R.A.W COMEDY CLUB




Klockan nio åkte vi i bil till Fruängen där vi sen tog tunnelbanan till Slussen. Sedan gick vi till Medborgarplatsen/ Götgatan/ Göta Lejon. Vi fick stå i kö även fast vi köpt biljetter. Alla hade nämligen köpt biljetter. Det var slutsålt. 1100 människor typ. Jag upptäckte förut att det stod 18 årsgräns på hemsidan. Jag blev sjukt nervös att jag inte skulle komma in! Tänk om jag inte fick se! Det var dock inga problem. Ingen kontroll. Senare inne på föreställningen frågade Mårten Andersson någon hur gammal han var. Han var 15 år och ingen brydde sig så det var inte precis strängt =)

Först körde Mårten Andersson lite skämt. Han är med i alla föreställningar. Det är typ hans show XD Sjukt kul! Lite uppvärmning. "Igår var jag fan värdelös! Idag ska jag vara så bra att ni inte bara ska pissa på er... ni ska få urinvägsinfektion också!" HEHE! Efter Mårten kom Robin Paulsson. Någon jag aldrig hört talas om och hade inte brytt mig om att ta reda på det heller. När jag såg honom så kände jag igen honom. Han var SJUKT ROLIG! Jag fick ont i mungiporna och käken.. så mkt skrattade jag. Lite av min nya komikeridol. Jag älskar ju skånska också så det var ju bara ännu mer underbart! En gång skulle han imitera Zlatan men han började bara skratta så han klarade det inte. FETT SÖT! Jag skrattade som en idiot XD Rekommenderar att söka på honom på youtube och kolla läget lite.

Efter Robin Paulsson kom Mårten Andersson emellan och presenterade en kvinna från England som tydligen hette Jo Caulfield! Hon var visserligen rolig men jag blev väldigt trött och förstod inte allt hon sade. Jag hade a bit ont i huvudet och kände att jag ändå skulle ha sovit lite middag innan jag åkte. Fick kväva många gäspningar och försöka le hela tiden eftersom jag faktiskt satt på rad 1. Första raden. Längt fram. Sedan var det iallafall 25 minuters pause. Vi satt och roade varandra i familjen. Inte så händelserikt. Vi bytte platser också. Mest för att alla ville sitta bredvid alla. Mårten Andersson drog några skämt igen och sedan kom han! Magnus Betnér! OMG! Han är såå cool! Jag dog lite när jag såg honom.

Han var underbar även live. Vissa teorier håller jag dock inte med om men jag förstår ändå hur han tänker liksom. Han tyckte till exempel att Al Gores film "En obekväm sanning" är värsta hycklarfilmen. Det tycker inte jag men när han sa såhär var det sjukt kul. "Isbjörnarna dör ut eftersom isen smälter? Kan de inte simma eller? Bara för att det blir mer vatten så går det plötsligt inte. "Jag bottnar inte!" eller "Var är mina puffar!?" Tsss" HAHA! Okej... jag kanske inte kan skriva det lika roligt som det var. Det kommer säkert på youtube och på tv tror jag. DÅ ska ni få se hur kul det var. Ni kan ju även passa på att leta efter Elin på första raden. Magnus klagar ju alltid på allt typ. Efter att ha klagat ett tag sade han "Jag är glad idag!". Tror ni inte att alla typ gapskrattade!? Jo.. HEHE

När vi gick ut jag komikerna precis förbi oss. Först Mårten och Robin. Då applåderade vi och de verkade bli glada. Sedan när Betner gick förbi, och förresten nästan nuddade mig (lol på mig) och är väldigt kort, gick förbi vågade vi inte applådera. Han är för cool. Jag skulle ha fotat dem men jag vågade inte XD När vi hämtat våra jackor i garderoben svimmade en tjej rakt bakom oss. Vi såg inte vad som hände för vi hade ju ryggarna emot men vi hörde dunsen när huvudet slog i golvet. LÄSKIGT! Hon kvicknade till sedan iallafall och fick vatten och sådär. Jag tror att det gick bra. Sedan åkte vi hem.


Emma och pappa


Carita, Björn och mamma


Elin


Carita och Björn och ett fordon som inte är en bil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0