Plugga, plugga, plugga bort din glada min

Jag ska hålla ett tal om en bild imorgon. Det känns väldigt jobbigt just nu. Ett tal om en bild? Usch vad det suger. Det inkluderar både Svenska B och Kultur och idehistoria. Jag har kört fast nu. Då satte jag mig här. Det känns inte precis som att det kommer att hjälpa, men jag bryr mig inte längre. Alla mina krafter är slut. Varför gör jag alltid allting i sista sekunden!? Så typiskt mig. Här är bilden btw


Mary Cassatt - Children Playing On The Beach

Vi ska analysera och hitta på en historia bakom bilden. JIPPI! Verkligen kul. Jag har inte fått sova i helgen så jag är helt slut. Igår skulle jag till Ängskyrkan för att träna inför vår stora Carmina Buranakonsert den 21 november. Det var iallafall kul men jag var tvungen att vara där klockan 10:00. Inte lika kul. På kvällen skulle mamma och pappa iväg på middag så jag och syrran passade på att njuta av vår föräldrafria kväll. Vi såg "I taket lyser stjärnorna" och "Twilight". Bra filmer. Dock kom jag i säng alldeles för sent. Jävla HOCKERTHEROCKER <3 Allt är ditt fel. Varför ska dina videobloggar vara så jävla intressanta för? Varför upptäcker man alltid alla intressanta saker när man precis ska gå och lägga sig? 

Idag skulle jag till Ängskyrkan IGEN, men vara där 09:40 istället. Då skulle jag vara söndagsskoledare. Det var jag och Clem som underhöll åtta barn i en timme. Vi pratade om olika val man gör i livet och gjorde en bok. Det gick bra. Jag åkte hem och somnade på bussen. Oh yes. Tur att jag vaknade någon station före jag skulle av. Sedan har jag mest tittat på Nicklas videobloggar. Jag har sett alla nu. SÅ KLOCKRENA. Var har du varit hela mitt liv, liksom?

http://nicklas.idol.tv4.se
http://www.myspace.com/TRIFLY
http://www.youtube.com/watch?v=6v-fLbPhF0Y
http://www.youtube.com/watch?v=X6rL7cuCqrQ

Kommentarer
Postat av: Rebecca Utan Räkor

Jag är med expert på att göra allt i sista stund.

Men jag har ändrat lite på mig nu.

Blev till exempel klar med biologin igår. SOM SKA LÄMNAS IN PÅ ONSDAG!!!

Coolt.



Haha =)

2009-10-19 @ 15:17:24
URL: http://alltutom.blogg.se/
Postat av: clementine :P

hahahhah elin = BESATT AV NICKLAS :P

2009-10-19 @ 21:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0