Här sov jag inatt

Fast jag hade täcke och kudde också. Jag vaknade många gånger. Det ramlade ned bär från rönnen på hammocktaket hela tiden. Stöööörande! Sedan hörde jag postbilen som körde i full fart med morgontidningen, alla grannar som åkte till jobbet, min familj som började snacka med mig när de höll på att gå hemifrån (!?).

Klockan nio var solen uppe och stekte. Då var det olidligt varmt och jag hade ont i ryggen. Fick en känsla av att hammockdynorna inte är gjorda för att sova på en hel natt. Då gick jag in och sov i min underbara säng i två timmar. Det var ändå en väldigt mysig natt. Äntligen fick jag sova under min sänghimmel som aldrig kom upp. Fåglarna kvittade och vinden blåste. Luften var frisk. Hammocken vaggade skönt och lugnt fram och tillbaka. Inget att rekommendera ändå kanske.


Jobb, övningskörning och hammocksovning

Oj! Vilken dag! Först gick jag upp klockan sex för att gå på min första ARBETSINTERVJU! Jag var iväg i god tid men sedan var tågen sjukt försenade så jag kom en kvart försent ändå. Jävla tåg! Det jämnade ändå ut sig eftersom att JAG FICK JOBBET! Den 8 augusti börjar jag arbeta på en förskola i min kommun. Det känns jättebra! Verkligen! Jag har sedan solat lite och läst i svenska versionen av A Walk To Remember som jag lånade på biblioteket igår.

Nu är jag precis hemkommen ifrån min första övningskörning! Alla papper blev klara i måndags. Det gick faktiskt riktigt bra. Jag trodde att jag knappt skulle få bilen att rulla utan att men jag körde runt ett bra tag faktiskt. Jag växlade t.o.m. upp till tvåan. Nu ska jag iväg på ett soväventyr. En sak jag har på min att-göra-i-sommar-lista är att sova i hammocken. Det ska jag göra nu. Natti.

Jag älskar när glassbilen kommer

Jag satt här och var jättesugen på glass. Plötsligt så hör jag den välbekanta melodin spelas utanför. Jag älskar hur bråttom man får när man hör den. Glassbilen får ju liksom inte åka iväg! Vi hittar aldrig klubbkortet. Det ligger aldrig där det ska men ändå hittar vi det alltid när alla börjar få lite panik. Då tjänar vi femtio kronor och pappa blir glad. Då blir alla glada. När syster är hemma springer vi ut tillsammans och fnittrar åt hur snygg glassgubben är. Det brukar alltid vara olika men nu har vi haft samma glassgubbegrabb flera gånger. Såhär brukar vi säga/tänka "Hoppashoppashoppas att det är han... JAAAAA! hihihihiih.." (töntar) Han är verkligen snygg. Man blir alldeles pirrig i hela kroppen ;)

När vi har köpt glassen får alla glass och alla blir glada. Vi blir helt enkelt en gladare familj när glassbilen kommer. Vårt favoritpaket är High Five. Det är fem sorters glassar med fyra av varje sort. Perfekt, eftersom vi är fyra i familjen för närvarande. Man får en av varje sort (ja, vi måste dela upp annars tar någon alla.. denna någon brukar vara jag). Vi skriver upp på kylskåpet vilka vi har tagit. Det brukar funka bra.


Lite att lyssna på idag eller imorgon

Här får ni er en liten mysig musikdos. Den passar fint i detta vackra väder! En spännande blandning blir det.

Let Your Love Be Strong - Switchfoot


Jag ger dig min morgon - Fred Åkerström



Hungry Eyes - Eric Carmen


Getting Over You - Anna Johnson


Coola midsommarservetter


Japp, du såg rätt. Det är snapsvisor på!



Nu slipper man alla sånghäften. Hur coolt? Inte för att jag dricker snaps, men sjunger gör jag minsann. Jag lärde mig den härliga klassikern Helan går när jag gick i tvåan - i grundskolan. När vi ändå snackar snapsvisor kan jag berätta att en teaterlärare på Scengymnasiet var världsmästare i snapsvisor flera år i rad. Jag vet vad ni undrar och ja, det finns tydligen sådana tävlingar.

Jag drömde precis en rolig dröm

Jag drömde att jag inte kunde stänga av min väckarklocka. Det är en sådan där "pippippippip...pippippippip...pippippippip" ifall ni fattar. Den låter som så konstant i en timme om man inte stänger av den (vilket jag har märkt eftersom jag har ställt den så att man måste gå upp ur sängen för att stänga av (och jag kan tydligen slumra till fast jag hör ett pipande (och jag har precis gjort två parenterser i en parantes (är det lagligt?)))). Jag drömde iallafall att jag tryckte på knappen men klockan fortsatte att ringa.

Jag tryckte flera gånger men inget hände. Jag tog ur batterierna men klockan fortsatte med sitt konstanta ringde. Jag ställde om klockan så att det hade gått en timme från när den starta men utan resultat. Då tog jag ut bränslet ur klockan som var öl (?!?!?!!??!) men klockan vägrade att tiga. Jag tog med mig klockan på tunnelbanan för att slänga den någonstans så att jag slapp höra. Passagerarna runt mig sade "Ursäkta, men hör du inte att din klockan låter? Det är irriterande". "MEN FÖRSÖK STÄNGA AV DÅ!!!" Svarade jag argt och passagerarna försökte men utan att lyckas.

Någonstans ungefär där så vaknade jag. Väckarklockan ringde. Såklart. Jag kan tänka mig att drömmen startade ungefär när klockan började ringa. Det hade gått fem minuter och jag hade drömt om en hel dag. Superkonstigt egentligen. Jag trodde att jag hade drömt i minst en timme. Det är spännande det där med drömmar. Tänk om man kunde spela in sina drömmar och sedan se dem när man vaknat! Så himla coolt det vore.


Citat ur Martina Haags "Hemma hos Martina"

Himla rolig bok för övrigt. Jag låg och gapskrattade flera gånger.









En liten tjuvstart på midsommar

Igår var en fin dag! Mamma jobbar på en förskola (man får tydligen inte säga dagis längre) och jag var där på besök för att få fika och dansa runt midsommarstången. Mamma jobbar på en småbarnsavdelning. Det blev inte mycket dans. Mestadels fick vi hålla koll så att barnen inte sprang iväg. Gulligull. Fikat var gott iallafall.

Efter middagen cyklade jag och Magda iväg och badade. Jag doppade mig för första gången iår. Det var jättehärligt att bada. Efter vårt dopp cyklade vi hem och fräschade upp oss. Sedan åkte vi in till stan och fikade på Café 60 tills det stängde. Vi tog sista tunnelbanan hem. När jag kom hem var klockan ungefär två. Jag råkade aktivera larmet. Stackars familj!

Imorgon är det midsommarafton! Det kommer att bli underbart.

Jag röjer alla nätter natten lång

Min nya passion
Eller vad man ska kalla det


Mina armband

Sedan sommaren 2007 (tror jag) har mina handleder pryds av band och pärlor. Det började med att jag lärde mig att göra sådana där garnarmband ni vet. Sådana där armband som är nummer två uppfirån på bilden nedan. Jag gjorde fler och fler. Det var roligt och jag trivdes i det. Helt plötsligt hittade jag massa band som man kunde ha runt handleden. Jag gick också en bild- och formkurs ett tag. Då skulle vi göra armband en dag. Jag gjorde måååånga. Många av de pärlor som jag har kvar runt handleden kommer ifrån den pysselkursen. Jag kanske ruinerade dem.

Såhär såg det ut ett tag.

Jag har kvar flera pärlhalsband liknande detta också


Det första året såg det ut som ovan

Numera har jag mer ordning på mina armband. Jag har faktiskt en speciell ordning. När armbanden sitter som de ska nu så ska det se ut som det gör på bilderna nedanför. Från början sov jag med mina armband. Många gick inte att ta av. På niornas bal tog jag av mig alla för första gången sedan det första åkte på. Jag tyckte inte att armbanden passade till min balklänning.

Numera sover jag inte med mina armband. Nu när de är så många känns det klumpigt. Efter att ha fått märken på kinden på morgonen bestämde jag mig för att lägga ifrån mig banden när jag ska sova. När jag duschar och tränar har jag inte heller armbanden på mig. Annars är de jämt på. Det känns konstigt att vara utan dem eftersom jag är så van att de sitter där på handlederna. Dock är det jobbigt när man tränar och armbanden är på. Det blir svettigt och jobbigt på armarna. Då tycker jag att det är bättre att sakna dem än att störa sig på dem.


Höger


Vänster

Välkommen in till min nya möblering

Här är en liten video som jag gjorde igårkväll. Mitt rum är inte precis klart som ni kanske förstår.


Ommöblering av musikaliska skäl

Idag hade jag bara en sak inplanerad. Jag skulle gå till gymmet. När jag vaknade regnade det. Jättemycket. Jag tappade lusten direkt. Tanken på att gå ut i det blöta fick mig att stanna hemma. Jag gick i morgonrocken tills klockan närmade sig sju på kvällen. Det jämnade ut sig ifrån morgondagen. Då var jag i farten hela tiden. Igår var en så bra dag! Musikcaféet med kören gick bra! Efter det drog familjen iväg till Rålis och spelade boule. Sedan spontanåt vi på restaurang. Restaurangen var jättebra! Förrätten var underbar och huvudrätten underbarare. Vi hade det jättetrevligt.

Nu ska ni få höra något spännande! Imorgon ska jag få ett piano. En vän till familjen har ett piano över som skulle slängas om ingen ville ha det. Inte ska man slänga ett piano heller!? Jag fick fick frågan om jag ville ha det. SJÄLVKLART svarade jag ja. Det blir en annan känsla med ett riktigt piano. Det ska bara stämmas först och det skulle ta tid men det är värt det. Jag ommöblerade mitt rum idag för att få plats med det. Det är inte klart än men jag tror att det blir bra. Synd bara att jag precis satt upp sänglampan. Nu ska den ned igen.


En ny kategori inspirerad av niotillfem

Niotillfem är en blogg som jag följer. Så himla fin blogg! Man blir alldeles varm i hjärtat av att läsa. Hon har ibland tagit kort i böcker några texter som hon fastnat speciellt för. Jag brukar läsa på sommaren men inte så mycket annars. Nu är det sommar. Det började med att jag tänkte på ett citat ur en bok i några dagar. Jag gick tillbaka och läste det igen. Då kom jag ihåg hur niotillfem hade gjort. Nu har jag tagit flera kort på olika texter som jag fastnat för. Jag kan titta tillbaka i kameran på citaten och läsa dem och bli glad. Jag bestämmer mig nu för att ladda upp dessa citat här i bloggen. Jag hoppas att jag inte bryter mot några upphovsrättsregler om jag nämner bok och författare.

Citat ur 14 år till salu som är skriven av Caroline Engvall



Mer vuxen för varje dag som går

Idag hade jag möte på Arbetsförmedlingen (!?!?!?!?).  Jag skrev in mig förra veckan och har idag gjort en handlingsplan. Jag är bokad på ett annat möte på måndag. Hur vuxet låter inte det liksom? Jag har gått handledarkursen och skrivit in mig i en körskola. Snart är det dags att börja övningsköra. Jag känner hur det vuxna bara kommer fram mer och mer. Det är ganska läskigt.. men det känns faktiskt bra. Det är bara det att det inte alls känns som att jag har tagit studenten. Är jag verkligen såååå gammal nu? Helt konstigt.

Idag var jag även hemma hos Erika. Vi hade tänkt baka och laga mat men båda var så trötta så vi gick och köpte kyckling och en kanellängd istället, haha. Sedan såg vi en film som gick på fyran. Erikas hund Leo är helt underbar. Så snäll och bra! Jag åkte hem vid åtta för att ladda inför morgondagen. Vi har ju vårt musikcafé med kören då! Det ska bli kul. Jag är taggad, fast ändå inte.. men det blir bra till imorgon.

Nu sitter jag och trycker i mig en alldeles för stor tårtbit. Jag menar inte att jag borde äta mindre. Jag menar att jag helt enkelt inte kommer att orka äta upp hela den stora biten som jag plockade åt mig. Ändå gör jag det, fast det passerade gott för ungefär åtta tuggor sedan. Nåväl. Jag ska gå och lägga mig snart när tallriken är tom. Det ska bli skönt!

Om man ändå kunde skriva låtar

Dessa två är så sjuuuuukt bra låtar. Tänk om man kunde skriva sådär bra låtar. De som har skrivit dessa är inte kända. Det visar kanske att vem som helst kan skriva bra låtar? Kanske tillochmed jag? Jag önskar att det var så.

She Plays Boys

Jag döööör typ av hennes röst. Sååååå bra röst och såååå bra sångteknik. Jag fastnade först efter att ha hört den här. Lyssna mellan 2:50 - 3:03. Jag tror att ni förstår var jag dog först. Om inte ni dör där är ni konstiga.

Refräng på hennes egen låt:
I play guitar and she plays boys
I write you songs she writes you off her list to kiss
She tells you lies
Im telling you how it is
You deserve better than fake tans extensions and name brands
We sing our favorite song and she calls it noise
I play guitar and she plays boys

I Hope You Love Me Someday

Här är texten redan tydlig så det behövs ingen lyrics :) Den här låten hittade jag för hur länge sedan som helst och den är fortfarande så otroligt bra. Så mycket hjärta. Åh <3

Musikcafé på lördag kl 16:00

Söndag och måndag den här veckan har varit kördagar. Detta var de sista repen som vi kunde ha alla tillsammans före vi åker ned till Österrike på tävling i juli. Det har varit intensiva dagar. Vissa låtar sliter på kroppen ska jag säga er. Det känns som efter ett träningpass. Det känns bra ändå. På lördag ska vi visa upp vårat tävlingnummer för nära och kära. Det ska hållas ett musikcafé på Skeppsholmen. Det är helt gratis. Välkomna dit om ni är intresserade. Vi är bra, det kan jag lova ;)

Studenten i bildform


Studentlunchen


Före utspringet


Helt plötsligt började jag gråta XD




Pappa, dotter, mamma


Syskonkort


Elin & Miranda


Elin & Natalie
redo för flaket


Flaket


Efter flaket


Familjen hade gjort så fint




25 MVGn, 7 VGn och 3 Gn

Här kan ni få ta del av mina betyg och alla kurser som jag har läst under mina tre år på Scenis.
MVG Arbetsmiljö och säkerhet 50p
MVG Datakunskap 50p
VG Engelska A 100p
G Engelska B 100p
VG Estetisk orientering 100p
MVG Estetisk verksamhet 50p
MVG Gitarr 50p
MVG Historia A 100 p
VG Idrott och hälsa A 100p
VG Idrott och hälsa B 50p
MVG Kultur- och idéhistoria 100p
MVG Nutida konst 50p
VG Matematik A 100p
VG Matematik B 50p
MVG Arrangering och komposition 50p
MVG Ljudteknik A 50p
MVG Ljudteknik B 50p
MVG Musik och kommunikation 50p
MVG Ensemble A 100p
MVG Ensemble B 100p
MVG Gehörs- och musiklära A 100p
MVG Gehörs- och musiklära B 50p
MVG Körsång A 50p
MVG Rytmik med dans 50p
MVG Sceniskt musikprojekt 100p
MVG Naturkunskap A 50p
MVG Piano 50p
G Religionskunskap A 50p
VG Samhällskunskap A 100p
MVG Sång nivå 1 50p
MVG Sång nivå 2 50p
MVG Sång nivå 3 50p
MVG Svenska A 100p
G Svenska B 100p
MVG Projektarbete 100p

Min alldeles egna studentdag

För tolv timmar sedan stod jag redo för att springa ut på skolgården! Då skulle jag ta studenten. Så fint. Det har varit en så underbar dag enda från start! Jag älskar verkligen alla människor jag har omkring mig. Alla som fått mig att bli glad idag! Alla som har fixat och pyntat enbart för MIG! Alla som kom och hälsade på. ÄLSKLINGAR <3 Dagen kunde faktiskt inte ha blivit bättre. Jag ska berätta ganska detaljerat för att bevara denna dag i minnet till framtiden. Kan hända att inlägget blir vääääldigt långt.

Jag skippade champangefrukosten. Den var klockan åtta vid Mariatorget. Jag skulle behöva ha åkt halv åtta. Jag gick istället upp kvart över sju och duschade i lugn och ro. Min kära moster Elienor som kom från Värmland igår hade gjort frukost. Åh! Jag, mamma, Elienor och min kusin Lina åt och pratade i godan ro. Jag klädde på mig och Lina sminkade mig och sedan skulle jag locka håret. Plötsligt gick tiden väldigt fort. Håret blev ganska olockigt där på slutet. Syster skjutsade mig till tunnelbanan och jag glömde min mobil så Lina fick springa och hämta den, haha! Hjälte. Jag och Miranda tog tunnelbanan till skolan. Vi var där strax före tio.

Väl framme i skolan minglade vi runt med jordgubbar, salta pinnar och Loka. Vi skrev i varandras mössor och pratade och skrattade, lite sådär som man antagligen brukar göra. Klockan elva var det fotografering. Vi skulle ha varit ute men det började regna strax före elva. Kul. Fotografen (eller någon) ställde upp för fotografering mot en vägg i matsalen. Det fick gå bra. Vi i musik fick ta vår bild först.

Runt klockan tolv åt vi studentlunch! Till förrätt var det en räkcocktail som jag knappt rörde. Jag är inget räkfan. Varmrätten bestod av potatisgratäng och oxfilé. Vilken succé! Olé! Utmärkt idé. Det var jättegott. Efterrätten var rabarberkaka med vaniljsås. Också jättegott! Det var lite underhållning emellanåt. Rektorn höll tal, några musiklärare sjöng och spelade och alla mentorer sjöng en egenkomponerad låt för oss. Finisar <3

Vi fick våra betyg och gjorde annat som jag inte kommer bry mig om när läser detta i framtiden. Strax före 13:30 stod vi redo innanför stora entrén. Först rullade RHgymnasiet ut. Sedan gick IB ut och sist gick/sprang/hoppade Scengymnasiet! Det är tradition med sambatåg när folk tar studenten så vi hoppade runt i takt till musiken och skrev. Jag fick fetaste lyckoruset! Det var underbart! Jag såg brorsan bland vimlet och strax där bakom skymtade min skylt. Jag gillar den. När jag gick fram till alla släktingar och vänner var jag ganska hyper. Jag kramade alla. Mamma grät. När jag såg mamma började jag också gråta fast jag inte hade en tanke på att man kunde börja gråta helt plötsligt! Det var så mycket känslor överallt. Så underbart!

När vi hade tagit kort på varenda centimeter av mig drog klassen till tunnelbanan mot Liljeholmen. I Liljeholmen fick vi hoppa på vårt flak. Vi gick på där för att vi skulle få mer tid i stan. Vi hade tre flakan på sidan av flaket. Ett för teater, ett för artist och ett för musik. Vi åkte alltså hela trean på samma flak. Jag hade inte höga förväntningar på flaket. Det var över förväntan må jag säga. Även om alla hällde öl på varandra så var det jävligt skoj! På flaket fick man verkligen ta ut all sin lycka. Det var härligt! Vår musikanläggning pajade dock ibland och polsen kom typ XD men det får man ta liksom. Tydligen. De flesta badade i Sergelfontänen sen man jag hoppade det. Jag lät de stänka på mig en hel del iaf. Det räckte så. Under hela flakresan hade vädret klarnat upp och solen sken. Det var perfekt flakväder!

Mitt i allt ståhej bland alla andra hundra studenter och all öl på Sergel så sade vi hejdå till varandra allihopa. Fast nej, inte allihopa men man försökte hinna säga hejdå till så många som möjligt. Sedan åkte jag och Natalie hem. När jag kom hem var alla så himla bra. Jag hade lätt de bästa gästerna en student kan ha! Vi tog lite kort och jag åt mat. Vi bjöd på potatisgratäng och massa olika kött. Sedan fräschade jag upp mig efter all ölkastning. Jag tog en dusch och sminkade om mig. Sedan gick jag ut igen. Jag hade haft värsta ångesten över presentöppningen. När det var dags var jag nervös men jag hade oroat mig helt i onödan. Det var bara trevligt! Alla mina presenter var jättebra! På riktigt! Varenda en! Åh <3

Jag fick bland annat smycken, en sångbok, en kokbok, en skål med matchande ljuslykta, glas, en ICA-kväll (haha <3), presentkort på H&M och guldfynd, choklad och massa massa pengar, blommor och gosedjur! Jag tror faktiskt att jag fick med allt där. ELLER NEJ! Jag fick min cykel i studentpresent också. Så himla bra. Jag tog en tur med min cykel och Lina tog kort.

På kvällen blev jag och Magda, som för övrigt var sååå underbar idag, lite sugna på att öppna den nya sångboken. Vi sjöng lite låtar ur den och sedan spelade vi in en låt som inte alls hade någon med boken att göra XD Det är videon jag laddade upp för några inlägg sedan. Här kan du hitta videon annars. Magda var på mitt utspring. Sedan åkte hon med min familj hem och hjälpte dem att pynta. Hon åkte med och köpte studentpresent till min kusin också! Och så hälsade hon på alla mina släktingar och var så trevlig hela dagen. Så underbar kompis jag har <3 Jag släpper dig aldrig! ALLA var faktiskt helt underbara idag när jag tänker efter. Jag har inte fixat ett dugg. Familjen hade lagat så bra mat och efterätt. De hade köpt så bra saker och fint pynt. Allt var genomtänkt och bara så.. BRA. Känner att jag inte har så stort ordförråd. Allt jag säger är "underbart" och "bra" men liksom DET ÄR SÅ!

Jag är nöjd så otroligt nöjd med dagen. Den kunde inte ha varit bättre. Eller jag skulle gärna ha haft mormor här men annars var den PERFEKT! Det första jag skrev var "För tolv timmar stod jag redo för att springa ut på skolgården". Då var klockan halv två. Nu är klockan halv tre. Det tog mig en timme att skriva detta alltså. Fett värt iaf! Tack! Verkligen TACK alla som jag känner typ. Jag ÄLSKAR er <3

När döttrarna är husvakter

När mamma och pappa var bortresta i en vecka blev det såhär. Vi märkte det först när de kom hem. Vi är alltså inga blomvattnare. Förlåt.


Fulaste stillbilden jag någonsin sett

JAG HAR TAGIT STUDENTEN FÖ FAEN! Mer info och ingående inlägg kommer senare. Nu laddar jag upp denna video som jag och Magda filmade nyss när vi tog en pause från gratulerandet. Lyssna och njut.


FYFAN VAD JAG ÄR BRA!






Allt är bara underbart och mysigt

Det har varit en himla fin vecka. I skolan har vi bara myst och ätit tårta och sedan har vi varit ganska lediga ju. Mamma och pappa har varit i Turkiet så det har varit föräldrafritt hela veckan! Det är så underbart att få vara sina egna bossar. Vi har haft det jättekul! Det är även bra när föräldrarna kommer hem och man märker hur underbara de är. Vi har varit på barnkalas idag!


En ganska oförberedd bild framför den nya rutschkanan

Mitt kusinbarn Melvin fyllde två år. Tiden går liksom. Jag har alltid varit yngst. Nu börjar storkusinerna få barn. Alla släktträffar är fyllda med barn numera. Mys! Men lite läskigt. Jag vet inte om jag någonsin har ätit så god tårta. MUMS alltså. Efter kalaset åkte vi hem och grillade. Brorsan och hans sambo Carita följde med. Vi hade det jättetrevligt! Jag avslutar detta inlägg med att säga att jag älskar min familj. Jättemycket.


Bilder från studentskivan 25e maj

Jag tog inte så många bilder men här är de acceptabla som jag tog! De från School's Out såg jag på deras hemsida. Här finns resten av Schools Out bilder. Det finns många bra bilder där. Ta dig en titt!

Middagsdukningen


Natalie och Cherstin


Emma och Elin


Utsikten från båten men det var mycket finare egentligen


Magda och Elin


En dag fullproppad med aktiviteter

Idag har varit en så sjuuuukt lång dag. Jag ska minsann berätta. Jag försov mig med flit eftersom jag vet att det inte är några viktiga lektioner dessa tider. När jag dessutom kom fram, 45 minuter för sent, visade det sig att läraren som hade lektionen var i Spanien (?) så vi hade ingen lektion alls. Nästa lektion var religion - mitt slutbetygs svarta får. INTE NU LÄNGRE! JAG FÅR G I RELIGION! Lycka.

Sedan var skolan slut typ eftersom alla kurser är avslutade. Jag tog reda på att jag får MVG i Arbetsmiljö- och säkerhet. Inte illa. Sedan gick jag hem. Jag skulle möta Magdalena på eftermiddagen men hon hade studentlunch först och jag slutade tidigare än beräknat så jag gick och gymmade. Jag var jättehungrig när jag kom hem och alldeles ensam hemma. Vi hade inte ens någon pan pizza så jag gjorde pyttipanna med stekt ägg. Jag känner mig stolt. Jag är inte precis värsta kocken. Efter maten och en dusch åkte jag in till stan med Magda. Vi uträttade massa ärenden tillsammans. Jag lämnade tillbaka en biblioteksbok på musikbiblioteket. Magda köpte studentpresent och skor.

Därefter åkte jag hem och åt pizza som jag och syrran beställde från en pizzeria. Sedan gjorde jag mig redo för Tullinge gymnasiums slutskiva. Jag mötte Erika innan så gick vi dit tillsammans men vi hittade typ inte, haha! Det tog ett tag. Det var värsta minidansgolvet så det blev många knuffar och armbåganden. Annars var det trevligt. Mina fötter är helt slut. Det tog lång tid att komma hem men nu är jag hemma. Jag funderar på att dygna eftersom jag ändå ska upp om två timmar men jag är så otroligt trött. Jag skulle inte ha satt mig vid datorn.

Älskade underbara Glee

ASSÅ JAG ÄLSKAR GLEE! Jag dör av kärlek typ. Har precis sett klart min dvdbox av första säsongen. Nu måste jag vänta en hel vecka på varje avsnitt! Vilken plåga.

Go Your Own Way


Get It Right

Asså den här låten är så fin så fin så fin! Men jag blir så otroligt ledsen av den. Ändå kan jag typ inte sluta lyssna på den. Fast jag vill liksom inte vara ledsen. Vilka problem jag har.

RSS 2.0