Inte den optimala boplatsen

Hur tänkte du egentligen spindel, när du bygger ditt nät så vi inte kan öppna brevlådan? Vill inte sabotera hemmet för oskyldiga varelser men vill ändå kunna betala räkningarna liksom.

Nu ryker soffan

Min soffa som hängt med under alla mina tonår åker nu upp i soffhimmelen. Jag fick soffan begagnad för länge sedan och den var trasig redan då. Med åren har hålen blivit allt större, men det tyder väl på att den är välanvänd, och välanvända ska soffor vara innan de slängs tycker jag. I den här soffan har jag sovit, gråtit, skrattat och uppenbarligen skrivit.Tack för alla fina stunder vi haft tillsammans.
 
 

Fina Kalmar

Jag och pappa sitter och fikar på bästa Kläckeberga och funderar över världens mysterier. Jag har köpt ny soffa och är glad. Känns skönt att vara tillbaka i Sveriges blåsigaste stad.
 

Att läsa böcker

Att läsa böcker är fantastiskt tycker jag. Eller nej, det där är inte riktigt sant. Att ha läst ut en bok är fantastiskt. Att få ha tagit del av en helt ny berättelse med (förhoppningsvis) spänning och vackra meningar. Jag gillar tanken på att läsa ute i solen en härlig sommardag och bara slungas in i den där bokvärlden, men det har jag svårt för. Jag blir ofta rastlös och upplever olika störningsmoment samtidigt som tålamodet tryter. Jag har en mobillista full med boktitlar att låna på bibliotek men listan bara fylls på och fylls på och inget tas bort. Kan jag inte bara få ha läst alla de där böckerna redan, och få ha de där fantastiska berättelserna i mitt huvud?
 
I sommar tänkte jag läsa sju böcker. Lyckades åtminstone plöja igenom EN. Jag läste Twilight. Igen. På engelska den här gången dock. Kanske verkar konstigt att jag läser om en bok när jag har så mycket jag vill läsa. Jo. Ångrar kanske mitt beslut en aning.
 

Skulle älskat den ännu mer i yngre dar

Det fanns en karusell för gosedjur Stockholms Kulturfestival! Barnen fick snurra karusellen själva. Dog gullighetsdöden gånger 3859729525.
 

Körkort på riktigt

Idag är det två år sedan jag tog körkort. TVÅ ÅR! Detta innebär alltså att min prövotid går ut om några timmar (eller så har den redan gjort det?). Känns fantastiskt! Inte för att det kommer göra någon större skillnad. Tänker ändå inte köra för fort eller göra andra avsiktliga olagligheter. Är mest så stolt över att jag faktiskt klarade det.
 
Minns körkortstagandet som om det var igår. Var väldigt skeptisk i början av körkortstiden och helt övertygad om att jag skulle åka fast varje gång jag såg en eventuell polisbil. "Vem tror du att du är? KÖRKORT!? HAhahahaAHAhaa" skulle poliserna skrattat åt mig, och så skulle jag skamset fått ringa hem och berätta att jag missuppfattat hela körprovet och egentligen inte fått körkort. Minns mina funderingar över bilkörning. HUR KAN JAG SÄTTA MIG I EN BIL OCH KÖRA!? DET ÄR JU LIVSFARLIGT! tänkte jag mellan mina bilturer, fast det hann jag glömma bort när jag tog plats i förarsätet.
 
Jag älskade och älskar att köra bil. Det är en härlig känsla och en frihet. Speciellt älskar jag att ha bilen för mig själv och flyga fram över vägarna, lyssna på hög musik och sjunga med utan att någon annan har en aning om detta.
 
Här står en nybliven körkortstagare och ser lite halvskeptisk och livrädd ut

Elins sommar del 2

Här kommer det somrigaste av det somriga. Åh <3
Klicka på de små bilderna för att göra de större.
 
  
   
 

RSS 2.0