Det finns bara en som John Mayer

Hur kan man sjunga som honom? Det är ju omänskligt! Det går inte ens att sjunga med för då känns det som att man förstör. Mayers röst är helig. Titta bara på det här! DET ÄR LIVE! Vem kan sjunga såhär live? John Mayer kan. Han är så bra att jag får svårt att andas när jag lyssnar. Jag kan inte sluta lyssna. Kommer jag att sluta andas till slut? Jag älskar att det bara är han och en gitarr ( och eventuellt en till gitarrist). Det är så enkelt och fint. Så ärligt på något sätt. En gång i stan satt det en gatumusikant och spelade på sin gitarr och sjöng. Det var så vackert. Det påminde om John Mayer. Jag ångrar att jag inte stannade och lyssnade längre.

Heart of Life - John Älskling Mayer


Daughters - John Mayer

Älskar början när ett fan skriker "I love you" och han viskar tillbaka "I love you too.." <33

HEHEHE

HEHEHE

För mycket ego eller för liten hårddisk?

Idag har jag rensat bilder för fullt! Det är på tiden att jag laddar över mina bilder till en lagringsgrej och jag vill inte ladda med en massa skit. Därför rensar jag. Den här dagen har jag bara hunnit rensa min egobildermapp. Hur mycket bilder kan man ta på sig själv egentligen? Är det ens normalt att ha en egomapp? Det var över två tusen bilder i den där mappen. Jisses. Nu har jag sorterat och rensat. Ungefär hälften av bilderna är kvar. Det har varit roligt att titta på alla bilder. Jag ger er nu: Elins egomapp! (den väldigt korta versionen) 
Tack för att du är min vän

I fredags var jag på Bounce - The Last Dance med Marie, hennes mamma och hennes polare Sandra! Det var tänkt att famlijen Marie skulle gå med några andra men de fick förhinder. Klart man ställer upp liksom =D Det blev dessutom gratis för mig och Maries mamma både skjutsade dit mig och hem mig! Vilken lyx! Bounce var dessutom jättebra! Jag var rädd att det s kulle bli lite långtråkigt. Dans är inget jag brinner för precis, men nu kan jag inte förstå hur jag kunde tro att det skulle bli tråkigt! För det första var dom hur duktiga som helst. De gjorde liksom som en teater typ. Det var coolt! Det var ju även massa häftiga effekter och sådär. Det var så mycket som var coolt! Tack så jättemycket Marie för den upplevelsen =D Och grattis Sandra som fyller år idag!


Globen


Marie och Sandra =D


Biljetten


Världens största discokula


Tänker på Rent - Seasons of love på den här bilden XD


Helt plötsligt började en stolsektion börja dansa!
HAHA! Det var ascoolt


Svårt att vänta tills säsongen kommer på dvd

Allt går som planerat angående min supervecka! Fast det är ju bara tisdag än så länge

Äntligen fann jag en version som gick att ladda upp på bloggen
Taking Chances - Glee

Det är sista chanserna nu innan det är för sent

Den här veckan ska jag vara Miracle woman. Jag ska minsann ta tag i mitt liv nu.

Detta ska jag hinna med:
- Skriva tidningsartikelgrej
- Komplettera medeltidsprovet jag failade så sjukt mycket på
- Skriva klart brädspelsfrågorna
- Börja skriva en fördjupning om en epok som jag ska välja
- Skriva en engelskagrej som är skitjobbig
- Prestera sjukt bra på terminsuppspelet
- Skriva ut alla låttexter till musikalen
- Lära mig alla repliker till musikalen
- Öva på gitarrläxan och få Janne att tappa hakan
- Skriva i träningsdagboken.. vilket innebär viss träning (promenader..)
- Lära mig nya verser på En värld av vänner och öva det på söndag i Stadshuset

Jag MÅSTE klara detta! Det finns inga om och men längre. Det innebär att jag inte ska röra datorn utan att vara klar med dagsplaneringen. Det lär inte bli så mycket dator.

Vackra videos från vackra Taizé

Elin busar och filmar istället för att fota


Elin hittar en snurrgrej att snurra på


OYAK


Pomperipossafinal


Tyskt gitarrmys

Jag har de finaste skorna som finnsTyp.

Var finns motivationen när den behövs?

Idag är det lördag. Jag vaknade alldeles själv runt elva. Duktigt av mig. Vi har sjukt städat här hemma och syrrans pojkväns päron här på besök för första gången. Mamma har varit så nervös! Det har gått bra tycker jag. Jag är inte så social dock. Det förväntas ändå inte av mig så det gör inget. Den här skolveckan har varit tuff. Det har hänt så mycket. Vi har gått till halv fem de flera dagarna. Det är många musikalrep, vilket egentligen bara är kul. Jag har haft ett matteprov som jag typ pluggade på en halvtimme innan det började men oj vad grym jag var! Eftersom det gick så bra kommer jag säkert att chansa sådär nästa prov också. Inte bra.

För övrigt har jag tusen saker jag borde göra. Jag har massa rester och knappt någon tid. Trots det känner jag inte motivation till att arbeta. Jag behöver hitta gnistan. Jag behöver få panik över hur lite tid det är kvar. Varför får jag inte det? Varför bloggar jag istället för att plugga? Varför lyssnar jag på Alexander Rybak istället för musikallåtarna? Dessa frågor har jag inte ens tid att fundera på. Det är fint med vår. Det går att gå utan jacka utan att bli en isbit. När jag åker tunnelbana över vattnet så glittrar det så vackert. Då blir jag glad.


Don't promise forever, just love me day by day

Jag såg på Så ska det låta igår. Jag kom på mig själv att sitta och fnissa fånigt åt Alexander Rybak. Han är söt. Irriterande söt. Finns det de som inte smälter? När han sjöng den här låten var det så fint att jag var tvungen att ta reda på vad det var för en fin en. Åh så fin!


Vackra Taizé i vacker bildversion


Lunch på Danmark-Tyskland färjan! Ketchupen var läskig


På varje toalett i Tyskland fanns en sådan här. Den använde vi mycket


Marie, Gustaf, Marika, Linnea och Marcus på nattstoppet


Frukost i Frankrike var fett dyrt men väldigt gott! Blodapelsindrickan var dock knappt drickbar
Vanlig matkö och vi står inte ens längst bak


Marie och Sandra


Den där snurrgrejen var läskigare än man tror


Nere vid Tystnaden


Marie är tyst


Vackra och helt oredigerade naturbilder


Riktigt sommarbild på Marcus


Söt-Marie


Vår barrack
som det sov nio personer i


Det byggdes ett valv av yoghurtförpackningar


Lily, Marcus, ElinPelin och Marika


Marika hoppar HAHA


Den här snubben behövde skjuts till Hamburg på fredag för hans kompisar hade tagit hans bil och åkt hem HAHA


OYAK


Jag är cool
Duschen...


Parningsäsong


Min älskade fina lilla mysgrupp


Fint


Inuti kyrkan


ElinPelin och MarieParie


Erik och Tobias


Gruppbild på alla vi som åkte 64 timmar buss tillsammans

Ni måste ha varit där för att förstå

Jag blev idag hemkommen från Taizé! ÅH! Underbara fina Taizé! Jag saknar det redan. Det var så underbart. Det är något väldigt speciellt med den platsen som gör att man inte kan låta bli att älska den. Jag har haft så sjuuuuukt kul! Det är svårt att berätta. Jag kommer att ladda upp ett inlägg med massa bilder senare. Det kommer att finnas tusen bilder på Facebook av alla olika slag. Det är skönt att få komma hem också faktiskt. Det är helt underbart att få duscha i en dusch utan smuts, spretig stråle och kallvatten. Inatt kommer jag att få sova i min egen säng. MIN SÄNG! Jag har saknat den mycket. Nu är jag väldigt trött och ska sova.

Aprilskämten flödade inte precis

Vad är ett bra aprilskämt egentligen? Den tanken har snurrat runt i mitt huvud i sisådär en vecka. Ändå är jag missnöjd över det lilla resultatet jag kommit fram till. Bullerbyns ställa-om-klockan-i-skolan-skämtet var bra när det kom. Nu är det liksom för använt. Ett aprilskämt måste vara kul, den som blir lurad måste också tycker att det är kul OCH gå på det OCH på något sätt visa att personen gått på det. Till exempel som det andra Bullerby skämtet: Gå och plocka stenar på gården för att sälja dem. En sådan kraftansträngning är roligt. 

Det finns även en till fråga som cirkulerat omkring mellan mina öron. Vad räknas som ett aprilskämt? Man ska ju luras. Det är ju liksom grejen. En pruttkudde är inget lur, det är bara skoj (om man anser att pruttar är kul... det gör jag... ehhehe). Att sätta lappar på ryggen? Är det ett aprilskämt? Iochmed dessa frågor lurades jag inte alls i torsdags.. nästan. Jag gömde min systers bulle typ.. väldigt kul(?) Mest gick jag runt och aktade mig för att bli lurad. Det gick alldeles utmärkt. Jag blev bara utsatt för två lurisar. Ingen match för superparanoida Elin. Anledningen till att jag skriver om 1:a april den 3:e april är att jag helt enkelt lät bli datorn totalt i lördags. Duktigt av mig va?

RSS 2.0