Johamn Wolfgang von Goethe

Förgäves sträcker jag på morgonen ut armarna efter honom, när jag vaknar upp ur tunga drömmar. Förgäves söker jag honom om natten i min bädd, när en lycklig, oskyldig dröm gäckat mig. Jag satt bredvid honom på ängen, höll hans hand i min och betäckte den med tusen kyssar. Ack, när jag ännu halvsovande famlar efter honom och därvid vaknar. En ström av tårar bryter fram ur mitt beklämda hjärta, och jag gråter mig tröstlös in i en dunkel framtid...........

Nej, älsklingar. Oroa er inte. Texten var bara vääääldigt vacker. Visst? Ett utdrag från en text vi fick i svenskan.

Darin skulle vara bra om han bytte musikstil

Darin var ju grym på Idol. Han sjunger ju bra liksom. Riktigt bra. Synd bara att han slösar bort en vacker röst på dålig musik. Det finns dock vissa låtar som är bra ändå. Vissa. FY PÅ DIG DARIN! Men vissa är  som sagt bra.

Darin - Perfect


Darin - Why Does It Rain

Grattis Maya på födelsedagen!17 år FAEN! =D CONGRATZ <3 Jag hann ändå först EHHEH


Att välja när alla alternativ stinker

Mitt individuella val har tagits bort! Fattar ni!? Det är bara borttaget. Läraren bara drog. Han bara slutade från ingenstans! Hur grym kan man vara? Det var ju kul.. och lärorikt OCKSÅ! Vet ni vad det värsta är? Jag måste välja ett nytt individuellt val! Vet ni vad som är värre än det värsta? INGET ANNAT INDIVIDUELLT VAL ÄR NÅGOT JAG VILL GÅ! Ändå måste jag välja! Det är så sjuuuukt! Det är inte kul att välja mellan saker som suger. Det finns verkligen inget jag vill gå. På varenda en av alternativen är det något djupt inom mig som skriker NEEEEEEEEEEEEEJ! Igår diskuterade jag detta med fyra lärare. Jag trodde att de kunde hjälpa mig men alla var tyvärr helt hjälplösa. Jag är tvungen att välja mellan pest eller kolera. Så arg jag var när jag åkte hem. Jag smällde i alla dörrar som fanns. Jag gick med bestämda steg. Dom jag mötte på vägen blev nog chockade. Jag ber om ursäkt för det XD men faktiskt! Jag är väldigt irriterad över detta. Vi får väl se hur det löser sig i framtiden.

Videofilmer från musikalen

Sir Duke

Jag är vakten till vänster fan!

I'll be there


Reach out


My girl


I Can't Help Myself

Högsta betyg på ett Matte B prov

JISSES AMALIA vad jag ÄGEEEER! Visserligen kunde man bara få VG men det låter ju coolare med högsta betyg. Jag fick 12 poäng av 15 poäng. NAJS ELLER? Ja faen! Det här ska firas. Jag ska köpa Taylor Swifts cd efter skolan, om jag inte dör av hunger före det förstås. Nu har jag ju pengar. Jag har ju fyllt år, liksom! Dessutom kommer studiebidraget in på kontot när som helst. AWSM! Dock är jag lite sjuk. Jag är precis på gränsen mellan skola och hemma. Jag sitter just nu i skolan och väntar på mentrosträffen som börjar tio över tolv. Kan bara påpeka att jag INTE är något vandrande schema. Imorse fick jag tre sms om när vi började och var vi skulle vara. Ge er! Jag orkar heller inte berätta att halva klassen kommer sent. "den personen missade bussen".. "den personen försov sig". Jag började bli trött på att agera klocka, schema, läxrapporterare och sjukanmälningstelefonsvarare. Ja, det är faktiskt riktiga ord. Idag är det ingen kör som det vanligtvis brukar vara på måndagar. Det är säkert för att det varit så intensivt med alla föreställningar i veckan. Vi ska snart börja repetera Carmina Burana. Ni vet "OOOOOOOOH FOOOORTUUUUUNAAAAAAA!" typ. Det blir en uppsättning på musikhögskolan i november. 100 musiker och 200 sångare. Maffigt eller?

Bäversafari med Fältbussen

Min familj hade beställt en bäversafari idag. Vi åkte med två guider och lite andra bävernyfikna människor till ett ställe en bit ifrån där jag bor. Man behöver inte åka så långt för att komma till stora fältåkrar och stora skogar. Vi gick ned till små dammar och tittade på gamla bäverbon och gamla halvgnagda träd. Det var kul att se. Vi tittade på nygnagda träd också. Det var kul. Vi fikade i en slänt och satt alldeles tysta i en hel timme och tittade på en bäverbo. Kanske, om vi hade tur, skulle vi få syn på en bäver. Det var i en hästhage så vi fick hästbesök av nyfikna hästar. Det sabbade vårat bäverletande så vi såg inga bävrar men kul var det iallafall. Vi fick inte röra oss och inte prata på hela timmen. Hästarna kom jättenära. En häst nosade pappa i nacken XD Samma häst sträckte sig efter en banan som en liten pojke åt. Då flyttade vi på oss. Det var kul XD Hästen åt upp hela bananskalet. När vi gick ut ur hagen ramlade pappa och rullade runt i gräset. Jag och syster DOG! Vi fick inte skratta eftersom vi kunde skrämma iväg bävern så det var outhärdigt XD

Vi fick ju tyvärr inte syn på någon bäver men jag såg något som rörde sig i vattnet och kikade i en kikare jättelänge och trodde att det var en bäver. Efter säkert en kvart insåg jag att det var en and. HAHA! Fail. Vi hade det trevligt iallafall. Visst smakar smörgåsar extra gott när man äter dem ute? Vi var hemma strax före 20:00. Vi tittade på Ensam mamma söker och jag åt Ben & Jerry´s Cookie Dough och åt Marabou mjölkchoklad. Yummie! Nu ska jag lägga mig alldeles strax. Imorgon är det dags för skola igen. Den här veckan har gått riktigt fort. FÖR fort! Jag skulle gärna ha lov en vecka till. Minst.
Syster i gummistövlar


Bäverdamm
Bävergnag


SkogsElin på ett nedgnaget träd


Nu är det höst


Nåja.. en bäver såg jag iallafall =)


Nyfiken häst!


Två hästar till


Här, där jag satt när jag tog bilden, satt jag i en timme utan att röra mig


Våra hästkompisar!
Där satt vi innan de kom

Jag känner mig förresten lite sjuk. Är det bara för att jag vet att det är skolan imorgon? Kanske. Jag är iallafall hes och har ont i halsen stundtals. Näsan rinner också. Det är ju höst nu. Då är det många som är förkylda.

Ingen kommer undan höstförkylningen.


Igår tittade jag på typ 1200 tumnaglar

Igår var en underbar dag! Det var helt fantastiskt! Vi var värsta proffsen! Energiska i i slutet! Första föreställningen var klockan 10:00. Det var skolföreställning men det gick bra ändå. Skolföreställningar är jobbigast. De kan skratta på fel ställen eller skrika ut random ord. Andra föreställningen, som också var skolfäreställning, gick också bra. Bättre än den första till och med. Då hade vi liksom fått in flytet. Vi hade ju gjort det en gång redan. Eftersom jag var vakt skulle jag hålla koll på publiken när de gick in i salen. Våran musikal handlade om rasism. Ni vet, segregationlagarna som fanns i USA förut som tillexempel att svarta och vita människor inte fick umgås eller sitta på samma bänk typ. Det svarta fick alltid stå upp i bussarna och annat trams.
Vi hade gjort så att vi satte svarta och vita prickar på folks tumnaglar. De som fick svart prick var tvugna att sitta i bakre delen av salen medan de med vit prick fick sitta längre fram. Det fanns ett uppsatt band där gränsen gick. Att få ungdomar att sitta längst bak i en sal var lättare än jag trodde. Jag trodde att de skulle bli jättesura och smyga in längst fram ändå men de bara accepterade det. Faktiskt var den tredje och fjärde föreställningen som bestod av människor som betalat 100 kronor för en biljett mycket mer skeptiska. De klagade ännu mer och vissa vägrade nästan att sitta längst bak. "Men då ser vi inget!" och "Fy vad orättvist!" var kommentarer som dök upp hela tiden. Mellan klockan 14:30 och 17:00 hade vi lunch. Jag, Hanna, Sofia och Signe gick till Donken. Kan påpeka att jag ALLTID köper McFeast dip. De slutade sälja den ett tag och jag var förtvivlad. Nu säljs den igen, i en mycket ful förpackning. Nu vet ni det.

Föreställningen klockan 18:00 var BÄST. Energin var på topp. Det mesta gick som det skulle. Mina släktingar var på den föreställningen. Jag hade sålt 12 biljetter till människor som inte skulle sett musikalen om inte jag var med. Det var ju trevligt. Jag fick blommor och blader. 18-föreställningen slutade klockan 19:00 och nästa började klockan 20. Jobbigt. Sista föreställningen gick nog sämst, för min del. Jag var så trött och hade så sjuuuuukt ont i fötterna. Den var inte så rolig. Det blev en för kort pause mellan de två kvällsföreställningarna. Jag är ändå nöjd med min insats och alla andra var också MYCKET MYCKET duktiga! Vi är så sjuuuukt bra. Bara så ni vet. Jag har inte fattat att det är över än. No more Motown. Visserligen kanske vi skulle göra några fler föreställningar i Sollentuna men vi får se. Jag hoppas på fler, jag! Jag hann inte ta många bilder alls. Det fanns liksom inte tid, men jag laddar upp de onödiga jag tog. Hoppas på många bilder från föreställningen på Facebook sen.


Vår SNYGGA affisch!


Cool soffa va?


Cool busschaufförmössa va?


Mifrofonen är COOL! Från 50 talet


Emelie (Margit) och min vaktkompantion Caroline som skymtar fram


Bild från scenen, där kören står. Närmast är Erika


Bild tagen bakom scenen
Glitter och glamour; Baby Love
Aviva, Moa och Zandra

Och det var i princip alla bilder jag tog


Imorgon gäller det

IMORGON ÄR VÅR MOTOWN MUSIKAL! Som vi har kämpat i ett halvår. Vi har slitit och engagerat oss som bara den inför en dag. Imorgon. JISSES VAD SPÄNNANDE. Allt vårt slit kommer ha utdelning imorgon! Det kommer sååååååå vara värt det. Det är fyra konserter. Två skolkonserter och två för allmänheten. Jag tror att det är utsålt. ÅH så kul! Det känns lite overkligt. Om 12 timmar så är det över. Jag kom alldeles nyss hem från vårt sista rep utan publik. Nästa gång vi spelar upp kommer det att sitta människor på de tomma bänkraderna. UNDERBART! Jag kommer att ha min egen mygga, en hatt och ett polisbälte. Coolt va? Efter konserterna ska jag ladda upp bilder. Jag hoppas att jag hinner ta några imorgon. Idag tog jag några men mest när jag låg i en cool pussmunsoffa. Det finns så mycket att fota. Speciellt under föreställningen men några sådana bilder lär jag ju inte kunna ta eftersom jag ingår i musikalen. Det får bli några backstagebilder istället.. imorgon alltså. Nu ska jag sova. Måste vara ombytt och på scen 8:30. Första konserten börjar klockan 10:00. Den sista är klockan 20:00. Det blir fullt upp hela dagen. Nu måste jag sova. Jag kommer att behöva den sömn jag kan få.

Ett fotojobb, eller vad man ska kalla det

I tisdags, 22a september, var jag på mammas jobb, ett dagis, och fotade barnen. Det var kul! Jag tog 340 bilder. Jag tog många bra bilder faktiskt. Barnen var sååååååå söta och roliga. Jag stannade mycket längre än jag tänkt. Vi var ute i skogen med tvååringarna. De ramlade hela tiden typ XD Vi tittade på maskar. Vi lade pussel, ritade, läste sagor och andra saker som man gör på dagis. Jag fick göra armband =D Jag var i dagiset klockan nio och åkte hem strax efter tre. På kvällen såg syster och jag "Systrar i jeans" och "What a girl wants" som gick på tvn. Systrar i jeans är en riktigt bra film. Vi satt och grät tillsammans :'D Det låter som att jag gråter till alla filmer just nu men det gör jag faktiskt inte XD Eftersom jag inte kan lägga in några bilder på barnen tar jag lite bilder som inte visar något man kan identifiera.. eller hur man nu ska förklara.


En cykel och lekstugan som jag grundmålade förra veckan


Vi hittade daggmask


HAHAHAHAHA jag DOG när jag fotade det här! Mamma härmade en tandlös daggmask XD


Ett barn kallade mig för pusselgubben XD


Mina strumpisar


PÄRLOR! Jag älskar pärlor

Min födelsedag

Jag fick frulle på sängen klockan sju! Jag ville att hela familjen skulle gratta mig så jag fick ta den smällen. Efter att ha ätit och borstat tänderna somnade jag lätt om. Jag fick min älskade film! Överst på önskelistan! FILMEN A WALK TO REMEMBER äger jag numera. WOHOO! Den är så sjuuuuukt bra. Ville se den ikväll men ingen kunde se den med mig. Vi kommer antagligen att se den i helgen och jag klarar inte två känslomässiga utbrott från samma film samma vecka XD Det tar på alldeles för mycket krafter. Jag får helt enkelt hålla mig till helgen. Jag fick även filmen "I taket lyser stjärnorna" och Takidas nya skiva. UNDERBART =D Jag gick upp halv tolv men blev väckt flera gånger av att mobilen plingade till. Jag kände mig sååå omtyckt! Klockan tre begav jag mig till tandläkaren. Jag hade början till hål i flera tänder längst bak. Typiskt! Jag får blir noggrannare att borsta bak helt enkelt. I övrigt hade jag inte ens någon liten tandsten, så det var ju bra.

Efter mitt tandläkarbesök mötte jag min syster och vi tog tunnelbanan till stan. Vi skulle se "Vem är rädd för Virginia Woolf?" på Stadsteatern. Sista föreställningen är imorgon och då kunde jag inte. Jag ville så gärna se den teatern så jag fick offra familjemiddagen. Den sker imorgon istället. Jag har försökt beställt biljetter till den pjäsen hela veckan men det har inte gått. Eftersom mitt gymnasium samarbetar med Stadsteatern kan vi gå på alla pjäser, som stadsteatern spelar, gratis. Det är härligt men det har inte funkat! Jag fick köpa en biljett och betala för den. När jag kom till Stadsteatern pratade jag med en kvinna i biljettkassan och fick tillbaka pengarna. Det var ju trevligt! Pjäsen var lite konstig. Den var inte så riktad till min målgrupp. Mer riktad till föräldrar, tycker jag nog. Slutet fattade jag inte XD men jag ångrar ändå inte att jag gick på pjäsen. Jag har bestämt mig för att gå på pjäser så fort jag får tid över. Det är ju värsta chansen nu att se massor med pjäser nu när jag kan gå gratis. Bara det löser sig med beställningen ordentligt.

Jag och syster köpte varsin MER efter teatern och åkte hem. Hemma blev man bemött av en mumsig tårta och CHOKLADBOLLAR! Jag blev överlycklig! Vi bakar sällan i vår familj men mamma hade gjort chokladbollar som vi älskar så mycket. Det var så länge sen. Jag åt alldeles för många XD Pappa hade även köpt Ben and Jerrys men vi blev för mätta efter tårta och chokladbollarna så vi sparade glassen. Det var riktigt mysigt! Nu ska jag strac sova. Även fast jag har lov så har jag ett stort genrep imorgon. På fredag har vi vår musikal! SHIET! Det ska bli awsm. Det stora genrepet kommer pågå mellan klockan 17 och 22. Jisses vad slut vi kommer att vara. På fredag kommer också min mormor, min moster och hennes pojkvän som alla är från Värmland. Det ska bli trevligt =D Min mamma kommer ju ursprungligen ifrån Värmland. Självklart kommer de att titta på vår musikal. Jag har faktiskt 12 stycken personer som kommer bara för att jag är med i den. Det är fler än det brukar vara. DET SKA BLI SÅ KUL =D men nu ska jag försöka sova. Jag fyller inte år längre. Klockan är över tolv.

Jag måste förresten berätta att 17:15, då jag var "färdigfödd" för 17 år sedan så köpte jag en korv idag XD Det tyckte jag var roligt.


Min födelsedagstårta! Fräsch och fruktig. Jag kände inte för något gräddigt


Mammas älskade hemrullade chokladbollar <3


Födelsedagsbarnet och födelsedagsbarnets mamma

Idag är det dagen då jag föddes
1992-09-23 17:15 kom jag till världen

Grattis Zamina som också fyller 17 år idag!

Vad är det för mening med att fylla 17 år? Det känns lite onödigt. Det stora grejen med att fylla 17 är ju att man fyller 18 nästa år. Ovärd ålder asså XD men det är fortfarande coolare att vara 17 år än 16 år. Så det så! Nu ska jag försöka sova lite. Det är viktigt att jag inte sover bort hela morgondagen/den här dagen!


Är estetiska programmet slappt? HELL YEAH

När jag skrev senast skulle jag precis äta. Jag åt och sedan drog hela familjen iväg till kyrkan och röstade i kyrkovalet! Därmed blev jag av med min rösta-i-val-oskuld. Pappa dokumenterade genom att ta kort på mig när jag satt där bakom skynket. Vi smet in på "Vi" (som förresten inte borde lämnat "vo") och köpte ett glasspaket fast dom precis hade stängt. Bra att personalen var trevlig. Efter glassköpet och jag, mamma och syster till min käre bror. Vi blev irriterade på hans fyra tvkontroller. Varför fyra liksom? Vi försökte höja volymen (fail) och byta kanal (ännu failigare) men till slut löste vi det. Vi åt glass och tittade på "Ensam mamma söker". Väldigt vad rumpfixerade de var i detta program. Dåligt tycker jag. Jag hittade en vit skjorta som jag behöver till musikalen så då var det löst. Bror hade en spikmatta! Ni vet den som går på reklamen? Med tröja på kändes det inte så mycket men utan tröja kändes det som att det brändes typ! Inte skönt men det ska tydligen vara bra ändå XD

Tips på spikmatteanvändning:
Stå inte på en spikmatta utan strumpor
Stå speciellt inte på en spikmatta med fot utan strumpor
Stå verkligen inte på en spikmatta på en strumplös häl!
Inte på en strumplös tå heller
Kind mot spikmatta är mysigt...
...sålänge man inte trycker
Näsa mot spikmatta = smärta
Rumpa mot spikmatta känns inte om man inte hoppar upp och ned
Att hoppa upp och ned är inte att rekomendera

Vi lekte med utkikshålet i dörren ni vet. Fy vad ful men är när man står där HAHA! Det var kul. Vi åkte hem sedan och tittade på Comedy Fight Club. Jag ÄLSKAR Tomas Järvheden. Han är kung! Jag tänkte gå och lägga mig innan jag skrev det här men sedan insåg jag att jag är ledig imorgon! Jag är ledig hela veckan faktiskt. Om du har missat att det är höstlov? Nej, det har du inte. Min skola har bara ett random lov från ingenstans. Inte mig emot! Jag gillar dessa random lov. Det kommer bli ljuvligt! Det passar perfekt också eftersom jag fyller år på onsdag! Dessutom är det musikal på fredag (JISSES AMALIA) så då skulle jag behövt ta ledigt. På torsdag har vi också genrep så det är också en viktig dag. Så underbart skönt att man bara kan fokusera på musikalen dessa dagar. JÄTTEUNDERBART! Nu tror jag ändå att jag ska stänga av datorn och kanske se en film. Det blir toppen. Sov gott alla människor som inte har lov. Ni bör ju gå och lägga er nu. Det behöver inte jag. MOHAHAHAHAHAAH

Lunchrast på Scengymnasiet

Det var flera veckor sedan nu men jag sade att jag skulle ladda upp det här på min blogg. Bättre sent än aldrig liksom. Låten "I'll Cover You" från filmen och musikalen RENT (som äger FETTTTT). Miranda spelar Angel, jag spelar Collins och Natalie filmar.
Det här är mitt trehundrade inlägg btw!

A me tu apartieni.... sempre

Igår tog jag min övernattningsväska och promenerade bort till Magdalena. Vi köpte VÅRA chips, gjorde dip och åt massa andra onyttigheter. Jag blir alltid gödad hos Magda =D Vi såg Dirty Dancing. Magda såg den FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Jisses. Ofta man INTE har sett Dirty Dancing liksom XD men nu har hon ju det. I Oktober drar Magda till Italiten med skolan. Hon ska bo hos italienare. Hon pratade för första gången med en italienare som hade addat henne. Typ han som hon ska bo hos, kompis. LOL! Han var skööön XD Värsta schtekaren XD Han gillade Disney! Hallelujah XD Sedan såg vi Festival. En svensk ungdomsfilm som är lite skum. Det är iallafall sevärd men inte värsta grejen. Vi spelade förresten lite The Sims 3 också. ÅÅH VAD JAG VILL HA DET SPELET! Jag vill ha en balkong också. Det har Magda. Det var jättehärligt att stå på den på natten och titta ut över vårt lilla område. Myspys. Vi lade oss ungefär tre tror jag.

Mitt i natten blev jag skrämd för att Magda hade huvudet jättenära mitt och när jag tittade upp låg hon och stirrade på mig! HAHA! Jag dog XD Vi sov till ett ungefär tror jag. Vi åt frukost och sedan blev jag utkörd XD Nejmen dom skulle äta våfflor någonstans. Sedan skulle Magda köpa skor så jag drog hem. Det är väldigt varmt idag och himmelen är oskyldigt blå måste jag säga. Jag som trodde det skulle bli höstigt nu. Jag får väl vara glad för den lilla sol man får innan det blir så kallt. Det ska dock bli mysigt med höst. Tända ljus, stora tröjor och kalla händer. På hösten brukar man frysa och då får man värma varandra. Myspys XD Ikväll drar vi till brormin. Jag behöver en vit skjorta tills imorgon. Jag har en men den får inte vara så stor som min skjorta är. Jag har inte varit hos bror på jättelänge. Ska bli härligt att titta in igen *tummen upp* Här kommer bilder ifrån Magdas place.
Dagen då mina byxor sprack

Idag har vi repat med kören från 10 till 17. Det var härligt! Vi repade med musikerna för första gången. Nu fick vi verkligen in musikalkänslan. Musikerna var förresten asbra! Det var coolt. Jag ska ha vita byxor på mig. Dom sprack idag på insidan av låret XD Dåligt söm (A) Nu ska jag dra till Magdalena och sova där. MYSIGT!

Ett tillfälle att skicka 50 st msnskrattgubbar

Jag måste berätta värsta grejen! Jag bara sitter och skrattar och skrattar åt det HELA TIDEN! Håll i er nu för det är grovt! Kul, väldigt äckligt och HELT SJUKT! En som gick i min klass från början, men bytte skola, har nu under den här veckan ÄTIT BAJS! HAHAAHAHA! FATTAR NI!? ÄTIT BAJS! ASSÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR XDXDXD Fyfan vad grows! Vad för bajs? HUNDSKIT! Det finns filmbevis och två vittnen. ASSÅ HAN HAR ÄTIT BAJS! Jisses. Han tog inte lite heller. FETASTE TUGGAN! Enligt bilderna iallafall XD Vissa människor är bara fööööööör sjuka XD Jag kan inte sluta skratta. Asså jag vet inte vad jag ska säga mer. Det står liksom klart för alla redan hur sjukt det är! Hur fan kommer man på en sådan grej? Shit pommes XD Vill ni se det hemska så sök på "Zmuff" på bilddagboken och se bilderna på 16 augusti. SÅ VÄRT! Läs alla kommentarer också. VÄRT!

En upprepning: EN SOM GICK I MIN KLASS FÖRUT HAR ÄTIT HUNDSKIT! No shit XD


Jag blir inte målare när jag blir stor

Jag började skolan halv tio. Det första som hände var en FÖRBEREDD brandövning. Varför har man en förberedd brandövning egentligen? Helt onödigt tycker jag men vi hade kul åt brandalarmet. Lärarna som är så noga med att akta våra öron när vi spelar musik. Varför är brandalarmet så sjukt högt? Man hör ju även fast det inte håller på att spräcka öronen liksom. I trapphuset på väg ned ekar det väldigt mycket. Alla som gick ned härmade brandalarmet så det lät mer än själva larmet. Så underbart när alla fattar vilken ton alarmet har XD Vi hade engelska och skulle prata om ett ämne i en minut. Om vi lyckades så fick vi kortet. Det är mycket svårare än man tror ska jag säga er. Sedan hade vi handledning och vi diskuterade gruppen om en lärare som vi hade gjort. Sedan pratade jag om att jag inte kan beställa fribiljetter så det kanske fixas nu. Jag hoppas det, eftersom jag vill se den där föreställningen som är på onsdag (min födelsedag 8D).

Jag åkte hem, åt jordgubbsfilmjölk med Crunchy Jordgubb (och yoghurtdragerade cornflakes som är apgott) och bytte om till oömma kläder. Sedan åkte pappa och jag till mammas jobb, ett dagis, och skulle måla en lekstuga som dom byggde i helgen. Den skulle grundmålas och eftersom jag slutade så tidigt så fick jag hjälpa till. Jag tyckte faktiskt att det skulle bli kul så det var inte så farligt. Det tar väl max en timme... trodde jag. Tre timmar tog det! Skulle ha tagit sex timmar om jag inte följt med. Jisses. Mitt lillfinger kan inte böjas. Jag spänner det antagligen på något sätt när jag målar. Vi gjorde iallafall ett bra jobb. Det blev mycket fint. Dock var det ju bara en grundmålning så det är ju långt ifrån klart. Vi åkte hem och jag var helt slut. Skulle egentligen sova hos Magda inatt men jag orkar faktiskt inte göra något annat än att sitta här ikväll. Jag sover hos henne lördag till söndag istället. Vi beställde pizza. Jag orkade knappt halva.


Före


En duktig Elin


Tre timmar senare...


I like Calzone

Sometimes words are hard to find. I'm looking for the perfect line

Det har varit en väldigt effektiv dag. Jag hade Historia på morgonen och vi var två personer av 25 som var på lektionen. Vi var fem tio minuter efter vi hade börjat. När vi slutade var vi tio. Jävla esteter. Ni förstör inte bara för er själva, utan också för andra när ni inte kommer. Jag börjar bli trött på det nu. Jag och Natalie jobbade med frågor om källkritik som skulle vara inlämnat för tre veckor sedan. Jag har iallafall lämnat in mitt flygblad nu! Läraren sa tillochmed att det var mycket bra. Det tackar jag för. Efter historielektionen var det Matte B som gällde och det första Matte B provet. Jag var lite nervös men jag svarade något på alla problem iallafall. Även VG-frågorna. Hur rätt det är får vi se sedan. Man får ju inte minuspoäng om man chansar.

Lunchen bestod av potatisbullar. Jag åt jättemånga! Efter lunchen panikövade jag på ensemblelåten "Drive my car" som är en Beatleslåt. Jag hade min ensemblelektion och för första gången sedan i fick nya ensemblegrupper så kändes det ganska bra. Det är ju ett framsteg. Kanske att det kan bli något lyckat detta år trots allt. Jag hoppas verkligen det. Efter ensemblelektionen vad jag dum i huvudet märkte jag nu. Jag spanade in mitt schema och insåg att jag hade Arrangering och komposotion efter ensemblen! Det visste jag inte. Jag kollade nämligen inte schemat och trodde att jag hade en timmes håltimme. JAG ÄR KNÄPP! Typiskt. Dock är det min enda oanmälda frånvaro och det är ju väldigt bra av mig tycker jag. Är lite besviken nu att jag missade den lektionen. Det är ju alltid så kul! Typiskt. ÅH! TYPISKT! Okej, det räcker nu. Jag får vara förbannad utan att skriva det.

Istället för att gå på lektionen som jag inte trodde att jag hade så gick jag till GameStop och tittade. Jag tänkte strida mot lite förväntningar och tittade på WoWspel. Har aldrig spelat WoW men jag låtsades läsa väldigt noga på fodralet och riktigt fundera på att köpa. Såklart gjorde jag inte det. Hade inte tänkte det liksom. Jag tittade när en 12årig grabb spelade Guitar Hero World Tour på Medium. Sedan spelade jag lite grann. Han tittade när jag spelade och blev lite impad tror jag. Han bah: "SPELA DEN! OCH den!" Hihi =D Sedan spelade vi tillsammans jag och 12åringen. Han spelade på Medium och jag på Hard. vi blev värsta polarna. Sedan skulle han dra, vi tog farväl, och jag spelade några låtar till innan jag TRODDE att jag hade min individuella sånglektion. Jag visste att jag hade en håltimme så jag gick tillbaka till skolan när den timmen hade gått. Då skulle jag ha min sånglektion om en timme. FAIL! men den eleven som skulle ha haft lektion då var sjuk så jag hade min lektion då istället och slutade en timme tidigare. Jag fattade inte hur jag kunde haft så fel förrän jag kollade schemat. FAIL! ÅH SÅ TYPISKT! Fast jag skulle ju sluta klaga.

Efter skolan drog jag, Natalie och Miranda in till Kulturhusetstan för att hämta våra biljetter till två obligatoriska föreställningar vi ska se på Stadsteatern i november och januari. Vanligtvis kan man hämta biljetterna i skolan men den kassan renoveras så man måste helt enkelt åka till stan. Lite segt men jag hade ju trevligt sällskap =D Vi hämtade ut biljetterna och chillade lite i Kulturhuset. Sedan drog vi till Donken och fikade. Fattiga studenter fikar på Donken XD Jag beställde en muffin(s) (asså vad heter muffins i singular!?) och killen i kassan gav mig en pommes frites XD Fail! men det löste sig ganska lätt eftersom det kostade lika mycket. Vi fick varsitt litet skratt också =D Vi fikade och sedan åkte vi hem. Tunnelbanechauffisen var en riktig hunk. Hähä. Vi åkte förbi Elintunnelbanevagnen och jag påpekade det helt hysterisk. Jag åkte hem och åt en pan pizza till (åt en till frukost också). Jag försökte beställa biljetter till olika föreställningar på Stadsteatern via internet men det funkar inte :O Jag ska snacka med läraren imorgon. Jag vill faktiskt se "Shopping & F***king" och "Vem är rädd för Reginia Wolf"! Det är de sista föreställningarna snart. Det stod på Internet att jag redan sett föreställningarna. Det har jag ju inte! Dålig stil. Jag lyssnar btw på Bryan Adams för tillfället. Mycket bra! Hans röst är så skööön =D Dags att avsluta efter fyra långa stycken. Fem är på tok för mycket. Nu ska jag äta ägg på min smörgås. Mmmmmmmm

Lumpen känns som en kul grej

Idag var en seg dag. Inget speciellt hände. Jag fick bara höra att jag hade missat värsta grejen i fredags. Typiskt att jag missar allt skoj! Jag har haft matematik, då jag pluggade till provet på torsdag som känns helt okej. Jag har haft historia då vissa redovisade sina arbeten muntligt. Jag har haft engelska, då vi bara satt och pratade typ och svenska då alla kompletterade sina G-prov. HAHA! Särklass! Alla hade något att komplettera XD Jag blev dock klar fort så jag kunde dra efter en halvtimme. Det var skönt och så hann jag näääästan i tid till kören, eller Steens som vi heter. Idag släppte någon en stinkbomb inomhus igen! Säkert någon som är avundsjuk på oss i Steens tror jag. Vi övade iallafall länge och väl och på lördag har vi kördag. Det är sista övningen vi har utan musiker före föreställningarna. HERRE MIN JESUS! SNART ÄR DET MUSIKAL! Vi fick vackra affisher med oss hem att sätta upp lite överallt. Jag sätter upp i skolan imorgon *tummen upp*

För någon månad sedan fick jag brev från Pliktverket. De undrade om jag ville göra lumpen. Jag har funderat mycket på det men jag vet inte. Det känns som att det kommer bli ett minne för livet, absolut, men jag vet inte om det kommer att bli jobbigt eller kul. Det kan jag inte veta om jag inte provar, men det går inte att bara prova tror jag. Jag fyllde iallafall i frågorna på nätet så får jag se vad de svara mig. Jag måste inte göra lumpen bara för att jag fyllde i frågorna, vilket är bra.

Imorgon har jag prov i Ljudteknik! Jag är väldigt oförberedd tyvärr men det löser sig. Nu ska jag försöka äta något och sedan sova. Jag vet hur trött jag kommer att vara imorgon och så kommer jag bli förbannad över att jag satt och skrev en massa skit i bloggen istället. Så onödigt, kommer jag att tänka. Jag tror att jag tänker så nu också faktiskt. Ändå fortsätter jag skriva. Hur dum kan man vara? Tur att jag är så hungrig att jag inte kan hålla mig ifrån kylskåpet en längre tid nu. Dags att trycka på Spara & publicera.

Bildbomb på Mini-Elin

Jag rotade igenom bilderna på datorn i familjemappen. Hittade bilder på ElinThePelin ifrån 2003 - 2006!


December 2003


Juli 2004


Oktober 2004


September 2004


Maj 2004


Maj(s) 2005


Oktober 2005


November 2005


December 2005


Januari 2006


Januari 2006


April 2006


April 2006


Juli 2006


Augusti 2006

En deprimerad Elin

Det gör så ont! Jag kan inte göra de saker som jag tycker mest om. Jag kan varken sjunga, pussasprata eller äta ordentligt för att det gör såååååååå j*************vla ont! ÄTA! GE MIG MAT! Min mage kurra hela tiden men jag kan inte få i mig något. Jag får leva på vätska. Vätska mättar ingen mage. Jag ÄLSKAR bananer! Jag kan inte äta dem. Det gör extra ont då. Jag älskar frukt överhuvudtaget. Jag försöker tvinga tillbaka tårarna när jag äter ett äpple just nu. Det kommer dröja innan jag tar nästa äpple. Hur kan det göra så sjuuukt ont!? Jag är så hungrig. Jag trodde att det var över imorse. Frukosten fick jag i min utan problem. Det var värre vid lunchen. Nu är det outhärdigt.

Imorgon blir det Elin som drar till Apoteket.

Grymma avskyvärda verklighetSka vi ha det så här i världen!? Det är hemskt. Det är helt sjukt! Jag blir så arg.

En låt som är fylld med nostalgi

Marika hade en fet musikgrej med massa gammal musik. Den här låten kunde jag minsann! Den är bannemej bra. Riktigt bra.

Som jag sade förut så hittade jag den inte på Youtube och inte kunde jag ladda upp den själv heller så det fick bli playahead.

Ordet penis kommer från latin och betyder svans

Idag försov jag mig typ. Jag skulle vara hos Marika klockan sex och vaknade halv tre. Jag var klar i duschen klockan fyra (nej, jag började inte duscha så fort jag hade gått upp... sååååå seg är jag inte). Bussen gick kvart i fem och jag hade massor att göra. Jag visste inte ens vad jag skulle ha på mig. Det slutade med att jag dök upp en timme försent. Det är väl inte mitt fel att bussen bara går en gång i timmen liksom. Visserligen hann jag preciiis med den bussen men det tycker jag inte är en så viktig detalj. Jag kom iallafall till Marika och där satt Marie och Madde och var coola. Senare kom Marcus. Insåg nu att alla började på M! Ballt... Vi roade oss med presenten Marika fick av mig. Hon fick en bok full med onödig sexfakta. Riktigt underhållande! Jag fick bland annat reda på att delfiner är de enda djur förutom människor som har sex bara för njutningen, att pingviner bara får orgasm en gång per år och att även insidan av näsan svullnar upp när vi blir upphetsade. Det visste ni inte va?

Vi såg filmen Wild Child. Söt film. Gillar sådana filmer om någon med hårt yttre som sedan mjuknar upp. Jag blev kär i Freddie. Vilket ögongodis. SÅ JEFLA SCHNYGG! Jag trodde att mina ögon skulle torka ut. Vi spelade UNO och när Marcus och Madde hade dragit spelade vi Cloedo eller vad det heter. Senast jag spelade det var i sjuan när vi var i Gamleby. Vilka härliga minnen! Magnus visade alla sina kort och alla kryssade i XD Hähä. Denna första gången som vi spelade idag vann Marika jättefort. Jag och Marie hann inte med alls! Andra gången hann vi inte spela klart för att Marie blev hämtad men jag gissade rätt när vi gissade. Grymt! Du var jag mördaren XD Fail. Jag och Marika spelade Guitar Hero World Tour när Marie hade dragit. Det var aslänge sedan jag spelade! Playstation är urkopplat nu när vi gör om i vardagsrummet. Det var så härligt att spela igen. Jag spelar på Hard bara så ni vet. Cool jag är! Mamma var snäll och hämtade mig klockan ett. Jag satte mig här och nu har jag roat mig själv i en timme ungefär. Jag har letat efter dagens låt youtube hur länge som helst men den finns inte. Typiskt!


Jag tog tyvärr inga bilder idag men här är jag från förra året då Marika fyllde år


Kan ni gissa temat? Nehepp. FÄRG såklart! Jag var väldigt engagerad, jag vet =)


Jag vann pris för bästa outfit då!

Nu är det fredagsmys!

Det är så underbart när man hittar en present som passar så perfekt till personen man ska köpa till! Det gjorde jag idag. Jag tycker att det är jättesvårt att köpa presenter. Man, iallafall jag, vill ge bort något unikt, användbart och något som personen blir glad för liksom. Jag är egentligen lite emot att köpa presenter. Det är så jobbigt att man måste känna att man måste köpa något bara för att personen fyller år till exempel. Det blir lätt bara det första bästa man hittar. Ofta ett smycke från närmaste smyckeaffär. Visserligen är ett smycke kul att få men jag tycker att det är trevligare om man kan köpa en present spontant, när man hittar något som känns helt perfekt till en vän. Det är roligare. Nu kommer jag inte att få någon present! Buhu.

Jag åkte till Skärholmen så fort jag skrivit förra inlägget. Eller jag klädde på mig först. Sedan ringde Ellinor och sade att hon där. Jag skulle ju ändå dit så jag mötte fina Elli och hennes fina mamma och de bjöd mig på fika =D TACK! Vi pratade en massa och sedan åkte de hem. Jag köpte födelsedagspresent och födelsedagskort till Mika som fyllde år förra veckan! Imorgon ska jag hem till henne och fira =D Det var ASKUL förra året asså! Minns det fortfarande. Hoppas det blir lika kul denna gång och det blir det säkert. Jag kom hem, åt mat och gjorde gubbar på magen. Sedan ringde jag Lina en snabbis för att hon sa att jag skulle göra det. Emma kom hem med MASSA kladdkaka och sprutgrädde så jag har tryckt i mig MYCKET nu. Mamma kom in med godis till mig förut också. Jag har aldrig ätit så färska godisfiskar någonsin XD Magsäcken är helt full!

Citat av mamma till min syster:
"Du vet väl att man kan öppna fler än ett Internetfönster?"
HAHAHA! Det roligaste var ju att hon skulle verka smart liksom. Hon skulle lära syrran något. Mamma lilla, jag tror knappast att du kan lära dina döttrar något nytt på datorn. Eller? Jag kanske blir överraskad någon gång! Eller så blir jag inte det.

Elins önskelista födelsedag 09

Hörlurar, öronsnäckor med lång sladd
Platt-och locktång
Barnpärlor till armband

Dvds:
A Walk to Remember (köp om du hittar för JAG SKA VERKLIGEN HA DEN) =D
I taket lyser stjärnorna
10 years of Westlife

Cds:
Taylor Swift
s nya
James Blunt; Back to Bedlem
James Blunt; All the lost souls
Veronica Maggio; Och vinnaren är...
tAKIDA; The Darker Instinct

Spel:
The Sims 3
Singstar Queen
Singstar Rocks
Singstar Disney
Guitar Hero Metallica

Sedan är ju pengar, presentkort och biobiljetter alltid trevligt också :)

Life is like a rollercoaster

Igår var en rolig dag. Jag kom en kvart försent till Historielektionen men det gick bra ändå. Jag blev inte klar med arbetet men det är jag inte ensam om att inte vara XD På matten fattade jag ingenting! Första gången sedan jag började med matte B kursen faktiskt. Typiskt att jag ska sluta fatta något när det är prov nästa vecka. Jag har iallafall hela måndagen på mig att förstå. Det är ju bra. Det blev lunch och det var pannkakor! MUMS! Eftersom det var god mat så var det lång kö men vi klagade inte utan stod i den långa kö. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge liksom. Precis när det var min tur kom det två jävlar och TRÄNGDE SIG! Inte okej! Jag blev arg och skällde ut dem men de brydde sig inte. Jag blev riktigt arg faktiskt. Så respektlöst! Jag fick iallafall mina pannkakor och vi åt. Sedan gick vi ut och sattes oss i solen och jag blev tvungen att jobba på mitt passiva rökande -.- Sedan hade jag ensemble. Tyvärr är det inte lika kul som det var förra terminen. Jag gillade min förra grupp MYCKET bättre. I den nya gruppen går de många som skiter i lektionen. Vi skulle till exempel varit sju stycken på lektionen men vi var tre och en av oss kom försent. Det suger. Vi var en som sjöng (jag), en som spelade gitarr och en som spelade piano. Bajs. Vi gjorde iallafall det bästa av situationen. Vi sjöng Beatles - Drive my car.

Jag hade Arrangering och komposition efteråt. Det äger! Vi gör låtar! Förra gången gjorde vi en text utifrån lite random ord. Utvalda textrader: "I Fittja finns en trädgårg utan banan och majs. Du, jag och marmelad, Mohammed". (Gissa vilket ord jag la in! Svårt va?) Denna dag satte vi rytm och melodi på våra textrader. Det var awesome! Djävulsintervallet var såklart med XD (en tonföljd som inte fick spelas i kyrkan för att det låter så hemskt XD). Efter den roliga lektionen som bestod av många gapskratt blev det min individuella sånglektion! Awsm! Denna termin är ska vi sjunga många olika genrer. Just nu sjunger vi visor. Det är mysigt!

Jag fick en igår som var väldigt snabb. Mycket text att spotta ut. Inte min starka sida precis så jag failade ibland XD "När det blånar över tuvorna i de gråa, snygga duvorna"....... Riktig text "Över tuvorna OCH de gråa, SKYGGA duvorna". Oops liksom XD "De sova under grannarna om sommaren"......... Riktig text: "De sova under GRANARNA". "Min varför sover inte du?"......... Riktigt text: "Men varför, VARFÖR SOVER du?". Lite andra innebördet när man sjunger rätt, eller hur? Speciellt på den sista, som blev motsatsen!

På kvällen åkte jag till Dungen och vi spelade pingis. Jag var ASDÅLIG! Vi spelae rundpingis först. Då hade man tre försök innan man åkte ut. De två första omgångarna missade jag alla skott jag skjöt. DÅLIGT AV MIG! Sedan kom jag igång lite och till slut gick det GANSKA bra. När vi skulle åka hem SPRANG vi ned till stationen då vi insåg att bussen gick om en minut när vi tittade på klockan. Vi hann och åkte hem. Jag kom hem ordentligt och gick och lade mig på en gång typ. Jag glömde nog ställa klockan för jag vaknade en halvtimme efter jag hade börjat första lektionen. Eftersom jag bara hade två lektioner den dagen var det värdelöst att åka till skolan. Jag skulle ha hunnit vara med på en halvtimmes lektion om jag hade skyndat mig riktigt mycket. Jag är därför hemma idag. Detta var bara tillfälligt! Jag skulle inte få för mig att göra på detta sätt fler gånger för att det var skönt! Nej, jag kommer att komma ihåg att ställa klockan nästa gång. Var så säker.

09-09-09 09:09:09

Coolt va? Datumet stämmer ju men inte klockslaget. Så desperat är jag inte XD Jag skulle ändå ha satt på alarm den tiden faktiskt men det glömde jag bort. Jag glömde bort det förra året också (08-08-08 08:08:08)! NÄSTA år (10-10-10 10:10:10) DÅ ska jag inte glömma någonting! Ännu coolare om jag kommer ihåg året EFTER (11-11-11 11:11:11)! Då blir det ASBALLT! Då är jag förresten 19 år. Jisses. Idag var det iallafall 09-09-09! 9:e september 2009. Jag gillar sådana coola datum! Jag skulle ha tagit vara på dagen mer. Det enda jag gjorde var att få en boll i ögat och snacka engelskabetyg. Jag hade svenskaprov också förresten. Det kändes bra. "Vackrast är det som vi älskar" och "Giv mig tusande kyssar och sedan hundra". Dessa citat får jag väl aldrig ur skallen nu. Man skulle skriva dem ordagrant på provet. Det gör inget! Råkade förresten säga det första citatet lite fail i början. "Vackrast är det när vi älskar".

Hmm.


Efter gymnasiet kommer resten av mitt liv

Jag har lite ångest. Jag har nämligen ingen aning om vad jag vill jobba som. Det känns som att jag borde ha en aning. Jag vill ha något att sträva efter, men jag har verkligen ingen aning. Det är tydligen jättesvårt för mig att hitta ett jobb med dessa små krav.

  • Jag ska trivas! Jag ska tycka att det jag jobbar med är kul! Det är ju ganska viktigt eftersom jobbet antagligen tar mycket tid.
  • Jag vill ha en fast tjänst! Alltså inget litet jobb här och där. Ett jobb som jag vet att jag kan gå till då jag jobbar och slippa söka nytt hela tiden. Iochmed den punkten sprack ungefär alla musikjobb(musikproducent, ljudtekniker, den som sätter in musik i filmer....) man kan ha förutom musiklärare och nej tack. Efter att ha varit med på Borgskolans musiklektioner skulle jag aldrig få för mig att utbilda mig till musiklärare. Farväl musikbranch!
  • Slippa resa runt så mycket. Det vore skönt att nästan kunna gå till jobbet. Det är okej att åka ganska långt men bara jag slipper resa till olika platser eller åka så långt bort att jag inte kan vara hemma på kvällen.
  • Slippa nattskift och jobb på helger. Det vore skönt om man bara behövde jobba på vardagen, då som ens framtida barn går i skolan (vilka framtidsplaner jag har). Jag gillar att mina päron är hemma när jag är hemma. Det var mysigt när jag var liten. Så vill jag att mina barn också ska ha det!

Ska det vara så svårt? Kan säga att jag varken tänker bli lärare eller dagisfröken. Inte en chans! Inget jobb jag skulle gilla faktiskt. Behöver jag förresten ens tillägga att jag vill ha bra betalt? Det är ju liksom en självklarhet. Det skulle även vara skönt att slipp utbilda sig så mycket XD men jag antar att det kravet är lite att gå över i en dröm istället för att leva i verkligheten (det gör jag ofta förresten..). Jag vill veta vad jag vill bli! Jag gillar att ha framtidsplaner. Därför borde jag fixa en.


Det var awsm att åka till skolan

Idag när jag skulle till skolan åkte jag till den första stationen, alltså stationen där tunnelbanan vänder. Tunnelbanan står inne där ett tag innan den åker. Jag såg redan innan jag gått upp till tunnelbanan att det stod Elin på en vagn! Jag har ALLTID velat åka i Elinvagnen! Det står på min vad-jag-ska-göra-innan-jag-dör-lista! Jag började springa och hoppades att jag skulle hinna och att jag hade kameran med mig. Jag både hann fota och åka med. Det var härligt! Jag satt längst bak och kände mig kunglig! Lätt att Elinvagnen är speciell. Jag kände att vi fick en connection också, jag och vagnen. Mysigt!Såhär ser den speciella Elinvagnen ut! Inte så speciellt för er kanske men för mig är den helt unik <3


Fönstret längst bak är märkt! Det står säkert någon hyllning till namnet Elin eller ngt


ELIN i ELINvagnen!


<3<3

There is no business like showbiz

Igår kom jag försent trots att jag började 10:10. Det var matte och jag missade genomgången av något nytt mattebeigt (ja, det är ett ord) men antecknignarna fanns kvar på tavlan och jag fattade allt utan att fråga någon! JAG ÄGER PÅ MATTE JU! Det är dock inte kul att komma till skolan när man bara har kärnämnen hela dagen. TRÅKIGT! Jag tycker fortfarande att vi ska ha kärnämnen på förmiddagen och käraktärsämnen på eftermiddagen och tvärtom om. Då kan man längta till eftermiddagen eller leva på förmiddagen resten av dagen. Nu måste man liksom längta till nästa dag, vilket suger. Förresten är måndagen en lektion för lång. Det känns liksom färdigt när klockan är tre. Man orkar inte en sista vilket märks eftersom klassen är helt off XD Vi brukar få sluta tidiare men det fick vi inte igår. Imorgon har vi prov i svenska så alla pluggade till provet. Försökte iallafall. På engelskan spelade vi upp en scen. Vi var den enda gruppen av typ fyra som spelade upp våran scen som var uppgiften! Hej fina betyg! Hähä. Vi spelade upp Harry Potter! I första filmen när de sitter på tåget och Harry och Ron möts första gången fram till Dumbledore välkomnar alla typ! Jag spelade Professor Mcgonagall. Vi var faktiskt duktiga XD

Jag kom för sent till kören på grund av den där sista lektionen. Det är bara jobbig egentligen. JAG ÄLSKAR KÖREN! Det är underbart! Härlig stämning och vi äger fett asså XD Mitt i en låt började det stinka ASMYCKET från ingenstans XD Jag stod framme på scenen och var vakt och såg inte kören. När jag vände mig om nästa gång höll alla för näsan XD Det var askul XD Det stank verkligen asäckligt! Man kunde typ inte andas så alla gick ut. Eftersom vi hade mycket att öva så övade vi resten av övningen ute på gården. Det var mysigt!

Idag skulle vi ha haft prov i Ljudteknik men eftersom ingen hade pluggat till det har vi det nästa vecka istället. Läraren var inte det minsta upprörd. Hur många skolor har så va? Typiskt estetiskt. Vi hade kör med hela klassen. DET ÄR SÅ SJUKT KUL! Alla är så sööööta XD Finisar <3 Vi skulle sjunga "Kärlekens tid", "Seasons of Love" från RENT fast på svenska och körledaren glömde bort hur melodin gick på en rad. Tur att jag hade den svenska versionen på mobilen. Jag räddade helt enkelt körövningen idag XD Sedan sjöng vi en låt som heter typ "I paradisi", en afrikansk sång, som jag har sjungit i min kör så jag kunde redan den liksom :p Det var kul på Gehörs och musikläran också! Vi skulle klappa massa rytmer. Eller läraren klappade och vi skrev ned i noter. Jag hade alla rätt, kan jag skryta med 8) Det hade jag dock verkligen inte på provet från förra veckan. Failfailfail! Man glömmer verkligen under sommaren XD

Sista lektionen var Ljud-och ljusteknik, mitt individuella val! Vi skulle ha varit 12 pers men vi var fyra XD Fail. Det var kul iallafall! Läraren introducerade bara för oss men ändå. Han snackade om hur många man kunde döda med ett vanligt eluttag. 200 pers kan man döda, bara så ni vet. Det lyssnade jag uppmärksamt på. Kevin tyckte att en enbuske såg ut som en DNAsträng. Det var ju också lite speciellt. Nu ska jag plugga till svenskaprovet om grekiska gudar en snabbis innan jag somnar. Varför gör jag alltid allt i sista minuten? Så typiskt mig.

Jag önskar mig James Blunts skivor

Jag älskar känslan när man ser på en film och så kommer en låt som man älskar och passar in så underbart bra i den scenen. Det är undrbart! Jag dog lite igår när vi såg P.S. I love you! Denna underbara låt är med innan filmen spelas, alltså på menygrejen och i eftertexten. Den passar så perfekt där. Det är underbart!

Same mistake - James Blunt

<3<3


En riktig filmhelg med pinglorna

Efter övningen igår, lördag, åkte jag och Magdalena till ICA Maxi! Vi skulle titta på hårfärg. Efter Motownkonserten ska jag tona håret mörkbrunt fast vi åkte och tittade på hårfärg till Magda som ska färga rött! AWESOME! Jag skulle också färga rött om jag passade i det men det gör jag tyvärr inte. Vi hittade dock ingen hårfärg men jag hittade tre halsband som jag ville ha och köpte. Halsband från ICA Maxi LOL. Vi GICK hemåt och skildes åt där vi inte längre kan gå åt samma håll för att komma hem. Jag åt två pan pizzor och städade undan lite. Sedan tittade jag och syster på Doobidoo XD Runt kvart i sex hämtade jag Åsa Blåsa vid min busstation! Vi roade oss på egenhand tills Magdalena kom runt sex med en burk med kakor. HAHA! FETT SÖT XD Vi tittade på Hundtricket i mitt rum eftersom syster skulle kolla på fotbollsmatchen. Varken Åsa eller Magda hade sett filmen! HELT SJUKT!

Vi såg även Snygg, sexig och singel. Den är bara sjuk. Inte så bra men ändå värd att se någon gång i sitt liv. Det är sååååååå töntigt när dom sjunger inne på restaurangen! JÄTTEMEGATÖNTIGT! XD Vi pratade massor och sedan lyssnade vi på massa musik på datorn. Åsa blev hämtad ganska precis klockan 12. Magdalena och jag såg P.S I love you. En liten snyftare. Mysig att se innan man somnar tycker jag. Vi drack te och åt mackor och myste med tända ljus och släckt lampa. Vi gick och lade oss runt fyra tror jag. Vi sov tills klockan var kvart över nio då Magda skulle upp och åka iväg på dans till musikalen. Jag somnade när jag hade matat henne och diskat undan så att det skulle se fint ut när mamma och pappa kom hem. Jag blev väckt halv tre av att mamma kom in och berättade en saga för mig. Ibland är det mysigt med en mamma som är förskollärare =D Jag åt potatisgratäng till frukost och lunch och middag. Det är väl det mest intressanta jag kan berätta om min dag idag!


Annars hade min syrra SÄKERT ätit upp den eftersom vi är riktiga bananätare i min familj


Filmbild


Filmer, Åsa och apa


Magdalena lånade min tröja och tog massa kort


Magdalena och Elin


Jag: "Den där kniven är inte så bra"
Magda: "Men det är inte jag heller"
Undrar vems fel det var? Knivens eller Magdas? Kombinationen


Lättroade skolkatalogstittare

I fredags slutade jag strax efter 11 typ och jag åkte hem på en gång. Det var jätteskönt att sluta så tidit på fredagar! Hoppas att jag ALLTID gör det. I resten av mitt liv. Sluta tidigt på fredag och börja sent på måndagen. Det är så det ska vara. Som jag precis sade åkte jag hem på en gång. Jag somnade i soffan medan jag tittade på tv och sedan åt jag goda jorsgubbssnören! Jag åt ALLTID sådana när jag var yngre. Hittade ett paket i en affär för någon dag sedan och kände att jag behövde köpa dem. YUMMIE! Runt klockan fem gjorde jag mig iordning för att fara till Salem och tillbringa mitt fredagskväll hos Erika. Jag, Erika, Emma, Tessan och Jossan gjorde tacos. Det var GOTT! Vi tittade i Tullinges gymnasiekatalog. Det är massa människor som börjat där. Sedan tittade vi igenom hela Huddingekatalogen vilket är fyra skolor: Huddingegymnasiet, Sjödal, Östra Gymnasiet och Sågbäck. Det tog över två timmar, men vi var roade. Vi pratade en massa och sedan såg vi Get over it! En typisk tonårsfilm, men den var mysig. Jag skulle ha tagit halv ett, nattbussen hem men pappa hämtade mig istället. LYX!


Ifall ni skulle råka vila ögonen på mitt sår på handen har jag bara en sak att säga - ScengymnasietIgår, lördag, gick jag upp 07:30. Jag skulle iväg och träna inför vår Carmina Buranauppsättning i november. Jag missade första bussen, men det var egentligen bra för då hann jag gå och köpa en baguette eftersom jag inte fixade någon lunch. Jag kom i tid till övningen och vi övade från 10-14. Det gör ont att vara första sopran när man sjunger Carmina Burana. Speciellt när man tar de värsta bitarna om och om igen.
AJ! Tvåstrykna B tror jag att det är. Jag KAN ta högre toner faktiskt XD men just att det ska vara så lågt gör att det är APJOBBIGT!

Grattis Lina på födelsedagen!

Det finns mååååånga minnen och bilder att leta fram men jag tar inga grova. Du kommer ju aldrig vilja prata med mig igen då liksom. Det vill jag inte riskera. Här är några få utvalda. Hoppas du får en trevligt födelsedag <3
Damien Rice - 9 Crimes

Bra låt

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag till Erika och på lördag blir det övning inför Carmina Burana och sedan filmkväll hos mig med Åsa och Magdalena. Jag har FF! =D

GRATTIS MARIKA PÅ FÖDELSEDAGEN =D <3


Är det värt att klaga på SL egentligen?

Idag var en trevlig dag fram till klockan 22:00 ganska precis. Jag, Marcus och Micaela skulle på bussen mot Tumba men busschauffören var HEMSK! Först stoppade han mig jättesur för att jag tydligen inte visade upp mitt busskort tillräckligt tydligt. Sedan körde han som en dåre! Bromsade kraftigt och gasade snabbt. LÄSKIGT! Vi var lite rädda. Sedan när Micaela skulle av så stannade han inte fast hon hade plingat. Sedan körde han fel och vände vid slutstationen och körde tillbaka. Han kunde ju ha släppt av oss men inte det! Sur, dum och kör som en dåre. Vi var rädda. Marcus tänkte överge mig och få skjuts av sin mamma istället! Dålig stil asså!!! Iallafall så kom vi fram till Tumba tillslut utan fysiska skador.

När jag sedan skulle ta nästa buss, vem är busschaufför då tror ni? Jag trodde jag skulle dö! Jag visade iallafall upp busskortet VÄLDIGT tydligt den här gången. Han körde knäppt heeela långa vägen hem till mig och alla på bussen var upprörda. Han stannade inte på vissa stationer den här gången heller. Sedan blev han sur när man påpekade det. Jag förberedde hela resan på att säga att jag skulle av. Dock stannade han som tur var vid min station och jag blev lycklig när jag fick komma ut trots att det regnade. Min mobil halvdog på grund av dåliga batterier mitt i en låt så jag fortsatte på låten högt och tydligt med min egen röst resten av vägen hem. Ett plus med regnet är att ingen är ute! Alltså kan man sjunga högt utan att råka bli upptäckt. Härligt!

Grattis Emelie på födelsedagen!
Emelie fyller 19 år idag! Grattis finis <3

Idag fyller även Emma och Ambra år! GRATTIS TILL ER BÅDA! Och igår fyllde Lars år. GRATTIS I EFTERSKOTT! Jag känner MÅNGA som fyller år runt nu ska ni veta.


Detta är min klass

Älskade klassen! Mohammed är den som är helt sjukt snurrig runt 1:05 XD Som ramlar och grejer XD
Jessie ramlar runt 1:50 och springer åt HELT fel håll typ 2:40 XD HAHA
Anton kör BAKLÄNGES runt 3:19 XD
Det är väl dom roligaste! Mig ser ni i bild runt 3:55! Jag är den som är längst bort.

Norsk fylla

Konstigt att man kan glömma drömmar så plötsligt

Idag hade jag bara musikämnen! Det var underbart! Dock inte lika underbart var att jag var tvungen att börja 08:50. Jag kom försent på grund av något väldigt speciellt! Jag vaknade lätt av första ringningen och blev förvånad och stolt över mig själv. Första ringningen liksom. Det var inte igår. Jag blev så chockad jag stängde av larmet och somnade om. Jag drömde en jätterolig dröm! Jag vet att jag drömde om någon skön människa som gjorde sjuka saker. Jag vet att jag låg och skrattade för mig själv och tänkte att det var så sjuka saker personen gjorde. Jag skulle berätta för alla om den här människan men så fort jag reste mig upp igen, när klockan var alldeles för mycket, så var drömmen borta! Bortglömd! Det var så typiskt! Det har hänt förut liksom men jag blev nästan lite arg.

Jag kom iallafall ungefär tjugo minuter försent till min Ljudtekniklektion. Vi pratade om hur högt ett ljud måste vara för att vi ska höra det och hur högt ljudet blir innan vi får hörselskador. Väldigt intressant faktiskt! I slutet av lektionen fick vi mixtra med Reason, ett musikprogram i datorn. Det är alltid trevligt! Jag klarade uppgiften på fem minuter och fick sluta efter det. Cool jag är! Sedan hade hela klassen körsång. Det var askul! Det är så underbart med kör i min klass. Alla är så söta XD Faktiskt XD Vi sjöng på där i en timme och sedan hade jag lunch, spagetti med köttfärsås, och sedan en håltimme då jag skrev min önskelista (fyller ju snart år). Glömde den dock i skolan. Tänker ladda upp den någon dag så ni vet vad jag vill ha ifall ni har en slant över eller ngt (A) Jag hade GeMu sen! Musik-och gehörslära. Det var jättejobbigt idag! Vi gick igenom gamla saker som vi lärde oss förra läsåret. Jag har verkligen glömt mer än vad jag trodde. Jisses vad dåligt det gick XD Failfailfail.

Efter GeMun hade jag en liten rast och sedan skulle jag haft Ljud och ljusteknik men den var tydligen inställd. Inte mig emot! Då slapp jag dö av hunger liksom. Ljud och ljusteknik ska vi egentligen ha 14-16:45. PANIK! Usch så långt och jobbigt. Jag kommer säkert tappa energi i framtiden, när lektionerna har börjat på allvar. Jag började gå från skolan men smet in i centrum för att kolla lite. Jag upptäckte en jeansrea på H&M och sprang glatt dit. Jag provade hur många jeans som helst. Jag fick bara köpa två. Mer än så hade jag inte råd med XD Ett par blev jag helt kär i och bestämde mig för direkt.

Sedan stod det mellan tre par som var nästan likadana. Frågan var bara vilka jag skulle ta. Jag bytte jeans hur många gånger som helst och kunde verkligen inte bestämma mig. Alla var ju sååååå snygga XD Inte mitt fel att jag passar så bra i jeans liksom (A) Jag hörde en röst jag kände igen mitt i provningen och tittade ut genom provhytten. Där fann jag en Monaya! Har inte sett den tösen på väldigt länge! Trevligt att få träffa henne igen. Verkligen mysigt! Vi pratade lite och sedan åtgick jag till provningen. JAg provade allt! Hur skor passade till, hur de kändes att sitta i dem, hur de tvättas och allt. Till slut kom jag fram till en av paren, köpte dem och åkte hem. Det var jättevarmt att gå hem från tunnelbanan. Jag höll på att svettas ihjäl. Jag hade myror i brallan också typ så det var inte så kul.

Jag har sett Bones och Ghost Whisperer. JAG ÄLSKAR ATT DET GÅR IGEN BTW! Bra program. Hade bestämt mig för att ta en promenad men det blev inte så. Typiskt mig. JAg har ätit god kvällsmat med ägg och te. Mysigt! Imorgon är det friluftsdag. Vi ska inviga ettorna! Det ska bli kul. Jag har en video ifrån när vi blev invogda förra året. Jag körde finalen och vann! Så grym jag var XD Laddar upp det videoklippet efter det här inlägget troligtvis. Sedan ska jag sova.

Lördagen på onsdagen

I lördags var mötte jag Stoffe och Kenti i Tumba klockan tolv (Klockan tolv på en lördag JAG VET HELT SJUKT) och när jag skulle ta bussen dit glömde jag att det var lördag. Detta innebar att jag glömde att bussarna bara gick en gång i timmen istället för varje kvart. Toppen. Jag exprimenterade lite iallafall och lyckades konstigt nog hinna fram till tolv ändå, fast jag fick byta buss och hålla på. Snacka om tur! När vi hälsat artigt på varandra begav vi oss mot tåget och åkte mot Märsta. Stoffe skulle byta sitt busskort mot ett pluskort men det kunde man inte göra i Tumba så vi fick åka till Huddinge istället XD Sedan tog vi tåget efter och fortsatte mot Märsta. Vi åkte heeeela långa vägen till slutstationen, alltså Märsta. Det är lite coolt att passera stationer man aldrig hört talas om! Vi passerade Upplands Väsby och gissa vad!? DET FINNS EN MARABOUFABRIK DÄR! Jag dog typ. Undrar om man kan åka på ett studiebesök. Kan ju berätta för dem att jag är en STOR konsument! Glömde dock fota när jag åkte förbi. Fail på mig.

Märsta var förresten ett öde ställe. Kanske för att det är slutstationen? Vi hittade en ICA och en Pressbyrå. Kollade runt lite och sedan åkte vi tillbaka XD Även fast Maraboufabriken var nära Märsta var chokladen inte billigare där. Dåligt. Riktigt dåligt. Tåget rullade in till Stockholms central och där klev vi av. Jag tror att vi åt då på en gång XD Vi åt på Max. Spännande. Sedan gick vi på toa XD Tyckte att det var viktigt att ha med. Sedan satte vi oss i Kulturhuset och tittade ned på folket runt omkring plattan. Där bytte vi skor också. Vi alla hade samma storlek. Förnedrande för mig. Stoffe satte ett Hello Kitty-plåster på näsan XD Vi kollade i typ spelbutiker också (nördbutiker host host). Inte för att jag insisterade på att gå in där precis. Vi kollade Bengans cdbutik och jag hittade en Switchfootgrej! Coolt. Det sista vi gjorde innan vi åkte hem var att gå, fortfarande i varandras skor, en lång bit till en RIKTIG nördbutik. Jag ÄLSKAR den! Väldigt humoristisk. Vi tog tåget till Tumba igen sen och hoppade runt där tills bussarna kom och vi åkte hem. Mysig dag!


OMG!
I Märsta får man inte ens ha mobilen på (ett öde samhälle)
Ganska uppenbart vart vi åt


Vi var i en kyrka också! Det glömde jag nämna. Kornig bild eftersom jag inte ville fota med blixtHär sitter det folk och ber XD Folk som är väääääääädligt okyrkliga


Kulturhuset


Sju fötter XD Reagerade inte ens på att det gick förbi någon så jag var jättechockad över att det var en fot till på bilden XD


Kenti sitter på ett konstverk


Kenti och Stoffe!
Random pict på bron över till Gamla stan
På tåget tillbaka till Tumba och den sista bilden


RSS 2.0