Vad ska Elin göra innan hon dör?

Få 1 000 000 på Quadrapop
Se en opera
Ha kuddkrig med dunkudde (eller vad det heter, sådana med fjädrar som flyger)
Se en soluppgång
Åka till Disneyland i Paris
Åka till Nya Zeeland och hälsa på min kusin
Göra ett sommarprat (inte nödvändigtvis officiellt)
Dreja
Åka på husvagnssemester
Kasta porslin i väggen
Flytta hemifrån
Sjunga solo inför stor publik
Sjunga en "riktig" duett inför stor publik
Vara statist i en riktig film
Vinna en bowlingturnering
Pussa en groda
Tillaga och äta nässelsoppa
Vara utan en dator ett helt år
Hoppa bungijump
Nå ned till marken med händarna och samtidigt ha raka ben
Göra ett modelljobb
Lära mig att hjula
Lära mig att cykla utan att hålla i styret en längre tid
Ringa till Ordjakten eller något sådant
Åka i Elintunnelbanevagnen
Få barnbarn
Klä en julgran lite crazy
Köra bil
Ge någon en bitchslap
Färga/tona håret


Julen + annat

Jag glömde ju SÅKLART att blogga innan jag åkte till Värmland och inte hade jag en chans att göra det där heller D: Hursomhelst åkte jag till Värmland 22 december. Jag och Lina hade bestämt ett bilddagboksförbud HELA jullovet vilket är hemskt känner jag nu när jag sitter vid min dator. För säkerhets skull bytte vi lösenord åt varandra så att vi inte kan logga in. Jag skulle ha loggat in kan jag säga! JAG VILL HA TILLBAKA MITT LÖSENORD D: Det känns så tomt. Varför logga in på datorn utan bilddagboken !? Nej, jag ska faktiskt blogga när jag känner så. Jag SKA klara det! Jag har ju inget val heller D:

Jag har inte haft någon julstämmning alls iår. Jo.. när mamma bakade lussebullar och jag slickade bunken (A) men annars.. nej. Inte ens på julafton. Inte när vi åt gröt. Inte när vi såg Kalle Anka. Inte ens när vi öppnade julklapparna :O Först kändes det hemskt! Ingen julstämmning på sjävlaste julafton !?!?!? men sen tänkte jag lite. Vad gör det egentligen? Måste man känna julpirret? Nej, jag tycker inte det. Jag har inte saknat julafton heller. Jag visste att min största julklapp skulle bli en gitarr! I övrigt fick jag singstar "ABBA" guitarhero "World tour" massa dvds "Mystestiet på Greveholm", "Björn Gustafssongrej" och "Ice Age2" HAHA. En tomte av mormor som alla andra år och ett headset av min syster som hon inte hade köpt än xD men jag skulle få det senare :p Jag längtar! Det känns så tomt utan ett fungerande headset. Jag behöver verkligen ett headset.

Jag och Lina har hoppat runt hemma hos henne massor också. Min syster gick på Färjstadmatch som jag hemskt gärna velat följa med på men inte hade råd till :p Vi såg matchen på tv. Värsta bråket xD mamma blev upprörd, jag skrattade. Ofta man filmar när dom bråkar också. Töntigt. Töntigatöntöntsvenskar. HAHA! :D Jag och Lina hade kul iallafall. Vi skrev "Vad ska vi göra innan vi dör"listor! Laddar upp min sen :D Och så pratade vi massa skit som vanligt! KUL :D Egentligen skulle jag stannat över nyår också men vi skulle seriöst inte ha haft roligt! Vi blir alltid lite trötta på varandra i slutet av varje besök. Vi bestämde istället att jag åkte med min familj hem istället. Lina firar hemma hos någon polare och jag hemma hos Marie :D Det blir inget stort men vi kommer ha grymt kul ändå tror jag :D Jag ska dock vara där klockan två och då ska jag hinna köpa pommac och tomtebloss. Jag ska ha hunnit duscha och haft min klädångest och gärna fixat iordning mig också. Jag ska dessutom hålla mig vaken tills klockan 00:00 MINST också. Jag med så stort sömnbehov! Det blir ingen sovmorgon D: men det är nog bra för mig. Jag måste komma in i vanlig dygnsrytm inför skolan igen D:

Dags att smöra för syrran så kanske jag får låna en klänning av henne :D Puss och kram och gott nytt år <3


VI VAR SÅ BÄST!

Ååååh! Vilken lyckad julshow! Det känns underbart :D Alla tyckte att det gick bra. Alla tyckte att vi var bra. På riktigt! Mamma kunde inte prata om annat på hela kvällen, även fast hon fyllde år. Grattis på tantårsdagen mammi <3 Vi åt på Amazonrestaurangen. Det är mysig. Det var mycket gott. Bror och hans flicka var med. Trevligt när hela familjen samlas. Mamma fick en halsduk av mig.. eller typ iallafall. Den var lite speciell :p men jag tror faktiskt att hon gillade den. Det är svårt att köpa presenter. Mycket svårt! Något användbart som samtidigt är bra och snyggt. Framför allt ska det behövas också, och gärna överraska. Oförutsägbart. Personen ska bli glad PÅ RIKTIGT! Inte fakeglad liksom :p Allt detta passade inte in på mammas, men användbart passade nog. Halsduk stod på önskelistan. Hon har haft samma halsduk i 20 år nu. Typ.

Julshowen: Jag var inte ens nervös. Det var helt sjukt. Enda gången jag var nervös var för att vi fick vänta så länge innan vi fick börja med första scenen men sedan släppte nervositeten. Helt sjukt! Det trodde jag aldrig. Jag trodde verkligen att jag skulle Tycka att det var så skräckinjagande. Men det var det inte. Det var bara spännande. Jag ville sjunga MER när min solovers var slut. Helt sjukt xD


Scenen utan människor

Det skulle vara tyst i logen eller åtminstone när dörren var öppen


Knock on wood :D


All you need is love
Love is all you need

Imorgon gäller det

Och IDAG FICK JAG TILLBAKA MIN KAMERA!!! YEAH! Min mammi åkte runt och väntade på samtal länge för min skull! Ååååh taack mamma xD Hon kanske bara vill ha extra cred till sin födelsedag imorgon xD Isåfall är det SÅ värt det! Tack igen mammi! Du fick miljoner kramar. Skulle kunna ge dig miljoner till. Jag har saknat min kamera sååå otroligt mycket! Nu ligger den bara en halv meter ifrån mig. Jag kan röra den. Jag kan ta kort med den. Det är LYCKA!

Och imorgon gäller det! Scengymnasiets ettor gör sin första livekonsert. Det är såååå spännande xD Det ska bli sååå kul :D Jag kan knappt vänta. Just nu känns det inte nervöst alls. Det är ju bra det. Jag vill bara att det ska bli imorgon nu. Åååååh! Vad kul :D JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET! Allt känns toppen :D Lyssnar på låtarna som ska vara med i showen. YESYESYES! Vissa är ju på riktigt bättre än originalen och originalen är SKITBRA! VA BRA VI ÄR! Va bra alla är. YESYESYES! Jag ska ge allt. Där är LYCKA!

Jag behöver dig



Jag fick ingen kamera i söndags :( *gråta floder* Hon som skulle ge mig den GLÖMDE! Jag MÅSTE ha den före onsdag. Då är julshowen. Får jag den inte kommer jag att.. att... nej, det finns inte. Jag MÅSTE ha den!! Åååh, min kamera min kamera! Även fast jag inte haft den så länge kan jag upptäcka att jag tänker "Åååh! Det här vill jag fota" eller "Dags för lite egopicts kanske!" :( Min käraste! Jag ska bannemej hämta dig imorgon! Eller så får mamma göra det ^^

Today is Lucia-day !

YEEEEEEEEEEEEEEESSSS! JAG HAR LÅTARNA !!!! <333 Ska droga dom tills jag är trött på dom (a) Hoppas inte att det är före julshowen på onsdag. Då blir det lite synd. Fast kanske att även om jag tröttnar på låtarna.. i mediefilversionen så vill jag höra när mina klassvänner sjunger :D Mycket troligt! Jaja, lucia idag då! Trevligt trevligt! Inte för att det har gjort så mycket. Jag såg inte på tv:n. Jag såg inget luciatåg heller. Inte idag. Jag var och julhandlade med Stof och Kenti i stan. Trevligt trevligt! Jag handlade inte men följde med ändå. Det var skitlänge sen jag träffade dom. Typ skolavslutningen eller ngt. Jag såg förresten ett Luciatåg! Det gick ner till en restaurang när vi gick förbi xD

Fast jag blev japanifierad :O Japan har ju tagit över världen! Även Stof och Kenti så jag fick lyssna på deras japansnack.. inte så kul >< XD och så tvingade dom in mig i en japansk skivbutik. LÄSKIGT! Kändes inte så bra :p och så tvingades jag lyssna på japansk musik :O LÄÄÄSKIIIIGT ! De försökte få mig att äta SUSCHI (stavning? jag bryr mig inte) OXÅ! Inte en chans men dom släpade med mig till en japansk restaurang på Söder. Jag vägrade äta suchi men dom hade tydligen mer saker. När vi kom dit var allt slut FÖRUTOM sushin! Dom försökte säkert lura mig >< men jag vägrade, även fast jag blev mutad med en HEL 200g marabou chokladkaka. Inte ens det funkade. Alla mc Donald´s och burger king var fulla med folk. Lördag lucia liksom.. vad kan man förvänta sig ? Vi kollade på pizza hut! Inte fullt men det var så komplicerat. Jag hade bara kortet med mig och så skulle vi dela på en pizza och BAJS! Det gick inte så bra och vi orkade inte hålla på xD Vi åkte tillbaka till centralen och hittade en liten burgerking som inte var helt full tillslut.

Stof, Elin & Kenti
Jag får min kamera imorgon så vi fick lov att använda mobilkamerorna

Vilken jävla min asså! Tvungen att redigera bort ögonen asså xD

Jag älskar min skola

Har haft repetitioner hela dagen! SÅ JÄVLA KUL! Tvåorna hade Luciatåg för oss på morgonen. SÖTA :D Roligt :D En julbock HAHAHAH XXDXD Sedan började repetitionerna. Vi var först ut. Soundcheck. Inga problem. Riktigt KUL! Vilken KICK man fick av det. För första gången kände jag hur MYCKET jag vill stå på scen och sjunga för alla. Det fick jag göra också. Hela ettan tittade sedan på wannabe genrepet. Det var jättekul!! Vi fick se hela julshowen också. Alla var ju JÄTTEBRA! Alla teater var bra! Alla dansare var bra! Alla körer va bra! För att inte tala om alla musikgrupper!
Careless whisper
Soak up the sun
While my guitar genty weeps
Knock on wood - min musikgrupp
Jag försökte ladda ned alla när jag kom hem. Min "nedladdningssajt" har bajsat sig. Det går inte att ladda ned längre. Tack gode Gud för youtube. Careless whisper asså! Hade aldrig hört han som sjunger sjunga på riktigt liksom. Jag visste att han var bra. Hört honom nynna och sådär men jag visste inte att han var SÅÅÅÅÅÅ bra! SHIT ASSÅ! Varför ska han gå i musikskola likom? Han behöver bara bli upptäckt och han kan bli hollywoodstjärna vafan!

Tyckte att det gick bra för mig också. Kom en teatergrabb som jag aldrig pratat med förut och bah: "Fan va bra! Det trodde jag faktiskt inte om dig. Jag blev förvånad". Ååååh! Vad det värmde. Jag kanske också är lite bra. Det är många i min klass som är bra. Jag älskar min klass. När den väl skärper sig är den bäst. Vår trummis är lite rolig. Inte van att spela trummor. Råkar alltid slå sig själv mitt i låten. Ögat, benet, armen, handen, fingrarna, foten.. you name it! Helt sjukt! men OJ vad roligt det är xD Fast lite synd också. Bara lite :p

Igår köpte jag en ansiktspeeling för 500 kronor. Tror ändå att det kommer att vara värt det. Känner redan stoooor skillnad efter två gånger :D Kändes skillnad efter första gången också xD Synd bara att det var min jluklappspengar (A) Asså inte till mig utan det jag skulle köpa saker för :O Kunde inte låta bli bara. Jag ångrar det inte heller. Lucia imorgon (lördag). Ska kanske julhandla (inte själv dock) men hoppa runt med andra i Stockholms stad imorgon. Trevligt trevligt! Julshow och mamma fyller år på onsdag. Livet känns så skönt nu. Bra va ? :D Inget känns tugnt och jobbigt. Möjligtvis mitt pengaproblem men det löser sig sörni ;)

Nu ska jag tigga låtarna av någon snäll själ (A) Farväl <3

Tre minuter senare...

Jag har typ håltimme men jag vet inte hur länge. Vi har ensemble men ingen vet vilken tid. inte ens lärarna eftersom dom vill bli klara med gruppen före först. Det är bara musikämnen terminen ut nu. Det är ju skönt :D men väldigt förvirrande. Vi får se hur det blir och sådär. VI FICK SJUNGA "KNOCK ON WOOD" PRECIS SOM JAG VILLE! Jag är överlycklig. Nu slipper jag skämmas för att låten inte passar mig. Knock on wood tycker jag passar mig. Åtminstone mycket bättre än "While my guitar gently weeps". Bra det! Synd om andra grupper som fick sjunga den men jag lyssnade på deras lektion en gång och det lät verkligen bättre än våran. Det tyckte kanske läraren från början också. Det var han som bestämde.

Snart ska jag gå och titta om lektionen min har börjat. Vi har en vikarie nu. Vår riktiga lärare är på typ semester. Bra att ta semester en vecka innan showen.. nej! Nåja.. han hade säkert en bra anledning. I lördags hade jag konsert med kören. Det skrev jag förut va? Hutsomhelst, jag har en youtubelänk till en av våra låtar. Sweet little Jesus boy http://www.youtube.com/watch?v=MUsaS9K2JXg. Kolla gärna. Vi är grymma. Jag syns inte så bra. Syns bara en gång för dom sveper bara över kören en gång och då syns jag knappt. Brukar vara den långa men nu stod jag på golvet och de andra stod på stolarna. Då var jag faktiskt kortare men inte jättemycket kortare. Jag smälte in i mängden.

Vet inte om jag nämde att jag sjöng mitt första solo i söndags. "Who would imagine a king" och "När det lider mot jul". I början av november frågade kantorn i en kyrka om jag ville sjunga solo. Har aldrig sjungit solo sådär förut men jag tänkte att Nu jävlar ska jag visa vad jag kan. Jag trodde att jag skulle skita på mig. Jag var jättenervös men jag kämpade och dom som lyssnade sa inte att jag såg nervös ut. Det var ju tur det. Jag är stolt över mig själv iallafall. Jag kunde ha gjort bättre känner jag ändå, men det gjorde inget. Är ändå nöjd att jag klarade det. Toppen!

På fredag ska jag kanske ha Luciatåg med kören igen, fast för ett företag där jag gick i skola förut. Då var jag alltid med, det var ju ändå så nära, men nu vet jag inte om jag hinner från skolan. På lördag ska jag förhoppningsvis julhandla med två från min förra skola. Har inte träffat dom sedan sommaravslutningen. Eller jo, en av dom träffade jag på bussen någon dag. Ska bli trevligt! På söndag ska jag tjäna tio tusen svenska riksdaler till kören genom att gå runt i Farsta med en sparbössa och sjunga tillsammans med resten av kören. DÅ FÅR JAG TILLBAKA MIN KAMERA! Glömde den i lördags men en mamma hade sett den och hennes dotter tar med den på söndag. Det där mend tio tusen kronor = min kör går runt och sjunger och sådär med sparbössor åt en hjälporganisation och hur mycket/lite vi än lyckas skramla ihop får vi ändå tio tusen. Det är våra sponsorer sedan två år tillbaka typ.

Dags att avsluta och kolla om min lektion börjat. Farväl <3

Den här designen är inte så dum

Faktiskt. Det här designen jag har nu är ganska söt. Jag vill ha en fixad ändå såklart men den här duger ett tag. Jag tänker inte visa den här bloggen för någon ändå. Tror att jag gör en helt ny när det känns som dags. Jag ska hitta en "designer" och börja engagera mig mer i skrivandet. Nu känns det verkligen tråkigt att skriva på min vanliga blogg på nogg. Det är så tråkig. Jag vill hitta en ny "passion" xD och jag är så trött på bilddagboken. Allt bara fuckar sig. Ska övergå till blogg istället. MYCKET bättre.


Tänk om det var såhär




Min webcam har en cool inställning. MITT HÅR SER RÖTT UT! Visst vare lite fint ? Fast nu ser det ju så glansigt ut och jag ser så blek ut. I verkligheten skulle det inte bli vackert

Gissa vad ?

Jag har börjat blogga på min gamla blogg igen :p http://www.nogg.se/alfonx Well well.. jag måste få någon att fixa en BRA blogg åt mig! Det vore bra det. Snart... snart känner jag det på mig. Tänk om jag skulle kunna ta bort bilddagboken  ur mitt liv också. Åååh! Vad bra det skulle vara. Det finns ingne mening med bilddagboken längre. JAg vågar inte ladda upp de bilder jag vill och är rädd att förlora mina bevakare. Dessutom är det hur segt som helst. Just nu, till exempel, så funkar det inte över huvud taget. Det står "Strax tillbaka" och har gjort det ett tag nu. Hur lång tid är strax egentligen? BAJS.
Jag har just nu håltimme och har haft det sedan halv elva. Jag börjar klockan ett. De andra är ute och röker i regnet. Nej tack. Det blir många håltimmar när det är slutet av terminen. Nåja.. nästa vecka är det BARA musikämnen hela tiden. MUMS! Nu ska jag testa bildagboken igen och hoppas att det funkar. Jag ska logga in på msn också. Kanske att någon skön person är sjuk eller något.


RSS 2.0