Systar på rymmen med mammas kreditkort

Idag skulle jag och syster laga mat till familjen för en gångs skull. Eftersom vi inte hade alla ingredienser hemma så åkte vi och handlade. Dålig ide. Vi var borta från 16:00 - 19:00. Allt gick bra till en början. Kanske lite segare än det ska. Vi passade på att fylla på förråden av allt som kan tänkas behövas. Saker man borde men gärna inte betalar själv. Vi kom till filmavdelningen och stannade där minst en timme. Fem filmer plockade vi åt oss! Catch and release, Love in Manhattan, Freedom writers, Fantomen och A mighty heart (A) När klockan var sex hade vi inte ens börjat handla sakerna som stod på listan. Vi fick panik och sprang runt lite överallt. Vi beslutade att det var bäst att ringa hem och säga att det nog blir pizza idag. Att vi skulle laga maten imorgon men ingen vågade ringa. Ingen ville göra föräldrarna ledsna liksom (A) så vi ringde inte. Vi sprang runt och jagade varor. Sedan ringde det.

Jag vågade inte svara XD och inte syster heller men till slut fick jag vara den mest mogna och svara. Det var mamma som undrade om hon skulle köpa pizza. Vilken lättnad att hon ringde! Mamma och pappa var tydligen mycket hungriga. De blev chockade när vi sa att vi minst behövde 45 minuter till. Iallafall så fick vi med allt på listan och gjorde ett bra jobb. Vi kom hem efter dessa 45 minuter. Mamma hade precis hämtat pizzan. Trots att kvittot blev mycket längre än det var tänkt och dessutom mycket dyrare fick vi inte ens en sur blick. Möjligtvis en liten chock när vi visade kvittot. Istället sade mamma: "Åååh! Den där chokladen som är så god!" och pappa sade: "Åååh! JAg som hade glömt skriva majs (jaa majs EHEHEHEH älskar MAJS) på listan och så köpte ni det!" Jag har bannemej de bästa föräldrarna i världen <3 men frågan är när de släpper ut oss på nästan matköpning tillsammans. Imorgon ska vi laga maten. Gottgöra vårat misstag (A) Visa vilka underbara döttrar vi egentligen är. Vi hade verkligen roligt måste jag bara säga! Verkligen ett fredagsnöje. Det måste ju vara mognadspoäng att kunna handla själva... fast vi fick säkert många minuspoäng också.

Förresten såg vi Love in Manhattan som vi köpte! SJUKT BRA! En snyftare. En sådan där fin snyftare med romantik i nöd och lust. Man blir alldeles varm i hjärtat.


Kommentarer
Postat av: Lina

Men...! Du skrev ju aldrig vad du skulle göra för mat! Hahahah, jag gissar på... köttbullar och makaroner! :D

2009-06-13 @ 01:45:10
URL: http://lilatofflor.blogg.se/
Postat av: sandra

sv; HAHAHAHAHA det ser man ju nästan inte xD

2009-06-15 @ 01:43:16
URL: http://remembersandra.blogg.se/
Postat av: Rebecca Utan Räkor

Definitivt vuxenpoäng!

Vad lagade ni?

2009-06-17 @ 13:21:36
URL: http://alltutom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0