Invigning av Friends Arena

I lördags invigdes den nya arenan i Stockholm och jag var där och kollade läget. Det var sjukt spännande att åka dit. Vi tänkte att kommunalt var bästa sättet att ta sig in. Det skulle gå bussar var femte minut från Mörby station. Först åkte vi fel men väl framme fann vi 2000 oroliga människor som stod i kö, väntandes på bussar som aldrig kom.
 
Vi försökte ringa taxi men kom inte fram. Då bestämde vi oss för att ta tunnelbanan till Solna centrum och gå en bit. Vi åkte tilllbaka till T-centralen och tunnelbanelinjen till Solna var avstängd från t-c. Såklart. Haha. Vi åkte till Fridhemsplan och tog tunnelbanan därifrån. Den tunnelbanan vänder precis före Solna centrum. Oj, vad jag skrattade. Det var som att det inte var meningen att det skulle gå att komma till Friends arena denna dag. Det var TOTALKAOS fast det är väl så det blir när 40 000 personer ska till samma ställe samtidigt.
 
Såhär såg vår resa alltså ut. Alla runda prickar är stopp. Resan tog en och en halv timme.
Förresten startade vi inte från Fruängen. Eller så gjorde vi det. Det får förbli oklart.
 
 
Tv-sändningen började 20:00. 19:58 kom vi inspringandes och satte oss på plats.
Det var så sjukt mycket folk! Det här är inte ens en tredjedel av läktarplatserna
 
Invigningens invigning
 
Hur invigningen var? Resan dit var faktiskt mer spännande. Bara en sådan grej att Loreen inte sjöng Euphoria. What''s up with that?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0