Dåligt flyt sådär i början

Hej. Jag ska bli sjuksköterska hade jag tänkt. Kursen börjar om en vecka. Nu är det en sådan där nollning. Jag har ingenstans att bo så jag smygbor lite där jag bodde förra året. Jag glömde mitt bankomatkort hemma så jag har exakt 33 kronor att röra mig med i två dagar. Buss, mat och knasiga studentaktiviteter får alltså kosta 11 kronor var. Hoppas hoppas att det gör det.

Några videos om mens

En videoblogg
 
En reklamfilm

Bara 30 gram

Gulligull
 
Läste precis om en ny godisnyhet. Måste helt klart prova.

Att bo på en båt

De första dagarna i augusti bodde jag på en båt. Jag tänkte ta reda på om det var lika underbart som man tänker att det är. Det var det. Ja, man sitter i båten och känner det lilla mysiga gunget som bekräftar att man är på en båt. Vattnet glittrar precis lika mycket som man tror. Frukost på en båt en solig sommardag är precis så underbart som det låter. Det är precis lika lätt att hoppa i vattnet från båten, och ta ett spontandopp, som man tänker att det är. Alla borde få uppleva en båtsemester såhär!
 
Min kära har gått ombord
 
Här äter han frukost skulle jag gissa
 
Nydoppad från badbryggan

Skor som springer själv

Jag har köpt nya skor.

De är riktiga sådana där skor som man ska ha. Det känns som man studsar fram. Så är det inte med de skor jag brukar ha (som typ har en sula av papper). För någon dag sedan skulle jag prova mina nya skor på en promenad. Bara en vanlig promenad. När man går. I en nedförsbacke så började skorna helt plötsligt att springa. Jag hade liksom inget annat val än att springa med. Skorna sprang och sprang och liksom slutade inte, för det gick så lätt.
 
Jag har alltid tänkt att jag är alldeles för otränad för att orka ut i skogen och springa men dessa skor hade på något sätt hittat en liten extra uthållighet som gjorde att mjölksyran kom långt mycket senare än vad jag är van vid. Idag sprang skorna igen och jag hängde med. Mirakelskor eller vad?

Tack Lisa

Ni vet de där personerna som får sjunga i micken på tvprogrammet Allsång på skansen? Det var jag den 30e juli. Så mäktigt!
 

Jag och leende finingen till höger om mig hade taggat framme vid staketet från klockan tolv. Det regnade i princip hela dagen och man fick inte använda paraplyer i sändning. Vi var blöta in på bara kroppen! Men det var det fan värt.

RSS 2.0