Då upptäckte jag något hemskt! Hela schemat var omgjort! Jag visste att det skulle bli omgjort för att få alla håltimmar kortare men mina blev bara längre! Kanske för att mitt schema var bra först :( Jag hade fått en ny individuell sånglektionstid! Istället för torsdag eftermiddag skulle jag nu ha 9:15 på måndagen! Min måndagssovmorgon försvann D: Dessutom visste jag ju inte att jag hade sång då, så jag var inte lika förberedd som jag brukar. Typiskt! Dessutom försvann min tidiga helg. Jag slutade 11:20 på fredagar. Nu slutar jag 14:50! Inte så farligt sent kanske men JAG HAR TRE TIMMARS HÅLTIMME! Dom har inte satt in något annat mellan 11:20 och 14:20 så jag kommer att få roa mig på egen hand i TRE TIMMAR. PÅ EN FREDAG! Dö.

Jag kom föresent imorse till min sångis eftersom jag glömde busskortet hemma. Dum som jag är glömmer jag att lägga ned busskortet i väskan igen efter min lilla rundtur i söndags. Dessutom skulle jag tydligen inte ha sånglektion denna måndag ändå. Schemat skulle tydligen börja gälla från och med eftermiddagen. Någon hade alltså tänkt att Elin inte skulle få ha någon sånglektion den här veckan. Så elakt! Dock var min lärare Frida så snäll att hon gav mig min tid iallafall =D Det kändes faktiskt bra. Jag hade matte, då jag mest satt och skrattade att alla runt omkring. Kevin oh Jessie gjorde egna tal.
Kevin: "Det där talet var SVÅÅÅÅRT"
Jessie: "JA! Man fick typ träningsvärk i huvudet"
Myes.

Efter skolan blev det så sent att jag skulle komma försent till kören. Mamma och pappa hämtade mig därför vid tunnelbanan med lite mat och skjutsade mig dit. Sedan åkte de på bio. Kören var mycket trevlig! Vi började med julsånger. Två nya sånger vi aldrig sjungit förut och en som vi sjungit på en julkonsert för ungefär tre år sedan typ. Idag är det, om fyra dagar, ett år sedan vi var i Tyskland! Det känns inte som det. Tyskland var underbart <3 På lördag, på FN-dagen, ska jag vara med på en konsert i Konserthuset med Triple & Touch och Tomas Ledin bland annat. Coolt va? Jag kommer uppträda med dom. Det ger lite status faktiskt. När jag ändå berättar om coola saker jag gjort kan jag även tillägga att jag har sjungit med Robert Wells på en Rädda Barnen gala. Det gick på tv. Jag har även sjungit för kungen och drottningen iallafall fem gånger. Det kan vara mer. Autograf? Jag ska höra med min agent.

Imorgon ska jag upp 05:45. Varför? Biljetter till De tre musketörerna släpps. Jag har redan sett den musikalen men jag MÅSTE se den igen! Biljetterna tar slut på en gång, så därför samlas familjen framför datorn så tidigt. Det är SÅ VÄRT att se den teatern! SÅ BRA. Typ bästa upplevelsen i mitt liv? Iallafall topp tre. Nu ska jag avsluta. Jag ska ju upp tidigt som sagt. FÖRRESTEN! Jag fick en ny vän idag. På tunnelbanan kom det fram en engelsktalande man och började snacka. Det var najs. Jag fick numret. Myes. Det gjorde min förmiddag asså. Sedan blev ju eftermiddagen skit ändå...


Kalsonger utanpå byxorna

Detta är en video som en i min kör har regiserat och spelat personen som blir rånad! Han som spelar superhjälten är förresten min granne. Coolt va? Hittade den för inte så länge sedan. Tänk vad man kan hitta. HAHA


Plugga, plugga, plugga bort din glada min

Jag ska hålla ett tal om en bild imorgon. Det känns väldigt jobbigt just nu. Ett tal om en bild? Usch vad det suger. Det inkluderar både Svenska B och Kultur och idehistoria. Jag har kört fast nu. Då satte jag mig här. Det känns inte precis som att det kommer att hjälpa, men jag bryr mig inte längre. Alla mina krafter är slut. Varför gör jag alltid allting i sista sekunden!? Så typiskt mig. Här är bilden btw


Mary Cassatt - Children Playing On The Beach

Vi ska analysera och hitta på en historia bakom bilden. JIPPI! Verkligen kul. Jag har inte fått sova i helgen så jag är helt slut. Igår skulle jag till Ängskyrkan för att träna inför vår stora Carmina Buranakonsert den 21 november. Det var iallafall kul men jag var tvungen att vara där klockan 10:00. Inte lika kul. På kvällen skulle mamma och pappa iväg på middag så jag och syrran passade på att njuta av vår föräldrafria kväll. Vi såg "I taket lyser stjärnorna" och "Twilight". Bra filmer. Dock kom jag i säng alldeles för sent. Jävla HOCKERTHEROCKER <3 Allt är ditt fel. Varför ska dina videobloggar vara så jävla intressanta för? Varför upptäcker man alltid alla intressanta saker när man precis ska gå och lägga sig? 

Idag skulle jag till Ängskyrkan IGEN, men vara där 09:40 istället. Då skulle jag vara söndagsskoledare. Det var jag och Clem som underhöll åtta barn i en timme. Vi pratade om olika val man gör i livet och gjorde en bok. Det gick bra. Jag åkte hem och somnade på bussen. Oh yes. Tur att jag vaknade någon station före jag skulle av. Sedan har jag mest tittat på Nicklas videobloggar. Jag har sett alla nu. SÅ KLOCKRENA. Var har du varit hela mitt liv, liksom?

http://nicklas.idol.tv4.se
http://www.myspace.com/TRIFLY
http://www.youtube.com/watch?v=6v-fLbPhF0Y
http://www.youtube.com/watch?v=X6rL7cuCqrQ

Det blir alltid värre fram mot nattenI try to read, I go to school
I'm laughing with my friends
But I can't stop to keep myself from thinking

I wonder how, I wonder why, I wonder where they are
The days we had and
the songs we sang together

I say a little prayer and hope my dreams will take me there
Where the skies are blue
To see you once again
My love

Om man tänker tillbaka för mycket så klandrar man nuet
men jag kan inte hjälpa det


Nu är hösten i min blogg också

När jag var på väg hem i torsdags passade jag på att ta lite kort! Bäst att ta vara på de vackra färgerna som hösten bär med sig. Dock framgår inte alltid det vackra lika bra när jag fotar. Jag kan dessutom inte redigera bilderna heller, men här är dem!
Man märker hur gult trädet är där solen kommit åt
Så går det med en fotbollsplan i ghettot


Svante är en bra kille

Idag var jag på Nationalmuseet! Jag höll på att missa t-banan som jag bestämt mig för att ta tillsammans med Natalie och Miranda men eftersom en buss, och jag hann springa till stationen innan den hann åka förbi så hann jag. Vi åkte in till Centralen och visste inte säkert var Nationalmuseet låg. Bara att det låg i närheten av Kungliga Operan och Grand Hotell. Vi gick runt lite grann på känsla och sedan frågade vi en snubbe som såg väldigt Östermalmsk ut.

Natalie: Ursäkta, var ligger Kunliga Operan?
Elin: Eh, varför frågar vi inte efter...
Miranda: Nej, Grand hotel! Vet du var det ligger?
Elin: Eller Nationalmuseet?

Bra att någon är den smarta (ja, det var jag). Vi kom lite sent men eftersom min klass är som den är så kom vi verkligen inte sist. Det löste sig bra. Guiden pratade om massa tavlor från 1800-talet. Faktiskt roligare än jag trodde att det skulle vara. Tavlorna var faktiskt fina och fascinerande! Dock bryr jag mig inte om ifall ljuset kommer ifrån vänster eller höger. Bara det ser fint ut liksom. Efter guidningen på en timme åkte jag hem. Jag har inga eftermiddagslektioner på fredagar ju. Jag åkte hem och sov! Jag satte klockan på 15:15 och sov fram till 15:45. Då blev det bråttom! Min buss gick 16:20. Jag hoppade upp och packade min saker. Eftersom jag går på Idrott och Hälsa B så måste skulle jag gå på ett idrottspass den här veckan. Eftersom jag är lite efterbliven insåg jag det igår och då var det enda passet jag kunde ta klockan 17:00 på en fredag. Inte så härlig tid men jag hade inget bättre för mig.

Jag gick på Spinning! Man tränar på en motionscykel. Jag trampade 75 minuter i streck på den där cykeln! Stackars min rumpa. Det var sjuuuuuuukt jobbigt. Jag var trött efter uppvärmningen bara. Det var längesedan jag svettades så mycket, om jag ens har svettats så mycket någonsin.. aja, det spelar ingen roll. Jag kommer ha träningsvärk utan dess like imorgon, ska jag säga er. Ändå gjorde jag inte alla övningar man skulle. Det var ju första gången jag testade spinning. Man har inte så höga krav på sig själv då, förstår ni. Jag kom hem, åt av mammas godis och tittade på Idol. Det är faktiskt första gången jag tittar på Idolfinalerna iår! Jag är riktigt chockad. Jag hittade iallafall min favorit. HOCKER THE ROCKER! Nicklas =D Jag kallar honom Svante, för det skulle passa honom. Lilla finis Svante. Han är en sån där bra kille. En riktig Elinkille XD Självklart hängde han löst bara för att jag hejade på honom D: Jag skulle blivit väldigt ledsen om han åkte ut. Bara för att jag hade en favorit liksom, men han blev kvar vilket var härligt!

Jag provade två nya Marabousorter idag. Något med Raspberry och någon annan med Toffee. Nja.. orginalet är BÄST! <3 Jag skulle verkligen vilja besöka fabriken i Upplands Väsby. Tyvärr hittar jag ingen hemsida man kan kolla det på. Jag kommer inte att få sova denna helg, buhu! Det blir fullt upp från dag till kväll. Snipp snapp snut så var blogginlägget slut.

Pumbaa! Stand By Me

Jag har alltid gillat Disney och jag kommer alltid att gilla Disney! Timon och Pumbaa är ju väldigt otroliga. De dör ju aldrig. Titta bara vad Pumbaa utsetts för. Inte en skråma på kroppen i längre än tre klipp.

Jag svalde mitt lypsyl igår

Nu är det sådan där jobbigt tid på året. Sådan tid som det blir på hösten och våren. Det eviga problemet. Vinterjackan eller vårjackan? Det är ett jobbigt beslut. I måndags och tisdags hade jag min vårjacka och jag trodde att jag skulle frysa armarna av mig på vägen hem (väldigt osmart att ta vårjackan på tiddagen också när det dessutom var KALLARE än på måndagen....) Resten av veckan har jag tagit min vinterjacka. Det blir så väldigt varmt på tuben. När jag gick hem idag var det också för varmt. För varmt för vinterjacka, för kallt för vårjacka. JAg vet att det är ett i-landsproblem, men många utav de problemen vi har är faktiskt sådana. Även fast det är jättetöntiga problem så är det ju ändå problem, eller hur? Jag har nu inte bloggat ordentligt på många dagar. Det är mycket jag vill skriva ned här men det är svårt att komma ihåg allt. Det kommer bli lite konstig ordning på saker och ting känns det som. Igår var jag hos Björn och tittade på Sverige-Albanienmatchen. Det gick ju bra. Synd att Malta failade. Det var iallafall skönt att avsluta med en seger (om jag är intresserad av fotboll plötsligt? Nejdu, det var den enda match jag sett detta år).

Magdalena är i Italiten nu, den fuskisen! Hon åkte dit på måndagmorgon. Hon sov inte natten mellan sön-mån. Klockan tio smög jag ut genom fönstret och gick hem till henne. HAHA! Typ första gången jag smyger ut? Vi skrattade till klockan 1. Då drog jag hem igen. Imorgon ska jag till Nationalmuseet kom jag precis på! Damn it! Jag hittar nog inte. Bäst att jga söker på sl.se. Hoppas att det bara finns ett Nationalmuseum i Stockholm. Annars har jag problem. Jag glömde kontrollera hur jag åker dit. Är inte säker på tiden heller. Varför är jag så klantig? Hoppas att det löser sig. (Byter ämne igen). Jag ska sjunga Nothing else matters på min sånglektion! NAJS! Vi sjunger även Livin on a prayer på ensemblen! TOPPEN! Jag plankade en del av pianoversionen av Utan dina andetag med Axel Åkerlund på ArrKomplektionen. Jag ÄLSKAR den lektionen! Det är så inspirerande. För vissa. JAg plankar ju bara. Min inspiration kommer såsmåningom hoppas jag.

Jag går nu gitarrnybörjarkurs! FETT COOLT! Jag har lärt mig spela plocket på Stand by me, bland annat. Det går faktiskt bra, tycker jag. Jag kämpar på. Jag hoppas verkligen att jag kan bli en gitarrgud XD Om jag riktigt övar ordenligt ska det säkert gå bra. Synd bara att jag har tusen läxor. Jag ska hålla ett tal om en bild på måndag. JOBBIGT! I ettan var musikämnena bara roliga. Nu får man massa massa läxor hela tiden. Det är tufft, men det går. Jag missade min historielektion denna torsdag också, för att jag sov för länge. Var ska jag ta mig till egentligen? Nu kommer jag inte ihåg något med som har hänt. Precis innan jag somnar kommer jag bah: "NEEEJ! JAG GLÖMDE SKRIVA DET DÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!" Aja. Whatever. God natt finisar


Man måste ju stå stadigt på marken

Jag är lång. När man är 185 cm lång, som jag råkar vara, så krävs det en viss skostorlek. Det måste ju se proportionerligt ut och man måste som sagt kunde stå stadigt. Det vore ju inte roligt om det svajade där uppe. Man måste ha en stadig grund. Eftersom jag är ovanligt lång, för att vara flicka, har jag också ovanligt stora fötter. Sådär stora att man inte kan köpa skor i vanliga butiker. Sådär stora att man måste köpa skor på killavdelningen. Så stora att jag måste handla i en specialaffär inne i stan om jag hade tänkt mig ett par skor som mest ses på flickor. Dessa skor, ska jag säga er, kostar 1000 kronor mer! Bara för att man har stora fötter! Det behövs knappast material som kostar 1000 kronor bara för att man gör en sko två storlekar större! Det är riktigt jobbigt.

Jag älskar skor. Det är lätt att prova dem. Det vill säga när jag är i en specialaffär. Det är inte kul att prova när alla är för små. I specialaffärerna måste man ibland fråga efter en storlek MINDRE. Jisses. Det har jag inte behövs sedan tredje klass. Idag spanade jag in en tysk, ny skoaffär nära min skola. Jag tittade på vinterskor. Plötsligt såg jag något uppseendeväckande. Jag såg damvinterstövlar i storlek 44. STORLEK 44! Det är ju jättestort. Jag nöp mig i armen för att se om jag drömde. Det gjorde jag inte. Jag letade vidare och hittade många par i jättestora storlekar. Jag hittade ett par SNYGGA STÖVLAR i min storlek. Jag blev tårögd. Det var lycka. Jag har alltid velat haft snygga stövlar, men alla har alltid varit för små. De kostade inte 1000 kronor mer än vanliga skor heller. Det var underbart!


Saker jag är helt säker på

Jag kommer att dö någon gång

Världen kan inte leva utan musik

Tiden läker inte alla sår

Jag kommer aldrig att bli vegitarian

Det här är min blogg

Nu är det höst

Jag kommer att vara trött imorgon

Det som hände igår kommer att påverka många en lång tid framöver

Video från lägret igen


Jag hittade en till video från lägret, då vi sjunger för Sandra! Felix, Marie, Daniella och jag från vänster HEHE

Vaknade när det var mörkt ute

Nu har jag duschat och klätt på mig. Jag är jättehungrig men middagen är klar om 5-10 minuter så det känns onödigt att äta något nu. Jag har inte ätit på 19 timmar, men det är ju mat när som helst. Bror och Carita är här också. Vi ska äta kyckling. NU ÄR MATEN KLAR! Jippi! Bäst jag springer iväg då.


Jag tänker minsann inte bli farmvilleberoende!

Videos från lägret

Marie och Elin

Jag och Marie filmar oss själva genom fönstret. Marie ville göra någon sorts videoblogg i min blogg HAHA! Hon är ju för söt. Jag är den långa gestalten (som vanligt). Marie gillar inte att vara med på kort så därför gillade hon filmidén med bara våra skuggor.

Daniella äter banan

Hon äter seriöst banan såhär. Hon har gjort det sedan hon var liten XD Lyssna på samtalen som hörs i bakgrunden ifall ni känner er villiga till det.

Ledarskolelägret 2009 Sörgården Steg 2

Jag och Marcus satt och dansade på bussen på väg dit. Vi var väldigt hyper. Förut brukade det ta max 90 minuter att åka till Sörgården. Nu tog det två timmar. Vi var väldigt många iår. Alldeles för många egentligen men vi delade osjälviskt på rummen. Jag sov med Marie, Sandra, Daniella och Hanna. Eller ja.. sov och sov. Vi gjorde allt man skulle och sedan såg jag, Daniella, Marie och Felix på en skräckfilm. A Nightmare on Elm Street, hette den om jag inte minns fel. Den var läskig! Riktigt bra faktiskt. Det blev bara värre när annat folk sprang på taket utanför vårat fönster. Många ryck blev det XD Synd bara att alla gick in i rummet och skulle hämta massa saker när det var som mest spännande. Mycket synd. Värd att se filmen iallafall. Den är ganska gammal. Typ 70-talet? Jag vet inte.

Sedan såg vi på Collage Road Trip, eller vad den hette. Den var ganska obra faktiskt men dög ändå. Lite överdriven och lite för lite Elinhumor man ibland flabbade man som en åsna ändå. Efter att ha sett den filmen pratade vi massor med alla andra. Vi drog massa roliga historier och berättade massa spökhistorier. Daniella vågade inte gå på toa själv sen HAHA! Sedan sminkade sig Daniella helt crazy och slängde in henne i rum där folk sov. Vissa blev SKITRÄDDA! Det var kul. Jag skulle också blivit sjukt rädd med tanke på hur hon såg ut. Vissa blev sura men de flesta tog det bra. En tjej blev skrämd tre gånger i rad och trodde att det var en dröm hon aldrig vaknade upp ur. HAHA! Stackarn, men hon skrattade bara efteråt som tur var.

Jag och Marie lade oss klockan 06:12 ganska precis exakt. De flesta hade lagt sig då redan. Människorna som dygnade störde oss under våra två sovtimmar. De spelade musik vägg i vägg med oss och pratade och skrattade högt. Jag var faktiskt inte trött men jag kände ändå att det var bra att sova några timmar. Runt sju kom det in någon och började snacka något om vi hade tappat bort ett örhänge. LOL! Klockan sju på morgonen? Kan det inte vänta tills vi vaknar liksom? Sedan kom samma person in klockan åtta och sade att vi skulle vakna nu. Ändå var det väckning halv nio typ. Majs. Vill folk bara vara onda? Jag var iallafall inte trött när jag vaknade. Det var först efter frukosten som all energi rann ur mig. När vi hade utbildninglektion låg jag typ i mitt eget knä och sov nästan. Jag hörde vissa ord och om någon väckte min uppmärksamhet lyssnade jag, men annars inte.

Vi åt lunch. Jag tryckte i mig SJUUKT mycket mat. Jag älskar potatisgratäng så jag pressade och ville äta mer för att det var så gott. Efterrätten då? GLASS MED VARM HEMMAGJORD CHOKLADSÅS. Jag öste på med väldigt mycket. Iochmed att chokladsåsen var varm så smälte glassen väldigt fort. Min glass omvandlades från fast till flytande form innan jag hunnit äta halva. När jag var klar var jag kladdig överallt. Vi gick ut och lekte lekar. Bland annat Speeddating med varandra. Det var kul! Efter lekarna packade vi ihop våra saker och gjorde iordning rummen. Sedan fikade vi och sedan kom bussen. Vi hoppade in och åkte. På bussen såg vi Mr Beans Semester. Jag somnade. Jag försökte hålla ögonen öppna för jag ville se den filmen men det gick inte. Jag somnade och sov i stort sätt hela resan hem. Sedan fick jag gå hem från centrum. Inget speciellt har hänt sedan dess. Kan bara tillägga GRATTIS SANDRA PÅ 16ÅRDDAGEN! =D <3 Vi sjöng för henne vid tolvslaget och vid frukostbordet. Det var skoj! Jag gillar gratulationssånger.


Hanna och Marcus =)


Sandra, Hanna och Marcus =D


Marie tar kort genom fönstret


Vår lite speciella balkong


Något kort var tydligen roligt, tyckte Daniella 


Grr


Någon fotade mig
när jag gick in genom dörren


Folk
Marie är lakanspöke =D


Sandra i sin säng


Elin och Sandra i Sandras och Maries säng


Marcus och mina ben


Daniella såg ut såhär när hon skrämde folk


Felix och Marie
. Tyckte att bilden var lite rolig


Grattis på födelsedagen igen Sandra =D <3


Min frukost


Hannas glass
som smälter iväg pga den varma såsen


Elin, Sandra och Daniella =)


Det blev lövkrig


Det blev fina höstbilder


Sandra som lövdränker sig själv blir ett bra avslut =)


Nu har jag aktiverat mitt CSN-kort

Jag drog iväg på läger innan jag hann blogga igår. Torsdagen var väldigt händelserik. Fredagen likaså. Jag vet inte riktigt var jag ska börja. (Ole dole doff). I torsdags hade vi skolfoto. Det kändes bra faktiskt. Jag fick dock värsta skrattattackerna när jag skulle ta enskilda kortet. Det blev alldeles för många bilder på en skrattande Elin. Stackars fotografen HAHA men han skrattade också. Mest åt mig tror jag. Jag fick iallafall välja bilder. Jag tror det blir bra. Jag ÄLSKAR ensemblen för tillfället. När vi spelar Hold the line av Toto så DÖÖÖÖÖÖÖR jag. Vi äger så hårt. Jag kan inte stå still. Vi ska spela upp den i november. Can't wait! På Arrkompen hade vi prov på jättemånga musikord och musiktecken. Jag hade bara panikpluggat på dagen. Typiskt att göra allt i sista minuten. Jag gjorde värsta låten i musikprogrammet Reason efter lektionen. Det var najs!

Igår, fredag, hände det mycket mycket mycket. Efter två handledningslektioner som var ganska onödiga hade jag bokat ett pass Core i Skärholmshallen. Core är någon sorts styrketräning med mage, rygg, ben och balans kombinerat. Det var en nybörjarkurs och ändå dog jag typ. Jag har värsta träningvärken idag. Jag hade iallafall tre håltimmar och passet var en halvtimme. Alltså hade jag två och en halv timme att roa mig på egen hand (räknade jag snabbt ut). Jag duschade och bastade jättelänge. Det var jätteunderbart. JAg tog jättegod tid på mig. Jättehärligt! Tänk vilka grejer man kan hitta på i Skärholmen. Vilka möjligheter! Efter mina tre håltimmar hade de i min klass som sjunger, ett uppspel för varandra. Vi har jobbat med folkvisor i några veckor nu och nu spelade vi upp det för varandra. Jag sjöng Nocturne... Det gick inte så bra. Jag var onödigt nervös.

När jag kom hem packade jag jättesnabbt och SPRANG iväg för att hinna med bussen som gick ifrån Ljusets kyrka halv sex. Jag kom fem över halv men de hade såklart inte åkt utan mig. Vi åkte iväg till ett ställe som kallas Sörgården, mellan Västerås och Köping. Jag berättar om lägret i ett annat inlägg! Over and out


Hur ler man egentligen?Det är minsann inte bara att visa tänderna. Hur mycket ska man le? SKA man visa tänderna egentligen? Man kan ju le utan tänder. Det får ju inte se påklistrat ut. När går gränsen till för mycket leende? Var går gränsen vid för lite? Jävla skolfotografering. Jag tror att fler mår dåligt av den än mår bra. Jag har ALDRIG blivit bra på de enskilda fotona. Aldrig. Ändå är jag inte så kräsen när det gäller kort. Jag har tillexempel aldrig tagit bort en tagg på facebook. Många bilder är väldigt ofina men det gör liksom inget. Alla mina skolkort har varit värre. Dumma dumma dumma skolfotografering.


Det slutar antagligen såhär. Iår igen.

Bjud mig på middag vettja

Lista på saker jag ej äter som många andra äter (eller så har jag bara fått för mig det):
- Popcorn
- Majs
- Chili con carne
- Ostbågar
- Lax
- Bearnaiesås
- Rödbetor
- Tomater
- Ärtor
- Sockervadd
- Nötter
- Lakrits
- Pommac
- Tacochips
- Hamburgerdressing på tub
- Advokado
- Ogrillade marshmallows

Lista på saker jag äter som många andra ej äter (eller så har jag bara fått för mig det):
- Fiskbullar
- Blodpudding
- Nyponsoppa

Familjen klagar på att samma låt spelas 24/7

Det har varit en lång och seg dag. Det är ju inga musikämnen på hela dagen. Jag gjorde Historialäxan och Kulturhistorialäxan på lektionerna. Jag hade inte ens Historia idag. När jag kom till skolan var jag HELT SJÄLV inne på första lektionen i typ tio minuter. Jävla estetare asså <3 Lunchen bestod av chili con carne (som jag inte alls tycker om) och den kladdade jag såklart ned hela tröjan med. Jag lade typ fingret i "carnen" och pillade mig i naveln typ. Underbart. På idrotten övade vi Ergonomi. Vi typ bar saker på "rätt sätt" och målade tak och andra saker man skulle låtsas att man gjorde. Det var lite kul faktiskt. Efter skolan shoppade jag lite spontant. Jag behövde något att ha på mig imorgon på skolfotograferingen. Jag sprang in på H&M och hittade billiga ting som en fattig student faktiskt kan unna sig. Det var riktigt najs. Synd bara att mitt studiebidrag typ är slut nu. Så kan det gå. Jag har faktiskt haft kontroll typ hela förra terminen. Lite vild får man faktiskt vara. HAHA........

Igår var jag på ledarskola. Jag ska nämligen få en gratis utbildning om hur man är ledare. Vi åker på läger till helgen. Det är najs. Igår fick vi iallafall fundera på bra och dåliga egenskaper vi har. Det fanns en lista med massa egenskaper. Sedan skulle vi fundera över vilka vi hade och vilka vi inte hade. Det var kul. På väg till ladarskolan blev jag SJUKT kissnödig från ingenstans. Det var jättejobbigt. Jag trodde att jag skulle kissa på mig vilken sekund som helst. Började tänka på vad som skulle hända om jag kissade på mig nu. Då tänkte jag att jag skulle åka hem igen. Jag började typ tänka vilken buss som skulle gå att ta hem. HAHA. Jag kissade inte på mig iallafall kan jag tillägga. Jag hann fram. HAHA!

Mamma kom in nyss. Hon var blöt på armen.
Elin: Du har kiss på armen (moget jag vet)
Mamma: Ja, men jag diskar ju! 

MIN MAMMA ÄR UNDERBAR <3

Invigning av det nytonade håret
Jag har filmat min mamma (igen)

Den har filmades för länge sedan. Sommarlovet, när jag var hos mormor. Mamma läser sin bok och jag filmar. Hon vill inte synas så mycket på youtube så därför filmade jag inga ansikten. Bara mina fötter.
Vilka supermegahickar va?

Jag gråter av att se andra gråta

Jag hade sovit 14 timmar i streck natten/dagen till söndag. Jag var helt utsoven. Igårkväll lade jag mig klockan 12 och var väldigt pigg. Det är förståeligt. Jag somnade iallafall såsmåningom och vaknade och var helt säker på att klockan skulle ringa när som helst. Det gick ett tag och den ringde inte. Jag var tvungen att se vad klockan var och då var den 03:24 istället för 08:00. Jahapp. Jag var jättepigg så jag skuttade upp en stund. Runt klockan fem blev det tråkigt och eftersom jag älskar att sova gick jag och lade mig igen. Sedan ringde klockan åtta och jag var jättetrött. HAHA! Så typiskt. Jag kom iallafall upp och tog med mig min gitarr till skolan. Det är för att jag har gitarrlektion imorgon. Bäst att ta med den på en gång så att jag inte glömmer den morgonen därpå, tänkte jag. Jag kände mig fett cool när jag åkte tunnelbana med min älskade och oanvända gitarr.

Jag upptäckte något VÄLDIGT opraktiskt. Gitarren fick inte plats i mitt skåp. Är inte det väldigt dåligt? Jag går på ett estetiskt gymnasium föfaen! Då borde väl ändå en gitarr få plats? Det var precis så att det inte gick att stänga. Jag fick ställa in den i ett av lärarrummen istället. Jag hade historieläxförhör idag. Tydligen heter det inte prov längre. Jag visste inte att vi hade det förrän imorse men det gick bra. Jag svarade på allt utom en fråga. Dock tänker jag inte säga hur många det var jag svarade på. Det får mig inte att låta lika duktig. Hähä. Inte så mycket mer intressant hände idag. Jag mötte en teaterelev med en tandborste i munnen. Det var ju lite speciellt men också det mest konstiga som hände. Lame. Jag åkte hem med Miranda. Våra vägar skildes åt och jag sprang hem och åt fort.

Sedan bar det av till kören <3 Vi satt i en ring och pratade om musikalen. Det var jättemysigt. Sedan blev det hemskt. Vår älskade körledare SKA SLUTA! D: Han lämnar oss. ÄLSKADE BJÖRN! Alla grät. Det blev så känslomässigt och personligt. Tusen kramar och tusen tårar. Alla älskar Björn. Han är en sån där person som man inte kan låta bli att tycka om. En sån där som man själv önskar att man var lite mer som. Vi älskar dig, Björn. Lova att du kommer och tittar på våra framtida föreställningar. Han lovade. Det gjorde han faktiskt. Han ville inte lämna oss egentligen. Han ville vara kvar. Tyvärr gick inte det av onämnbara anledningar. Fan också. Vi vill ha dig, Björn! Det har varit bestämt att han ska sluta sen jul, men han sade det inte förrän nu. Han sade det idag och lämnade oss idag. Det var hemskt. Jag förstår ändå varför han inte sade det tidigare. Det hade också varit jobbigt. Farväl Björn.

Vi övade iallafall lite inför den stora Carmina Burana-konserten i november. 200 sångare och 100 i orkestern. Maffigt! Vi har även en föreställning med Tripple & Touch 24 oktober i Konserthuset. Det blir också najs. Kom och titta, vettja! Sedan den 7 december (tror jag) har vi julkonserter. Alltså har vi föreställningar alla månader året ut. I september hade vi ju Motownmusikalen. Vi är en väldigt aktiv kör. Dessutom är det uppspel i skolan på fredag. Dock bara för varandra i klassen, men ändå. Elin får stå mycket på scen =D Jag kom hem och åt en STOR tallrik med jordgubbsfil och Crunchy. Sedan åt jag en fjärdedel av en honungsmelon. Nu ska jag sova hade jag tänkt. Hoppas inte att jag vaknar halv fyra inatt.

Jag kommer alltid att vara ett barn

Idag vaknade jag av att mamma kom in i mitt rum och satte på min Tutti Frutti cdskiva. Vilken nostalgi! Tydligen skulle hon som gjort den cdn ha en liten konsert i Salem klockan 16:00. Lätt att jag hänger på, tänkte jag! När jag var liten, kanske 7 år? Då började jag i kören jag går i, fast i det lägsta åldersgruppen. Då hade vi en föreställning med sångerna från Tutti Frutti skivan. Magdalena, som började i kören samtidigt som mig, hade den skivan så brorsan brände den till mig. Nu lyssnade jag på den i den timmen jag hade på mig att göra mig iordning inför Salemsbesöket. Min favoritlåt på den skivan var Kiwisången. Den äger FETT asså XD Hon som skrivit sångerna på Tutti Frutti-skivan heter Gullan Bonemark. Hon har skrivit "Vad du är söt min kära lilla ponny" och "Sudda sudda sudda sudda bort din sura min". Vilken legend!

Jag och mamma var lätt de mest engagerade i den bakre delen av salen. Vi gjorde alla rörelse och sjöng med av bästa förmåga. Det var najs. Jag har Gullans autograf i min sångbok. Det är coolt. Vi sjöng barnsånger hela vägen tillbaka hem. Vi svängde in på ICA MAXI och köpte hårfärg. Det blev även lite andra saker som vi egentligen inte behöver. Så går det när man går igenom en matbutik. Alltid hittar man något som inte stod på listan. När vi kom hem åt vi middag och sedan tonade jag mitt hår alldeles själv. Det blev faktiskt bra. Än så länge har jag inte hittat några större misstag. Jag har ätit melon och tittat på Ensam mamma söker. Det är ju gulligt. Nu känner jag mig färdigskriven för idag. Hejdå.

Samma melodi men olika texter

Originalet
It Must Have Been Love - RoxetteNär kärleken föds - Shirley ClampDet måste varit haxx - Got No Life


Frans och Frank har namnsdag idag

Jag snoozade för länge och fick stressa till bussen imorse/igårmorseblablabalwhateverallafattarvadjagmenar. Jag hann dock. Bussen var tillochmed sen. Vaför är bussen alltid sen när man hinner i tid? Och FÖR TIDIG när man kommer i sista minuten. Jag fick tillochmed äta på frukosten på väg till bussen. Äta och gå samtidigt är inte så härligt ska jag säga er. Jag kom iallafall fram någongång och mötte Christoffer och Innokentij i en annan del av kommunen. Viktor var för lat för att komma. Vi åkte iallafall in till centralen och hoppade runt där. Först gick vi till nördbutiken Dragonnågonting och nördStoffe köpte nördkort. Sedan gick vi runt genom coola gränder och blablabla och gick in på skivbutiken Bengans en stund. Sedan var vi inne i GAMEbutiken mitt emot typ. Vi var inne i Gallerian också. Vi tittade runt på Buttericks. Det är alltid något att skratta åt därinne. Vi åt på MAX. Najs att det finns Fanta Exotic nu =D

Jag och Stoffe bytte jacka. Vi satte oss i Kulturhuset och tittade ned på plattan som vanligt. Det är najs. Jag gillar Kulturhuset. Jag satte på mig Stoffes jacka bakochfram och hade luvan över ansiktet. Sedan ledde dom mig baklänges. Det var läskigt. När vi suttit där ett bra tag drog vi ned till Hemköp och Stoffe och Kenti köpte läsk som jag drack upp. Stoff köpte Dr Pepper. Den smakade skumt. Vi åkte tillbaka till lilla förorten och satt i fikasofforna som var fulla av kuddar. Sedan satt vi i trappan till bussen gick. Det har regnat ganska mycket idag men förutom det var dagen awsm =D De få bilderna jag tog kommer i framtiden.

När jag kom hem åt jag mat. Sedan fick jag våfflor också. Mysigt. Jag låg och tittade på meningslös tv och var jättetrött fram tills klockan 22:00 då filmen Ghost började. Då tittade jag också på tv XD men inte meningslös. Ghost var en bra film. Nu har den varit slut ett tag och jag sitter här och pillar mig i naveln. Jag är väldigt trött. Jag borde verkligen sova. Jag skriver fel hela tiden och har inget flow liksom. Därför borde jag avsluta nu. Det borde jag göra även om jag hade värsta flowet. Blablabla heido


Innokentij på Butterix


Och det var typ alla bilder som togs i stan


Christoffer sitter i centrum på det stängda fikets soffor
ElinThePelin in action XD


Jag ska bli gitarrgud hade jag tänkt

Mitt individuella val-problem har kanske löst sig. Iallafall till hälften. Jag ville gärna ta gitarr för nybörjare men då kunde man inte ha gitarr som biinstrument i trean (man får välja till ett intrument förutom sitt huvudinstrument (sång för mig)). Anledningen till att man inte kan gå båda kurserna är för att det är samma kurs. Gitarr nivå A. Jag klagade över det och då sa gitarrlärare som har den kursen att jag kunde välja gitarr för nybörjare ändå. Sedan kunde jag läsa kurs B på mitt biinstrument. Det blir tydligen tufft, eftersom man bara har 15 minuters lektion i veckan på sitt biinstrument istället för 45 minuter som man har på sitt huvudinstrument. Gitarrläraren sade att han trodde att jag skulle klara det. Han tror på mig :'D

Dock vet jag inte om jag tror på mig. Jag har aldrig spelat gitarr. Tänk om jag liksom inte kan lära mig. Det tar hundra år för mig att byta ackord. Jag har dock inte övat så mycket. Jag sade att jag skulle fundera på saken. Det skulle vara såååååååå awsome om jag klarade det. Jag vill kunna spela bra! Jättebra tillochmed, men tänk om jag inte klarar det.... Jag borde iallafall försöka lära mig. Jag kan kanske prova kursen och se hur det funkar. Dock finns det ett till problem. Man ska välja 100 poäng till individuellt val. Gitarrkursen är bara 50 poäng. Alltså måste jag hitta en till kurs av de där tråkiga som finns. Typiskt!

RSS 2.0