Grattis på namnsdagen, Elin!


Bara för att det är min namnsdag =D Gammal bild

Inatt sov jag hos Åsa. Åååh! Vilken natt! HAHA! Fast nej, vi sov ganska duktigt. Jag glömde dock min jacka hemma hos Åsa. Det var ju så varmt ute. Åsa var hundvakt. Hade en liten Sam på bara några månader springades runt våra fötter. SÖTSÖTSÖT! Sedan rastade vi mamma hund, pappa hund och random hund mitt på dagen också. Det var mysigt. Vi såg även hela Eva & Adam disc 2. Den med Jeremy, när dom fuskar på prov och när Adam åker med Evas familj till skärgården över midsommaren. Det var trevligt. Vi såg även A Cinderella Story som jag ville se. Den gick på fyran typ i onsdags med jag såg bara slutet. Ville se hela. Obra film. Alldeles för sagolik. Den var nästan dålig till och med. Kanske nästan inte ens nästan dålig. Vi hoppade tvist också. Nostalgi <3 Spelade poker gjorde vi också. Jag vann! Igårkväll drog vi till Dungen var vi bakade chokladtårta och spelade picturenary. Mycket skoj!




Hundvakt Åsa, papa Grabben, Lady och mamma Lassie


Perfekt tajmad bild på Lady


Grabben


Finisen Sam


Skrevslickaren Sam


Tajmad och fin bild på Sam och Åsa


Skrevslickaren Sam och namnsdagsbarnet






Fredrik fastnade i hissen XD


Elin, Bartolomeus, Nosef, Sturkfriborg och Åsa








Jag köpte majs idag

Jag har varit helt konstig idag! Bror och Carita kom och käkade tacos idag. Roligaste måltiden på evigheter. Jag fick störda skrattattacker. Före maten låg jag i kökssoffan medan mamma hackade alla grönsaker och gjorde blåbärspaj. Hon behövde kanske hjälp. Jag hjälpte iallafall till. Jag ställde in gräddfilen i kylen. Ställde in mjölet i skåpet också men mamma tog ned det igen. Hon hade tydligen precis tagit ned det. Förlåt liksom. Förresten var jag väldigt sällskaplig. Pratade på väldigt mycket. Mamma skulle lära mig att göra blåbärspaj. Inte praktiska delen dock eftersom jag inte tänkte resa mig från kökssoffan på en bra tag. Jag visade intresse och filosoferade lite runt blåbärspajen. Funderade på vilken ingrediens jag absolut inte får glömma. 

Elin: Vad är den viktigaste ingrediensen i blåbärspaj då?
Mamma: Blåbär?
Hmm, ja, det låter ju ganska logiskt. Jag roade mig själv ganska mycket också. Mina skrattattacker började redan innan maten nämligen. Skickade ett meddelande till syrrans mobil för det skulle jag tydligen göra tyckte mamma. Skulle fråga om hon skulle äta hemma. Hon fick dock en inspelning när lillasyster skrattar typ. Aja. Jag skrattade väldigt mycket.

Mamma: Jag vet ingen som är så lättroad som du!
Elin: Joho! Du vet Frida? Hon skrattar åt ALLT! Man kan säga typ "majs" och hon bah: PAHAHAHAHAHA typ... fast... det gör ju jag med?
Och sen skrattade jag asmycket. Åt mig själv... Patetiskt. Tur att mamma tycker om mig ändå. Mamma fick jättehög hicka efter maten. Jag skrattade asmycket varje gång hon hickade! Hann knappt sluta skratta innan hon hickade nästa gång så det blev väldigt hysteriskt. Pappa spillde förresten typ fem gånger under middagen. Det var förstås också jättekul! Efter mammas hicka hade slutat höll jag mig dock lugn. Var helt utskrattad (haha, ordvits). Jag och brorsan kollade på Michael Jacksons moonwalk och försökte lära oss. Jag fattar principen nu iallafall. Jag var helt klart bäst av alla i familjen. Är faktiskt en snabblärd filur på många olika områden. Ska bli grym på moonwalk har jag bestämt. Jag ska även lära mig hjula, cykla utan att hålla i och kunna rulla en basketboll från ena hand till den andra genom bröstkorgen. Så ni vet. Nu sitter jag också och skrattar lite utan anledning. Dock väldigt tyst eftersom päronen sover i rummet bredvid. Nu kom syrran hem från Pride. På lördag är paraden. I will be there!

Elin klipper gräs

Man skulle klippa snett! Bara så ni vet. Asså seriöst.. man skulle det! Kanske inte såå snett dock MEN jag hade ju preciiis lärt mig kontrollera ratten liksom (A) Det var mitt första (och sista) varv ju. Jag var i chock.. men erkänn att jag är ball ändå!


Värmland i bilder


Jätteananasen XD En exotisk plats runt hörnet hos mormor


Brormin blev grillfixare och för att jag skulle få fota skulle han kladda ned mitt ansikte D=


Nomnom


Tant Lina


En tant och en tönt


Regn är mysigt
i viss mängd


Det där är rätt!


Mormor gör som mormor brukar göra


Lotta på Liseberg
(allsången är MYCKET bättre)


Den årliga volleybollturneringen =D




Link och Aylo
(stavning?)


En badtunna såld!


Syrran och jag fotade lite
hos mammas moster som typ bor på landet


ElinCrazyPelin


Syrran och hennes klänning är en mycket vacker kombination




Fjäril!
Ifall ni inte visste det


Tömde kissblåsan...


Mindre groda har jag aldrig sett




Sådana här övergivna gamla torp är skitläskiga D=


Mormors morfar, mamma, pappa och två bröder


Har aldrig sett en röd kyrka förut


I  den röda kyrkan gifte sig mamma och pappa för snart 30 år sen ='D




Kantareller!


En lite större groda
men en groda ändå! Alltså ingen padda


Jag äger på att klippa gräs såhär!
Bortse från hur snett det blir, är ni snälla


Liten söt en dricker mjölk


Sötsötsötsöt! Mamman står innanför och kollar hur jag sköter mig


Mysfåren <3




Mysmormor <3


Boda borg i Karlskoga
som fick strömavbrott den dagen


På väg hem till Stockholm fikade vi i Svampen i Örebro


Från toppen ser man hela staden

Fjantiga moves i tvsoffan

Dilba - Go easy



Låten på RUSTA reklamen. Jag ÄLSKAR den! Får alltid lite energi när den går på tvn. Är btw värsta experten på reklamer tv4 för tillfället. I min familj brukar vi gissa vilken reklam det är innan dom säger det. Jag är jävligt snabb nu kan jag säga. Min familj har inte en chans! Jag behöver mer konkurens. Är det en utmaning? Svar: Ja. Det får bli snart i sådana fall. Annars kommer det ju nya reklamer hela tiden och de gamla försvinner. Jag älskar Pollyreklamen XD Skrattade asmkt när jag såg den första gången. Älskar när saker du hakar upp sig XD ICAs är ju också bra... såklart =D och Alectas. Han på 100lappen springer så roligt EHHEHEHeheheEHEHEh. Jao,  jag ska sova nu. I MIN EGEN SÄNG! Så underbart.

Borta bra men hemma älskar jag mest

NU ÄR JAG HEMMA! Jag kom hem runt klockan 19 men jag hade tvabstinens. Hela familjen har sett filmen 102 dalmatiner nu som gick på fyran HEHE. Väldigt dålig faktiskt. Får barn att tro att man inte kan få en andra chans och att man inte får vara annorlunda. Så var den väldigt tråkig också :p Men jaja.. nu har man sett den. I Värmland har jag tjänat 500 kronor, klippt gräs med både vanlig gräsklippare och sådan man sitter på, matat en lammunge med nappflaska, sett filmen 101 dalmatiner, tittat på nyheterna almost varje dag, lyssnat på P1, blivit bronsattackerad, sovit dåligt, sett en jätteananas, velat skjuta fiskmåsar, nördat barnkanalen, klarat hela rollercoastermobilspelet från början till slut på en dag, försökt lära mig hjula, spelat volleyboll, varit på Boda borg, fått fribiljett på Boda borg........

............ätit tusen tekakor, ätit tusen bitar av mormors chokladöverströdda kaka, gungat kinagunga, grillat, tittat på pokerspel, hämtat packad brorsa, vunnit på trisslott, haft "dansa min docka" på hjärnan, sålt en badtunna, sovit middag, sett en enbent fågel, shoppat på sommarrean, spelat kubb, ätit på IKEA, köpt en halkmatta, klappat en katt, lyft ner ett bord för en trappa, gått på en timmespromenad, sett fem grodor, sorterat skräp, fått myggbett på huvudet... och säkert mycket mer. Jag vet vad ni tänker. Hur klarar hon att komma ihåg utan anteckningar? Jag kan helt enkelt meddela att jag funderat länge. Ett bildinlägg med Värmlandsbilderna kommer så fort som möjligt. Mycket trevlig vistelse! Dock är två veckor för lång tid. Jag är helt död efter mormors dåliga sängar. Ont i ryggen har jag. Ska bli awsm att få sova i sin egen säng. Min säng har jag saknat nästan lika mycket som låtarna jag inte hann överföra till mobilen innan vi åkte. Hoppas att alla har haft det trevligt medans jag var borta.

Måste bara säga en sak till... MAJS! Majs är ju mitt ord. Nu är det dock lite förstört D= Helt plötsligt har det fått en innebörd. Majs goes May's. Min mormor heter May. Jag är ju MAY'S barnbarn liksom. Alltså är jag majs på ett sätt med en förklaring. Alla jag träffade på hela Värmlandresan hade ju någon sorts kontakt med mormor. Alla var ju Majs/May's någonting på någon sätt D= Det förstörde liksom själva innebörden. Vet inte om man fattar hr jag menar.. kunde inte ens förklara för syrran för det hängde ihop. Majs blir ju liksom May's. Det beror ju på stavningen men det låter ju lika när man säger det. Jag sörjer.

Värmland 15/7 - 26/7

Nu drar jag till Värmland! Jag har packat hela morgonen och nu är jag klar. Mamma bär för tillfället ut i bilen. Det är bara jag och hon som åker eftersom pappa och syster jobbar men dom kom dit nästa vecka. Min mamma föddes i Värmland och flyttade sedan ifrån Stockholm. Alltså bor hela släkten från mammas sida där (förutom min morbror som också flyttade men till Göteborg istället). Vi ska bo hos mormor, jag ska träffa älsklingsLina och det blir säkert en volleybollturnering som vi alltid har varje år. Skojigt! Nu ska jag hjälpa mamma att lasta in i bilen så att vi kan komma iväg någon gång. Ha det så bra allihopa. Vet inte om jag kommer att blogga något under vistelsen. Det är inte det jag kommer att prioritera. FARVÄL <3


Här kan ni få öva lite på värmländska *tummen upp*
Dock är det vissa ord jag aldrig hört förut, som min släkt antagligen inte använder =D


You are my fairytale

Idag var jag på allsången! Det var awsm. Jag gick upp typ åtta och hade jättelång tid på mig på morgonen. Hann lösa alla lätta kluringar i DN XD Halv elva begav jag mig mot tunnelbanan. Cirka klockan tolv var jag framme i stan. Jag mötte Magdalena och sedan Emelie. Clem kunde tyvärr inte följa med men väl på plats på Skansen mötte vi Marie och Maria =D Först när vi kom dit gick vi och tittade på djuren XD Det var trevligt. Tänk att vi har alla dessa djur i Norden. Det är alltså nordiska djur man kan titta på. Först hade vi svårt att hitta djuren XD Vi gick typ runt i cirklar men sedan hittade vi en karta och det löste sig. Vi såg björn, vildsvin, jordekorre och säl. Vi letade febrilt i burarna som skulle innehålla lodjur, räv, visent, varg och järv men inte en skymt alls. Vi såg även vanliga djur som kor, getter, får, häst, gris och alla möjliga typiska fåglar. Det var skoj =D

Vi kom tillbaka i tid till Alexander Rybacks repetition. Han var ju så söt måste jag medge. Så blyg på något sätt. Han är inte en sådan där flickidol som till exempel EMD eller liknande. Han är bara naturligt söt med sin lilla fiol. Han har så mycket mer än bara sitt utseende. Han är äkta på något sätt. Okej nu skriver jag lite konstigt XD JAg tycker iallafall att han är duktig. Jag hade med mig filt och kortlek så jag, Magda och Emelie satte oss på filten och gjorde korttrick, spelade lite och spådde varandra. Både jag och Magda skulle gifta oss med Ryback. Intespeciellt seriösa spådomar men det var kul. Kan passa på att säga att NEJ jag vill inte gifta mig med honom på riktigt. Jag är inte kär i honom. Hade tillochmed en diskution med Marie om att man inte kan vara kär i en kändis. Nu var det avklarat. Då vet ni det.

Vi började spela kort runt klockan tre. Vi åt lite mackor som jag hade med mig och myste lite i solen. Väldigt ostadigt väder var det idag förresten. När jag gick på morgonen var det skinande sol. Precis när jag kommit upp på tunnelbaneperrongen började det spöregna. Det regnade fram till ett och sedan var det lite molnigt ett tag men det försvann också sen. Runt klockan fyra kanske (kollade inte på klockan då) satte vi oss hos Marie och Maria. Dom var ju längre fram (A) Sedan satt/stod vi där till genrepet klockan halv sex. Vi var väldigt energiska och hoppade runt och sjöng jättemycket. Mycket mer än på den riktiga. Då var vi helt slut XD Då hade vi liksom hört alla låtar tre gånger. Det räckte liksom. Jag var osmart och hade inte laddat min kamera heller så jag tog inte så mycket bilder. I början gjorde jag det men sedan såg jag hur lågt batteriet var. Kameran dog på Stockholm i mitt hjärta i slutet.

Jag hade jätteont i ryggen efteråt. Känner fortfarande. Hade stått så mycket och inte tagit de bästa skorna precis. Det står förresten MAJS på dom nu. Lycka. Det var jätteskönt att sitta ned på bussen och tunnelbanan. Jag och Magda åkte hem tillsammans och jag fick skjuts av hennes pappa sista biten. Skönt =D Då slapp jag gå. Jag var hemma ungefär 23. Värd dag. Mycket trevlig. Alexander Ryback skulle jag ha velat krama. Han ser ut som en kramgo prick.. ehhehehehe. Kan även berätta att när han sjöng så var det två stora megamajs skyltar precis framför ossvi såg ingenting. Det var jobbigt! Jag såg iallafall mer än alla andra. Tur att man är lång ibland. Jag såg tillochmed folkets skor. Magda och Maria såg knappt deras axlar. Stackare <33


Söta ankor på Lill-skansen


Här lämnar man tydligen sin napp


Sööööt jordekorre! Det är sådan här som Piff och Puff är


En väldigt kamerakåt bagge tror jag. Ni skulle ha sett hur mycket han posade


Sötipöti fölis


Två gravida getter =D


Snacka om minigrisar eller det kanske var vildsvin. Kolla de allra allra minsta. Minimini


Siamesiska tvillinghästar


MAGDALENA OCH EMELIE =D
Fick inte fota Marie och Maria
Magda tycker att jag skulle skriva att hon tycker att hon är ful på den här bilden, så ni vet XD (tycker inte jag)


Anders Lundin som vände sig om precis när jag skulle fota D=


Lars Kristerz XD


ALEXANDER RYBACK =D






Stockholms gosskör
blir en bra avslutningsbild =)

Bildbomb!

Det var ju länge sedan. Nu vet ni hur jag ser ut. Nu kan ni leta efter mig på tv =D















Jag har skrivit SJU INLÄGG detta dygn... GEEK!

På sommaren vänder man ALLTID på dygnet

Idag gick jag upp tidigt. Min väckarklocka ringde halv tio. Jag kom upp ungefär tio. Jag och mamma åkte till en tapetaffär och hämtade tapeterna som vi hade beställt. Vi köpte färg till rummet före mitt rum också. Sedan handlade vi massa mat. Vi åkte hem och lastade ur maten. Sedan gjorde mamma våfflor till mig som jag åt. Klockan var runt ett då. Jag var sjukt trött. Jobbigt när man vänder på dygnet sådär. Efter att ha ätit kändes det iallafall lite bättre. Jag vilade en stund i kanske en kvart. Sedan lastade vi in saker som skulle till Myrorna i bilen. Vi har nämligen rensat bort en massa skit. Vi vill inte ha så mycket saker. Dock finns det fortfarande mycket kvar men vi åkte iallafall till Myrorna i Skärholmen med alla våra kassar. Sedan hämtade mamma ut sina glasögon hos optikern. Hon är som ny ='D Sedan åkte vi hem och mös.

Jag har letat från sångböcker som jag köpte på någon bokrea förut. Nu kan jag ju noter så jag har spela lite =D Jag har sett på Bones och ätit jättemycket jordgubbar. Sådär mycket så att det blev för mycket. Blä... Min dator var btw jättekonstig nyss. Man kunde inte klicka på någonting. Eller jo, man klickade men det hände inget. Jag startade om datorn och det var likadant. Sedan gick jag ifrån ett tag och när jag provade igen funkade det. Hmm.. Är inne på gamla MSN nu för det nya funkade tydligen inte men min gamla MSN är ganska ny ändå så den duger åt mig =D

Imorgon blir det Allsång på Skansen med Emelie, Clem och Magda =D WOHOO! Det kommer bli awsm. Ni får ta och sätta på tvn klockan 20:00 och leta efter oss. Förra året var jag där med Maya. Då var jag värsta kändis 8) En inzoomning i typ fem sekunder och massa småglintar. Förrförra året var jag också där med Maya. Då syntes jag inte alls men vad gjorde det? Inget =D Det är inte det som är grejen. Man ska ha roligt! Riktigt skoj. Det kommer vi att ha. Jag är taggad!

Det är minsann måndag idag

Veronica Maggio - Måndagsbarn


Because I moke it!

Klockan halv åtta drog jag till Magdalenis på andra sidan stora vägen =D Alldeles för länge sedan jag såg den söta tösen också. Vi pratade och skrattade en massa. Vi tittade på gamla kort. Vi har känt varandra sedan dagis. Vi gick på samma dagis och i samma skola upp till femman. Sedan bytte jag. Vi har gått i samma kör sedan vi var nio år tror jag. Många minnen med den flickan. Magdalena har köpt The sims 3 så vi spelade lite. Jag blev lite kär. The sims 3 i mitt hjärta. Det är ju så verkligt. Jag har bara ettan. Jag dog lite när jag spelade The sims 2 för första gången. Nu finns liksom sims 3. Vilket utveckling XD Åååh vad jag vill ha The sims 3. Det äger fett XD Man kan göra så många saker. Man kan göra alla simmar så olika. I löv it!

Närmare elva fick vi för oss att vi skulle baka. Det blev muffins! Vi exprimenterade lite. Vi gjorde sex vaniljmuffins med nonstop i och sex stycken chokladmuffins med kokos och ljus blockchoklad. Yummie! Magdalena har sådana där coola muffinsformar så att muffinsen ser köpta ut när de är klara. Coola! Jag var med och köpte dem btw XD När muffinsen var klara åt vi dem förstås XD och drack mjölk. Magdalena är en stor mjölkkonsument precis som min syrra. Nu vet ni det. Vi åt lite jordgubbar också =D Sådana där GODA jordgubbar. Vissa jordgubbar smakar ingenting. De är skapta för att hålla länge. Magdalenas familj hade GODA *tummen upp*




Emomuffinsen


Min lilla vandrande skräckfilm, haha <3


Cäpä =D






Klara och vackra (och goda)!


Jordgubbar<3


Min humor
som ingen förstår... men jag blamar inte er

Btw, moke = made. Vet inte hur vi kom in på det. Jag fick iallafall ta en muffins till because I moke it! HAHAHAHAHAH okej ni fattar inte humorn eftersom ni inte var där. Skrattar åt det när jag skriver den här texten XD ehheheheheheheheeheh.. <3 Drog hem runt tolv sen

Varma stenar och kallt vatten

Halv fyra idag mötte jag Maya på våran mötesplats XD Vi gick ned till Mälaren och badade lite. Det var underbart! Jag hade inte träffat människan på hur länge som helst trots att vi bor så nära varandra. Det där är så jobbigt, alltså när man inte ses när bara typ ett sms behöver skickas. Först gick vi ned till en badplats där alla brukar bada. Det var förvånansvärt lite folk där idag. Det var väldigt soligt ju. Det var kallt i vattnet men vi badade ändå. Inte så länge dock. Sedan åt vi upp Mayas solchips och solade. Lyssnade på musik gjorde vi också. Det var mysigt. Sedan började det blåsa väldigt mycket. Vi tog våra saker och gick till min favoritbadplats, inte så långt ifrån där jag bor. Det är på några stenar typ. Det är alltid så fint där. Brukar inte vara så mycket folk heller. Nu på senare tid har förresten många upptäckt stället och det brukar tyvärr vara lite folk där men när vi kom dit var det tomt. Vi tog lite kort och pratade. Vi skrek åt en tant i en båt också. HAHA! Sedan kom det vågor när vi var varma och torra så då blev det också lite skrik. Sådana där fula tjejskrik, ni vet. Nejdå. Sådana är inte vi.

Sedan hoppade jag i vattnet väldigt impulsivt och Maya den fegisen satt kvar på stenen och frös. Hon sade länge att hon skulle hoppa i men det gjorde hon inte XD så jag fick bada själv. Sedan försvann solen in bakom mycket moln. Då frös jag väldigt mycket och gick upp. Vi pratade lite mer och sedan drog vi hem till oss själva (eller hur säger man? hem till sitt eget hem...?) Jag var hemma ungefär halv sju. Då duschade jag varmt och åt mat. Hade inte ätit på hela dagen förutom en banan och solchipsen D=








Förresten tycker jag inte att dessa bilder överskrider "gränsen" om ni läser föregående inlägg.


MAYA <3


MajsMaya <3




Mörka moln!

Vart drar jag min gräns?

Ska man egentligen ladda upp bilder på sig själv i bikini/underkläder på nätet? Är det för billigt? Det är en fråga som kan diskuteras. Visserligen borde man få ladda upp vilka bilder man vill PÅ SIG SJÄLV på nätet om man skulle vilja det utan att egentligen behöva betraktas som slampig men så är det tyvärr inte i det samhället vi lever i. Man kan inte gå klädd eller ens bete sig som man vill utan att folk ska ha synpunkter. Även jag har synpunkter trots att jag avskyr det. Det var dock inte det jag tänkte ta upp i det här lilla inlägget. Tänkte fundera lite på vart gränsen går för mig. Gränsen innan man visar "för mycket". Jag skulle till exempel ALDRIG ladda upp bilder på mig själv i underkläder kan jag säga. Det kommer aldrig att hända. Aldrig. Ser jag bilder på människor som gör så skakar jag bara på huvudet. Där dras jag en gräns.

I bikini då? Jag tycker själv att det är skillnad på bikini och underkläder. Bikini går man ju runt med på stranden. Inte så stor skillnad egentligen kanske men jag tycker det ändå typ... Det är skillnad på olika bilder. Vissa bilder är verkligen bilder med fokus på kroppen. Bilder som finns där endast för att folk vill visa upp sig, om ni fattar vad jag menar. Bilder som dessa skulle jag inte heller ladda upp. Aldrig i livet. Dock tycker jag att det är helt okej att ladda upp en bild på sig själv i bikini, sålänge fokuset finns på andra delar av kroppen som tillexempel ansiktet eller kanske på naturen runt omkring. Man ska vara väldigt försiktigt. Laddas en bild upp på nätet är det aldrig säkert om den någonsin kommer ut igen, förstår ni. Det finns dock bättre anledningar till att tänka på vilka bilder man egentligen laddar upp. Tänk på att hela världen kan få syn på bilderna. Din familj och övrig släkt. Skolan. Någon äckligt gubbe i Polen. En tioåring från Kina. Barack Obama.

Som jag sade i början tycker jag att människor egentligen borde få ladda upp vad de vill. Synd bara att världen (inklusive jag) har alla fördomar. På grund av dessa bör man akta sig för vad man slänger in för bilder på Internet men jag drar inte en gräns för att människor tänker för hastigt. Jag drar min gräns för att jag helt enkelt inte vill visa mer än nödvändigt XD men jag drar ju samma gräns hos andra också. Som jag också sade tidigare himlar jag med ögonen åt bilder med för lite kläder. Kanske borde jag inte det? Okej ett väldigt cunfusing inlägg men aja. Det är svårt att uttrycka sig ibland.

Det kan man verkligen undra

Varför köper pappa tv-bilagan hela tiden när vi inte har en inkopplad tv? Det kan man undra. Vad man kan undra ännu mer över är varför jag tittar i den och jämrar mig över alla bra program och filmer jag missar. Jag börjar antagligen sakna tvn. Det har annars gått bra måste jag säga. Jag har klarat mig utmärkt om jag får säga det själv. Idag har vi fått ur tvn ur mitt rum. Den stod ju där så att gubbarna som gjorde tak och golv skulle kunna arbeta fritt typ. Förhoppningsvis kopplar vi in tvn imorrn och jag hoppas på före klockan tre. Då är det bra tv nämligen! Dem får gärna vara inkopplad när jag vaknar också. För en gångs skull skulle jag bli glad av att vakna av ljud från tvn. Brukar inte vara så underbart annars.

Idag har vi haft farfars syster på besök. Det var många år sedan jag såg henne sist. Mycket händer på typ tre år kan jag säga. Det var iallafall trevligt. Humorn finns kvar hos denna kvinna =D liksom den fanns hos farfar in i slutet. Det är var över tio år sedan farfar dog. Tänk vad tiden går. Ändå minns jag honom så väl. Älskade farfar <3 Birgit, som farfars syster heter, berättade mycket om vad hon och farfar gjorde när de var små. Det var roligt! Pappa och Birgit pratade minnen som vi inte fattade så mycket av XD men det gjorde inget. Jag var jättesocial hela tiden. Somnade i soffan en kvart eller så bara. Kan även informera intresserade om att jag hittat mina älskade skor!!! Det var varit borta hela året. Jag har letat som en galning och nu hittade jag dem, längst inne i en garderob. Jag har haft på mig dem så fort jag fått chansen. Åååh! Mina skor <333 Överlycklig Elin =D

Om ni är ännu mer intresserade kan jag även berätta att det växer ut en visdomstand i Elins vänstra nederkäke. Den är lite störande. Känns som om ett salladsblad har fastnat där typ XD Nu är jag hungrig igen som vanligt men jag har redan borstat tänderna. Undrar om jag ska käka och borsta tänderna igen eller bara gå och lägga mig hungrig. Orkar jag borsta igen? Vilka i-landsproblem. Igår spelade jag basket i två timmar. Det var askul. Jag ägde fetttt! Jag lärde mig att rulla bollen från ena handen uppför armen, över bröstkorgen och ned i andra handen, ni vet.  Nu avslutar jag. Pusseli pusseli <3

Tiden då alla åker iväg

Ungefär klockan sex idag drog jag till Dungen. När jag kom dit var det bara jag, Daniella, Gabbe och Kitte där! Dött XD Vi snackade lite tills Clem kom. Det var tänkt att vi skulle se på film idag men ingen var speciellt sugen på det. Därför tog vi godiset, chipsen (tyvärr äckliga ostbågar) och läsken och gick en trappa ned till mysrummet. Där pratade vi strunt tills Sandra, Micaela och Micke + två tjejer jag aldrig uppfattade namnet på, kom ned till vårat mys. Då körde vi lite sanning eller konsekvens. Blev dock inte så mycket konsekvens XD Det var trevligt. Vi drog tidigare än tio eftersom vi var så få och Kitte skulle upp tidigt dagen efter XD Jag fick skjuts hem av henne (Y) Hon skulle ändå till stan så det var på vägen.

Synd bara att mamma satt vid datorn. Då kunde jag inte sätta mig här på en gång. Fick vänta D= Vänta så länge att jag fortfarande skulle ha fått vänta om jag åkte kommunalt hem. Buhu. Fick lite abstinens. Vill jag sitta vad datorn vill jag kunna göra det på en gång ju D= Geek... Nu sitter jag här iallafall och har gjort det ett tag. Är lite hungrig. Är fan alltid hungrig nu för tiden D= JAg kanske inte äter ordentligt men det är faktiskt jobbigt. Göra mat och äta mat är inte alltid så kul. Inte när man har bättre saker för sig.

Don't love me for fun
Let me be the one
Love me for a reason
Let the reason be love


Såhär ser vårat vardagsrum ut NU







Såhär såg det ut då: http://alfonx.blogg.se/2009/june/sahar-ser-varat-vardagsrum-ut-for-tillfallet.html#comment

Bättre? Såklart. Inte klart dock men det fattar ni väl. Det ekar så underbart när man är där inne. Underbar plats att sjunga på XD Golvet är ashalt så jag typ halkar runt som bambi på is.. nästan. Det är helt fritt från möbler (våra två stora soffor står i hallen och tar plats) så man kan röra sig hur mycket som helst! Bara man aktar sig för golvets hala ytor. Läste i inlägget som jag länkar nu att min garderob var lite off. Nu har dom vänt på den största dörren iallafall (Y) Toppen. Laddar säker upp bilder på vardagsrummet när det är klart också. Vi har redan köpt tapeter. Snart kan man börja plocka in möblerna igen =D

Får man favorisera sina kusinbarn?

Värd dag. Var och firade Morris som fyller tre år idag. Lilla sötmajsen. Det var mysigt! Träffa lite släkt och mysa med barnen. Jag är verkligen inte minst i släkten längre, som jag varit i alla år. Helt plötsligt har jag fyra små kusinbarn =D Morris var ett av dem. Finns inte så mycket att berätta. Vi fikade, åt tårta och pratade med släkt. Lekte med alla Morris nya leksaker gjorde vi också. Jag läste en jättesöt barnbok på engelska. Morris bor nämligen i Nya Zeeland men är här över sommaren tillsammans med min kusin Erika och hans lillebror Fred. Pappa Ben åker hem om några veckor bara. Han har brytit benet btw XD Skulle skarka på en sak på någon båt. Fattade inte riktigt.

På morgonen (klockan tolv ungefär) åkte jag och mamma iväg till Babyland för att köpa kläder åt mitt yngsta kusinbarn Melvin. Sedan åkte vi direkt till Morris barnkalas. Vet inte vad jag ska skriva mer. Kan säga att Fred är den sötaste unge jag någonsin sett! Och jag lärde mig att scanna idag. Ben är en riktigt trevligt prick! Jag ÄLSKAR att prata engelska med honom (han kan inte svenska). Hans engelska är så fin XD haha




Såååå underbar bild på Fred och mamma Erika =D


Sötaste lilla Fred <333


Mattias och Tilda leker med Morris tågvagnar


ELIN leker med Morris tågvagnar


Elin leker med Morris tågvagnar och ett förstoringsglas


Elin leker med ett förstoringsglas


MORRIS 3 år! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PUTTINUTTIS


Han är väldigt blyg. Väl medveten om att jag tog kort tittade han gärna ner. Har aldrig hört honom snacka trots att jag vet att han kan och jag försöker prata med honom =p Sååå söt ändå 


Älsklingsmysen Fred


Ben med ett brutet ben XD Ben är så sjukt lik han i Titanic som letar efter diamanten btw 


Barnkalas ftw! Jag borde typ fira min 18årsdag på Lekslottet

Stor skillnad på film och verklighet

Sitter här och lyssnar på Mandy Moore, Switchfoot och New Radicals. Någon som vet vilken film dessa tre passar in i? A Walk to Remember, såklart! Fy, vad jag älskar den filmen. Så underbar! Fick för mig att jag skulle titta på den. Jag var tvungen att kolla på youtube eftersom jag inte har den. JAG VILL VERKLIGEN HA DEN! Har letat i alla dessa tre-filmer-för-99-kronor som finns typ. Kan inte hitta den. Såg iallafall på youtube, som jag redan har sagt. Då får man klicka från del 1 till del 2 o.s.v. Varje del är ungefär tio minuter lång. Det blir väldigt jobbigt när det är så spännande att man dööööör och så tar delen slut! Då måste man leta upp nästa innan "spänningen" förvinner. Dessutom blir det sjukt jobbigt om man klickar på fel del. Det gjorde jag många gånger... jag var för irvig helt enkelt. Jaja, det löste sig tillslut =D Jag var väldigt happy innan jag satte på filmen. Den här gången kommer jag inte att gråta, tänkte jag då men så blev det ju knappast XD Jag grät som en liten baby XD Väldigt mycket tystare dock, eftersom päronen sover i rummet bredvid. Ändå blir jag liksom glad av filmen.. men ändå ledsen. Aja.. komplicerat. Självklart blir man kär i Landon varje gång också. Det är ju så det ska vara liksom. Nu ska jag minsann gå och lägga mig. Är väldigt trött. Förresten var pappa allt annat än glad när har gick upp för att gå till jobbet och märkte att jag fortfarande satt uppe. Oops liksom. Det var bara att lägga sig snabbt. Mamma vaknade också och sade att hon skulle väcka mig tidigt bara för det D= "Vänd inte på dygnet!" Vem var det egentligen som bestämde att man skulle vara vaken på dagen? Det kanske är HON som har vänt på dygnet...

Jag måste ändå ladda upp detta känner jag

Nej, nu måste jag ändå ladda upp vissa videos! Även om ingen kollar på dem vill jag ha dem i min blogg, så att jag själv kan titta om jag skulle känna för det :'D Kan berätta lite om mina minnen av dessa låtar som betyder EXTRA mycket för mig.


"How am I supposed to leave you now when you looking like that"
ÅÅÅH! Jag var så kär i den här låten. Jag gjorde en dans till den här XD Jag tyckte att jag var så cool!


This love is unbreakable
Ååååh! Min tröstlåt i över ett år. Den betyder fortfarande mycket för mig.


I wasn't meant to love like this.. not without you
Även denna låt tröstade jag mig med när jag var ledsen. Den här låten kom efter Unbreakable på min skiva XD


Såååååååååååååå jäääääääääävlaaaa fiiiiiiiiiiin bara <3333 (den video som Brian är snyggast i) (A) (och marks fulaste...) (A) Kunde dock inte ladda in den riktiga videon här


Jag äääääälskar videon XD Alla är så sööööta <3333 XD
0:57 - 1:03 SHANE !!! <333 SÅ JÄVLA SÖT XD
1:34 - 1:40 BRIAN OMG <3333
2:30 - 2:33 BRIAN IGEN FYFAN VAD SÖÖÖT XD
2:37 NICKY FYFAN VAD SÖT MAN KAN VARA! OMGOMGOMG <333
2:52 HAHAHAH BRIAN <333
3:28 SÖÖÖÖÖTA ALLIHOPA NÄR DOM HOPPAR RUNT! JAG DÖÖÖÖR SPECIELLT SHANE PÅ 3:32 och 3:38 <333
Vilken tönt jag är...


Världens näst bästa text! En gammal Westlife låt som jag inte gillat så mycket förrän jag började förstå vad dom sjunger. OJ vad jag känt igen mig många gånger =p (HAHA gammal video!! KOLLA BRIANS OCH KIANS HÅR XDXDXD) Förresten så var det något fel på min brända skiva så den här låten stannade 3:17 precis när de sagt "will".. och jag som avskyr när man stoppar låtar mitt i

Sa ju att det skulle bli många videos om jag började ladda upp XD Här har ni iallafall det bästa Westlife gjort (enligt mig). Kanske glömt någon viktigt låt men det gör inget. Det blir nog mest jag som påverkas av det liksom. Tror inte det finns någon som kommer att orka se alla dessa. Nu ska pappa upp om tio minuter. Kanske vore bra om jag var i säng då. Det tror jag. Dock är jag jättehungrig och jag äter inte på tio minuter.. Kanske får gömma mig eller ngt XD Det löser sig. Ni kan ju lyssna på Westlife tills jag vaknar *tummen upp* <3


Jag är pigg som en gris i england

Sitter här halv fem på morgonen. Solen har precis gått upp. Det var jättefint att se. Himmelen var helt rosa. Sedan var det aprikosfärgad. Ungefär som mina tapeter. Inte för att det säger så många något meeeen ändå. Jag har det trevligt här framför datorn tillsammans med Westlife och en annan Elin (Y) Jag har tittat på Westlife-videos i över två timmar. Ååååh! Var helt såld på Westlife när jag var kanske 11 år. Gick på alla konserter i Sverige.. typ. Hela min garderob var full av Westlifeposters. Jag var helt förälskad i Shane Filan, haha. Det var tider det! Ni tittade jag på gamla låtar och videos. Vilken nostalgi! Åååh! Mina små älsklingar! Skulle ha lagt upp en video med någon låt men kan inte välja. Laddar jag upp en måste jag ladda upp fem till. Då är det ingen ide. Jag har ingen direkt favoritwestlifelåt. Alla låter ganska lika egentligen XD men ändå. Jag kan alla texter på de gamla låtarna. Nu, såhär på äldre dagar, förstår jag ju tillochmed vad dem betyder HAHA. Faktiskt... det är mycket som jag har fattat nu som jag inte förstod då, under den värsta perioden. Den värsta perioden = Jag planerade mitt och Shanes bröllop.. typ.


Hittade en bild från efter en Westlife konsert 2004. Jag, Therese och Madelene
Den där hatten köpte jag. Jag har kvar den XD
2004 var förresten var värsta över. Skulle inte gått på konserten om vi inte fått fribiljetter =D


Titta vad jag grävde fram! HAHA






Foton tagna 04:59 XD

Fast egentligen hade jag inte alls tänkt att det här inlägget skulle handla om Westlife. Det var inte tänkt att handla om någonting alls. Tänk så det kan gå. Även fast det var över fem år sedan jag drömde om Westlife varje natt så känner jag fortfarande hur hjärtat dunkar snabbare när jag ser dessa videos. Jag kanske drömmer om Westlife inatt igen (eller blir mer på morgonen..) Den andra Elin har nu gått och lagt sig så den här Elinen som skriver det här just nu kanske också borde göra det. Även fast jag är hur pigg som helst! Skulle säkert kunna dygna men fy vad deprimerande att dygna själv XD Kommer säkert decka så fort jag lagt mig i min säng förresten.

Varför finns inte dessa versioner att ladda ned?


The Corrs - Runaway Unplugged (är också den bästa versionen)


The Corrs - What Can I Do (helt klart bästa varsionen)

Glöm inte bort att du har dåligt minne

Hej majs! Inte så mycket har hänt. Jag har skaffat facebook... det är typ det. Lite efter alla andra. Jag hade sagt till mig själv att jag aldrig skulle skaffa facebook men nu sitter jag här ändå och skriver detta. Så kan det vara. Idag var jag och såg på en konfirmation i kyrkan. Mina kära vänner var konfirmandledare så jag ville se vad de hade haft för sig under sommaren. Det var riktigt skoj faktiskt! Redovisningar är alltid kul. Det gick bra för dem. Konfirmationen började 11 men jag var tvungen att åka klockan 9. Typiskt. Egentligen tar det bara max en timme till kyrkan men min buss gick bara en gång i timmen. Bussen efter skulle varit framme 11:05 självklart. Det gick bra iallafall fast jag försov mig. Vaknade tio i nio. Ändå hann jag. Sjukt.

Efter konfirmationen tänkte jag följa med Sofie hem. Hennes brorsa hade konfirmerat sig i den gruppen jag såg. Tänkte snylta tårta men äta tårta två gånger hos Sofie på samma vecka kändes lite oförskämt XD så jag åkte hem. Jag åt mat, eftersom jag hoppade frukosten på mina tio minuter. Det var att välja mellan att äta frukost eller klä på sig. Inte så svårt val när man tänker efter. Efter att jag hade käkat åkte familjen och tittade på tapeter. Vi hade en timme på oss eftersom dom stängde. Ändå hann vi! Det blev dock lite stressigt. Vi köpte massa fina tapeter. Lägger säkert in en bild när det är klart sen. Lilla förrummet in till mitt rum kommer att bli ceriserosa XD Det matchar med tapeterna som har lite rosa blommor på sig typ. Aja, det blir najs. Vi ville ju ha en chockfärg. Dock skär sig det lite till mina tapeter inne i mitt rum men det löser sig förstås.

Jag spanade in vad jag ska läsa för individuellt val till hösten i skolan idag också. Det blir mitt förstahandsval, ljud & ljusteknik! Toppen =D Det ska bli awsm. Jättebra att kunna sådan teknik. Dessutom är det kul också. Leka med ljuset =D ehheheheheeh

Himlen är vacker just nu

Vad är det för mening med att ha familjefri vecka när man ändå inte har huset för sig själv? Varje dag kommer det ju gubbar mellan halv nio och fem och jobbar inne i vardagsrummet. Varje dag blir jag väckt klockan åtta för att byta säng, från min egen till mammas och pappas. Klockan halv nio börjar det borras och skruvas. Visserligen brukar jag sova ganska bra ändå men det är inte det som är grejen. Man måste ju igenom vardagsrummet för att komma till mitt rum. Därför går jag igenom så lite som möjligt. Jag måste dessutom tänka på hur jag ser ut varje gång jag rör mig runt i huset. Hur många är snyggast när de vaknar? Inte jag iallafall, hihi! Imorse (15:40) när jag gick trodde jag att de hade dragit eftersom det var så tyst så jag skuttade runt en stund och precis när jag skulle öppna dörren till sovrummet hör jag att de öppnar dörren, och har alltså kommit tillbaka. Fail på mig! Förresten så blir vardagsrummet jätteunderbart! Har även ett litet förrum till mitt rum. Äntligen blir det snyggt också. Jag fick en tröskel idag. Fett cooooolt !

Jag vaknade, duschade (det är så kvavt t.o.m. inne så att man är helt svettig när man vaknar... mysigt) och åt baguetter som man värmer i ugnen. Det var det jag hann göra. Sedan var klockan sex och jag drog till Dungen. Vi spelade kubb idag. Det var fyra lag och det vinnande lagen mötte varandra sedan. Mitt lag som bestod av mig och Gabbe och någons lillsyster ibland förlorade första matchen men det var ganska jämt. Sedan tävlade vi om bronset. Det första Gabbe gör är att skjuta ned kungen. FAILFAILFAIL! Det var våran bronsplats det XD men vi skrattade pt det ett tag. Jag spelade sedan själv en match mot samma lag och vann överlägset. Heeelt själv! Förutom att Gabbe skjöt ned kungen eftersom han var så bra på det. Sedan fick jag skjuts på Sandras moppe tillbaka till kyrkan XD Inte för att det var långt utan mer för att jag ville provåka. Det var najs! Jag hade en såndär ascoool ägghjälm på mig.

Vi fikade och jag skrev i Maries kompisbok XD Det var jobbiga frågor så det tog jättelång tid. Typ Det bästa jag vet? Jag avskyr mest? Det bästa som hänt mig? Sådana frågor är ju jättesvåra. Alltså.. det absolut bästa jag vet? Jag vet inte. Det är så svårt. Det blir ju sådär typiska svar som Kärlek, musik, vänner typ. Så vanligt! Iallafall, det var kul! Vi fick Piggelin. Tänkt på att min namn finns i ordet? PiggElin. Coolt va? Man kan ju nästan säga att glassen är döpt efter mig. Visserligen är jag inte precis känd för att vara pigg. Vi åt iallafall glass och pratade och skrattade. Clem lärde mig hur man gör en fiskfläta och jag gjorde en inbakad fläta på Sandra. Hann dock inte göra den andra med risk för att missa bussen. Jag och Gabbe gick ned till centrum. I det här vädret är det knappast värt att sätta sig på en buss. Det var så varmt och ljust. Jag hann med bussen och kom hem ordentligt. Då åt jag korvstroganoff med ris och efter det, sådana där vita kakdrömmar. Sedan kom syster hem och vi hittade jordgubbar som bara stod och väntade på oss. Åt några jordgubbsmackor och löste barnkorsordet i dagens DN. Upp till 13 år tror jag att det står på det =D


Jag gör ändå framsteg

Idag tog jag bort dig. Jag tog bort dig helt. Jag kommer aldrig mer att kunna se när du loggar in. Det var svårt, mycket svårt. Jag gillade att titta på ditt namn. Det stod ju så prydligt och fint där på min skärm. Bara titta på det kunde få mig att minnas tillbaka, både vackra och motbjudande minnen. Nu ska jag aldrig behöva det mer. Inte på grund av att det dyker upp på min skärm iallafall. Aldrig mer. Du är borta ur mitt liv. Putsveck är vad du är och vet du vad? Det känns underbart!


Med det sagt säger jag God natt!
Jag kommer att sova gott

Idag är det juli och det är det imorgon också

Nu är jag hemma från Sofie. Har faktiskt varit det ett tag nu men har inte orkat skriva. Det måste man faktiskt inte bara för att man har en blogg. Jag har iallafall haft mycket trevligt. VI var åtta tjejer + Sofies grabb Joel. Träffade Ellinor som jag inte sett sen i vintras och Åsa som jag träffade typ nyss XD men det kan väl inte bli för ofta! (Jo, men det är det deffinitivt inte). Erika kände jag också och henne köpte jag ju present med till Sofie i tisdags så det var inte länge sen :p Sedan kom det någon judokompis till Sofie och en från hennes nya skola! Trevliga människor. Först drack vi lite välkomstdrinkar och åt jordgubbar och pratade typ. Sedan grillade vi spett. Mycket gott. Vi gick ned och såg på allsången också lite grann och trackade alla som uppträdde. Gillar inte att göra det egentligen men igår var det askul! Det gäller att ha humor. Vi spelade lite TP med vuxenfrågor för första gången i mitt liv. Det gick inte så bra XD och många tittade längtande efter barnfrågorna många gånger XD När "So you think you can dance" började försvann ett helt lag XD (vi spelade i lag) så vi andra som ville vara sociala istället för att titta på tv spela utan det laget. Slutade med att laget som drog fick två pluppar och de andra två lagen saknade en. Vi orkade inte spela mer och många skulle hem så det kändes lite meninglöst XD

Jag trodde typ att alla skulle sova över men många jobbade och andra var bara tvugna att åka hem. Jag var den enda som hade räknat med att sova över XD Erika orkade inte åka hem så hon slaggade också över men var tvungen att gå upp klockan sex för att hon skulle jobba. Jag och Erika fick sov i vardagsrummet medans Sofie och Joel myste i Sofies rum XD Innan vi somnade vile vi se på Disney Channel men det hade slutat sända så vi såg på Cartoon Network. Vilken skit! Hur kan barn se på sådant? Disney Channel är på en helt annan nivå. Vi fundera på att sätta på Lejonkungen men Erika somnade innan jag hann starta filmen XD Kändes tråkigt att titta själv :p Fredrik kom förresten hem någon gång på natten och tittade lite skräptv med oss. Han fyller år idag (GRATTIS FREDRIK SOM FYLLER 15 IDAG) så vi sjöng för honom, väldigt tyst dock för att inte väcka alla, sedan innan vi somnade. 

När jag sedan hade gjort mig iordning på toan hade alla gått och lagt sig. Jag var ensam vaken och lampan i vardagsrummet var tänd. Jag hittade inte strömbryten hur länge jag än letade. Det satt tre strömbrytare på väggen som jag hittade när jag letat ett tag. När jag tryckte och vände och vred (dimmer) på dom två första hände ingenting. "Var tände jag nu?" tänkte jag. Jag vågade inte trycka på den sista knappen dumt nog. Tänkte att någon kanske släcker inatt. Jag vågade inte väcka någon heller så jag gick och lade mig med tänd lampa rakt i ansiktet. JAg kan inte sova när det är ljust heller så jag låg vaken länge länge länge. Senast gången jag tittade på klockan var den halv fem. Hade kanske slumrat till mellan där men inte speciellt länge. Jag var inte ens trött dock. Låg bara där och tänkte på skumma saker. När Erika alarm ringde klockan sex var jag helt vaken. Låg med öppna ögon och allt XD Hon hade inte heller svårt att gå upp. Vi pratade lite och hon verkade också pigg typ XD När hon drog låg jag fortfarande med lampan lika tänd och tittade upp i taket. När Sofies mamma skulle till jobbet klockan sju så släcktes äntligen lampan. Självklart var det den där sista lampknappen. De andra två hade varit trasiga typ XD Jag somnade strax efter men var ändå väldigt pigg. Jag lyckades gå upp halv tio, då Sofie vaknade. Undrar om jag har lagrat sömn när jag sover så länge på mornarna?

Vi åt frukost och sedan bakade Sofies pappa kanelbullar (yummie) och Sofie hjälpte till medan jag och Sofies 9åriga lillebror Jens såg på Disney Channel. Även Joel, som fyller 20 på lördag (GRATTIS I FÖRSKOTT JOEL), och tittade. Vi var väldigt roade. Vi såg Hajar som hajar sedan också. Den är bra! Sedan kom det lite gäster eftersom Fredrik fyllde år. Jag fick tårta ='D men jag glömde knäppt nog att ta en nybakt kanelbulle. Hur kan man glömma något så viktigt? Efter fikat skulle Sofie åka till jobbet och jag insåg att det gick en buss om fem minuter då så jag stressade iväg och missade den precis. Typiskt mig! Nästa gick en halvtimme senare men värdet var fint så jag borstade mina tänder ute sålänge. Satt och kände hur svettig jag var och blev. FY var kvavt det är! Jättefräscht att gå på bussen. Jättefräscht att åka hem. Jag mötte Miranda i Tumba! Det var trevligt. Jag kom hem smärtfritt iallafall utan att missa fler bussar. Maten var i princip klar när jag kom hem så jag åt mat och så tog jag en dusch och satte jag mig här typ. Jag tror att jag tar en promenad snart, trots att det är kvavt. Jag måste komma ut. Jag måste sätta mig nere vid Mälaren en stund och titta på majs. Älskade att höra när vattnet kluckar mot stenarna. Det är så fridfullt.

RSS 2.0