Jag är en glad flicka som är KLAR

JAG ÄR KLAR! Helt sjukt underbart! Nu kommer jag aldrig mer att behöva läsa om DanteSvanteTanteTönte! Han är härmed ute ur mitt liv. Det vill säga, om jag inte får någon rest. Det skulle jag inte uppskatta. Speciellt inte eftersom jag kämpat med denna uppgift hela lovet! Varje dag! Inte hela tiden dock, men det kan man inte begära av mig! Nu kan jag äntligen njuta av lovet. Efter att ha suttit hemma nästan hela tiden så kan jag äntligen hitta på något! Inte nog med att jag är klar, jag är även sjukt nöjd med min insats. När jag läste igenom uppsatsen för att försäkra mig om att allt såg fint ut så blev jag så stolt! JIPPIE!

Detta tog jobbigt nog mycket mer tid än vad jag hade ränkat med. Jag hade egentligen tänkt hinna skriva min artikel om Brott och straff på medeltiden också, men det kommer jag inte att hinna tyvärr. Jag vill ha lite lov nu först istället för att börja specialisera mig på ett annat ämne. Ett stort projekt per lov räcker alldeles utmärkt. Man kan ju inte kräva hur mycket som helst av mig faktiskt. Idag har jag knappt rest mig ifrån datorn. Jag har gjort avbrott för matintag, toalettbesök och träning. Ändå har jag inte rört msn. Jag var inne på Facebook en gång. Inget mer. Är jag bäst eller!? Svar ja.


Glad flicka

Kommentarer
Postat av: Magda

fan vad duktig du är, var stolt!! <3 :D

2010-03-05 @ 01:46:11
Postat av: Magda

OCH - sommarbild <3<3<3

2010-03-05 @ 01:46:43
Postat av: I s a b e l l a

SVAR: åh tack:)

Solnedgångar är så fina! kram

2010-03-05 @ 12:16:34
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: Myaraq

Hahahhaa Dante som är så himla lattjo!



Förlåt. Jag borde sätta varningar över hela min blogg:



"VARNING!! EJ ATT LÄSA NATTETID, EJ ATT LÄSA AV PERSONER MED SVAGT HJÄRTA, EJ ATT LÄSA AV TRÅKMÅNSAR. VÄLKOMMEN NI ANDRA"



;)

2010-03-06 @ 10:02:25
URL: http://myaraq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0