Appen som jag inte kan få

Det är ju så att jag är hemma i Stockholm just nu. Jag tar en paus från sjungandet genom att.. sjunga. Igår fick jag låna syrrans iPad för hon sade att hon hade en häftig musikapp och OM HON HADE. Jag satt med den hela dagen. Glömde äta mat. Jag gjorde en massa vokalarr med mig själv. Det kan vara så att jag saknar skolan lite väl mycket, ja. 
 
Jag har skrivit ett körarr på en låt. Jag hade inte någon aning om hur det skulle låta, då jag bara skrev det i noter. Tack vare den app som jag älskar så fick jag reda på det. Jag sjöng alla stämmor, en efter en, och satte ihop. Det var häftigt att kunna göra så!
 
Vad är det då för underbar app jag pratar om? GarageBand heter den. Man kan spela massor med instrument som finns också, och sätta ihop. Helt underbart! Den kostar dock 40 kronor men SÅ VÄRT! Det stora problemet är att appen inte finns till Andorid, utan bara till Apple. Det är synd. Skulle verkligen vilja ha den.

Joddlar på Öppen scen

folkhögskolan där jag går ordnas ibland ett evenemang som kallas Öppen scen. Man kan anmäla sig att vara med om man vill göra något. Man får göra vad som helst. Dansa, sjunga, läsa en text.. joddla.
Här är jag när jag joddlar.
 
På onsdag är det Öppen scen igen. Det kommer bli FETT. Det kommer att vara den största någonsin! Jag ska vara med på fyra nummer hittills. Det kommer hålla på hela kvällen. LÄNGTAR.

RSS 2.0