Nu gillar jag henne på facebook

Sara Bareilles gör det igen.

En sådan där flashig en

I dagarna då min blogguppdatering varit alldeles värdelös har min gamla walkman slutat läsa minneskort och musikstrejkat. Sådana protester vägrade jag stå ut med och äger nu istället en HTC Sensation XL. Flashiflash. Jag vågade knappt röra den de första dagarna. Nu lever jag drömmen.
 
Tänk att när som helst och var som helst kunna söka på valfri låt eller låttext och VIPS så bara finns den där, redo att lyssnas på eller läsas. Jag älskar det! Verkligen ÄLSKAR! Blir alldeles överlycklig så fort jag får reda på hur textraden gick. Kan inte låta bli att göra glädjeskutt när jag får höra exakt den låten jag känner att jag vill höra. Jag är dock rädd för att bli alldeles för bortskämd med detta. Om det någon gång kommer ett tillfälle då jag inte kommer att kunna söka precis som jag vill kommer jag att bli jättefrustrerad. Må det aldrig ske.

Ingen vet riktigt vad det egentligen heter

Eller.. det känns ganska konstigt att ha två saker, som heter så lika, alldeles i närheten av varandra.

Summering av min Skånesemester

Vi bodde i Ystad och rörde oss runt i området. Vi var på platser som Simrishamn, Skillinge, Kivik, Haväng, Brantevik.. alla ställen lät så lika att jag inte kommer ihåg men det var ungefär där vi hängde om dagarna. Haväng sägs vara bland de finaste platserna i världen. Det regnade tyvärr när vi var där men var ändå jättefint. Har jättemånga bilder därifrån med fanstastiska färger. De är knappt redigerade. Jag höjde bara kontrasten liite.
 
Någonstans (har som sagt ingen riktigt koll) fanns ett café som hette Café Annorlunda. För 65 kronor fick man äta hur mycket kakor man ville från deras kakbuffé. Sjukt värt. Det var väl ungefär det jag vill nämna från min Skånevistelse. Vi hade det bra fast vädret hade gärna fått vara bättre. Vi hade en härligt solig dag den veckan och då brände vi oss visserligen så det räckte den semestern. Här nedan följer mina favoritbilder:
 
     
 
1. En häst på en bensinstation
2. Hur man kan bre en smörgås när man känner sig extra estetisk
3. Extrapris på kiviga kiwis i Kivik (Lyssna på Gullan Bornemarks Kiwilåt från Tutti Frutti-skivan)
4. Ett fint konstverk utanför vår hyrda lägenhet
 
 
   
1. Funderade på att köpa en älg
2. Fina familjen vid Ales stenar
3. Pågar på bågar
 
Stenar på en strand som jag bara ville ha ta med mig hem
 
  
1,2,3. Fina naturbilder jag lyckades ta. De två första är från Haväng.
 
Ales stenar på långt avstånd
 
  
1. Svängde förbi Kalmar och Kalmar slott på väg norrut
2. Chillaxar mot en cool stenmur
3. Jag såg inte i kameran att jag lyckades fånga spindelnätet på bild. Märkte det först när jag kom hem

Det här är genialiskt

 

Det är inte lätt alla gånger

Idag köpte jag två par för små skor igen men vad ska man göra när man får två par för 149 kronor och par i rätt storlek är fulare och kostar 799 kronor STYCK?
 
Imorgon bitti åker jag till Skåne. Det blir alltså inte mycket till blogginlägg på några dagar men det kan jag inte påstå att det blir ändå. Jag njuter av vädret istället.

Berättelser i Gamla stan

Kring halv åtta igårkväll satt mamma, syrran och jag under ett kastanjeträd och lyssnade på berättelser inne i Gamla stan. Det var väldigt fint och roligt. Varje kväll fram till 8e juli (man har alltså inte så många dagar på sig iår) så berättas det berättelser vid ett torg vid namn Brända Tomten. Det är något jag rekommenderar att åka in och lyssna på. Det är två personer som berättar tre historier var från sina liv. Det tar en timme ungefär. Tydligen har berättandet under kastanjen pågått i tio år. Varje sommar berättas det. Åk in vettja! Ta med en stol.
 
 

Barn är typ det finaste som finns 4

Den 29e juni jobbade jag min sista dag. Här kommer sista delen av samlade citat från en barngrupp som alltid kommer att kännas som min.
 
Ett barn som gungade ville absolut att jag skulle göra mera fart.
Jag: "Äh, du kan göra fart själv"
Barnet: "Nähe"
Jag: "Haha jo, det gjorde du ju alldeles nyss. Kom igen nu"
Barnet: "Men jag kan bara göra fart bakåt"

Två barn bråkar.
Barn1: "Men är du tre år eller!?"
Barn2: "NEJ JAG ÄR FYRA OCH ETT HALVT!!!!"

Barn: "Pappa sa att jag inte skulle ta de här skorna till förskolan så då gjorde jag det. Hehe"

Barn: "Om man dricker upp vattnet i glaset så blir man iskall"
Jag: "Vad ska man göra då?
Barn: "Man kan gå in i kylskåpet så blir man kallare"
 
Här och här är två tidigare delar

RSS 2.0