Skidsugen?


Visst vill man bara ut i spåret och känna den friska vinden i ansiktet när man susar över ängen? Man kan ju åka två bredvid varandra iår. Det var en smart skidåkare som kom med den fina idén. Här har vi åkt efter varandra i 15 år. Är det någon som känner för att åka bredvid?

Hemkommen från Värmland

Jag har haft en jättefin helg. Vi hade kusinträff med sju av tio kusiner på plats hos mormor. Vi åt den godaste chokladtårtan som jag någonsin smakat. Det var helt fantastiskt att få spendera en hel helg tillsammans med lilla My. Jag blev ju faster i december. Nu har över två månader gått. Hon blir bara finare och mer underbar hela tiden. Och mormor var lika fin och underbar som alltid. Fast jag har ont i kroppen, som en liten tant, efter att ha sovit i mormors gästsängar (ja, i plural, för jag bytte). Det ska bli skönt att få sova i sin egen säng nu. Tänk att det finns sängar som är så sköna som min. Det finns nog kanske bara en förresten.

Jag saknar min mormor

Nu ska jag iväg till Värmland och träffa mormor. Jag saknar den finisen. Kan hända att jag stöter på lite andra släktingar också och det är ju bara trevligt. Brodern med familj följer också med. Myspys.


<3

Hur går det med Elin?

Ni kanske undrar hur det går med flickan som slutat jobba. Vad gör hon för något nuförtiden? Har hon hittat ett nytt jobb? Varför skriver hon inte? Hon måste vara väldigt upptagen.

Jag förstår att ni är nyfikna. Jag har ju inte berättat något om mina framtidsplaner, och håller dem nog hemliga ett litet tag till. Iallafall några. Jag har inget jobb just nu. Jag kan berätta att jag trots det håller mig sysselsatt. Idag har jag till exempel varit i badhuset och simmat 2500 meter med en paus vid 1000 meter då jag tittade om någon snott mina kläder, eftersom att mina nycklar + lås ligger hemma hos Natalie. Det var ingen som hade snott dem. Tänk vad jobbigt om någon snodde allt man äger när man är iklädd bikini. Endast bikini. Vilken mardröm.

Jag borde inte åka till badhuset själv för jag ÄLSKAR att vara i vatten. När jag har sällskap till badplatser är det ju alltid någon som sätter stopp och säger "Nu går vi upp". Det gjorde ingen idag. Jag badade i flera timmar. Sedan åkte jag till körskolan och pluggade teori. Jag trodde att jag skulle ha typ max tre fel. Jag hade 17 fel..
 
När jag kom hem bjöd pappa på pannkakor och sedan drack vi vårt drickvaccin mot kolera för det bör man göra NÄR MAN SKA TILL THAILAND. Japp. Vi åker i mars. Och imorgon åker vi till Värmland.

Dags att tillkalla John Blund

"Jag ska inte vända på dygnet" var ungefär det första jag sade när jag blev arbetslös. Vad är klockan? Hm. Jag har iallafall gått upp före elva alla dagar hittills. Just nu är jag mitt uppe i fylla-år-veckan. Fadern ska firas när jag sovit och vaknat. Vi har städat HELA DAGEN. Nu är min jul undanplockad. Äntligen. Det är nog bäst att jag går och lägger mig så att inte pappa går och gör sin egen frukost imorgon. Då skulle jag bli klassad som den sämsta dottern någonsin och det vill jag inte. Faktiskt.


Grattis käre far. Älskar dig <3

Jag tog hans pengar och gick

Idag åkte jag buss. Precis när jag gått på bussen och skulle stoppa ned busskortet hörde jag ljudet av mynt som tappas på bussgolvet. Jag började leta reda på dem eftersom jag antog att det var mina. Först hittar jag ett mynt på golvet framför mig, men jag var säker på att jag hade hört minst två. Då hittar jag det andra myntet under ett säte där en man sitter. Då förstår jag att det antagligen var han som tappade pengarna. Han lyssnar på musik.

Då dyker tre alternativ upp i huvudet. Jag kan antingen knacka honom på axeln och berätta för honom att han tappat några mynt, lägga tillbaka myntet och låtsas som att inget hänt eller ta pengarna och gå och sätta mig. Jag bestämde mig för det sista alternativet. Det verkade rimligast just då. Varför avbryta någons musiklyssnade? Och det var ju faktiskt bara två små kronor. När jag tagit det beslutet tittar jag upp. Alla busspassagerare tittar på mig. Det slår mig att varenda en har bevittnat händelseförloppet. Ändå går jag och sätter mig. Jag kunde ju liksom inte ändra mig nu! Det var en bussresa som var genant, vilket den hade all rätt att vara.

Musik på Alla Hjärtans Dag

Jag kan förstå att det är ovanligt många känslor som gror på en dag som denna. Självklart hjälper jag till med att hantera känslorna. Jag har en spelningslista för alla. Vilket citat passar bäst för dig?

Citat 1: "JAG ÄR SÅÅÅÅ KÄR OCH LYCKLIG!"
Silly Love Songs
I Believe in a Thing Called Love - The Darkness
Sexual Healing - Marvin Gaye
Beautiful Day
Breathless - The Corrs
Take On Me - A-Ha
Signed, Sealed, Delivered (I'm Yours) - Stevie Wonder
Falling
I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me) - Whitney Houston
Somebody Like You
Feels Like Home - Chantal Kreviazuk
Your Body is a Wonderland - John Mayer


Citat 2: "Snyftsnyftsnörvelsnyft"
Alone Together
Nothing Compares to You
Here Without You - 3 Doors Down
Damaged and Bruised
If You're Not the One - Daniel Bedingfield
Lost Without You - Delta Goodrem
Better Than Me - Hinder
Echo
Tears and Rain - James Blunt
Dreaming With a Broken Heart - John Mayer
You - Switchfoot
Last Kiss - Taylor Swift

Citat 3: "Jag klarar mig själv"
Perfectly Lonely - John Mayer
Girls Just Wanna Have Fun - Cyndi Lauper
Take Me or Leave Me - RENT
Potential Break Up Song
Break You - Marion Raven
Wannabe - Spice Girls
The Country Song - Seether
Hakuna Matata - The Lion King
It's My Life - Jon Bon Jovi

Citat 4: "Snälla, måste vi prata om alla hjärtans dag? Det finns så mycket viktigare saker"
Sir Duke- Stevie Wonder
Dear Mr President
Splitter Nya Blåa Glänsande Sockiplast - Björn Rosenström
Black Velvet - Alannah Myles
Staten och Kapitalet - Ebba Grön
Will I - RENT
Poker Face
Summer of '69 - Bryan Adams
The Wizard and I - Wicked
En Värld Full Av Liv - Lejonkungen
Hey Man (Now You're Really Livin')

Jag måste bara säga att SHIET vad svårt det var att hitta låtar som inte handlar om kärlek. Medan jag letade hittade jag bara FLER och FLER kärlekslåtar men de låtarna som inte handlade om kärlek var sällsynta. Det kanske bara är jag, jag vet inte, men nu kan jag inte leta längre för jag ska iväg och tillbringa min alla hjärtans dag med min kära syster som fyller år. Tur att den 14e februari handlar mer om min systers födelsedag än om hjärtan. Annars skulle jag sitta här med spelningslista nummer två. HÖ-HÖ.

Vila i frid Whitney Houston

Det här har alltid varit en bra låt.


Spenderar min lediga tid hungrig

Här har man slutat jobba och det känns inte alls lika sentimentalt som jag hade föreställt mig. Eftersom jag skrev upp mig på vikarielistan och de redan undrade om jag kunde jobba idag lär det inte vara sista gången jag sätter min fot på den förskolan. Dock tackade jag nej för att jag behöver vara ledig.

Jag ska göra allt det jag inte hunnit göra under dessa sex månader med 40 timmars arbetsveckor. Jag har längtat ihjäl mig ibland, men mina lediga dagar börjar inte sådär underbart som jag hade hoppats på. Här sitter jag och har varit vaken sedan nio och har bara druckt två glas juice. Jag var fruktanvärt magsjuk inatt och fick inte ens behålla vatten. Nu känns det dock lite bättre och juicen har fått stanna kvar där den ska vara men jag vågar inte äta riktigt än.

Jag har dessutom inte haft internet på några dagar och fick beställa ett nytt modem men nu har jag fixat internet ALLDELES SJÄLV. Inte illa. Även om jag inte kan göra det jag tänkt göra idag så kan jag ändå kanske plocka bort min jul. Det kanske är på tiden?

I can smile at the old days


Tre och en halv arbetsdagar kvar

Hur ska jag klara mig utan dessa barn? Det är för sorgligt. Jag tror att jag oftast föredrar att prata med barn istället för vuxna faktiskt.

Fast samtidigt ska det bli så SKÖNT att få ett liv igen. Jag har stora planer. Stora hemliga planer. Åtminstone hemligt just nu.


RSS 2.0